Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar baharcım kusura bakma burada çok bulunamadım sonuçlistelerini yapma sırası bizdeydi de onları hazırlıyordum. 6. olduk.

canım yaa inananmıyorum halana insan destek olur köstek olur mu hiç çok ilginç. Neden sizde? evine gitse:kedi:

sonuçlar: CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri - Sayfa 21 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

hastane için geldi canım samsundan ramazanın ilk gününden bu yana bizde babamı dolduruşa getiriyo bana başka kardeşime başka anneme başka konuşuyo sen düşün artık babama nasıl konuştuğunu kim bilir nasıl dolduruşa getiriyodur günahı boynuna yinede..

ben çıkıyorum arkadaşlar can sıkıcı ve keyifsiz bir akşam geçirdim eğer yarın babam bağlantıyı kestirir de görüşemezsek hepinizi çok seviyorum bunu bilin çok öpüyorum iyi geceler..

canımn insan misafir geldiği evde nasıl böyle yapar bilmem, nasıl insanlıktır.canım ben de hep buralardaydım ama hesaplamalar, yemek falan derken çok yazamadım. Biz de seni seviyoruz tatlım içini ferah tut.

sttt kiz sen burda mi takiliyon,ya bu gruplar ne nasil bisey?bende katilabilirmiyim size,bir haftadir rejim yapiyorum zayifliyacam mi acaba?hayatimda ilk defa rejim yapacam.:CüvCüv:

canım hoşgeldin. Biz takımlararası zayıflama yarışması yapıyoruz. Bendeniz 13. takım kaptanı. Tabi katılabilirsin izindekilere bir bakayım yer varmı yoksa da bir takıma yerleştiririz seni de. Bebişler yesin biz zayıflayalım :)

hadi bak bakalim,I:Saruboceq:nsallah bizim vedigimiz kilolarimiz onlara gitsin hepsi degil tabiki,yoksa sonra onlari tasiyamayiz,kaydirigubbakcemile

teşekkür ederim çok bişey değil ama yine de gayet ettim... inandığım bişey var ki haftaya takımca çoook iyi kilo vereceğimiz zemuszemus
bende melzeyit ve dosbamı tebrik ediyorum.
inşallah dosbacım hepberaber kilo verip 1.olalım.bu hafta ben kendimden ümitliyim. 52 ye oynayacağım. :Saruboceq:

anlayışın için çok tşk ederim meliscim..dedemin durumu henüz netleşmedi canım..doktorlar tam bişiy söylemiyorlar pazar günü ameliyat olucak :Saruboceq:
canım tekrardan çok ama çok geçmiş olsun. inşallah hayırlı bir ameliyat olur ve sonrasında sağlığına kavuşur. moralini yüksek tutmaya çalış hayatım. Allah yardımcınız olsun. :Saruboceq: :teselli:
bütün sorumluluğu sana yüklemişler,birde hzurunu bozuyorlar olmazki. lmaz: ayrıca halanada bozulmadım değil. :umursamaz: yakında evine döner inşallah sende ailende rahat edersiniz.sonuçta ailen canım benim huylarına gidiver, biliyorum zor ama aksi taktirde sen çok üzülüyorsun hayatım. :teselli: dilerim yakında atama olur ve hayırlısı ile bir işe yerleşirsin. lütfen üzme kendini bu kadar. bizde seni seviyoruz,kendine dikkat et. bak göreceksin herşey yoluna girecek ve çok mutlu olacaksın,sadece biraz sabır.neti keserse aradada olsa başka yerlerden gelmeye çalış oldumu tatlım,özletme kendini.
:1hug:

bu arada herkeslere günaydın. umarım herkesler iyidir.6.olmuşuz bunada şükür.
dün yediklerimi yazıyorum.
sabah kahvaltımı yazmıştım.
öğlen 3 kaşık pilav,3kaşık patatesli sulu köfte
akşam 2 küçük şiş tavuk ızgara ve salata.
akşam yemek sonrası oturmaya gittik yaptığı kekten 1 dilim yedim.3 bardak çay içtim.
tek sorun yeterince su içmemiş olmam düzene girmesi gerekiyor.bugünden başlarım inşallah.

ad canım gayet dengeli besleniyorsun bu hafta 52yi görürsün sanırım
canım çalıştığın için sanırım suyu aksatmaya başladın bende de havalar değişince düzen bozuldu...bende zor içiorum ama bugün hava güzel sanırım 2.5 lt içebilirim

fikriye hoşgeldin...
sanırım takıma katılmak istiyorsun biraz kendinden bahsetsene??
kaç kilosun boyun yaşın?? nasıl kilo aldın ??

mrb kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim biraz olsun moralim yerine geldi şimdilik konuşmuyorum hatasını anlamasını beklerim ama öyle yapıda biri de değil bakalım bu sular ne zaman durulacak sanırım halam evine dönüp bir kaç hafta geçmeden durulmayacak gibi..şimdilik netim var bakalım kesilecek mi ben de bilmiyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…