29 yasında 3 cocuk oyy maşallah
ben bır tanesıne yetışemıyorum tatlım valla helal olsun sana inşallah benımde ılerde 3 çocugum olur cok istiyorum ama bakalım hayırlısı
bu arada bende aöf 4. sınıftayım hem mezun olup hem kılo verırsem yaım süper gecicek inşallah
Maşallah yeniden allah bağışlasın canım. Yaşları kaç çocukların bide isimlerini merak ettimteşekür ederimebru
lise ögrencisiyle eşimle evlendim iyikide evlenmişim :) evet yaşlarıda çok yakın 2prensesim birde yakışıklımı yakışıklı oğlum var:)
ebru canım zaten benim tek eksiğim motivasyon inşalah buradada sizlerin yardımıyla bunu yakalayacagım:)
4. konusunda haklısın bence 3 en ideali. 4 çok olur:26:inşlallah mezun olursun verirsin kimler neler vermiyorki:) evet 3 yavrum var büyüdüler bile:)olur neden olmasın ben çok seviyorum kardeşliği iyikide 3 kardeşler ama 4.mü yoo hayır istemiyorum:)
Kaptanımız da söylemiş canımcım az yemişsin. İlerleyen zamanlarda bu seni çok acıktırabilir yada metabolizmanı yavaşlatıp kilo vermeni engelleyebilir dikkat et bebeğim.sabah kepek ekmek peynır sekersız cay
öglen ayran 1 kıymalı pide
ara : form çay
akşam : birşey yemedim
2 lt su içtim
13. mesajım :)))
Evet canım sen de çok doğru yazmışsın. Böyle böyle en hevesli olanlar aramızda kalıyor işte canım, olsun. :) Spor meselesine gelecek olursak dün spor yapmadım.Venüs'üm ara öğün konusuna artık dikkat etmeye çalışacağım. Yarından itibaren aklıma gelirse eğer mutlaka ufak şeylerle ara öğün yapacağım kendimeBu arada bu akşamki sporun için de şimdiden tebrik ediyorum seni
Şu evde internet olduğu halde girmeme meselesine ve Venüs'ün de söylediği gibi önemli olanın "burada olmak istemek" olduğuyla ilgili olarak şunu söyleyeyim, aynı sizler gibi düşünüyoruuuumMesela ben de bugün sınıfımızdaki bilgisayarda net olmadığı için yukardaki sınıflardan birine çıkıp 5 dakika kullanabilmek için izin istedim, çocuklar etrafımda hoplayıp zıplarken, aşağıda kuzucuklarım beni beklerken alelacele yazacağımı yazıp çıktım zor oldu ama huzurlu oldum size haber verebildiğim içiin Sanırım bu tarz bişeyi kastediyoruz canlarım..
[/COLOR]
Ay Buseciğim hiç tebrik etmespor görüyoruuuumçook tebrik eder devamını dilerim venüsüüm
Afiyet olsun canımcım. Bulgurlu salata nasıl oluyor?Kahvaltı
1 d tam b ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
1 bardak süt
Öğle
1 kase domates çorbası
2 kaşık haşlanmış kuşbaşı et
Akşam
Çok az ince bulgurlu salata
1 kase mercimek çorbası
2,5 Lt su
2 bardak yeşilçay
heyecandan özenemedimmm
Afiyet olsun canım. Sporunu yapmışsın, benim gibi tembel şişkoluk yapmamışsın...bugünkü menüm:
sabah:
2 dilim hindi salam
1 dilim peynir
4 zeytin
yarım orta boy domates
1 ince dilim uno denge light ekmek
öğle:
1 porsiyon sebze çorbası
1 porsiyon patates musakka
1 porsiyon cacık
(600 kalori okul yemeği)
ara:
2 kuru kayısı
akşam:
1 kase domates çorbası
salata
1 bardak ayran
ara:
1 tam ceviz
2 lt su, 2 fincan yeşilçay, 1 fincan kahve, 1 fincan çay
20 dk evde ısınma hareketleri, 30 dk mekik+egzersiz
Bugün hepsini sayacağım kaptancığımKızlar ben kaçıyorum bugünlük yarın sabah görüşmek üzere iyi geceler herkeseMesaj sayılarını göndermeyen arkadaşlar ltfen gönderelim. Venüscüm sana özel olarak söylüyorum uyarıyorum lütfen günlük yolla mesaj sayılarını
