Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ebru'cum (prensesss16) dediğin gibi inşallah sizlere de nasib olur umreye gitmek eşinle en kısa zamanda.

Kaptan olan Ebru'm
faydalı bilgiler için çok sağol Bi de ben cevize bayılıyorum zaten. Vee bu aralar yakışsın yakışmasın bi çok şeye baharat koymaya başladım

Tuğba'm adaşım ya çok uzuuuun zaman sonra hoşgeldin. Seni çok özlemiştik.. Nermin'i, seni, kadriye'yi ara ara hep andık İşe başlamana çok sevindim, Allah yar ve yardımcın olsun.. Rabbim yuvana da en kısa zamanda huzuru getirsin. Herşeyin hayırlısını iste, dua etmeyi sakın ihmal etme, iyi düşün ki iyi olsun canım benim.. Seni çok seviyorum..

Başak'cım ve Yasemin'cim sizler de hoşgeldiniz aramıza. Ben de ocak ayının başından beri burdayım. İstanbulda doğdum büyüdüm yaşıyorum, 21 yaşındayım, üniversite okuyorum ve "Okulöncesi Öğretmenliği Bölümü" son sınıf öğrencisiyim. Nacizane olarak da takımın kaptan yardımcısıyım. EBRU'muzun yani kaptanımızın olmadığı zamanlarda, imkanlarımın el verdiği ölçüde size her konuda yardımcı olmaya çalışırım her zaman.
Bu arada Yasemin'cim Ebru'nun da söylediği gibi senin boyuna göre ideal kilon 55-60 arası bi sayı olmalı. Tabi bu vücut yapına da bağlı ama, 69-70 değildir en azından. Bence de 60 olsun hedefin :) Fazla fitlik göz çıkarmaz dimi
Başarılar diliyorum şimdiden size hedefinize ulaşma yolunda kızlar

Bunları okuyabilmiştim maçtan önce, sonrasında neler konuştunuz hiç bilmiyorummm. Maç başlayana kadar okuaybilirsem okurum not alırım bi kenara yazacaklarımı, okuyamazsam maç bitince biraz sevindikten enerjimi atıktan sonra devam inşallah

Buse tarih yazıyoruz yine bence sende izle maçı

heyecanınıza ortağım galatasaraylı arkadaşlarım :) burakın attığı golde ben de zıpladım yerimden

Helal canımaaaaaaaaa

siz maç izliyorsunuz ben trt1 de seksenler dizisinin belgeselini izliyorum

he annem de garibim futbolsu sevmeyen bi seksenler hayranı olarak internetten izliyor o belgeseli mecbur, kulaklığı da taktı trip atıyor bize
vay canına takımım da maç izlemeyen yok

olmaz tabiiiiiiiiiii

2. YARI başlıyor Tuğba :)

koşa koşa gittiiiiiiiiiiiiiiiiiimm

Buse tarih yazıyoruz yine bence sende izle maçı

hiç ilgimi çekmiyor ki fenerbahçe liyim ama pek ilgilenmiyorum yani. kiminle maç yaptığınızı bile bilmiyorum hatta

benim odamda tv var neyse ki

bugün balık yedim kızlar buğulama, ama hamsi pek iyi olmuyormuş buğulama olunca onu anladım. hamsi çıtır çıtır güzel oluyor o da kalori bombası oluyor tabi

kızlar saat 19.30 da akşam yemeğim bitmişti. balık yedim, şuan canım aşırı derecede yoğurt çekiyor. daha doğrusu balık yediğim andan beri çekiyor. :26: dolapta tap taze yoğurdum (yeni aldım) bana bakıyor balığın tazeliğinden emin değilim. yesem sorun olur mu kızlaaar :26: 3,5 saat geçti üzerinden

Son düzenleme:
kaptaaan, hamiş kaptaaan, gülce li kaptaan hem maç hem burayı takip hem hamişlik süpersin kaptaaan

emoooş senle ben varız şuan burdaaa maç başında bizim hatunlar

gelin bakayım burayaaaaaaa tüm gün evi topladım, misafir ağırladım. şimdi burda stres atıyorum gelin geliiiiiinnnnnnnn

yoğurt krizimi goji berry hakkımla bastırmaya çalışıyorum şuan, 1 tatlı kaşığı yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…