konu ödemden açılmışken, sağ diz kapağım biraz şiş ve bastırınca ağrıyor, sanırım ödem oluşmuş kızlar :26: yengemin de diz kapağında vardı, yürütmüyordu artık ama doktor bi ilaç vermiş onunla düzelmiş, annem de bizde var dedi, kullanmaya başla hemen dedi, bi bu eksikti açıkcası, ağrı yapıyorhalbuki ben tuzu da yok denecek kadar az tüketiyorum
Kızlaaar ben geldim daha yeni :\ Sokağımızdaki elektrik kablolarına bişey olmuş sabahın erken saatlerinden beri elektrik yoktu. O süre zarfında giremedim ben de. Sonra apar topar teyzemlere gittik. Kuzenim Vanda askerlik yapıyor o izne geldi onu görmeye geldi herkes, dayımlar yengemler, yengelerimin aileleri, annenannem dedem çoluk çocuk vs.. Gece yarısını geçmişti kalktığımızda.. Ben çıkıp gelicektim ama annem bırakmadı L Orda da haftasonları net olmuyormuş teyzemlerde, ordan da giremedim yani. Aslında eceme haber verebilirdim ama ne bileyim hiç aklıma gelmedi :44: Buse dışında adımı anan hiç olmamış alacağınız olsunGeçmişi okudum Allahtan kısa sürdü baya :)
Ebrum mesaj listesi için ellerine sağlık. Hakikaten pek de hoş bi tablo olmamış. Ben ayın 7sinin mesaj sayısını gönderdim sanıyodum ama göndermemişim demek ki.. Alışkanlık olmuş mesaj kutumu hep siliyorum mesajı gönderdikten sonra. O yüzden bakamıyorum da hangi gün göndermişim diye sonradan.. Neyse artık bi kenara not alayım.
Bu arada bebişine ve hayrünisaya aldıkların hayırlı olsun güle güle kullansınlar
Venüscüm hedefim haftada 1 kg yağdan demişsin, çok beğendim bu hedefi ben. Tam olması gerektiği gibi. Hatta sen ona (+\-100 gr) 1 kg diye bi miktar esneme payı da koy ki, sonradan 1 kg aşağısı seni yıldırmasınÇünkü bunlar olacak şeyler yani, zaman zaman değişecek kilo verme hızımız.. Bu arada buluşma işi de ayarlanırsa süper olur. Ben de kağıthanede oturuyorum seninle yakınız ama bu bizim diğer kızlar hep uzaktalar buralara :) Yine airport avmde buluşabiliriz
Ecem meleğimm çok sevindim o tartı ekranında görünen sayıya beennharikasın..
Busem ya harika oluyor dimi insanların senin kilo verdiğini anlaması, tebrik etmesi, beğenmesiii.. Ay gerçekten çok mutlu edici ya senin adına da çok sevindimİnşallah bi gün ben de öyle hayretlere düşürücem insanları :13:
Sema'cımm tekrar çok geçmiş olsun sana da, sadece dönene kadar kilo almamaya çalış Ebru'nun da söylediği gibi, kendine çok dikkat et
Amin canım çok teşekkürler bugün ilk günümdü ve evde olmak gerçekten çok güzel. (Gerçi yarısından fazlasında dışardaydım)Evet ya isabet olmuş izne ayrılman canımın içi. Ve bu arada aynen söylediğin gibi.. Allah büyük..
Önce hayırlısıyla ve sağlıkla bi kucağına al da Gülce'mizi inşallah..
