günaydınn kader arkadaşlarım:)
ben bugün oğlumu bıraktıktan sonra 30dk. yürüdüm:)içim rahat huzurluyum
kızlar birşey soracağım ben çok fazla zeytin tüketiyorum gün içinde mesala acıkıyorum hopp atıyorum ağzıma bir kaç tane kötü birşeymi yapıyorum fikirleriniz neler
dun neler yaptim
sabah
iki yumurta yagsiz omlet yapildi
2 dilim ekmek
ara
yarim elma
ogle
1 tb.lahana yemegi
1 dilim ekmek
1 haslama tavuk budu
ara
yarim ayva
sut
aksam
1 tb.lahana yemegi
1 dilim ekmek
2 kasik kavurma
1 tavuk budu haslama
gece
1 parca peynir
2 lokma ekmek
1 parca cikulata
1 saat yuruyus
bolca ev isi
ebru bu dunku diyet menum hatalarim ne soylermisin.
yanliz gece 3 te yatan biri olarak yaz.
geceyi yedigimde saat 10 du.
Senin şimdilerde çok dikkatli olman lazım çünkü emziriyorsun. Balkabağı şekersiz yenildiğinde bence sorun olmaz ama yine fazla abartmamak gerekebilir. Öncelikle kendini rahatlat canım geç aynanın karşısına düzeleceğim eski halime döneceğim ama yavaş yavaş sabrederek olacak diye konuş kendinle. Unutma bu süreçte sabırlı oacaksın çünkü nasıl zamanla aldıysak bu kiloları zamanla vereceğiz.ebrucum gunaydin
canim balkabagi hakkinda ne dusunuyorsun.sekersiz pisirsek bir zarari varmi dersin.
hem vucudu temizliyormus hemde cilde iyi geliyormus.bahar ayinda 21 gunluk bir cilt kuru buldum, lahanayida aldim.sana sormadan yapamamda, yiyememde
Menün emziren birisine göre gayet güzel olmuş. Sadece çok geç uyuyorsun va o saat 10 da yediklerin hiç ama hiç olmamış. Onun yerine prenses Ebru'da söylemiş süt ve yoğurt tüketebilirsin.. Hatta canın çok tatlı çektiğinde tarçınlı süt içebilirsin. Bol bol su tüket. Yürüyüşün çok güzel olmuş. Bu kadar istekli olursan eğer zamanla eski kilona ineceksin unutma.dun neler yaptim
sabah
iki yumurta yagsiz omlet yapildi
2 dilim ekmek
ara
yarim elma
ogle
1 tb.lahana yemegi
1 dilim ekmek
1 haslama tavuk budu
ara
yarim ayva
sut
aksam
1 tb.lahana yemegi
1 dilim ekmek
2 kasik kavurma
1 tavuk budu haslama
gece
1 parca peynir
2 lokma ekmek
1 parca cikulata
1 saat yuruyus
bolca ev isi
ebru bu dunku diyet menum hatalarim ne soylermisin.
yanliz gece 3 te yatan biri olarak yaz.
geceyi yedigimde saat 10 du.
Benim Banu daha çok hoşuma gitti Banu desem olmaz mı?ismim banu sultan ama hic sevmiyorum sultan babaannemin adi.sende bilirsin kirsehirlilerde meshurdur babaanne ismi koymak.ama sultan derseniz burda sevinirim.niccimide istedim ama olmadi alinmis
Tatlım arkadaş listene ekle beni. Ordan takip etmen daha kolay olur.Ebrucum ben cikiyorum. Ama gelirim.Seni nasil takip ederim.Gelip sayfalarda bulmak zor oluyor.
Ayrica herkese hayirli cumalar ve iyi bir hafta sonu diliyorum.
