ay kızlaaaar annem sesleniyo bana yine kalkmam lazım bilgisayarın başından görüşürüüüzz
(inşallah umreye gidecekler de, baya bi gelen giden olucak, e benim annem de çok titiz bi kadın, evin altını üstüne getiriyoruz günlerdir)
menücük afiyet olsun ama su süper olmuş
Sorma canım yaaa sadece ağlasam iyi ben çok sinirli oluyorum. Olur olmaz herşeye bağırıyorum. Bide bebişi kıskanıyorum herkesten. Kimseye dokundurtmak istemiyorum. Tuhaf geçiyor benim lohusalığım. Inşallah bu diğerine göre daha iyi olur. :26:
Hoş geldin ebru'cum.
Tesekkur ederim canim. Spor konusunda anladim seni ona da bir duzenleme yapacagim bakalim...Tatlım ben egzersiz olarak zaten Tuğba'nında dediği gibi hafif hareketten bahsetmiştim. Zaten öncelikle öyle başlaman lazım. Onuda sen yapıyor muşsun zaten. Benin en çok önerdiğim hareket ise yürüyüş.Ayrıca güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım inşallah allah herkese benim evliliğiminden de daha güzel bir evlilik ve aile nasip eder
Menün gayet güzel olmuş canım. Unutma konusuna gelince ben an an yazardım elimdeki küçük birkağıda. Çünkü gün sonunda bazen arada kaçabiliyor bazı şeyler.
Kalp kalp kalp :)Tamam o zaman süper ayarlarızzzz güzel birşeyler :))
Cok tesekkur ederim bebeklerim benim cok seviyorum hepinizi birlikte ilerleyecegiz bu seferlik birlikte yirttik hihihi
Dukani super duzenliyorsun kendine gore canim.. Ben de evde devam edecegim daha rahat oluyor.amin canım. evet dukan tatlılarım pek eksşk olmuyor bu aralar regl sag olsun
ben de gunu gunne yazmazsam unutuyorumcanım. bence menün com güzel. ben pek anlamıyorum gercı bu menü işlerinden. neyseki dukan yapıyorum
evet canım com güzel ve faydalı bi programdır. ben de bir ara yapıyordum ama ayak bileğimde sorun cıkınca 2 haftadır bıraktım. önümüzdeki günlerde tekrar baslamayı düşünüyorum
ben seviyorum aslında ama oturdugum yer dısarda yurumeye pek müsait degil :/ ben de evde yapıyorum o yüzden canım
Evet canim cok haklisinnnya çok kalabalık bi şehir insanları ürkütüyo zaten beni eminimki gezilcek güzel yerleri çoktur. Malesef çok fazla gezme fırsatım olmadı.
Venüscüm söylemeyi unuttum seni tebrik ederim bireyselde 3. Olmuşsun
Darısı başımızaaaa
Cok tesekkur ederim canim benim :)
Kızlarr bu arada thye is basvurusu yaptım hosteslik icin bir kere daha gitmistim kilodan kaybetmistim simdi hic bir engel yokkkk umarım yinee kabul ediliriimmm cok istiyoruummmmm cok cok cok
Sabah
Yagsız beyaz peynirli tost
Ögle+aksam
3 cigköfte (180cal)
Azıcık lavas
Su coook ictim bugün
Su ana kadar 2 lt aksama kadar icerim 3 olurr :)
Selam kızlar
ben geldim bi geçmişi okuyayım geliyorum.
Malum 2 gündür yoktum ne olmuş bitmiş bi bakayım.
evet canım boşver yyaaaa dukan falan yapmayayım ben zaten yapamam o iradeyi göremiyorum kendimde seninde kutluyorum ayrıca çok istikrarlısın.
sağol canım teşekkür ederim geçti çok şükür iyi şimdi korktuğum kadar olmadı.
çok sağol canım iyileşti bile paşam
ya çok kalabalık bi şehir insanları ürkütüyo zaten beni eminimki gezilcek güzel yerleri çoktur. Malesef çok fazla gezme fırsatım olmadı.
canım izne ayrılmana sevindim son zamanların artık dinlenirsin biraz.. Ayyy nasıl bi heyecandır şimdi o eve yeni bi fert katılıyo ve herkesin tüm hayatı değişicek allah tamamına erdirsin canım
canım yaaa darısı başıma inş. Ben 1,5-2 ay içinde görmek istiyorum o rakamı...alında sıksam 1 aydada görürümya işte bi yerden patlıyo malesef..
tamam canım bu hafta inş. 200 gr da olsa vericem söz verdim kendime
Tesekkur ederim canim. Spor konusunda anladim seni ona da bir duzenleme yapacagim bakalim...