Menün güzel olmuş canım afiyet olsun.bugün protein günümdü kızlar. o sebeple menümde çeşit az
MENÜM
sabah
dukan krep
hindi füme
piliç jambon
üçgen peynir
ara
yoğurt
öğlen
tavuk
yoğurt
ara yok
akşam
tavuk
yoğurt
2 tane çeri domates (protein gününde 1 yk izin var domatese)
ara saat 21.30
çay
dukan muhallebi
saat 00.21 ve yine sabahlayacağım sanırım kızlar o yüzden bu son yaptığım ara sorun değil
3 fincan yeşil çay
2,5 lt su
popo ve bacak egzersizleri
Evet yaaaaaaaaaaa nolmuş yine takıma saat 11 ve kimse yokBu saat olmuş hala neden kimsecikler yooookkkGÜNAYDIIIN Saat 12'den önceye kadar gelirseniz günaydın'ım geçerli olur
Menün ilk bakışta güzel gibi görünüyor ama azcık inceleyince çok sağlıksız olduğunu düşündüm. Daha faydalı ve sağlıklı beslenmen senin için iyi olur düşüncesindeyim.dünkü menüm:
sabah:
activia kahvaltım
ara:
2 kuru kayısı
öğle:
yarım tost
ayran
ara:
1 bardak çay
1 fincan nescafe
akşam:
yok (tost yiyince cnm istemedi)
ara:
2 kaşık yoğurt
2 lt su, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan elma çayı, 1 bardak çay
dün çok yürüdüm ama spor amaçlı değildi. 30 dk mekik+egzersiz
Tatlım ben egzersiz olarak zaten Tuğba'nında dediği gibi hafif hareketten bahsetmiştim. Zaten öncelikle öyle başlaman lazım. Onuda sen yapıyor muşsun zaten. Benin en çok önerdiğim hareket ise yürüyüş.Kaptancığım ben mesaj sayılarının gün gün bildirileceğini unutmuşum. Egzersiz konusuna gelecek olursak bu hafta başlamayı düşünüyordum ama yeme düzenimi iş durumu ile iyice oturtamadığımı düşündüm. Kendimi çok zorlayıp kaçamağa falan neden olmaktan korkuyorum...
Ohh canım ya böyle tatlı tatlı anlatıyorsun ya çok beğeniyorum. Ne evliliğine ne sana ne çocuklarına nazar değmesin :)
Hihihihi çok teşekkür ederim canım, umarım hedeflediğim şekilde ilerlerim... Bizler de birlikte yavaş yavaş başarıya ulaşırız...
Süper menü canımcım. Dukan muhallebi ooohhh! Sporunu da yapmışsın süpersin.
Afiyet olsun canım. Tostu dengelemişsin, sporunu da halletmişsin. Afiyet olsun. :)
Menün gayet güzel olmuş canım. Unutma konusuna gelince ben an an yazardım elimdeki küçük birkağıda. Çünkü gün sonunda bazen arada kaçabiliyor bazı şeyler.10.3.13
Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli ekmek (39 Cal)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
Ara:
1 orta boy yeşil elma
3 fınfık, 3 badem
Öğle:
1 porsiyon yesillik
1 kase tarhana çorbası
3-4 kofte
1 kase yoğurt
Ara:
1 orta boy yeşil elma
1 bardak süt
Akşam:
1 porsiyon ispanak yemegi
1 porsiyon salata
1 kase yogurt
* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
Kolay gelsin Tuğba'cım. Yakında bende başlayacağım ufaktan ufaktan :26:Ay kızlaaaar annem sesleniyo bana yine kalkmam lazım bilgisayarın başından görüşürüüüzz
(inşallah umreye gidecekler de, baya bi gelen giden olucak, e benim annem de çok titiz bi kadın, evin altını üstüne getiriyoruz günlerdir)
Bi yönden iyi bi yönden kötü canım. Kıskançlık her dönem olacak ama onu aklından çıkarma. Bende küçüklüğünü doya doya yaşa derim. Acele etme ikinci çocuk ama sanırım en uygun zaman ilkokuldan önce olan zaman çünkü ben bu yıl kızın dersleriyle çok ilgilenemedim. İlgilendim ama istediğim gibi olmadı. Ya 2. sınıfta düşün ya da ana okulundayken. Yada hiç takma allah ne zaman verirseooo kötü olmuş ebrum bende o yaşlarda ikinciyi düşünüyorum buseyi doya doya yaşayayım birinci sınıfı atlatayım diyorum ama büyüdükçe dahamı zor oluyor ya bende aklı erer daha yardımcı olur bana diyordum kötü dedin sen şimdi bunu zaten kafam karışıktı bu konuda gelgitliydim iice karışcak desene allah yardımcın olsun işin zor
ecem harikasın balım darısı başımaaaaaaaaaaa 65 bile yeter şimdilk ama uzun uzunnn zamandır göremediğim 60 görecem kesinlikle kararlıyım
kıskandım kızlar yaaa
çok iyi yapıyorsun, sabahları yulaf kepeğini o şekilde tüketme, öyle tadı berbattır onun. ben 2 yumurta, 2 yk yulaf kepeği, yarım küçük çay bardağı süt, biraz tuz. bunları karıştırıyoorum iyice, kızgın yapışmaz tavaya döküyorum yağsız şekilde bi cooş ediyor, sonra kısık ateşte pişiriyorum, tersli düzlü, denemeni tavsiye ederim, arasına peynir koyabilirsin mesela bunun
evet evet eveeet
ay süper bayıldım bu triplerine
sağ ol kaptancım
gördüm gördüüümoleeeyy
evet evet eveeet diyorum yineeeeeeeben varııım
uyanamamışsın nazar değmiş sana venüscümsüzme yoğurt gözüme çarptı benim, baktın mı canım onun yağ oranına, hazır süzme yoğurtların yağ oranı çok fazla, bence normalini tüket sen, hatta light olmasa da olur ama yarım yağlı tüket
sağol semacım, darısı başına inşallah
yok yine de sürdü ebrucum yaa anca baksanaasen nasılsın, doğum yaklaşıyor, biraz durumundan bahsetmişsin ama ödemlerin ne durumdaa?