Afiyet olsun canım. Ben olsam açlıktan ölürdüm. NihihihiMENÜM
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 adet dukan krep
1 adet piliç jambon
öğle
tavuk
yoğurt
akşam
balık
ara
yarım kase yoğurt
3 bardak yeşil çay
3 lt su
"yoğun" popo ve bacak egzersizleri
Ay canım hiç acıkmadın mı?Sabah + Ogle
3 kasık kısır
Aksam
2 yk makarna ( ustune yogurt ve kıymalı)
4 catal menemen
1 d ekmek
2 lt su
Özürdileyerek söylüyorum canımcım ama pek sağlıklı gözükmüyor :/Kızlar bu arada sabah kahvaltım sadece sütlü kahve sabahları hiç bir şey yemek istemıyorum
öglen 5 adet galeta yemeyı düşünuyorum
akşamda bir kase yayla çorbası
ara öğün yapmıycam
Ben yapmıştım canım. Tam bir işkence... Fazla kilon ne kadar çok ise okadar çok kilo veriyorsun. Fazla kilon 10'un altındaysa tavsiye etmem. Okadar işkenceye beklediğinden az kilo verirsin.Bır sey sorucam bu isveç dıyetını deneyen oldumu hıc bu gurupta acaba yorumlara pek goremedım sanırım herkes su bılınen dıyetısyen dıyetıne gore hareket etmeye calısıyor dogrumu anladım acaba :26::26::26::26::26:
Hoşgeldin canım aramıza. Ben Venüs, İstanbul'da yaşıyorum. Üniversite okuyorum ve çalışıyorum. Kilo çizelgem bu mesajımın altında. Hedefim 55...merhaba ebru ben burcu istanbulda yaşıyorum 3 yavrum var 2 kızım bir oğlum aöfteyim 2. sınıftayım boyum 160 kilom 69 hedef kilom 56-56 olucak hiç olmadıgım kadar kiloluyum vermem gereken 14-15 kilom var:)
bebeğini saglıkla kucagına alman dileğiyle
Bekliyorum bak mutlaka. Bundan sonrakileri de günlük olarak istiyorum. Bu arada sen dünkü menünü yazmış mıydın?Bugün hepsini sayacağım kaptancığım
Yasemin ve Başak sizler de hoşgeldiniz canımcımlar :) Tam üst mesajda kendimden bahsettim. Dombiliyim ve kararlıyım. Hihihi
kaptanımız da söylemiş canımcım az yemişsin. Ilerleyen zamanlarda bu seni çok acıktırabilir yada metabolizmanı yavaşlatıp kilo vermeni engelleyebilir dikkat et bebeğim.
Evet canım sen de çok doğru yazmışsın. Böyle böyle en hevesli olanlar aramızda kalıyor işte canım, olsun. :) spor meselesine gelecek olursak dün spor yapmadım.çok özürdilerim tüm takım arkadaşlarımdan... maç falan derken..bir de yorğundum, çok üşendim.
Ay buseciğim hiç tebrik etmeüşendim, maçı falan izledim.
afiyet olsun canımcım. Bulgurlu salata nasıl oluyor?
Afiyet olsun canım. Sporunu yapmışsın, benim gibi tembel şişkoluk yapmamışsın...
bugün hepsini sayacağım kaptancığım
afiyet olsun canım. Ben olsam açlıktan ölürdüm. Nihihihi
ay canım hiç acıkmadın mı?
özürdileyerek söylüyorum canımcım ama pek sağlıklı gözükmüyor :/
ben yapmıştım canım. Tam bir işkence... Fazla kilon ne kadar çok ise okadar çok kilo veriyorsun. Fazla kilon 10'un altındaysa tavsiye etmem. Okadar işkenceye beklediğinden az kilo verirsin.
Hoşgeldin canım aramıza. Ben venüs, istanbul'da yaşıyorum. üniversite okuyorum ve çalışıyorum. Kilo çizelgem bu mesajımın altında. Hedefim 55...
Tamam kaptancığım. Son mesajımın başlığına son yazsam olur mu? Şimdi yazdım kaptancım menümüBekliyorum bak mutlaka. Bundan sonrakileri de günlük olarak istiyorum. Bu arada sen dünkü menünü yazmış mıydın?