Ebru'cum yanlış yazmışsın diyecektim. Sen farkedip düzeltmişsin. Tebrik ederim. Biraz daha gayretle haftaya 54 ü görürsün gibi geliyor bana.kızlaaaarr günaydın herkese mutlu sabahlarkokulu kokulu öpücüklerimi gönderiyorum
ben bu hafta dikkat etmemin karşılığını aldım çok değil ama 400 gr vermişim. ama 55'i gördüğüm için mutluyum.
geçen hafta 56 idim
bu hafta 55,4
fark 0,40
ayyy kızlar yaaa nasıl hesaplıyoduk şu yüzdeyi unutmuşum hemen biri bana söylermiiii
Senin şimdilerde çok dikkatli olman lazım çünkü emziriyorsun. Balkabağı şekersiz yenildiğinde bence sorun olmaz ama yine fazla abartmamak gerekebilir. Öncelikle kendini rahatlat canım geç aynanın karşısına düzeleceğim eski halime döneceğim ama yavaş yavaş sabrederek olacak diye konuş kendinle. Unutma bu süreçte sabırlı oacaksın çünkü nasıl zamanla aldıysak bu kiloları zamanla vereceğiz.
Menün emziren birisine göre gayet güzel olmuş. Sadece çok geç uyuyorsun va o saat 10 da yediklerin hiç ama hiç olmamış. Onun yerine prenses Ebru'da söylemiş süt ve yoğurt tüketebilirsin.. Hatta canın çok tatlı çektiğinde tarçınlı süt içebilirsin. Bol bol su tüket. Yürüyüşün çok güzel olmuş. Bu kadar istekli olursan eğer zamanla eski kilona ineceksin unutma.
Benim Banu daha çok hoşuma gitti Banu desem olmaz mı?
Tatlım arkadaş listene ekle beni. Ordan takip etmen daha kolay olur.
Ebru'cum yanlış yazmışsın diyecektim. Sen farkedip düzeltmişsin. Tebrik ederim. Biraz daha gayretle haftaya 54 ü görürsün gibi geliyor bana.
prenses ip atlaman ben çok sevindirdi bende bir dönem ip atlıyordum sonra şevkim kırıldı 300 tane süper :)
bugünden itibaren bende başlıyorum
birşey soracagım tek seferdemi 300 kez atlıyorsun yoksa tüm gün farklı zamanlardamı atlıyorsun
Canım sabah ki şekerli nescafe ve öğlen yediğin makarna haricinde güzel bir menü olmuş. Şekerden ve karbonhidrattan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyoruz diyette. Karbonhidrat alımına tamamen karşı değilim ama ne kadar az miktarda olursa kilo vermemiz daha kolay olur. Akşam yemeğinin saatini yazmamışsın. Senin kilonda birisi için bu mevsimde akşam yemeği en ggeç 18:00 de yenilmeli. Diyette akşam yemeğinin saati çok önemli.kızlar, bugünkü menüm;
sabah 09:30
1 kupa tek şekerli neskafe
1 bardak ballı bıldırcın yumurtalı süt ( bunu astımım için içiyorum iyi geliyor yoksa hayatta içmem)
5 zeytin, bir dilim tam buğday ekmeği, az beyaz peynir
ara 12:30 8 adet badem
öğle 13:30 bir tabak yağsız haşlanmış makarna bir bardak ayran
ara 16:30 bir elma, şekersiz neskafe
akşam bir tabak kıymalı kapuska, yoğurt, bir buçuk dilim tam buğday, bol yeşillik
dahada bişey yemem, eşim gelince bir türk kahvesi içerim
Bilgilerini not aldım canım.Abur cuburu unut artık, hatta mümkün olduğunca çocuğundan da uzak tut. Akşam çok dayanamayacak olur acıkırsan süt veya yoğurt tüketebilirsin.yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
bende yeniyim
emel ismim 33 yaşındayım, boyum 1,71 kilom 81 hedefim 70 (kaptancım bu bilgiler sana)
bursadayım evliyim çalışmıyorum şimdilik bir oğlum var
kızlar, menüme bir el atıverin ne eksik ne fazla
bundan çook daha fazla abur cubur yiyordum ben bugün çok dikkat ettim ama zor dayandım :)
Suyun fazlasıda zararlı canım 3 litreyi geçmemeye çalış. Pudingden de uzak dursuyu çok fazla içerim zaten dört litreyi geçiyordur,
egzersiz bir saat yürüyüş diyelim ( kitap fuarını gezdim :)
birde bişey sorucam ben puding çok yaparım oğlum süt içmediği için, oluncada ille yeniyor, hiç yemeyimmi sütlü tatlılara bakış açınız nedir ?