Afiyet olsun canım, menün iyi görünüyor. :)
Oh yırtmışsın bari
Menün çok leziz gözüküyor. Afiyet olsun canımcım.
Ben bütün gün evde pinekledim. Yarın işe gideceğim, çoook sıkıcııı!
Çok eğlenceli bi gün oldu Ebrum gerçekten de
Menü yorumsuz :) Spor yapamaman da çok mühim değil ayakta durmak bile kalori harcatıyor bize. E bi zahmet uyurken bile yakıyoruz dimi :)
Kıyamam sana tek başına baya bi çırpınmışsın buralarda busem
Sağol bebeğiiiimen kısa zamanda görüşeceğiz inşallah dediğin gibi Yediklerimizin fotoğrafını çekip buraya eklemek de gerçekten hoş oluyor.
İyi bari ucuz atlatmışsın guzum
Çok güzelufak da olsa spor ekleyelim demiştik ya hani canım, onun adına bişeyler yapabildin mi hiç bugün?
Menülerin güzel rahat ol56ları gördün ya tamam sen formuna kavuştun yine
Ben de senin gibi çok yoruldum ama çok da eğlendim bebeğimDinlenebildin mi şimdi iyi misin?
Evet canım Gülce SuAma kandıramazsın beni bununla Bu arada ben suyu gerçekten çok severim. Hayrünisa'da çok seviyor Bence boşver sen kayınvalideni onlar iyi olsunlar yakında dediğin gibi fazla muhabbet tez ayrılık getirir diye, sen uzaktan izle bulaşma bence Bu arada sormayın ben acaip ağlak oldum çıktım. Bu arada dengem değişmeye başladı. Rüyalarımda bile eşimi kıskanmaya başladım. Duymasında Dünde alışverişten sonra yanına gittim. Çok yoğun bu aralar doğal olarakta yorgun. Benimle ilgilenmiyor diye içerledim iyice. Yemeğe çıktık akşam. Oturdum orda hüngür hüngür ağladım. Adamcağızda şaşırdı ne olduğunu anlamadı Bu hamilelik beni bayağı etkiledi. Sanırım lohusalıkta da pek iyi olmayacağım. :26:En ufak şeyde hemen gözlerimden iniveriyor.
Süpersin kuzucum ya
Ecem sana inanamıyorum o halinle yaptın mı yani şu temizliğiLütfen daha da dikkatli ol ya nası iyileşceksin sen
DOĞUŞTAN ASLAN BENİM YEĞENİM
Sana ben kıyamaaaamm..Olur böyle meleğim ya takma kafana.. Bu sürecin olumlu yönleri olumsuz yönlerinden çok çok daha fazladır eminim
Kızlar işte bu da şu anda yediğim ve bitirmek üzere olduğum öğle yemeğim
-Baharatlı yoğurt(nane, kekik ve en önemlisi kırmızı pul biber)
-Küçük yemek tabağında 5 yemek kaşığı ıspanak (onun da üstüne kekik ve pul biber döktüm biraz)
-Çavdar ekmeğinin köşelerinden minnacık bitane
Ay kızlaaaar annem sesleniyo bana yine kalkmam lazım bilgisayarın başından görüşürüüüzz
(inşallah umreye gidecekler de, baya bi gelen giden olucak, e benim annem de çok titiz bi kadın, evin altını üstüne getiriyoruz günlerdir)
afiyet olsun tubişimİşte benim kahvaltııııımmGÜNAYDIN HERKESE
O ekmeğin kenarında bi karaltı var ama çikolata falan değil yanlış anlaşılmasın telefonumun kamerasından kaynaklanan teknik bi arıza sadece :101:
hay senin şuuu dukan menülerini yesinler busişim çok cicilerdün menümü paylaşmayı unuttum. hemn paylaşıyorum onu da şimdi.
