Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım bence çok fazl tüketme ufak gibi gözüküyo ama kalorisi yüksek. kahveltıda bide 5 taneyi geçmemek grerkiyo.

canım bende yorum yapayım ekmeklerin biraz fazla geldi bana çok ekmek tüketme bence bide normal ekmekmi yediğin? gece yediklerinde olmamış onlar yerine yoğurt süt gibi yiyecekler yiyebilirsin ayran içebilirsin ama ekmek ve çıkolata olmamış canım

Ebrucum ben cikiyorum. Ama gelirim.Seni nasil takip ederim.Gelip sayfalarda bulmak zor oluyor.
Ayrica herkese hayirli cumalar ve iyi bir hafta sonu diliyorum.

kızlaaaarr günaydın herkese mutlu sabahlar kokulu kokulu öpücüklerimi gönderiyorum

ben bu hafta dikkat etmemin karşılığını aldım çok değil ama 400 gr vermişim. ama 55'i gördüğüm için mutluyum.

geçen hafta 56 idim
bu hafta 55,4
fark 0,40

ayyy kızlar yaaa nasıl hesaplıyoduk şu yüzdeyi unutmuşum hemen biri bana söylermiiii

ayyy yanlış yazmışım ben yaaa

geçen hafta 56
bu hafta 55,6
fark 0,40

yüzde %0,71

komediyim sabah sabah yaaa kusura bakmayın kızlar

ebrucum gunaydin
canim balkabagi hakkinda ne dusunuyorsun.sekersiz pisirsek bir zarari varmi dersin.
hem vucudu temizliyormus hemde cilde iyi geliyormus.bahar ayinda 21 gunluk bir cilt kuru buldum, lahanayida aldim.sana sormadan yapamamda, yiyememde
Senin şimdilerde çok dikkatli olman lazım çünkü emziriyorsun. Balkabağı şekersiz yenildiğinde bence sorun olmaz ama yine fazla abartmamak gerekebilir. Öncelikle kendini rahatlat canım geç aynanın karşısına düzeleceğim eski halime döneceğim ama yavaş yavaş sabrederek olacak diye konuş kendinle. Unutma bu süreçte sabırlı oacaksın çünkü nasıl zamanla aldıysak bu kiloları zamanla vereceğiz.

Menün emziren birisine göre gayet güzel olmuş. Sadece çok geç uyuyorsun va o saat 10 da yediklerin hiç ama hiç olmamış. Onun yerine prenses Ebru'da söylemiş süt ve yoğurt tüketebilirsin.. Hatta canın çok tatlı çektiğinde tarçınlı süt içebilirsin. Bol bol su tüket. Yürüyüşün çok güzel olmuş. Bu kadar istekli olursan eğer zamanla eski kilona ineceksin unutma.

ismim banu sultan ama hic sevmiyorum sultan babaannemin adi.sende bilirsin kirsehirlilerde meshurdur babaanne ismi koymak.ama sultan derseniz burda sevinirim.niccimide istedim ama olmadi alinmis
Benim Banu daha çok hoşuma gitti Banu desem olmaz mı?

Ebrucum ben cikiyorum. Ama gelirim.Seni nasil takip ederim.Gelip sayfalarda bulmak zor oluyor.
Ayrica herkese hayirli cumalar ve iyi bir hafta sonu diliyorum.
Tatlım arkadaş listene ekle beni. Ordan takip etmen daha kolay olur.

Ebru'cum yanlış yazmışsın diyecektim. Sen farkedip düzeltmişsin. Tebrik ederim. Biraz daha gayretle haftaya 54 ü görürsün gibi geliyor bana.

Az önce bi sürü alıntı yaptım pc kendiliğinden kapandı sinir oluyorum yazdğım şeyleri ikinci defa yazmaya

evet canım yaaa düzelttim. inş. görürüm 54 ü çok i,stiyorum bunu. ya bide ben ip atlıyorum yaaa hani sen demiştin dikkat et göğüslerinde bozulma yapmasın diye akşam biraz inceledim galiba haklısın bilmiyorum belki ben evham yaptım ama ip atlamıcam galiba artık alternatif bişey bulmam lazım şu internet olsa pilates yapıcam evde netten. kızlar sizede tavsiyem ip atlıyosanız atlamayın bence.

dünkü menüm

sabah (saat 7:30)

2 adet diyet etimek
k.k. peynir
5 adet zeytin

öğle (saat 12:00)

yarım tabak bulgur pilavı
2 kaşık kuru fasulye
1 kase yoğurt

ara (saat 15:30)
2 hurma
1 avuç leblebi

akşam (saat 7:30)
yarım tabak yoğurtlu makarna
yarım kase çorba

12 bardak su
2 bardak bitki çayı
1 fincan türk kahvesi az şekerli

300 adet ip atlama
100 adet mekik

prenses ip atlaman ben çok sevindirdi bende bir dönem ip atlıyordum sonra şevkim kırıldı 300 tane süper :)

bugünden itibaren bende başlıyorum
birşey soracagım tek seferdemi 300 kez atlıyorsun yoksa tüm gün farklı zamanlardamı atlıyorsun

canım ben sabah 150 adet akşam 150 adet şeklinde atlıyorum. mekik te öyle sabah 50 adet akşam 50 adet
alışkanlık yaptım artık sabah yataktan kalkınca ve akşam yatağa girmeden yapıyorum ve çok faydasını gördün özellikle bel bölgemdeki yağlardan ve göbeğimden krtuldum şuan göbeğim ayva göbeği kadar kaldı. ben sezeryanla doğum yaptım o yüzden göbeğim biraz sarkıktı toparlandı. ama ne bileyim sanki ip atlamak göğüsleri biraz sarktırıyo. belki zayıfladığım için küçülmüşte olabilirler artık atlamayabilirim. ama sen atlıcaksan bidene takip et farkedilir zaten baktın değişiyo göğüslerin bırakırsın. sen bilirsin yani canım.

