Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım yaa ne güzel allah hacca gitmelerinide nasip etsin inş.

hoşbulduk canım işlerim birikmiş anca gelebildim buraya geçmişe biraz göz attım ama çok bi hareketlilik olmamış gibi. Neyse hafta sonu normaldir. Benim evde net yok faturayı ödememiş aldığımız kişiler aslında olsa girer bi göz atardım netten bakalım bugün ödüceklerdi inş. ödemişlerdir.

Tesekkur ederim canim. Spor konusunda anladim seni ona da bir duzenleme yapacagim bakalim...
Amin bu arada :)
Artik listemi yanima getirip yedikten hemen sonra kagida yazicam, daha sonra da bilgisayara geciririm...
Tamam o zaman süper ayarlarızzzz güzel birşeyler :))
Kalp kalp kalp :)

Kızlarr bu arada thye is basvurusu yaptım hosteslik icin bir kere daha gitmistim kilodan kaybetmistim simdi hic bir engel yokkkk umarım yinee kabul ediliriimmm cok istiyoruummmmm cok cok cok

canım yaa inş olursun bu keez.benim boy 1.58 istesemmde olamam ben

Sabah
Yagsız beyaz peynirli tost

Ögle+aksam
3 cigköfte (180cal)
Azıcık lavas

Su coook ictim bugün
Su ana kadar 2 lt aksama kadar icerim 3 olurr :)

suya sevindim canımm

Selam kızlar
ben geldim bi geçmişi okuyayım geliyorum.
Malum 2 gündür yoktum ne olmuş bitmiş bi bakayım.

ebrucum hoş geldin

evet canım yaa senin de kilon az yaparsın istesen bu arada senin boyun kaç? hedefin ne?

venüscüüm senin menulerin de cook iyii zaten sonuctan da bellii bireysel derecen için de cook tebrik ederim masallah

Menün ilk bakışta güzel gibi görünüyor ama azcık inceleyince çok sağlıksız olduğunu düşündüm. Daha faydalı ve sağlıklı beslenmen senin için iyi olur düşüncesindeyim.
T
dün için ne deseniz haklısınız sabah kurs, kurstan sonra da bi dünya koşuşturmaca. yemek yemeye vaktim olmadı. bizim kursta yemek yok. sadece bisküviler var. geç kalkınca kahvaltım yalan oluyo. bugün düzelttim gibi akşam yemeğimi yemedim sadece.

Kızlarr bu arada thye is basvurusu yaptım hosteslik icin bir kere daha gitmistim kilodan kaybetmistim simdi hic bir engel yokkkk umarım yinee kabul ediliriimmm cok istiyoruummmmm cok cok cok

canım inşallah kabul edilirsin :) hakkında hayırlısı olsun :)

kızlar annem 81 kilo. bugun doktora kontrole gitti. seker hastası. doktor ınsuline gecirmiş tek doz. cok moralim bozuldu. 20 kg vermesi şart

kızlar annem 81 kilo. bugun doktora kontrole gitti. seker hastası. doktor ınsuline gecirmiş tek doz. cok moralim bozuldu. 20 kg vermesi şart
Tatlım inşallah biran önce düzelir. Şeker hastalığında en önemli sorun kilo maalesef. Bence sen annene yardımcı olabilirsin. Annen gerçekten çok şanslı senin gibi bir kızı var bilinçli. Hem sen ona yardım ederken daha çabuk hedefine ulaşırsın.

kızlar ben yemeğe çıkıyorum 1-2 saate görüşürüz öptm hepinizi
Afiyet olsun Bende kaçıyorum birazcık uğrarım yine.

dukan kreple ilgili bişey sorcam da içine süt koymasam da olur mu? sadece yoğur koysam?

canım denemedim açıkcası ben yoğurtla. ama sen bi dene istersen :26: ben süt yerine su koyup denedim, oldu öyle de. ama sütle daha güzel tabi