DÜNKÜ MENÜM
sabah
dukan krep
ucgen peynir
hindi füme
piliç jambon
domates
salatalı
ara
yok
ogle
soya soslu tavuk
yengemin yaptığı yeşil salatadan 3 yk
100 gr danone light yoğurt
ara
yarım su bardağı yoğurt
aksam
balık
cok az yeşil salata
ara
1 küçük kase yoğurt (gece 4,5 a kadar yatmayınca acıktım akşam yemeğinden sonra tabi)
1 fincan yeşil çay
3 lt su
tüm gün ayakta canım çıkmıştı zaten, spor yapamadım
ecemmm neyseki iptal olmuş alıntıladım silmedim kaynana işte arada bi gözü ile görmek istiyor hepsi öle konu her ne ise sıkma canını....Ben geldimmmm hastaliktan oluyorum sanirim artik.. Bize temizlige gelen ablamiz bu hafta cok kotu temizlemis evi ustun koru toz gordum deliriyorum anlatamam kalkip evi temizlicem ama nasil yapicam onu bilmiyorum.. Sanirim elektrik supurgesi ve viledayla ancak yapabilirim sonra bu yetmezmis hasta degilmisim gibi aksam kaynanaya gidicem ben kasindim mustehak bana 1.5 aydir gorusmuyorduk biseyler duydum sirf inadim ugruna kereme bu aksam annene gidelim dedim birde giyinip suslenmem gerek ama cok hastayim yaaaaaa cokkk keremde egitimde mecidiyekoyde 5 bucukta cikicak dus falan yetsrim insallahh
venüs afiyet olsun bebeğim güzel düzenli bir menü9.3.13
Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli ekmek (39 Cal)
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
Ara:
1 orta boy yeşil elma
5 fınfık
Öğle:
1 kase mercimek çorbası
4-5 yemek kaşığı kabak yemeği
1 yemek kaşığı yoğurtlu havuç
1 kase yoğurt
Ara:
1 orta boy yeşil elma
1 bardak süt
Akşam:
1 porsiyon mısırlı karışık salata
2 parmak kızarmış hellim peyniri
* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
ecem senin menüleri yazmasıda kolay oluyordur bebeğim ne güzelSabah
1 sahanda yumurta
1 d. ekmek
Akşam
Ciğer şiş
2 bardak köpüklü ayran
1.5 lt su
Ihlamur
Adaçayı
kız nihalll hadi çatlattın adamı sorun ne? inş bahsetmişsindir sonlara daha gelemedim kötü bişi yoktur umarımKızlaaaar ben geldiimmmmm
Siz olmadan günlerim berbat geçti yavaş yavaş anlatırım
Hatta şuan Ankara'da bile olabilirdim
Venüs canım bitek sen buradasın merhabalar sana
SiZi çok özledim canlarrrr öpüyorum kocamannnnn
venüscümmm tebrik ederim takımın onurunu kurtardın haklısın ebrum çok kötü...***13. TAKIM 299. ETAP ***ETAP 5.Sİ
Arzu_54 (79/79/0/%0) Paylaşım yetersizliği nedeniyle diskalifiye edildi.
buseb (54.8/53.6/1.2/%2.19) 9. takımdan transfer oldu.
dontpanic (105.6/105.6/0/%0) Kilosu aynı.
EVSEBU (74.3/75.1/-0.8/%-1.08)Geri dönmek üzere ayrıldı.
limonlubrokoli (74/73.1/0.9/%1.22) Yeni Üye Hedef : 60
niyal (75/75/0/%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.
prensesss016 (56/56/0/%0) Kilosu aynı.
48to38 (79.5/79.5/0/%0) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Venuskadini ( 87.6/84.9/2.7/%3.08) Yeni Üye Hedef: 60
13.TAKIM ORTALAMASI:% 0.60
Kızlar geçen haftanın listesi bu şekilde. Eğer Emine ve Venüs listede olmasalardı sanırım sonuncuyduk. Çok ama çok kötü bir sonuç. Lütfen bu hafta böyle olmasın. Herkes dört elle asılsın ve haftaya takım olarak güzel bir sonuç alalım. Bu arada artık bende izinliyim. Sürekli buralarda olabileceğim. Sizlerden de aynı özveriyi bekliyorum.