Amin bu arada :)
Artik listemi yanima getirip yedikten hemen sonra kagida yazicam, daha sonra da bilgisayara geciririm...
Kalp kalp kalp :)
Cok tesekkur ederim bebeklerim benim cok seviyorum hepinizi birlikte ilerleyecegiz bu seferlik birlikte yirttik hihihi
Dukani super duzenliyorsun kendine gore canim.. Ben de evde devam edecegim daha rahat oluyor.
Evet canim cok haklisinnn
Cok tesekkur ederim canim benim :)
dün için ne deseniz haklısınızMenün ilk bakışta güzel gibi görünüyor ama azcık inceleyince çok sağlıksız olduğunu düşündüm. Daha faydalı ve sağlıklı beslenmen senin için iyi olur düşüncesindeyim.
T
Kızlarr bu arada thye is basvurusu yaptım hosteslik icin bir kere daha gitmistim kilodan kaybetmistim simdi hic bir engel yokkkk umarım yinee kabul ediliriimmm cok istiyoruummmmm cok cok cok
burdayım emooş
kızlar annem 81 kilo. bugun doktora kontrole gitti. seker hastası. doktor ınsuline gecirmiş tek doz. cok moralim bozuldu. 20 kg vermesi şart
Tatlım inşallah biran önce düzelir. Şeker hastalığında en önemli sorun kilo maalesef. Bence sen annene yardımcı olabilirsin. Annen gerçekten çok şanslı senin gibi bir kızı var bilinçli. Hem sen ona yardım ederken daha çabuk hedefine ulaşırsın.kızlar annem 81 kilo. bugun doktora kontrole gitti. seker hastası. doktor ınsuline gecirmiş tek doz. cok moralim bozuldu. 20 kg vermesi şart
Afiyet olsunkızlar ben yemeğe çıkıyorum 1-2 saate görüşürüz öptm hepinizi
dukan kreple ilgili bişey sorcam da içine süt koymasam da olur mu? sadece yoğur koysam?
çok geçmiş olsun cnm. onu da alalım buraya birlikte zayıflayalım :)
kızlar ben yemeğe çıkıyorum 1-2 saate görüşürüz öptm hepinizi
Tatlım inşallah biran önce düzelir. Şeker hastalığında en önemli sorun kilo maalesef. Bence sen annene yardımcı olabilirsin. Annen gerçekten çok şanslı senin gibi bir kızı var bilinçli. Hem sen ona yardım ederken daha çabuk hedefine ulaşırsın.
Afiyet olsunBende kaçıyorum birazcık uğrarım yine.
Kızlarrr spordan şimdi geldim hemen şu akşam yemeğimi halledip geliyorum. Bi yere gittğim yok bilgisayarın başında yiyorum dabitene kadar yazamicam yani
Evet canim, ben zaten disarda spor yapmayi sevmiyorum, cekiniyorum. O yuzden benim icin super bir sistem bu.. Bir iki gune baslamayi dusunuyorum totomu kaldirip :)
akşam aç hissetmedim çok fazla ondan yiyemedim. acıkınca da yoğurt yedim artık :)
şimdi çıkıyorum cnm ancak hazırlandım :) kolay gelsin cnm okldan dönünce görüşürüz öptm :)
saol bebeğim yok almıycam söz diyete devam
Kolay gelsin Tuğba'cım. Yakında bende başlayacağım ufaktan ufaktan :26:
Ahhh sorma cok formdayım hahaha :)) salona yazılıyoruzz keroslaaa karar verdikkk :)
Ayyy ıspanak anladın sen hemde ekmeksiz :)) Afiyet olsun
Kolaaayy gelsinnn kuzum :)
Allah kabul etsin canım, kolay gelsin zor işler
Sabah
Yagsız beyaz peynirli tost
Ögle+aksam
3 cigköfte (180cal)
Azıcık lavas
Su coook ictim bugün
Su ana kadar 2 lt aksama kadar icerim 3 olurr :)
Selam kızlar
ben geldim bi geçmişi okuyayım geliyorum.
Malum 2 gündür yoktum ne olmuş bitmiş bi bakayım.
canım yaa ne güzel allah hacca gitmelerinide nasip etsin inş.
kızlar annem 81 kilo. bugun doktora kontrole gitti. seker hastası. doktor ınsuline gecirmiş tek doz. cok moralim bozuldu. 20 kg vermesi şart
kızlar ben yemeğe çıkıyorum 1-2 saate görüşürüz öptm hepinizi
afiyet olsun tubişiim
Sağol canım afiyet oldu valla :) Acıkmıştım.. :))
zaten biraz daha geç yesen saat olarak geç olurmuşafiyet olmuşş oohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?