geçmişi henüz okuyamadım. evde bugün gün var kızlar. yine telaş yine telaş. ama erken başlayıp erken bitiyormuş. öğleden sonra görüşürüz diye umuyorum
kilom tam 53
tabi hadi bırakmıyım eşlik edeyim sana :13:
canım ben şuan itibariyle 55,6 kiloyum hedef 53 sen kaç kiloydun hedefin ne
evet canım haklısın az kaldı zaten hedefime
süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tüm alkışlar limonlu brokoliye harikkasın yaaa tebrik ediyorum. sen bu gidişle çabuk ulaşırsın hedefine
venüsüde merak ediyorum geçen hafta bireyselde 3. olmuştu bakalım şimdi ne kadar vermiş
bensiz çok kaynatma emoş dermişiiim
kilo veren çabalayıp ya da veremeyen herkesi tebrik ediyorum kızlaar
hepinizi öpüyorum
kızlar kaç gündür gideceğim heryere geç kalıyorum ya
yeni uayndım ve bildirimimi yapıp bu şişik gözlerle kısık sesle fırlayıp çıkacağım evden Allah'tan babam arabayaı verdi. arakdaşım saattir beni bekliyormuş kağıthane merkezde :26:
ama bildirimimden yana çokmutluyum Allah'a şükürler olsun
geçen hafta : 105.6
bu hafta: 104.4
fark: 1.2
% 1,13
öğleden sonra görüşürüzzzzzz
öyle deme canım yaaa biraaz sabır. Bende geçen sene tam bu zamanlar 62 kiloydum şimdi geldi aklıma ama benim biraz uzun oldu vermem çok şükür geri gelmiyo ama.prensess benim hedef klom55 ama inemiyorum inemiyorum
şuanda 68im boyum ise 160 şişkoyum yani
kızlar kaç gündür gideceğim heryere geç kalıyorum ya
Yeni uayndım ve bildirimimi yapıp bu şişik gözlerle kısık sesle fırlayıp çıkacağım evden allah'tan babam arabayaı verdi. Arakdaşım saattir beni bekliyormuş kağıthane merkezde :26:
Ama bildirimimden yana çokmutluyum allah'a şükürler olsun
geçen hafta : 105.6
bu hafta: 104.4
fark: 1.2
% 1,13
öğleden sonra görüşürüzzzzzz
[ı]***13. Takım 300. Etap ***
[ı]buseb (53.6/53/0.6/%1.12) [/ı][/ı]
[ı]dontpanic (105.6/104.4/1.2/%1.14)[/ı]
[ı]limonlubrokoli (73.1/70.6/2.5/%3.41) [/ı]
[ı] prensesss016 (56/55.6/0.4/%0.71)[/ı]
[ı]venuskadini ( 84.9///%)
[/ı][ı]13.takım ortalaması:%
kızlar venüs nerde kaldı liste bu şekilde bugün maşallahımız var liste harika görünüyor. Inşallah venüste gelir biran önce son bildirim 11:30 çünkü.[/ı]
günaydın arkadaşlar,
hayırlı cumalar herkese ben listede değilim ama tartıldım 80,6 :)
çok güzel kilo vermişsiniz bu arada tebrikler..
***13. TAKIM 300. ETAP ***
buseb (53.6/53/0.6/%1.12)
dontpanic (105.6/104.4/1.2/%1.14)
limonlubrokoli (73.1/70.6/2.5/%3.41)
prensesss016 (56/55.6/0.4/%0.71)
Venuskadini ( 84.9///%)
13.TAKIM ORTALAMASI:%
Kızlar Venüs nerde kaldı liste bu şekilde bugün maşallahımız var liste harika görünüyor. İnşallah venüste gelir biran önce Son bildirim 11:30 çünkü.
canım süpersin tebrik ederimBaşlangıç: 87.6 kg
Hedef: 55 kg
1. Cuma: 84.9 kg
2. Cuma: 82.1 kg
Skor: -2.8 kg
Toplam: -5.4 kg
günaydın canım sanada hayırlı cumalar.....