Cuma Zayıflama Yarışmaları 299. Etap Sonuçları
(1 Mart-8 Mart)
Takım Dereceleri
1)4. Takım (%1,04)
2) 8. Takım (%0.90)
3.)5. Takım (%0.89)
Bireysel Dereceler
1)zeburus (%3.81) 4. Takım
2) psikologg(%3.74) 8. Takım
3) venüskadını(%3.08) 13. Takım
Venüs'cüm senide tebrik ediyorum. Haftanın bireyselde üçüncüsü oldun.İnşallah hep böyle devam eder
afiyet olsun tubişim
hay senin şuuu dukan menülerini yesinler busişim çok ciciler
ecemmm neyseki iptal olmuş alıntıladım silmedim kaynana işte arada bi gözü ile görmek istiyor hepsi öle konu her ne ise sıkma canını....
venüs afiyet olsun bebeğim güzel düzenli bir menü
ecem senin menüleri yazmasıda kolay oluyordur bebeğim ne güzel
kız nihalll hadi çatlattın adamı sorun ne? inş bahsetmişsindir sonlara daha gelemedim kötü bişi yoktur umarım
venüscümmm tebrik ederim takımın onurunu kurtardın haklısın ebrum çok kötü...
Canım senin tam ardından ben çıkmışım. Sana da çook öpücükler
Kaptancığım ben mesaj sayılarının gün gün bildirileceğini unutmuşum. Egzersiz konusuna gelecek olursak bu hafta başlamayı düşünüyordum ama yeme düzenimi iş durumu ile iyice oturtamadığımı düşündüm. Kendimi çok zorlayıp kaçamağa falan neden olmaktan korkuyorum..
Tamam kaptancığım ben gün gün yollanacağını bilmiyordum.
Aaaay çok sevindimmmm! Umarım ilerleyen zamanlarda sizleri hayal kırıklığına uğratmam :)
Bir sonraki öğünümden itibaren yollamaya başlıyorum canımcım. Şu buluşma işini de ayarlacağız. Spor mesajını bana mı yazdın anlayamadım ama eğer banaysa kendime güvenmeye başladıktan sonra spora başlayacağım canım.
Süpersin canım, senin azmini çok beğeniyorum. Nazar değmesin umarım..
Ohh canım ya böyle tatlı tatlı anlatıyorsun ya çok beğeniyorum. Ne evliliğine ne sana ne çocuklarına nazar değmesin :)
Hihihihi çok teşekkür ederim canım, umarım hedeflediğim şekilde ilerlerim... Bizler de birlikte yavaş yavaş başarıya ulaşırız...
Süper menü canımcım. Dukan muhallebi ooohhh! Sporunu da yapmışsın süpersin.
Afiyet olsun canım. Tostu dengelemişsin, sporunu da halletmişsin. Afiyet olsun. :)
Kizlar menum cok bastan sagma oldu. Normalde once diyetisyenimin tablosuna yaziyordum, simdi ofisten yaziyorum. Resmen ne yedigimi unutmusum. Buyuk ihtimalle dogrudur ama onceki menulerime gore daha az ayrintili oldu. Hihihi
Kızlar işte bu da şu anda yediğim ve bitirmek üzere olduğum öğle yemeğim
-Baharatlı yoğurt(nane, kekik ve en önemlisi kırmızı pul biber)
-Küçük yemek tabağında 5 yemek kaşığı ıspanak (onun da üstüne kekik ve pul biber döktüm biraz)
-Çavdar ekmeğinin köşelerinden minnacık bitane
Canimcim zaten her sabah evden metrobuse 20dk yuruyorum, metrodan ofise, donuste metrobusten eve.. Aslinda yuruyus yapiyorum yani ama ayrica Walk at Home diye bir program var, onu yapmaya baslayacagim. :)
Ay kızlaaaar annem sesleniyo bana yine kalkmam lazım bilgisayarın başından görüşürüüüzz
Evet canim, ben zaten disarda spor yapmayi sevmiyorum, cekiniyorum. O yuzden benim icin super bir sistem bu.. Bir iki gune baslamayi dusunuyorum totomu kaldirip :)
geçmiş olsun busecim
Hadi bakalım inşallah hakkında hayırlısı olurKızlarr bu arada thye is basvurusu yaptım hosteslik icin bir kere daha gitmistim kilodan kaybetmistim simdi hic bir engel yokkkk umarım yinee kabul ediliriimmm cok istiyoruummmmm cok cok cok
ebrum sen böyle anlattıkça sanki çok geçmiş gibi özlüyorum birdaha doğurasım geliyor valla maşallah sana tü tüBende bugün yaptıklarımdan bahsedeyim biraz. Maşallah bugün keyfim çok yerindeydiÇok geç kalkmadım ama geç bir kahvaltı yaptık. Arkasından bebişimize alışverişe çıktık. Bu ara yaptığımız tek şey Bi sürü şey aldım miniğime. Banyo küveti, kovası, maşrapası, köpüklü banyo filesi, hastane çıkışı, bikaç tane çıtçıtlı body (Bitanesinin üstünde doğuştan aslan yazıyor ), tulum, mama önlüğü, çorap, battaniye, eldiven, bide bikaçtane mendil. Hepsi birbirinden şeker. Tabii kız kıyafetleri olunca biçoğu pembiş pembiş. Gerçi erkek olsaydı yüzde 100 bütün herşeyi Sarı - kırmızı olurdu Daha eksikleri var inşallah doğuma kadar hepsini yavaş yavaş tamamlayacağım.
