Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ımmm benim de bu haftaki ekmeğim denge light
Çok seviyorum bu ekmeği, kalorisi çoook düşük ve tadı kötü değil. :)
Afiyet olsun bebeğim gayet iyi.

ımmmm çok hoş görünüyorlar :) güle güle tüket
Teşekkür ederim canım. Hepsi de pembiş pembiş oldu. :)

Afiyet olsun bebeğim, sen ara öğün tüketmiyorsun sanırım?

gayet iyi de düzenliyorsun menüleri bencee

sağ ol canım anneme işte elimden geldiğince yardımcı olacağım, ama her şeyin aslında onun zihninde bittiği de bi gerçek

spor olayını da çok iyi anlıyorum canım. mesela leslie ile walk at home 2 mile yapabilirsin 30 dk yürümüş olursun. hem zevkli hem çok yorucu değil. ya da yürüyüş yapma ama sarkmamak adına sıkılaştırma hareketleri yap benim gibi

oo sevgili yapmışsa yenir tabi az yemekle isabet etmişsin, yemesen ayıp olurdu zaten bunca hazırlığa kalbi kırılırdı. ikiniz için de en iyi olmuş afiyet olsun canım

Son düzenleme:
haklısın bebeğiim ama başladığın gün de şartlar aynı olcak sonuçta mecbur bi yerden başlamak lazım
Evet doğru diyorsun, yarın walk at home yapmaya başlıyorum!
çok güzzell

oohh pembiş pembiiş, pek güzeeel
Hihih evet. Diyet alışverişi ve kişisel bakım alışverişi yapmaya bayılıyorum. :)
Ay çok tatlıymış. Peki bakalım afiyet olsun tatlımmmm :)

Kızlar ben yatıyorum artık. Hepinizi öptüm, iyi geceler.

haklısın bebeğiim ama başladığın gün de şartlar aynı olcak sonuçta mecbur bi yerden başlamak lazım

venüsüm bende tuğbanın fikrine katılıyorum. bi yerden başlamak lazım. burda spor salonu çok az bayanlara özel olan salon çok uzak gidemiyorum. ama çok güzel bi yürüyüş yolu var burda ben her gün orda yürüyorum çok zorlamıyorum vaktim yoksa 20-30 dk yürüyorum. evde de mekik aletim ve pilates setim var. yürüyüp ısındıktan sonra evde onlarla çalışıyorum. profesyonelce olmasa çok faydası oluyo :)

Yarın spor yapmaya başlayacağım canım. Annenin yaşam koçu ol bakalım, sağlığına bir an önce kavuşur umarım.
İlk önce kardiyo daha sonra sıkılaşma hareketleri yapacağım canım.
Neyse artık kaçtım mmmuah.

tuğbam sana çok özeniyorum ya yemeklerin hep çok güzel oluyo sporun da aynı şekilde

oyyy kuzum beniiim çok sağol ya inan aynı şeyleri ben de senin menülerin ve sporun için aynı şeyi düşünüyorum bi çok kezzz

Afiyet olsun bebeğim, sen ara öğün tüketmiyorsun sanırım?

Sağol kuzucum. Evet ben ara öğün tüketmiyorum sanırım. Çok nadiren oluyor. Ara öğün tüketmediğimin farkında bile değildim aslında :44:
bella kuzum bellaaaaaaa

Seni yerim

oo sevgili yapmışsa yenir tabi az yemekle isabet etmişsin, yemesen ayıp olurdu zaten bunca hazırlığa kalbi kırılırdı. ikiniz için de en iyi olmuş afiyet olsun canım

teşekkür ederim tatlım

teşekkürler cnm :) iyi geceler sana da tatlım bende öptüm

Evet doğru diyorsun, yarın walk at home yapmaya başlıyorum!

Kızlar ben yatıyorum artık. Hepinizi öptüm, iyi geceler.

işte budurr :13:

İyi geceler canııım.

harikasın kutlarım kendi imkanlarınla ancak bu kadar iyi olabilirdi sporun canım benim

Neyse canlarım benim.. Sizi çok seviyorum şimdi uyuyacağım ben. Sabah staja gidicem kuzucuklarımı görücem

Allah rahatlık versin iyi geceleeerr

Küçük şehirleer aahhh şu istanbul olmayan küçük şehirler ne güzeldir oralarda yaşamak, ne rahattır..

bende rahatlığını seviyorum zaten :) en uzak mesafeye otobüsle yarım saatte ulaşabiliyosun :)

Neyse canlarım benim.. Sizi çok seviyorum şimdi uyuyacağım ben. Sabah staja gidicem kuzucuklarımı görücem

Allah rahatlık versin iyi geceleeerr

iyi geceler cnm sana da Allah rahatlık versin öpüyorm :)

kızlar hepinize bol kalpli günaydıııııın ben staja gidiyorum, kendinize çok iyi bakınn

Günaydın 13. takımın çıtır hatunları. Gerçi saat 09:00 olmuş Tuğba'dan başka kimse uğramamış. Çok tembel bir takım olduk yaaaaa. Uyanın bakimmmmmmmmmmmmmm Ayrıca bayıldım ben bu tatil işine, en çokta kızım hala uyuyor bu da beni çok mutlu etti.

Günaydın bebişimleeer!
Yeşil çayımı içip, ofisimde keyifli keyifli çalışıyorum. Müsait olunca geçmişi okuyacağım. Hepinizi çoook öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…