Çok seviyorum bu ekmeği, kalorisi çoook düşük ve tadı kötü değil. :)ımmm benim de bu haftaki ekmeğim denge light
Teşekkür ederim canım. Hepsi de pembiş pembiş oldu. :)Afiyet olsun bebeğim gayet iyi.
ımmmm çok hoş görünüyorlar :) güle güle tüket
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı
1 ortaboy domates
1 kk peynir
5 siyah zeytin
1 d tam b. ekmeği
Roka, maydonoz
Öğle
5 yk ıspanak
1 kase yoğurt
1 d tam b. ekmeği
Akşam
1 kase yoğurt
1 küçük boy salatalık
1 köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk
+ 2.5 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
+ 1 saat aerobik
Çok teşekkür ederim canım. Menülerimi elimden geldiğince düzenlemeye çalışıyorum işte.. Umarım ilerleyen zamanlarda kilo verişim durmaz, haftada bir kilo vermek istiyorum. 2-3 kilo olmasa da olur. :)
Geçmiş olsun canım, annene çok yardımcı olabilirsin aslında..
Ay çok üşeniyorum işten dönünce bebişim ya. İnsan çok yorgun oluryor. 8 saat iş, 2 saat dönüş yolu...
Afiyet olsun Dukan Kraliçesi :)
Kremalı tavuk kalori olarak biraz dengeyi bozmuş olabilir belki ama genel olarak gayet güzel bir menü. Afiyet olsun canım benim.
ne desem bilemiyorum artık, enfesto tubiiişşşşşş
venüsüm bende yemekte kararsız kaldım tavuğu ama sevgilim kendi elleriyle yapmış bi de ilk yapışı kırmayayım dedim azıcık yedim artık o da kilo vermekte kararlı olduğumu bildiği için kendine koyduğunun 3te 1i kadar koydu tabağıma
tuğbam sana çok özeniyorum ya yemeklerin hep çok güzel oluyo sporun da aynı şekilde
enfesto, belissimo, mükemmelo, harikaoo, güzelloobunlar nasıl kuzum :))
Evet doğru diyorsun, yarın walk at home yapmaya başlıyorum!haklısın bebeğiim ama başladığın gün de şartlar aynı olcak sonuçta mecbur bi yerden başlamak lazım
Hihih evet. Diyet alışverişi ve kişisel bakım alışverişi yapmaya bayılıyorum. :)çok güzzell
oohh pembiş pembiiş, pek güzeeel
Ay çok tatlıymış. Peki bakalım afiyet olsun tatlımmmm :)venüsüm bende yemekte kararsız kaldım tavuğu ama sevgilim kendi elleriyle yapmış bi de ilk yapışı kırmayayım dedim azıcık yedim artık o da kilo vermekte kararlı olduğumu bildiği için kendine koyduğunun 3te 1i kadar koydu tabağıma
haklısın bebeğiim ama başladığın gün de şartlar aynı olcak sonuçta mecbur bi yerden başlamak lazım
gayet iyi de düzenliyorsun menüleri bencee
sağ ol canım anneme işte elimden geldiğince yardımcı olacağım, ama her şeyin aslında onun zihninde bittiği de bi gerçek
spor olayını da çok iyi anlıyorum canım. mesela leslie ile walk at home 2 mile yapabilirsin 30 dk yürümüş olursun. hem zevkli hem çok yorucu değil. ya da yürüyüş yapma ama sarkmamak adına sıkılaştırma hareketleri yap benim gibi
tuğbam sana çok özeniyorum ya yemeklerin hep çok güzel oluyo sporun da aynı şekilde
Afiyet olsun bebeğim, sen ara öğün tüketmiyorsun sanırım?
bella kuzum bellaaaaaaa
oo sevgili yapmışsa yenir tabiaz yemekle isabet etmişsin, yemesen ayıp olurdu zaten bunca hazırlığa kalbi kırılırdı. ikiniz için de en iyi olmuş afiyet olsun canım
teşekkürler cnm :) iyi geceler sana da tatlım bende öptümEvet doğru diyorsun, yarın walk at home yapmaya başlıyorum!
Hihih evet. Diyet alışverişi ve kişisel bakım alışverişi yapmaya bayılıyorum. :)
Ay çok tatlıymış. Peki bakalım afiyet olsun tatlımmmm :)
Kızlar ben yatıyorum artık. Hepinizi öptüm, iyi geceler.
Evet doğru diyorsun, yarın walk at home yapmaya başlıyorum!
Kızlar ben yatıyorum artık. Hepinizi öptüm, iyi geceler.
venüsüm bende tuğbanın fikrine katılıyorum. bi yerden başlamak lazım. burda spor salonu çok az bayanlara özel olan salon çok uzak gidemiyorum. ama çok güzel bi yürüyüş yolu var burda ben her gün orda yürüyorum çok zorlamıyorum vaktim yoksa 20-30 dk yürüyorum. evde de mekik aletim ve pilates setim var. yürüyüp ısındıktan sonra evde onlarla çalışıyorum. profesyonelce olmasa çok faydası oluyo :)
işte budurr :13:
İyi geceler canııım.
harikasın kutlarımkendi imkanlarınla ancak bu kadar iyi olabilirdi sporun canım benim
teşekkür ederim tuğbişim :) küçük şehir dezavantajı işte :) sorununun çözümünü kendin buluyosun :)
Küçük şehirleer aahhh şu istanbul olmayan küçük şehirlerne güzeldir oralarda yaşamak, ne rahattır..
Neyse canlarım benim.. Sizi çok seviyorum şimdi uyuyacağım ben. Sabah staja gidicem kuzucuklarımı görücem
Allah rahatlık versin iyi geceleeerr
Günaydın Nihal'cim, hoş geldin ama bii ceee deyip kaçıyorsun? İnşallah kötü bişey yoktur, habersiz bıraktın bizi :26:Kızlar günaydın internette sıkıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?