Hadi bakalım inşallah hakkında hayırlısı olur
ebrum sen böyle anlattıkça sanki çok geçmiş gibi özlüyorum birdaha doğurasım geliyor valla maşallah sana tü tü
şimdi birde sen nerde ne sorun bulsamda ağlasam durumundasındır ben ağlayacak sorun arardım gözünün üstünde kaşın var diyene ağlardım sorun arardım kötü bişi umarım kolay atlatırsın ebruşum lohusalık zorlu geçmez kızım kusardı sütün fazlasını çıarırdı bu niye kusuyor diye ağlamaya başlardım ağlayacağım ya arardım bişiler insanın elinde değil bu duygu yaa garip şimdi gülüyorum bunlaraaa eheheEvet canım Gülce SuAma kandıramazsın beni bununla Bu arada ben suyu gerçekten çok severim. Hayrünisa'da çok seviyor Bence boşver sen kayınvalideni onlar iyi olsunlar yakında dediğin gibi fazla muhabbet tez ayrılık getirir diye, sen uzaktan izle bulaşma bence Bu arada sormayın ben acaip ağlak oldum çıktım. Bu arada dengem değişmeye başladı. Rüyalarımda bile eşimi kıskanmaya başladım. Duymasında Dünde alışverişten sonra yanına gittim. Çok yoğun bu aralar doğal olarakta yorgun. Benimle ilgilenmiyor diye içerledim iyice. Yemeğe çıktık akşam. Oturdum orda hüngür hüngür ağladım. Adamcağızda şaşırdı ne olduğunu anlamadı Bu hamilelik beni bayağı etkiledi. Sanırım lohusalıkta da pek iyi olmayacağım. :26:En ufak şeyde hemen gözlerimden iniveriyor.
tamamdır bebeğim zaten hazır değilim kesinlikle bende doya doya yaşamak istiyorum bakalım hayırlısı o günlere gelelimdeBi yönden iyi bi yönden kötü canım. Kıskançlık her dönem olacak ama onu aklından çıkarma. Bende küçüklüğünü doya doya yaşa derim. Acele etme ikinci çocuk ama sanırım en uygun zaman ilkokuldan önce olan zaman çünkü ben bu yıl kızın dersleriyle çok ilgilenemedim. İlgilendim ama istediğim gibi olmadı. Ya 2. sınıfta düşün ya da ana okulundayken. Yada hiç takma allah ne zaman verirse
Kızlarr bu arada thye is basvurusu yaptım hosteslik icin bir kere daha gitmistim kilodan kaybetmistim simdi hic bir engel yokkkk umarım yinee kabul ediliriimmm cok istiyoruummmmm cok cok cok
Menücük afiyet olsun ama su süper olmuşSabah
Yagsız beyaz peynirli tost
Ögle+aksam
3 cigköfte (180cal)
Azıcık lavas
Su coook ictim bugün
Su ana kadar 2 lt aksama kadar icerim 3 olurr :)
Sorma canım yaaa sadece ağlasam iyi ben çok sinirli oluyorum. Olur olmaz herşeye bağırıyorum. Bide bebişi kıskanıyorum herkesten. Kimseye dokundurtmak istemiyorum. Tuhaf geçiyor benim lohusalığım. İnşallah bu diğerine göre daha iyi olur. :26:şimdi birde sen nerde ne sorun bulsamda ağlasam durumundasındır ben ağlayacak sorun arardım gözünün üstünde kaşın var diyene ağlardım sorun arardım kötü bişi umarım kolay atlatırsın ebruşum lohusalık zorlu geçmez kızım kusardı sütün fazlasını çıarırdı bu niye kusuyor diye ağlamaya başlardım ağlayacağım ya arardım bişiler insanın elinde değil bu duygu yaa garip şimdi gülüyorum bunlaraaa ehehe
Hoş geldin Ebru'cum.Selam kızlar
ben geldim bi geçmişi okuyayım geliyorum.