çok geçmiş olsun cnm. onu da alalım buraya birlikte zayıflayalım :)

keşke canım ya. ama iradesi hiç yok napacağız bilmiyorum psikolojik baskı uygulayacağım yarın sabahtan itibaren

afiyet olsun emooş

evet ebrucum ben elimden geleni yapacağım tabi ki. o senin güzel bakışın ebrucum sağ ol hiç iradesi yok, kendini tutamıyor. bugün evdeki çikolataları dışarıdaki çocuklara dağıttım. evdeyken kontrol ederim yine bi nebze ama dışardayken hiçbir şey yapamam. iyice bir konuşacağım annemle. ona makul bi liste hazırlayacağız. hatta elimizde şeker hastaları için zaten bi liste var. onu uygulayacağız. tamam dedi ama ne kadar uyar listeye bilmiyorum. yarın başlıyoruz ebrucum

Kızlarrr spordan şimdi geldim hemen şu akşam yemeğimi halledip geliyorum. Bi yere gittğim yok bilgisayarın başında yiyorum da bitene kadar yazamicam yani

Evet canim, ben zaten disarda spor yapmayi sevmiyorum, cekiniyorum. O yuzden benim icin super bir sistem bu.. Bir iki gune baslamayi dusunuyorum totomu kaldirip :)

"Bi-iki güne ..." deme bebeğim heeemmmen bu akşam başla

akşam aç hissetmedim çok fazla ondan yiyemedim. acıkınca da yoğurt yedim artık :)
şimdi çıkıyorum cnm ancak hazırlandım :) kolay gelsin cnm okldan dönünce görüşürüz öptm :)

Anladım kuzum ama aç hissetmesen bile dediğim gibi bi kase yoğurt, 1 tane elma, 1 bardak ayran gibi şeyleri tüketmen sana bi zarar vermez. Ama bu kadar az yemen sana zarar verir. Ebru söylemişti, zayıfladıkça listemizin kalorisini de yani yiyecek miktarını da gittikçe azaltacağız. Yani ilerde azaltabileceğimiz kadar yeterli beslenmek durumundayız şu aşamada. Ne çok konuştum :) ama iyiliğin için

saol bebeğim yok almıycam söz diyete devam

:13: :13: :13: :13: :13:

Kolay gelsin Tuğba'cım. Yakında bende başlayacağım ufaktan ufaktan :26:

Sağol meleğim sağol da, sen o halinle nasıl temizlik yapcakmışsın bakim

Ahhh sorma cok formdayım hahaha :)) salona yazılıyoruzz keroslaaa karar verdikkk :)

Ayyy ıspanak anladın sen hemde ekmeksiz :)) Afiyet olsun

Aman dikkat edin de sporu da yarım bırakmayın muhteşem ikili birlikte

Ispanağıma laf yok çok da lezzetliydi nasıl sevmezsin onu nasııııılll ne kötülüğünü gördün yeşil yeşil garibimin :)))))

Kolaaayy gelsinnn kuzum :)

Ay sağol canım ya, bi de spora gittim iyice yoruldum :\

Bütün hostesler senin gibi olsa daha ne isteriz Allah'tan

Allah kabul etsin canım, kolay gelsin zor işler

Ayynen öyle.. Gerçekten zor işler buse'm

Sabah
Yagsız beyaz peynirli tost

Ögle+aksam
3 cigköfte (180cal)
Azıcık lavas

Su coook ictim bugün
Su ana kadar 2 lt aksama kadar icerim 3 olurr :)

su için seni ayakta alkışlıyorum bunun ayaktaki halini düşün

Selam kızlar
ben geldim bi geçmişi okuyayım geliyorum.
Malum 2 gündür yoktum ne olmuş bitmiş bi bakayım.

Hoşgeldin Ebru'cum. Oğlun nasıl oldu diye sorcaktım ki aşağıda yazmışsın, sevindim iyi olmasına. Çok şükür.

canım yaa ne güzel allah hacca gitmelerinide nasip etsin inş.

2010'da hacca da gitmişlerdi ama, oraya bi giden bidaha gitmek istiyor.. Doyulmuyor oralara.. Ben de Allah'ım nasib etti de umreye gitmiştim 2010'da. Döndüğüm günden beri içimdedir özlemi..

Aaa canım çok geçmiş olsun ya, aşağıda annenin kendini tutamadığından bahsetmişsin ama, söz konusu sağlık olunca o da dikkat eder mecburen, sıkma canını.

Afiyet olsun kuzum, görüşürüüüz

Temizliğe devam Spora gittiğim için bazı işler yarım kalmıştı onları da bitirmem lazım. Geleceğim yine inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…