Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM

sabah
dukan krep
hindi füme
piliç jambon
üçgen peynir

ara
dukan muhallebi

öğle
tavuk
ıspanak yemeği
yoğurt

akşam
tavuk
kıymalı karnabahar yemeği
yoğurt

3 bardak yeşil çay
2,5 lt. su
popo ve bacak egzersizleri

emooş aşağıda seni görüyorum hoş geldiin nasıl gidiyor diyet, her şey yolunda mıı

emooş aşağıda seni görüyorum hoş geldiin nasıl gidiyor diyet, her şey yolunda mıı

hoşbulduk cnm :) erkek arkadaşım yemek hazırlamış kendi elleriyle mmm ben dışarda yicez sanıyodum süpriz oldu çok mutlu oldum :) diyet güzel gidiyo alıştım artık tabakta yemek çok olunca bırakıyorum doyunca. boşaltım sistemim de kendine gelirse süper olcak sen napıosun cnm nasılsın?

busecim ne yap et anneni alıştır diyete şeker hastaları için kilo büyük problem tekrar geçmiş olsun cnm
sütten rahatsız olunca, sütlü yiyecekler yiyemiyorum sadece yoğurtla yaparsam yiyebilirim. kötü olmasın tadı diye soriyim dedim :)

1 tane yumurta yedim..
Kuzucum hastayım diye yumurta yaptı sahanda yapma dedim yemicem dedim cok büyük yeminler etti bugünlük böyle olsun pisman degilim :) cok lezzetliydi :)

11.3.13

Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak süt (%0.15 yağlı)

Ara:
1 orta boy yeşil elma
5 fınfık

Öğle:
1 kase mercimek çorbası - erişteli
4-5 yemek kaşığı enginar yemeği
1 yemek kaşığı yoğurtlu havuç
1 kase yoğurt

Ara:
1 orta boy yeşil elma
1 bardak süt

Akşam:
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)
2 kuru kayısı
10 altın çilek

* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

BUGÜNKÜ MENÜM

Sabah:
2 yk yoğurt
2yk yulaf kepeği
yarım elma
(hepsini karıştırdım)

Ara:

2 kuru kayısı

Öğle:

haşlanmış yumurtalı salata

yeşil salata
(roka+marul+tere maydonoz)

ayran

Ara:

yarım elma

Akşam:

fırında kremalı tavuk
(yarım dilim: yaklaşık 3 köfte kadar)
2-3 yk yoğurt
3-4 kaşık domates çorbası
maydanoz+domates
Ara:

2 bardak çay

İlaveler:

2lt su, 2 fincan yeşil çay, 1 fincan nescafe, 2 bardak çay
40 dk yürüyüş, 20 dk egzersiz

çok güzell afiyet olsun kuzum

Afiyet olsun bebeğim gayet iyi.

bu menü de güzeeellllllll

Bugünkü market alışverişim... :)
Eki Görüntüle 654817

ımmmm çok hoş görünüyorlar :) güle güle tüket

venüscüüm senin menulerin de cook iyii zaten sonuctan da bellii bireysel derecen için de cook tebrik ederim masallah
Çok teşekkür ederim canım. Menülerimi elimden geldiğince düzenlemeye çalışıyorum işte.. Umarım ilerleyen zamanlarda kilo verişim durmaz, haftada bir kilo vermek istiyorum. 2-3 kilo olmasa da olur. :)
kızlar annem 81 kilo. bugun doktora kontrole gitti. seker hastası. doktor ınsuline gecirmiş tek doz. cok moralim bozuldu. 20 kg vermesi şart
Geçmiş olsun canım, annene çok yardımcı olabilirsin aslında..
"Bi-iki güne ..." deme bebeğim heeemmmen bu akşam başla
Ay çok üşeniyorum işten dönünce bebişim ya. İnsan çok yorgun oluryor. 8 saat iş, 2 saat dönüş yolu...
Afiyet olsun Dukan Kraliçesi :)
Kremalı tavuk kalori olarak biraz dengeyi bozmuş olabilir belki ama genel olarak gayet güzel bir menü. Afiyet olsun canım benim.

BUGÜNKÜ MENÜM

Kahvaltı
1 ortaboy domates
1 kk peynir
5 siyah zeytin
1 d tam b. ekmeği
Roka, maydonoz

Öğle
5 yk ıspanak
1 kase yoğurt
1 d tam b. ekmeği

Akşam
1 kase yoğurt
1 küçük boy salatalık
1 köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk

+ 2.5 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
+ 1 saat aerobik​

1 tane yumurta yedim..
Kuzucum hastayım diye yumurta yaptı sahanda yapma dedim yemicem dedim cok büyük yeminler etti bugünlük böyle olsun pisman degilim :) cok lezzetliydi :)

afiyet olsun canım ya, bu kadar sıkma kendini. yumurta yani bu, yağsız yaptırsaydın hele hiç sorun yoktu

çok güzzell

krema sanki biraz işi bozmuş gibi dursa da güzel menü bencee sporunda dozunda ve güzzel

Bugünkü market alışverişim... :)
Eki Görüntüle 654817

oohh pembiş pembiiş, pek güzeeel

ne desem bilemiyorum artık, enfesto tubiiişşşşşş

venüsüm bende yemekte kararsız kaldım tavuğu ama sevgilim kendi elleriyle yapmış bi de ilk yapışı kırmayayım dedim azıcık yedim artık o da kilo vermekte kararlı olduğumu bildiği için kendine koyduğunun 3te 1i kadar koydu tabağıma

tuğbam sana çok özeniyorum ya yemeklerin hep çok güzel oluyo sporun da aynı şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…