Malum 2 gündür yoktum ne olmuş bitmiş bi bakayım.
ebruuuuuuuu ben yoktum kiii :18: Yarın ki yemek için muz çorabımın olmadığı aklıma geldi hemen fırladım evde daha yarım sa oldu eve gireli, beyazları makinaya attım yarına lazım olanları, yemeği fırına verdim anca geldim.Altta online olmasak bile bir süre online görünüyoruz, sanırım o yüzden online sandın beni
Ebrucum dukanı ben sana anlatamam, araştırman hatta kitabı okuman lazım. Bu çok programlı bir diyet. Ve listem yok benim, sadece bir süreliğine yasak olan şeyler var. Onun haricinde listemi ben kendim yapıyorum. Hangi sebzeyi, eti yiyeceğime, yoğurttan ne kadar yiyeceğime ya da diğerlerinden, gönlüme göre seçiyorum yani
Ve bu diyetle birden eski yeme stilime dönemiyorum işte, evreleri var. Dukanla 13 kg vermiş olsam, yani 13x10=130 gün bunun güçlendirme evresi var, hayat boyu devam edecek olan perşembe günü kuralları var. Düşün yani hayat boyuuuuu
Boş verin bence benim diyeti siz hiç bulaşmayın, şimdi buna karar verdim, zormuş yaa
Evet canım cuma çok uzar işler bilirim deeee :26:
Ah canım öyle olur mu ne bekliyorsun keroşu yaa, o boğazlar gitti bitti, iltihap dolu var ya şuan. çok üzüldüm senin için, ne yapsan fayda etmez tek çaren antibiyotikTekrar geçmiş olsun.
2.1'i yağdan mı gitmiiiiiş? Seni ayakta alkışlıyorum bebeğim ya
:13:
Menülerin çok iyi gidiyor. Bi de spor ekleyebilsen harika olucak canım
Ben de bayılırıp pırasaya limon sıkıp yemeyeeeeeeeeüstüne karabiber de dökerimm
başarılar hemşerim
Biz zaten ecem ve betül'le birlikte magazin dünyasının yakından takip ettiği 3'lü bi buluşma gerçekleştirdik2-3 hafta önceydi çok güzeldi.. Sizlerle de görüşürüz canım neden olmasınn
alışveriş çılgınlarım beniiim
Ah bebeğim ben sana kıyamam ya
Yorum yok :26:
Eline sağlık ebru'm..
Allah şifa versin, hayırlısıyla sağlığına kavuşsun inşallah. şimdiden geçmiş olsun.
Evet ya açelya'dan haber alamıyorduk, 2 gündür nihal de yok ortalıkta :\ ama nihal girebilecek olsaydı muhakkak bi şekilde girerdi, hiç olmadı okulda öğretmenler odasındaki bilgisayardan falan girerdi. Umarım önemli bişey yoktur :26: Ve bu arada mervemrah isimli arkadaşımız da vazgeçti sanırım takıma girmekten.
Bu dukan bi çeşit yaşam tarzı yani :)))
herkes italik ben dik :d yine bi yırtıklığım olmuş orda :d ayrıcana da çok sevindim listede olduğuma:124: Teşekkürler 13.takım:124::119:
çok geçmiş olsun canım inşallah çabucaak iyileşir.
Bu arada hepinize başarı dilekleriniz için teşekkür ederim :) takıma girdiğimden beri sınavlarım güzel geçiyo sayenizde
kiyafet almamaya calisiyorum canim. Bu arada ofisteyim, yeni kullandigim bilgisayarin klavyesi bozuk. Turkce'ye cevirilmiyor. Hihihi :) bir gun bulusalim gercekten, yalan olmasin..
