Bende bugün yaptıklarımdan bahsedeyim biraz. Maşallah bugün keyfim çok yerindeydiÇok geç kalkmadım ama geç bir kahvaltı yaptık. Arkasından bebişimize alışverişe çıktık. Bu ara yaptığımız tek şey Bi sürü şey aldım miniğime. Banyo küveti, kovası, maşrapası, köpüklü banyo filesi, hastane çıkışı, bikaç tane çıtçıtlı body (Bitanesinin üstünde doğuştan aslan yazıyor ), tulum, mama önlüğü, çorap, battaniye, eldiven, bide bikaçtane mendil. Hepsi birbirinden şeker. Tabii kız kıyafetleri olunca biçoğu pembiş pembiş. Gerçi erkek olsaydı yüzde 100 bütün herşeyi Sarı - kırmızı olurdu Daha eksikleri var inşallah doğuma kadar hepsini yavaş yavaş tamamlayacağım.
Evet canım Gülce SuAma kandıramazsın beni bununla Bu arada ben suyu gerçekten çok severim. Hayrünisa'da çok seviyor Bence boşver sen kayınvalideni onlar iyi olsunlar yakında dediğin gibi fazla muhabbet tez ayrılık getirir diye, sen uzaktan izle bulaşma bence Bu arada sormayın ben acaip ağlak oldum çıktım. Bu arada dengem değişmeye başladı. Rüyalarımda bile eşimi kıskanmaya başladım. Duymasında Dünde alışverişten sonra yanına gittim. Çok yoğun bu aralar doğal olarakta yorgun. Benimle ilgilenmiyor diye içerledim iyice. Yemeğe çıktık akşam. Oturdum orda hüngür hüngür ağladım. Adamcağızda şaşırdı ne olduğunu anlamadı Bu hamilelik beni bayağı etkiledi. Sanırım lohusalıkta da pek iyi olmayacağım. :26:En ufak şeyde hemen gözlerimden iniveriyor.
Süpersin kuzucum ya
Ecem sana inanamıyorum o halinle yaptın mı yani şu temizliğiLütfen daha da dikkatli ol ya nası iyileşceksin sen
DOĞUŞTAN ASLAN BENİM YEĞENİM
Sana ben kıyamaaaamm..Olur böyle meleğim ya takma kafana.. Bu sürecin olumlu yönleri olumsuz yönlerinden çok çok daha fazladır eminim
Canlarım şimdi kaçmam lazım. Çamaşır asacağım. Yarın sabaha kuruması gerekiyor. Ayrıca yarın sabah hastaneye gidip doğum öncesi raporumu almam lazım. Büyük ihtimal öğleden sonra gelirim. Hepinizi öpüyorum kocaman. İyi geceler.
Ayy canım kolay gelsin. Dikkat et beline falan eğilip doğrulurken..Seni seviyoruz iyi ki varsın, yarın görüşmek üzere inşallah..
Ben de çıkıyorum canlarım, iyi geceler herkese
hala yatmadım uyku düzenim iki gündür biraz bozuldu :26: ama yatmalıyım
iyi geceleerr hatta günaydın kızlaaar
ay ne ciciiisağlılla kullansın gülce bebek ben de ilerde bi kızım olsun çok isterim, Allah biliyor gönlüm kız çocuktan yana
ay canım kıyamam yaa :26:
asıl sensin o süper tubişiiiimyerim seni kızz
sen de mi çıkıyorsun tubişiyi geceleer sana daa
bugün protein günümdü kızlar. o sebeple menümde çeşit az
MENÜM
sabah
dukan krep
hindi füme
piliç jambon
üçgen peynir
ara
yoğurt
öğlen
tavuk
yoğurt
ara yok
akşam
tavuk
yoğurt
2 tane çeri domates (protein gününde 1 yk izin var domatese)
ara saat 21.30
çay
dukan muhallebi
saat 00.21 ve yine sabahlayacağım sanırım kızlar o yüzden bu son yaptığım ara sorun değil
3 fincan yeşil çay
2,5 lt su
popo ve bacak egzersizleri
eveet tubisim o yuzzden derhal uyku olayini duzeltmeliyim. :/Uyku düzenin kilo vermeni de çok etkileyen bişey busem bu durumu bi an önce değiştirmeye çalışBen de seni yerim ham diye Sen sorun değil diyorsan değildir :))
geldim tubisiim :/ uyanamadjm vallahi. kahvalti falan anca geldim. :/Ya kızlar annemle temizlik yapıyoruz kaçtım odama geldim bakıyorum yine kimse gelmemiş ya noluyo size bugün :44:
A emine'cim adını görüyorum aşağıda. Ama şimdi yine gitmem lazım temizliğe devam edicez annemle inşallah gelince konuşuruz
busecim hoşgeldin :)geldim tubisiim :/ uyanamadjm vallahi. kahvalti falan anca geldim. :/
A emine'cim adını görüyorum aşağıda. Ama şimdi yine gitmem lazım temizliğe devam edicez annemle inşallah gelince konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?