Canım bu başlangıç kilonmu?
Allah kolaylık versin canım umarım güzel bir sonuç alırsın sınavlarından.sınavıma 3 hafta kaldı yaaçok stresliyim netlerimi yükseltemedim hala
Önemli olan iyileşmen Sema'cım. İnşallah haftaya daha güzel bir kilo verirsin çünkü bu hastalık farkındaysan seni 3 hafta oyaladı.ebruuuuuuuuuuuu kilo bildirimimi yapayım bugün sabahki kilom
geçen hafta=75.1
bu hafta=74.6
fark=0,50
yüzdesi =% o,66
oran düşük ama esnekti menülerim bu hafta kilomu korumaya çalıştım ebrucum haftaya geliyorum
Kuralları okumuşsun ama canım o kurallarda ufak bir değişiklik var. Deneme süremiz 2 haftadan 3 haftaya çıktı. Yinede kabul ediyorum kuralları dersen, öncelikle kendini tanıtman şuanki kilonu, boyunu ve hedef kilonu yazman gerekiyor. Ayrıca takım için en önemli şey bol bol paylaşım. Buda buraya zaman ayırmak demek. Senin için bunlar uygunsa takımda boş yer var.okudum anladım ve takımınıza katılmak istiyorum bayanlar
Canım yukarda söylediğim herşey senin içinde geçerli.slm bayanlar ben kurallarınızı okudum anladım ve takıma katılmak istiyorum. Tşk
Günaydın canım hoşgeldin. Yürüyüş ben,m en çok sevdiğim ve önerdiğim spor şekli. Zeytin zararlı değil ama çokta yararlı olduğu söylenemez. Bende çok severim. Ama çok tuzlu olmasından dolayı sadece kahvaltıda 4-5 tane tüket derim. Onun haricinde aralarda zeytin yerine leblebi yiyebilirsin.günaydınn kader arkadaşlarım:)
ben bugün oğlumu bıraktıktan sonra 30dk. yürüdüm:)içim rahat huzurluyum
kızlar birşey soracağım ben çok fazla zeytin tüketiyorum gün içinde mesala acıkıyorum hopp atıyorum ağzıma bir kaç tane kötü birşeymi yapıyorum fikirleriniz neler
Günaydın canım. Senin alıntılar olmamış yinekızlar hepinize gunaydın
Bence sıkı sıkı sararsan çok etkisi olmayabilir ama mantıksal açıdan yalaşırsan olaya gerçekten sarkmaya sebebiyet verecek bir hareket.evet canım yaaa düzelttim. inş. görürüm 54 ü çok i,stiyorum bunu. ya bide ben ip atlıyorum yaaa hani sen demiştin dikkat et göğüslerinde bozulma yapmasın diye akşam biraz inceledim galiba haklısın bilmiyorum belki ben evham yaptım ama ip atlamıcam galiba artık alternatif bişey bulmam lazım şu internet olsa pilates yapıcam evde netten. kızlar sizede tavsiyem ip atlıyosanız atlamayın bence.
Makarna olmamış bir kere. Makarna yeme artık ya daakşam yeme. Bide perşembe günleri bulgurlu yiyecekler yemezsen eğer kilon daha az çıkar haberin olsun.dünkü menüm
sabah (saat 7:30)
2 adet diyet etimek
k.k. peynir
5 adet zeytin
öğle (saat 12:00)
yarım tabak bulgur pilavı
2 kaşık kuru fasulye
1 kase yoğurt
ara (saat 15:30)
2 hurma
1 avuç leblebi
akşam (saat 7:30)
yarım tabak yoğurtlu makarna
yarım kase çorba
12 bardak su
2 bardak bitki çayı
1 fincan türk kahvesi az şekerli
300 adet ip atlama
100 adet mekik
Günaydın canım maşallah sana enerji süpergünaaydınn takım arkadaşlarım :) bugün cuma keyifler nasıl ben çok iyi uyandım bugün :) geçmişi okuyayım geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?