Cok tesekkur ederim beni de takima aldiginiz icin. Hepinizi con seviyorum takim arkadaslarim :)
ıstanbul disinda yasayan herkes de ayni kani var canim, evet ıstanbul korkutucu bir sehir ama bir okadar da sevdiriyor kendini :)
cok haklisin kaptancigim. Ben de takimin tembel siskosu olarak mesajlarimi saymadigim icin ozurdilerim.
Hihihi her yerde indirim vardi, kendimi engelleyemedim. Dun de guzel bir baharlik ceket ve makyaj malzemeleri aldim. Ne zaman isterseniz ben isimi uydurur gelirim canim. Diyet konusuna gelecek olursak umarim boyle devam eder.. Hedefim haftada 1 kilo ve sadece yagdan...
Canim menun mukemmel, hic bir eksigi yok. Afiyet olsun. Cok da guzel spor yapiyorsun valla ben cok usenirdim :)
afiyet olsun canim, senin menun de kusursuz. :)
ay bulusalim yalan olmasin kizlar yaaa!
Cok tesekkur ederim canim, umarim oyle olur.. En azindan 1 kilo olsa bana yeter :)
kaptancigim ben tam bir tembel siskoyum, ozur dilerim.
[ı]slm kızlar. Pazar tatil ama kimsenin uğradığı yok, bu kadar da tatil olmasınmutlaka gelin bi bakın kim var kim yok neler oluyor diye. Bu arada bende kesin kararımı verdim. Yarın izne ayrılıyorum inşallah. gerçi son bir haftamdı. Ama kendimi daha fazla yormak istemiyorum. Rahat edeyim biraz şu son günlerimde. [/ı]
[ı]tuğba'cım kahvaltın çok güzel görünüyor canım afiyet olsun.Iyi eğlenceler.[/ı]
eveet gördüm ben dee, kaptanımız da görecektir venücüümGünü gününe sayarsan ya da 2 gündür bir, daha kolay olur
Nasıl gidiyor diyet, moralin nasıl bakim? Ben çok mutluyum hayatımda ilk kez 52 li rakam görüyorum53 görmüştüm daha önce ama bu sabah 52.9 geldim
[ı]***13. Takım 299. Etap ***etap 5.si[ımg]http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/opuyorumnanaktan.gif[/ımg]
[/ı][ı]arzu_54 (79/79/0/%0) [/ı][ı]paylaşım yetersizliği nedeniyle diskalifiye edildi.
buseb (54.8/53.6/1.2/%2.19) [/ı][ı]9. Takımdan transfer oldu.[/ı]
[ı]dontpanic (105.6/105.6/0/%0) [/ı][ı]kilosu aynı.
[/ı][ı]evsebu (74.3/75.1/-0.8/%-1.08)[/ı][ı]geri dönmek üzere ayrıldı.[/ı]
limonlubrokoli (74/73.1/0.9/%1.22) yeni üye hedef : 60
[ı]niyal (75/75/0/%0) geri dönmek üzere ayrıldı.[/ı]
[ı]prensesss016 (56/56/0/%0)[/ı][ı] kilosu aynı.[/ı]
[ı]48to38 (79.5/79.5/0/%0) geri dönmek üzere ayrıldı.
venuskadini ( 87.6/84.9/2.7/%3.08) yeni üye hedef: 60
[/ı][ı]13.takım ortalaması:% 0.60
[/ı]
[ı]kızlar geçen haftanın listesi bu şekilde. Eğer emine ve venüs listede olmasalardı sanırım sonuncuyduk. çok ama çok kötü bir sonuç. Lütfen bu hafta böyle olmasın. Herkes dört elle asılsın ve haftaya takım olarak güzel bir sonuç alalım. Bu arada artık bende izinliyim. Sürekli buralarda olabileceğim. Sizlerden de aynı özveriyi bekliyorum. [/ı]
cuma zayıflama yarışmaları 299. Etap sonuçları
(1 mart-8 mart)
takım dereceleri
1)4. Takım (%1,04)
2) 8. Takım (%0.90)
3.)5. Takım (%0.89)
bireysel dereceler
1)zeburus (%3.81) 4. Takım
2) psikologg(%3.74) 8. Takım
3) venüskadını(%3.08) 13. Takım
[ı]venüs'cüm senide tebrik ediyorum. Haftanın bireyselde üçüncüsü oldun.Inşallah hep böyle devam eder [/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?