Muz haricinde güzel bir menü olmuş tebrik ediyorum.BUGÜNKÜ MENÜM
sabah10:00-10:30)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
2 hindi salam
1 tutam maydanoz
1 dilim kepekli ekmek
ara12:30)
yarım orta boy muz
öğle14:00)
3 köfte
1 kase salata
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara16:00)
2 kuru kayısı
akşam18:30)
4 yk pırasa yemeği
1 kase salata
2 yk yoğurt
ara21:30)
1 çay bardağı ayran
2,5 lt su, 1 fincan yeşilçay, 1 fincan sade nescafe, 1 fincan karışık bitki çayı, 2 çb çay
(içeceklerin hepsi şekersiz )
20 dk yürüyüş , 20 dk egzersiz
Oooo cısslardan uzak duruyorsun dimi Tuğba'cım. Hayırlı uğurlu olsun bu arada inşallah sağsağlim kavuşursunuz. Annen ve baban içinde güle güle gidip gelirler inşallah, allah kabul etsin. Haftaya senin için daha yoğun bir gün olacak sanırım. Allah kolaylık versin.kızlaaar çok yorgunum teyzemler bizdeydi yeni gittiler. Okuldan geldiğimden beri bir sürü şeyle uğraştım. 2 tencere yaprak cıss sardıkKete'yi bilirmisiniz bilmiyorum da baya bi fazla ondan açtık. Bi diğer cıs'ımız da, hani yuvası gaziantep'dir, fıstıklısı vardır cevizlisi vardır, şerbet dökülür üstüne, çıtır çıtır bi tatlıdır. 2 tepsi de ondan açtık
Tüm bunların sebebine gelince, kardeşim denizcilik teknik lisesinden mezun oldu. 6 aylık bi staj dönemi vardı bitirmesi gereken, onun için yurt dışındaydı aylardır. ÇİN-TAYLAND arası gidip geliyordu. Aylardır görmedik çok özledikİşte ya pazartesi günü ya da pazar günü geliyor inşallah, onun için bu hazırlıklar. Bütün aile bizde olucak. Annemler tam 7 kardeş Kuzenler, aile büyükleri, çoluk çocuk vs.. Salı günü de annemler umreye gidiyor ya, o ziyaret de aradan çıkmış olucak.
Öyle işte. Neyse ben kolları sıvadım geçmişi okumaya başlıyorum
BUGÜNKÜ MENÜM
Kahvaltı (08:00)
1 ortaboy domates
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
1 d tam b. ekmeği
1 haşlanmış yumurta
---
Öğle (12:30)
1 kase mercimek çorbası
3 yk pırasa
3 yk şehriye pilavı
---
Akşam (17:30)
1 kase yoğurt
2 yk tavuk sote
---
+ 3 Lt su
+ 3 bardak yeşilçay
+ 60 mekik
Buse'cim dukan da yapıyor olsan bence akşam yemeğini bu kadar geç yememelisin. Eğer buna dikkat edersen hedefine daha kolay ulaşırsın.yarım saat önce eve geldim kızlaarayaklarım koptu gelir gelmez yemek yedim çok acıkmıştım. yağsız tavuk yedim, yarım kase de yoğurt. geçmişi okuyacağım şimdi
Tatlım dedim ya tek kattan sonra böyle oldu ama deniz sayesinde açıldı. Yoksa ilk boyandığında hala kızıldı saçım. Kuaför uyardı zaten dönmek zaman alacak biraz sabretmen lazım dedi. Açarsak saçın boş yere yıpranır dedi. Şimdi kendi bile hayret ediyor. Çok çabuk döndü saçının rengi diye.senin kızılları biliyorum ebrucum harika görünüyor. nasıl döndün kızıldan anlatırmısın? yani bi kat koyu kumralla oldu mu bu iş? :26:
Menün akşam yemeğinin saati dışında çok güzel afiyet olsun.MENÜM
sabah 11.30
