Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inşlallah mezun olursun verirsin kimler neler vermiyorki:) evet 3 yavrum var büyüdüler bile:)olur neden olmasın ben çok seviyorum kardeşliği iyikide 3 kardeşler ama 4.mü yoo hayır istemiyorum:)

Maşallah yeniden allah bağışlasın canım. Yaşları kaç çocukların bide isimlerini merak ettim Sen yeterki iste dediğim gibi para versen bulamazsın burdaki motivasyonu

inşlallah mezun olursun verirsin kimler neler vermiyorki:) evet 3 yavrum var büyüdüler bile:)olur neden olmasın ben çok seviyorum kardeşliği iyikide 3 kardeşler ama 4.mü yoo hayır istemiyorum:)
4. konusunda haklısın bence 3 en ideali. 4 çok olur:26:

sabah kepek ekmek peynır sekersız cay
öglen ayran 1 kıymalı pide
ara : form çay
akşam : birşey yemedim

2 lt su içtim
13. mesajım :)))
Kaptanımız da söylemiş canımcım az yemişsin. İlerleyen zamanlarda bu seni çok acıktırabilir yada metabolizmanı yavaşlatıp kilo vermeni engelleyebilir dikkat et bebeğim.
Evet canım sen de çok doğru yazmışsın. Böyle böyle en hevesli olanlar aramızda kalıyor işte canım, olsun. :) Spor meselesine gelecek olursak dün spor yapmadım. Çok özürdilerim tüm takım arkadaşlarımdan... Maç falan derken..bir de yorğundum, çok üşendim.
spor görüyoruuuum çook tebrik eder devamını dilerim venüsüüm
Ay Buseciğim hiç tebrik etme Üşendim, maçı falan izledim.
Afiyet olsun canımcım. Bulgurlu salata nasıl oluyor?
Afiyet olsun canım. Sporunu yapmışsın, benim gibi tembel şişkoluk yapmamışsın...
Bugün hepsini sayacağım kaptancığım
Afiyet olsun canım. Ben olsam açlıktan ölürdüm. Nihihihi
Sabah + Ogle

3 kasık kısır

Aksam

2 yk makarna ( ustune yogurt ve kıymalı)
4 catal menemen
1 d ekmek

2 lt su
Ay canım hiç acıkmadın mı?
Özürdileyerek söylüyorum canımcım ama pek sağlıklı gözükmüyor :/
Ben yapmıştım canım. Tam bir işkence... Fazla kilon ne kadar çok ise okadar çok kilo veriyorsun. Fazla kilon 10'un altındaysa tavsiye etmem. Okadar işkenceye beklediğinden az kilo verirsin.
Hoşgeldin canım aramıza. Ben Venüs, İstanbul'da yaşıyorum. Üniversite okuyorum ve çalışıyorum. Kilo çizelgem bu mesajımın altında. Hedefim 55...

Yasemin ve Başak sizler de hoşgeldiniz canımcımlar :) Tam üst mesajda kendimden bahsettim. Dombiliyim ve kararlıyım. Hihihi

sanırım bır 20 kılo vermem lazım bilemedım şimdi offff

kizlar gunaydiin :) telden giriyorumm. ev komsu istilasina ugradi. gitsinler gelicem hemen. gecmisi okuyamadik cok kaynatmadiniz umarim bensiz :))

opuldunuuz :))

12.3.13

Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli etimek
1 bardak süt (%0.15 yağlı)

Ara:
1 orta boy yeşil elma
5 fınfık

Öğle:
1 kase yoğurt çorbası
1 porsiyon ızgara tavuklu salata

Ara:
1 orta boy yeşil elma
1 kutu süt (%0.15 yağlı)

Akşam :
1 bardak (%0.7 yağlı) ayran
1 dilim kepekli etimek

* 8 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

Bekliyorum bak mutlaka. Bundan sonrakileri de günlük olarak istiyorum. Bu arada sen dünkü menünü yazmış mıydın?
Tamam kaptancığım. Son mesajımın başlığına son yazsam olur mu? Şimdi yazdım kaptancım menümü
sagol canım teşekkür ettim bende vallaha tam bır dombili gibi görüyorum kendımı şuan
Olsun canım burada hep birlikte bıngıllarımızdan kurtulacağız.
sanırım bır 20 kılo vermem lazım bilemedım şimdi offff

Benim bir 30 kilom var

Selam arkadaslar.size bir sorum olacakti.Simdiden cevaplar icin sagolun.Spor yapamiyorum malesef.kizim izin vermiyor, bolgesel incelmeye dairde birsey yapma olanagim yok suan.YEDIKLERIME DIKKAT EDIYORUM.Bunun yaninda bol bol ev temizliyorum.bu spor yerine gecermi.Yada bana ne onerirsiniz.Bu gobek beni depresyona sokuyor.

Kızlar hepinize günaydın Sabahki dersimi kaçırdım ya of şimdi apar topar evden çıkıcam diğerine yetişmeye çalışıcam
Akşam 8 gibi görüşmek üzere
günaydın tatlım :) akşama görüşürüz o zman öptm :)

canım biz burda nasıl beslenmemiz gerektiğini öğreniyoruz bazılarımız diyetisyen aracılığıyla menüsünü hazırlıyo bazılarımız kendi imkanlarıyla. mesela ben ilk diyetimi kendim oluşturdum sonra diyetisyene gittim kendi diyetimden farklı olmadı. her gün menülerimizi paylaşıyoruz ki yanlış yaptığımız zaman arkadaşlarımız uyarabilsin. uyarıları dikkate alarak devam ediyoruz. isveç diyeti bana göre çok sağlıksız. en başta kahvaltısı yok. benim arkadaşım o diyetle 15 kilo verdi. ama sonra 20 kilo aldı. diyetin devamlılığı olmadığı için çok iyi değil. ben diyete başlayalı 2 hafta oldu. artık diyet değil yemek düzenim haline geldi. senin de öyle olur. her gün menü paylaştıkça yeni şeyler öğreniyosun yeterki bırakma istekli ol :) kaptanımız Ebrudan öğrenecek çok şeyimiz var. Değerlendirmeye bak

memnun oldum burcu. bende emine. 23 yaşındayım. bilgisayar mühendisi adayıyım :) tekrar hoşgeldin :)

bebeğim sen de yavaş yavaş başlıcaksın işte :) ben diyete başlamadan önce de yürüyüş spor yapıyodum ondan rahatım bu kadar :) yoksa diyetisyen ilk 2 hafta 20 dk falan yürü dedi bana da :)

kizlar gunaydiin :) telden giriyorumm. ev komsu istilasina ugradi. gitsinler gelicem hemen. gecmisi okuyamadik cok kaynatmadiniz umarim bensiz :))

opuldunuuz :))
busecim sensiz kaynatılır mı hiç :) gel de beraber kaynatalım

venüscüm her gün fire vermeden yemene bayılıyorum süpersin cnm :)

mekik çekebilirsin mesela evde. ben öyle yapıyorum. bi de ender saraçın 10 hareketi var. yapabilirsin çok kolay videosu bu:
Zayıflama Hareketleri-2 haftada 5 kilo verdiren ve incelyen 10 hareket ve incelme egzersizi - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…