Olsun canım burada hep birlikte bıngıllarımızdan kurtulacağız.sagol canım teşekkür ettim bende vallaha tam bır dombili gibi görüyorum kendımı şuan
sanırım bır 20 kılo vermem lazım bilemedım şimdi offff
günaydın tatlım :) akşama görüşürüz o zman öptm :)Kızlar hepinize günaydınSabahki dersimi kaçırdım ya of şimdi apar topar evden çıkıcam diğerine yetişmeye çalışıcam
Akşam 8 gibi görüşmek üzere
canım biz burda nasıl beslenmemiz gerektiğini öğreniyoruz bazılarımız diyetisyen aracılığıyla menüsünü hazırlıyo bazılarımız kendi imkanlarıyla. mesela ben ilk diyetimi kendim oluşturdum sonra diyetisyene gittim kendi diyetimden farklı olmadı. her gün menülerimizi paylaşıyoruz ki yanlış yaptığımız zaman arkadaşlarımız uyarabilsin. uyarıları dikkate alarak devam ediyoruz. isveç diyeti bana göre çok sağlıksız. en başta kahvaltısı yok. benim arkadaşım o diyetle 15 kilo verdi. ama sonra 20 kilo aldı. diyetin devamlılığı olmadığı için çok iyi değil. ben diyete başlayalı 2 hafta oldu. artık diyet değil yemek düzenim haline geldi. senin de öyle olur. her gün menü paylaştıkça yeni şeyler öğreniyosun yeterki bırakma istekli ol :) kaptanımız Ebrudan öğrenecek çok şeyimiz var. Değerlendirmeye baktamam canım 5 mesajdan kastım hanı kuralda öyle yazıyorya anladıgımı ifade etmek amaçlı yazdım yoksa burda sizinle paylaşım yapmaktan daha zevklı bır sey yok sanırım suan
he bu arada buda 5. Mesajım oldu devamı gelıcek
Bır sey sorucam bu isveç dıyetını deneyen oldumu hıc bu gurupta acaba yorumlara pek goremedım sanırım herkes su bılınen dıyetısyen dıyetıne gore hareket etmeye calısıyor dogrumu anladım acaba :26::26::26::26::26:
memnun oldum burcu. bende emine. 23 yaşındayım. bilgisayar mühendisi adayıyım :) tekrar hoşgeldin :)merhaba ebru ben burcu istanbulda yaşıyorum 3 yavrum var 2 kızım bir oğlum aöfteyim 2. sınıftayım boyum 160 kilom 69 hedef kilom 56-56 olucak hiç olmadıgım kadar kiloluyum vermem gereken 14-15 kilom var:)
bebeğini saglıkla kucagına alman dileğiyle
bebeğim sen de yavaş yavaş başlıcaksın işte :) ben diyete başlamadan önce de yürüyüş spor yapıyodum ondan rahatım bu kadar :) yoksa diyetisyen ilk 2 hafta 20 dk falan yürü dedi bana da :)Kaptanımız da söylemiş canımcım az yemişsin. İlerleyen zamanlarda bu seni çok acıktırabilir yada metabolizmanı yavaşlatıp kilo vermeni engelleyebilir dikkat et bebeğim.
Evet canım sen de çok doğru yazmışsın. Böyle böyle en hevesli olanlar aramızda kalıyor işte canım, olsun. :) Spor meselesine gelecek olursak dün spor yapmadım.Çok özürdilerim tüm takım arkadaşlarımdan... Maç falan derken..bir de yorğundum, çok üşendim.
Ay Buseciğim hiç tebrik etmeÜşendim, maçı falan izledim.
Afiyet olsun canımcım. Bulgurlu salata nasıl oluyor?
Afiyet olsun canım. Sporunu yapmışsın, benim gibi tembel şişkoluk yapmamışsın...
Bugün hepsini sayacağım kaptancığım
Afiyet olsun canım. Ben olsam açlıktan ölürdüm. Nihihihi
Ay canım hiç acıkmadın mı?
Özürdileyerek söylüyorum canımcım ama pek sağlıklı gözükmüyor :/
Ben yapmıştım canım. Tam bir işkence... Fazla kilon ne kadar çok ise okadar çok kilo veriyorsun. Fazla kilon 10'un altındaysa tavsiye etmem. Okadar işkenceye beklediğinden az kilo verirsin.
Hoşgeldin canım aramıza. Ben Venüs, İstanbul'da yaşıyorum. Üniversite okuyorum ve çalışıyorum. Kilo çizelgem bu mesajımın altında. Hedefim 55...
busecim sensiz kaynatılır mı hiç :) gel de beraber kaynatalımkizlar gunaydiin :) telden giriyorumm. ev komsu istilasina ugradi. gitsinler gelicem hemen. gecmisi okuyamadik cok kaynatmadiniz umarim bensiz :))
opuldunuuz :))
venüscüm her gün fire vermeden yemene bayılıyorum süpersin cnm :)12.3.13
Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli etimek
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
Ara:
1 orta boy yeşil elma
5 fınfık
Öğle:
1 kase yoğurt çorbası
1 porsiyon ızgara tavuklu salata
Ara:
1 orta boy yeşil elma
1 kutu süt (%0.15 yağlı)
Akşam :
1 bardak (%0.7 yağlı) ayran
1 dilim kepekli etimek
* 8 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
Selam arkadaslar.size bir sorum olacakti.Simdiden cevaplar icin sagolun.Spor yapamiyorum malesef.kizim izin vermiyor, bolgesel incelmeye dairde birsey yapma olanagim yok suan.YEDIKLERIME DIKKAT EDIYORUM.Bunun yaninda bol bol ev temizliyorum.bu spor yerine gecermi.Yada bana ne onerirsiniz.Bu gobek beni depresyona sokuyor.
kılo veremıcem sanrm ben sısman kalıcammmmmmm
kızlarrr deli gibi cnm tatlı istıooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?