hem de ne pratik sorma canım 1 aydır tam anlamıyla gördüm ki ev ev üstüne olmazmış umarım ilerde eşim olacak kişi de bu düşüncededir yoksa bozuşuruz gibime geliyo kaydirigubbakcemile3
aminnn canım inşallah annem gibi görebileceğim bi kayınvalidem olur kim ister tatsızlık yaşamayı umarım o tarz sıkıntılar yaşamam ilerde :Saruboceq:
dosba 65.7hadi hedefleri yazalım o zaman. Ben 59 olmak istiyorum, şişim indi biraz dün 60.5dum ya bugün 60ım reglim bitiyor.
2 ekim hedefler:
melis 59
kızımın yemeğini de koydum kıyma çıkarmıştım kıymalı bezelye yapacaktım dolapta var zannediyordum yokmuş bezelye. Pırasa almıştım hiç kıymalı yapmadım hep zeytinyağlı yaparız internette tarif buldum zten bir esprisi yokmuş tadı nasıl olur bilmem ama yapıyorum bakalım sevecek mi güzel olursa ben de onu yerim öğlen yemeği olarak.
fikriyecim kurallarımız:
ilk hafta deneme haftan paylaşımına göre asil üye oluyorsun bu konuda sıkıntı olmaz hep buralardasın. Bi de başlangış kilonu yazarsan bir yere not alalım. Bugünden başla diyetine cuma listedesin verdiğin kilo işlenecek şekercim.
http://www.kadinlarkulubu.com/5349341-mesaj1360.html
kızlar sabah tvde bir tarif vardı balık köftesi. Yapan varmı aranızda hiç denemedim güzel oluyor mu? içine sebze falan da konulabilir.
tesekkur ederim canim.kilom 72.5 kilo.
bu topik cok guzelmis hosuma gitti,gercekten insani zayiflamak icin motive ediyor,boyle biseyden ihtiyacim vardi.
Sana yasim kucuk gelebilir ama ben kucuk hissetmiyorum,25 yas az degil.:umursamaz:
canim ben balik koftesi cok severim ama hic yapmadim,Melise mi yidirecen normalde balik yiyorsa onu da yer.cokacimcoook
:kedi:hahah diyer topikte Sanberkin yedikleri yaziyorum burda ise onun yemedikleri yaziyorum desem yalan olmaz,cunku onun yemedigi seyleri atmayim diye ben yiyorum hepcokacimcoook
bugun yediklerim
yandigimda su ve su
sonra biraz uzum,1/2 yumurta beyazini,1/2 k,k peynir.bir cay bardagi komposto.
ara uzum
oglen patates yemeginden az ve uzum
canım pc başında değilim sürekli o yüzden geç yazıyorum dün akşam yemeği yemedim o tatsızlıktan sonra bu sabahta yarım poğaça ve bi bardak tek şekerli çay itim o kadar işah falan kalmadı napim..
kızımın yemeğini de koydum kıyma çıkarmıştım kıymalı bezelye yapacaktım dolapta var zannediyordum yokmuş bezelye. Pırasa almıştım hiç kıymalı yapmadım hep zeytinyağlı yaparız internette tarif buldum zten bir esprisi yokmuş tadı nasıl olur bilmem ama yapıyorum bakalım sevecek mi güzel olursa ben de onu yerim öğlen yemeği olarak.
olmaz tabi tatlım öyle bir meyli olursa eşinin baştan tavrını koyarsın hiç yumuşak durmamak lazım böyle konularda.
inşallah gönlünce olur. Ben de çok isterdim aynı şehirde olalım girip çıkalım iyi geçinelim falan ama uzağız tel ile konuşuyoruz o da nadir, eşim de düşkün değil hiç bu bayram da gitmedik. Gözden uzak gönülden ırak oluyor. Gerçi aynı şehirde olsaydık şikayetçi olurmuydum bilemem ama CADIARZU
canim hosbuldum.Mesajlarini okudum.O kadar canini sikma be canim,Hepimiz boyle durumlari yasidik az yada cok.Onemli olan fazla icten almamak lazim.Keyfine bak bi kulaga girmis diyerinden cikmis.Sen bekarsin anladigim kadariyle.Bekar hayatina tadini cikart.
canım pc başında değilim sürekli o yüzden geç yazıyorum dün akşam yemeği yemedim o tatsızlıktan sonra bu sabahta yarım poğaça ve bi bardak tek şekerli çay içtim o kadar iştah falan kalmadı napim..
evet sanberk baligi cok seviyor,
canim bu satte kadar yememissin nasil dayandin,ben simdiya kadar bagilmis olurdum.Su ic canim ic.Ben aslinda Sanberkin sayisinde su iciyorum O sabah uyanir uyanmaz su istiyor ben de su iciyorum o zaman.
ben küçükken de sevmezdim pırasayı hala da sevmem bi çocuk nasıl büyüyosa öyle devam ediyo melise alıştır canım her sebzeyi yesin benim seçtiğim sebze çoktur hepsinin de bir sürü faydası var pırasa,enginar,karnıbahar,ebegümeci,lahana..hayatta ağzıma sürmem bunları aslında keşke alışkın olsaymışım diyet yaparkende çok faydalanırdım hem besleyici hem hafif :kedi:
aman aman olmasın zaten gerçi bu fikri söylediğinde sen benim annemi babamı istemiyo musun derler bu erkeklere kendini ifade etmek kadar zor bişey yok o yüzden umarım benim düşüncemde olur bu konuda da bi de kendimi ifade etmek zorunda kalmamlmaz:
evet canım aslında biraz kulakları kapamak gerekiyo ama ben çok kırılganım çok hassasım zoruma gidiyo o yüzden ve hiç haketmediğim bişey yüzündense daha da çok içime oturuyo laflar :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?