Canım sabah ki şekerli nescafe ve öğlen yediğin makarna haricinde güzel bir menü olmuş. Şekerden ve karbonhidrattan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyoruz diyette. Karbonhidrat alımına tamamen karşı değilim ama ne kadar az miktarda olursa kilo vermemiz daha kolay olur. Akşam yemeğinin saatini yazmamışsın. Senin kilonda birisi için bu mevsimde akşam yemeği en ggeç 18:00 de yenilmeli. Diyette akşam yemeğinin saati çok önemli.

Bilgilerini not aldım canım.Abur cuburu unut artık, hatta mümkün olduğunca çocuğundan da uzak tut. Akşam çok dayanamayacak olur acıkırsan süt veya yoğurt tüketebilirsin.

Suyun fazlasıda zararlı canım 3 litreyi geçmemeye çalış. Pudingden de uzak durTatlının her türlüsü zararlı. Oğlun içinde zararlı. Süt içirmenin başka yolunu bul bence. Ayran yada yoğurt yemiyor mu?

Muz haricinde güzel bir menü olmuş tebrik ediyorum.
Oooo cısslardan uzak duruyorsun dimi Tuğba'cım. Hayırlı uğurlu olsun bu arada inşallah sağsağlim kavuşursunuz. Annen ve baban içinde güle güle gidip gelirler inşallah, allah kabul etsin. Haftaya senin için daha yoğun bir gün olacak sanırım. Allah kolaylık versin.

Afiyet ollsun Tuğba'cım şehriye pilavı diyeceğim ama okulda sanırım çok bir seçeneğin yoktu. Ayrıca dengelemişsin diğer öğünlerle. İnşallah bu hafta iyi bir sonuç alacaksın.
yarım saat önce eve geldim kızlaar ayaklarım koptu gelir gelmez yemek yedim çok acıkmıştım. yağsız tavuk yedim, yarım kase de yoğurt. geçmişi okuyacağım şimdi
Buse'cim dukan da yapıyor olsan bence akşam yemeğini bu kadar geç yememelisin. Eğer buna dikkat edersen hedefine daha kolay ulaşırsın.

senin kızılları biliyorum ebrucum harika görünüyor. nasıl döndün kızıldan anlatırmısın? yani bi kat koyu kumralla oldu mu bu iş? :26:
Tatlım dedim ya tek kattan sonra böyle oldu ama deniz sayesinde açıldı. Yoksa ilk boyandığında hala kızıldı saçım. Kuaför uyardı zaten dönmek zaman alacak biraz sabretmen lazım dedi. Açarsak saçın boş yere yıpranır dedi. Şimdi kendi bile hayret ediyor. Çok çabuk döndü saçının rengi diye.

Menün akşam yemeğinin saati dışında çok güzel afiyet olsun.
Canım ne kadar kurutursan kurut saç dipleri nemli kalıyor. Banyodan sonra dışarı çıktığında iki kat fazla koruman gerekiyor kendini. Özellikle alnını.

:) çok iyi ya bir yerde okumuştum ip atlarken vücudun tümü çalışıyor diye bende bu hızla koşa koşa reebokta sayaçlı atlama ip almışltım ee noldu heves geçti bıraktım ama yeniden başlıyacagım :) ayy evet atlarken ciciklerimiz bıngıl bıngıl oluyor birde benim ciciklerim küçğkte deyil sıkı bir iç çamaşırı ile bunu en aza indiririm teşekür ederim önerilerin için

bişey değil canım. evet ip atlarken heryerin çalışıyo çok yoruluyosun zaten bitince böyle nefes nefese kalıyosa ama birden çok fazla çekme ben önce 100 adetle başladım 3 gün sonra 150 ye çıkarttım yavaş yavaş arttır yani. yaa benim kafam çok karışık hem atlemk istiyorum hem korkuyorum. sıkı sıkı sarsammı ne ciciklerimi

sarıp sarmala tabi:) bende öyle yapıcagım:) hadi bana eşlik et

sahi prenses kaç kilosun

günaydın canım çabuk gel merak ediyorum ne kadar verdin geçen hafta çok iyiydin. benden artık öyle çok gitmiyo malesef gram gram
günaydın canım :) süpriz olsun kilom yüzdemi de hesaplayayım kilo bildirimi yapıcam :) canım senin hedefine az kaldığı için öyle gram gram gidiyo benim daha 14 kilom var çabuk çabuk gitsin :)

sarıp sarmala tabi:) bende öyle yapıcagım:) hadi bana eşlik et

sahi prenses kaç kilosun

tabi hadi bırakmıyım eşlik edeyim sana :13:
canım ben şuan itibariyle 55,6 kiloyum hedef 53 sen kaç kiloydun hedefin ne

günaydın canım :) süpriz olsun kilom yüzdemi de hesaplayayım kilo bildirimi yapıcam :) canım senin hedefine az kaldığı için öyle gram gram gidiyo benim daha 14 kilom var çabuk çabuk gitsin :)

evet canım haklısın az kaldı zaten hedefime

kilo bildirimim:
Geçen hafta:73,1
Bu hafta:70,6
Fark:2,5 kg
%3,41
hedef:60

süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tüm alkışlar limonlu brokoliye harikkasın yaaa tebrik ediyorum. sen bu gidişle çabuk ulaşırsın hedefine
venüsüde merak ediyorum geçen hafta bireyselde 3. olmuştu bakalım şimdi ne kadar vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…