günaydın kızlar. eveeet gelelim benim kilocuğuma.valla durum vahim söylemeye utanıyorum. ama 53.2 yim. akannehir tamam kaçamaklarım oldu kabul ediyorum ama bu kadar değil.lmaz: kabızlık sorunum devam ediyor. biraz onun etkisi var sanırım. bildirim biter ben wc ye çıkarım kesin. kaydirigubbakcemile3 bu arada bu hafta olması gerektiği kadar su içemedim desem yeridir. :sinifsinif: günde 1 lt zor içtim.kaydirigubbakcemile bu hafta bende çekidüzen vericem kendime.laelaelaelaelae olmadı ya.sıkıldım şimdi. :çok üzgünüm:
söyledim melisim valla çok utandım ama ne yapayım. bildirim bitecek ve ben wcye gidecem psikolojikmidir nedir birkaç haftadır böyle. kaydirigubbakcemile
günaydın arkadaşlar utananlar grubuna yok yok daha kötüsü olan yerin dibine geçenler grubuna beni de ekleyebilirsiniz çünkü kilom inanılmaz bi rakam elim titreyerek yazıyorum tamı tamına 83.7 bu nasıl oldu anlamadım kaç kereçıktım tartıya yanlış mı acaba diye ama yok sanırım bayram bana hiç yaramamış neyse inşallah haftaya mutlu haberlerle geleceğim çok utanıyorum kızlar :kedi: mafoldumben akannehir
5.TAKIM **123.etap**
canzi3445 ( 73,1 / 74.6 / -1.5 / -2.05% )
bijoux ( 63.6 / 64,6 / -1.0 / -1.57% )
xTABU ( 93.0 / 93.0 / 0.0 / 0.00% )
chocolategirl ( 78.8 / 78.8 / 0.0 / 0.00% )
5.takım toplam kilo ( 308.5 / 311.0 / -2.5 / -0.81% )
melisim canım merhaba.. ben geldimde haber vereyim dedim ...
bizim listemiz bu arkadaşlar melisim bakabilirsen memnun olurum şekerciğim...
canım doktorum da öyl diyor sonradan unutorsun çok rahat diyor. Ama iş hastane anestezi falan olunca gözüm korktu ne bileyim gerçi15 dk.lık bir uyutma olacak ama. Desteğin için sağol canım. Sabahkahvaltısını yaptı acıkmış tabi. Canım evde var çok sağol ama benimki meyve suyu özürlü asla içmez su az içer tek içecek kaynağı meme. Çok üzülüyorum ama ne yapayım meme bitince kendiğliğinden içeceklere alışır herhgalde ihtiyaç hissetmiyor sanırım.
13.TAKIM 123.ETAP
ad1 ( 52.5
dosba (66.7
melankoli_84(71.6/71,6/0,0/0,0)
shopaholic (73.9
bhr.87 (81.1
melis08 (59.5 / 60.5 / -1.0 / -1.68%)
melzeyit (77.7 / 77.0 / 0.7 / 0.90%)
patbori (74.1 / 76.1 / -2.0 / -2.70%)
13. TAKIM TOPLAM KİLO (557,1
ya ne oluyor sizlere böyle kızlar kendi adıma sevinemedim bilegünaydın kızlar. eveeet gelelim benim kilocuğuma.valla durum vahim söylemeye utanıyorum. ama 53.2 yim. akannehir tamam kaçamaklarım oldu kabul ediyorum ama bu kadar değil.lmaz: kabızlık sorunum devam ediyor. biraz onun etkisi var sanırım. bildirim biter ben wc ye çıkarım kesin. kaydirigubbakcemile3 bu arada bu hafta olması gerektiği kadar su içemedim desem yeridir. :sinifsinif: günde 1 lt zor içtim.kaydirigubbakcemile bu hafta bende çekidüzen vericem kendime.laelaelaelaelae olmadı ya.sıkıldım şimdi. :çok üzgünüm:
günaydın arkadaşlar utananlar grubuna yok yok daha kötüsü olan yerin dibine geçenler grubuna beni de ekleyebilirsiniz çünkü kilom inanılmaz bi rakam elim titreyerek yazıyorum tamı tamına 83.7 bu nasıl oldu anlamadım kaç kereçıktım tartıya yanlış mı acaba diye ama yok sanırım bayram bana hiç yaramamış neyse inşallah haftaya mutlu haberlerle geleceğim çok utanıyorum kızlar :kedi: mafoldumben akannehir
dosbaaa uyan artık, uyukucu, senin başına sabahları 6.30da uyanan bir bebiş gerek, bakalım ne yapacaksın o zaman esneye esneye kknın başında. o zaman da biz uyanmayacağız :lepi:
neeeeeeeeee 2.6 kg mı akannehir akannehir akannehir
kaydirigubbakcemile3
kızlar battık bu hafta 1 haftada çıldırdık nedense. Utananlar çoğunlukta bi melzeyit bir de sanırım dosba gururumuz olacak. onun dışında :1no2:
haftaya kilo alanlar eğer güzel kilo vermezlerse yasakkelime bilmem ne ceza vereceğiz. Bugünden başlayıp dikkat edelim.
baharcım hepimiz gibi senin de aynı 1 haftada o kadar kilo alınmaz çoğu şiştir ha gayret bu hafta süper olalım.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?