Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçmişi henüz okuyamadım. evde bugün gün var kızlar. yine telaş yine telaş. ama erken başlayıp erken bitiyormuş. öğleden sonra görüşürüz diye umuyorum

kilom tam 53

bensiz çok kaynatma emoş dermişiiim

kilo veren çabalayıp ya da veremeyen herkesi tebrik ediyorum kızlaar
hepinizi öpüyorum

geçmişi henüz okuyamadım. evde bugün gün var kızlar. yine telaş yine telaş. ama erken başlayıp erken bitiyormuş. öğleden sonra görüşürüz diye umuyorum

kilom tam 53

kolay gelsin canım sana ama verememişsin galiba neyse haftaya telafi edersin.
ama sakın bugün gün için yaptığın hazırlıklardan tırtıklama ona göre

prensess benim hedef klom 55 ama inemiyorum inemiyorum

şuanda 68im boyum ise 160 şişkoyum yani

teşekkür ederim tatlım çok sevindim bende inşallah haftaya 60 lı kiloları görebileceğim :) venüsü bende çok merak ediyorum kaç kilo verdi acaba

kızlar kaç gündür gideceğim heryere geç kalıyorum ya
yeni uayndım ve bildirimimi yapıp bu şişik gözlerle kısık sesle fırlayıp çıkacağım evden Allah'tan babam arabayaı verdi. arakdaşım saattir beni bekliyormuş kağıthane merkezde :26:

ama bildirimimden yana çokmutluyum Allah'a şükürler olsun

geçen hafta : 105.6
bu hafta: 104.4
fark: 1.2
% 1,13

öğleden sonra görüşürüzzzzzz

tuğbacım çok sevindim :) öğleden sonra görüşürüz öptüm kocaman :)

Kizlarr merhaba dersim bitti eve gidiyorum otobus beklerken bakym dedm ama cok kaynatmssnz okuyamadm tlfdan :) eve gdnce bakicm sanirim bugun aramiza yeni katilan arkadaslarimiz var :) hosgeldiniz

Sabahki kilom 57.5 ama bunu hic takmiyorum uzulmuyorum cunku ayin 18 inde regl olmam gerekiyor ve tamamen onun sisligi oldguna eminim cunku bu hfta gayet iyiydim biliyorum kendimi :)

***13. TAKIM 300. ETAP ***

buseb (53.6/53/0.6/%1.12)

dontpanic (105.6/104.4/1.2/%1.14)
limonlubrokoli (73.1/70.6/2.5/%3.41)

prensesss016 (56/55.6/0.4/%0.71)

Venuskadini ( 84.9///%)

13.TAKIM ORTALAMASI:%

Kızlar Venüs nerde kaldı liste bu şekilde bugün maşallahımız var liste harika görünüyor. İnşallah venüste gelir biran önce Son bildirim 11:30 çünkü.

günaydın arkadaşlar,

hayırlı cumalar herkese ben listede değilim ama tartıldım 80,6 :)

çok güzel kilo vermişsiniz bu arada tebrikler..

prensess benim hedef klom 55 ama inemiyorum inemiyorum

şuanda 68im boyum ise 160 şişkoyum yani
öyle deme canım yaaa biraaz sabır. Bende geçen sene tam bu zamanlar 62 kiloydum şimdi geldi aklıma ama benim biraz uzun oldu vermem çok şükür geri gelmiyo ama.

çok takma kafana hedefini uzun belirle ama tavsiyem kaçamaklardan uzak dur. Yoksa hep başa sararsın. Karalı ve azimli ol yaza çok az kaldı çok canının istediği bişeyi sabahın erken vaktinde ve tadımlık ye amam tabi herzaman değil. Sporunu aksatma bak nasıl iniyosun adın neydi canım bu arada hitap etme açısından sordum.

kutluyorum canım senide tebrikler

çok güzel görünüyo canım liste ellerine sağlık ama biraz azız yaaa inş. Yeni gelen arkadaşlar bırakmaz burayıda listemiz daha güzel olur. Hadi kızlar biraz gayret edin bakın yaza bişey kalmadı

Canlarım ben kızımı servise bindirip geleceğim birazdan. Bu arada burda felaket rüzgar var elektrik gelip gidiyor. Haberiniz olsun gelemezsem merak etmeyin. Listeyi bi şekilde hallederim. Ben şimdi prensesimi okula gönderip geliyorum.

bu hafta baya iyi görünüyoruz :13: inşallah hep böyle devam ederiz :) ebrucum venüs diyetisyene gidecekti bugün çıkınca bildirim yaparım demişti

günaydın canım sanada hayırlı cumalar.....

Canım bu başlangıç kilonmu?

81.2 falandım birkaç gün önce, ama başlangıç olarak 80,6 alabilir kaptancım nasıl isterse

kızlar çok alıntı yaptım ama oğlum kapattı,
menü yorumlarınıza teşekkürler zamanla daha iyi olcak,
puding falan yemicem
abur cubur oğlumada evede sağlıklı şeyler alıyorum zaten
cips falan yok öyle badem ceviz falan

görüşürüz şimdilik kaçtım

sınavıma 3 hafta kaldı yaa çok stresliyim netlerimi yükseltemedim hala
Allah kolaylık versin canım umarım güzel bir sonuç alırsın sınavlarından.

Önemli olan iyileşmen Sema'cım. İnşallah haftaya daha güzel bir kilo verirsin çünkü bu hastalık farkındaysan seni 3 hafta oyaladı.

okudum anladım ve takımınıza katılmak istiyorum bayanlar
Kuralları okumuşsun ama canım o kurallarda ufak bir değişiklik var. Deneme süremiz 2 haftadan 3 haftaya çıktı. Yinede kabul ediyorum kuralları dersen, öncelikle kendini tanıtman şuanki kilonu, boyunu ve hedef kilonu yazman gerekiyor. Ayrıca takım için en önemli şey bol bol paylaşım. Buda buraya zaman ayırmak demek. Senin için bunlar uygunsa takımda boş yer var.

slm bayanlar ben kurallarınızı okudum anladım ve takıma katılmak istiyorum. Tşk
Canım yukarda söylediğim herşey senin içinde geçerli.

Günaydın canım hoşgeldin. Yürüyüş ben,m en çok sevdiğim ve önerdiğim spor şekli. Zeytin zararlı değil ama çokta yararlı olduğu söylenemez. Bende çok severim. Ama çok tuzlu olmasından dolayı sadece kahvaltıda 4-5 tane tüket derim. Onun haricinde aralarda zeytin yerine leblebi yiyebilirsin.
kızlar hepinize gunaydın
Günaydın canım. Senin alıntılar olmamış yine

Bence sıkı sıkı sararsan çok etkisi olmayabilir ama mantıksal açıdan yalaşırsan olaya gerçekten sarkmaya sebebiyet verecek bir hareket.

Makarna olmamış bir kere. Makarna yeme artık ya daakşam yeme. Bide perşembe günleri bulgurlu yiyecekler yemezsen eğer kilon daha az çıkar haberin olsun.

günaaydınn takım arkadaşlarım :) bugün cuma keyifler nasıl ben çok iyi uyandım bugün :) geçmişi okuyayım geliyorum
Günaydın canım maşallah sana enerji süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…