omlet
hindi füme
üçgen peynir
ara 13.30
dukan helva
öğle 15.30
tavuk
yoğurt
ara 19.00
yoğurt (yanıma almıştım 100 gr light danone)
akşam 22.45 (eve anca girmiştim)
tavuk
yoğurt
2 fincan yeşil çay
2,5 lt su
spor yok (3 saat avm gezdim, ayağım koptu)
Canım ne kadar kurutursan kurut saç dipleri nemli kalıyor. Banyodan sonra dışarı çıktığında iki kat fazla koruman gerekiyor kendini. Özellikle alnını.başım çok ağrıyor kızlarbugün banyo yaptım dışarı çıkmadan. ondan sonra başım ağrımaya başladı. aslında saçımı da kuruttum ama niye oldu bilmiyorum çatlayacak gibi ağrıyor şuan arttı saatler ilerledikçe baş ağrım
canım ben sabah 150 adet akşam 150 adet şeklinde atlıyorum. mekik te öyle sabah 50 adet akşam 50 adet
alışkanlık yaptım artık sabah yataktan kalkınca ve akşam yatağa girmeden yapıyorum ve çok faydasını gördün özellikle bel bölgemdeki yağlardan ve göbeğimden krtuldum şuan göbeğim ayva göbeği kadar kaldı. ben sezeryanla doğum yaptım o yüzden göbeğim biraz sarkıktı toparlandı. ama ne bileyim sanki ip atlamak göğüsleri biraz sarktırıyo. belki zayıfladığım için küçülmüşte olabilirler artık atlamayabilirim. ama sen atlıcaksan bidene takip et farkedilir zaten baktın değişiyo göğüslerin bırakırsın. sen bilirsin yani canım.
:) çok iyi ya bir yerde okumuştum ip atlarken vücudun tümü çalışıyor diye bende bu hızla koşa koşa reebokta sayaçlı atlama ip almışltım ee noldu heves geçti bıraktım ama yeniden başlıyacagım :) ayy evet atlarken ciciklerimiz bıngıl bıngıl oluyor birde benim ciciklerim küçğkte deyil sıkı bir iç çamaşırı ile bunu en aza indiririm teşekür ederim önerilerin için
günaaydınn takım arkadaşlarım :) bugün cuma keyifler nasıl ben çok iyi uyandım bugün :) geçmişi okuyayım geliyorum
sarıp sarmala tabi:) bende öyle yapıcagım:) hadi bana eşlik etbişey değil canım. evet ip atlarken heryerin çalışıyo çok yoruluyosun zaten bitince böyle nefes nefese kalıyosa ama birden çok fazla çekme ben önce 100 adetle başladım 3 gün sonra 150 ye çıkarttım yavaş yavaş arttır yani. yaa benim kafam çok karışık hem atlemk istiyorum hem korkuyorum. sıkı sıkı sarsammı ne ciciklerimi
günaydın canım :) süpriz olsun kilom yüzdemi de hesaplayayım kilo bildirimi yapıcam :) canım senin hedefine az kaldığı için öyle gram gram gidiyo benim daha 14 kilom var çabuk çabuk gitsin :)günaydın canım çabuk gel merak ediyorum ne kadar verdin geçen hafta çok iyiydin. benden artık öyle çok gitmiyo malesef gram gram
sarıp sarmala tabi:) bende öyle yapıcagım:) hadi bana eşlik et
sahi prenses kaç kilosun
günaydın canım :) süpriz olsun kilom yüzdemi de hesaplayayım kilo bildirimi yapıcam :) canım senin hedefine az kaldığı için öyle gram gram gidiyo benim daha 14 kilom var çabuk çabuk gitsin :)
kilo bildirimim:
Geçen hafta:73,1
Bu hafta:70,6
Fark:2,5 kg
%3,41
hedef:60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?