[ı]canlarım ben kızımı servise bindirip geleceğim birazdan. Bu arada burda felaket rüzgar var elektrik gelip gidiyor. Haberiniz olsun gelemezsem merak etmeyin. Listeyi bi şekilde hallederim. Ben şimdi prensesimi okula gönderip geliyorum.[/ı]
başlangıç: 87.6 kg
hedef: 55 kg
1. Cuma: 84.9 kg
2. Cuma: 82.1 kg
skor: -2.8 kg
toplam: -5.4 kg
81.2 falandım birkaç gün önce, ama başlangıç olarak 80,6 alabilir kaptancım nasıl isterse
kızlar çok alıntı yaptım ama oğlum kapattı,
menü yorumlarınıza teşekkürler zamanla daha iyi olcak,
puding falan yemicem
abur cubur oğlumada evede sağlıklı şeyler alıyorum zaten
cips falan yok öyle badem ceviz falan
görüşürüz şimdilik kaçtım
allah kolaylık versin canım umarım güzel bir sonuç alırsın sınavlarından.
önemli olan iyileşmen sema'cım. Inşallah haftaya daha güzel bir kilo verirsin çünkü bu hastalık farkındaysan seni 3 hafta oyaladı.
Kuralları okumuşsun ama canım o kurallarda ufak bir değişiklik var. Deneme süremiz 2 haftadan 3 haftaya çıktı. Yinede kabul ediyorum kuralları dersen, öncelikle kendini tanıtman şuanki kilonu, boyunu ve hedef kilonu yazman gerekiyor. Ayrıca takım için en önemli şey bol bol paylaşım. Buda buraya zaman ayırmak demek. Senin için bunlar uygunsa takımda boş yer var.
Canım yukarda söylediğim herşey senin içinde geçerli.
Günaydın canım hoşgeldin. Yürüyüş ben,m en çok sevdiğim ve önerdiğim spor şekli. Zeytin zararlı değil ama çokta yararlı olduğu söylenemez. Bende çok severim. Ama çok tuzlu olmasından dolayı sadece kahvaltıda 4-5 tane tüket derim. Onun haricinde aralarda zeytin yerine leblebi yiyebilirsin.
Günaydın canım. Senin alıntılar olmamış yine
Bence sıkı sıkı sararsan çok etkisi olmayabilir ama mantıksal açıdan yalaşırsan olaya gerçekten sarkmaya sebebiyet verecek bir hareket.
Makarna olmamış bir kere. Makarna yeme artık ya daakşam yeme. Bide perşembe günleri bulgurlu yiyecekler yemezsen eğer kilon daha az çıkar haberin olsun.
Günaydın canım maşallah sana enerji süper
Emine'cim süpersin canım tebrik ediyorum seni harika bir sonuç. Maşallahkilo bildirimim:
Geçen hafta:73,1
Bu hafta:70,6
Fark:2,5 kg
%3,41
hedef:60
Buse kız tam dayaklıksın böyle kilo bildirimimi yapılır, sen gel bi bakim biran öncegeçmişi henüz okuyamadım. evde bugün gün var kızlar. yine telaş yine telaş. ama erken başlayıp erken bitiyormuş. öğleden sonra görüşürüz diye umuyorum
kilom tam 53
Ooooo Burcu'cum sen baştan inemiyorum inemiyorum dersen eğer inemezsin zaten. Olumsuz düşünmek yok.prensess benim hedef klom55 ama inemiyorum inemiyorum
şuanda 68im boyum ise 160 şişkoyum yani
Tebrik ederim Tuğba'cım. Hadi bakalım az kaldı iki haneli rakamlara.kızlar kaç gündür gideceğim heryere geç kalıyorum ya
yeni uayndım ve bildirimimi yapıp bu şişik gözlerle kısık sesle fırlayıp çıkacağım evden Allah'tan babam arabayaı verdi. arakdaşım saattir beni bekliyormuş kağıthane merkezde :26:
ama bildirimimden yana çokmutluyum Allah'a şükürler olsun
geçen hafta : 105.6
bu hafta: 104.4
fark: 1.2
% 1,13
öğleden sonra görüşürüzzzzzz
Ecem'cim okula gitmene sevindim. Kilonda gayet iyi bence. Regl olduktan sonra inşallah tartıda daha güzel bir sonuç göreceksin. Seni görünce aklıma geldi bugün kura çekimi var inşallah iyi bir takım çıkarKizlarr merhaba dersim bitti eve gidiyorum otobus beklerken bakym dedm ama cok kaynatmssnz okuyamadm tlfdan :) eve gdnce bakicm sanirim bugun aramiza yeni katilan arkadaslarimiz var :) hosgeldiniz
Sabahki kilom 57.5 ama bunu hic takmiyorum uzulmuyorum cunku ayin 18 inde regl olmam gerekiyor ve tamamen onun sisligi oldguna eminim cunku bu hfta gayet iyiydim biliyorum kendimi :)
Günaydın Emel cim. Bikaçgünde olsa insan tartıda - çıkınca seviniyor. Hadi bakalım inşallah haftaya daha güzel bir sonuç görürsün tartıda.günaydın arkadaşlar,
hayırlı cumalar herkese ben listede değilim ama tartıldım 80,6 :)
çok güzel kilo vermişsiniz bu arada tebrikler..
Önemli olan listenin kalabalıklığı değil canımöyle deme canım yaaa biraaz sabır. Bende geçen sene tam bu zamanlar 62 kiloydum şimdi geldi aklıma ama benim biraz uzun oldu vermem çok şükür geri gelmiyo ama.
çok takma kafana hedefini uzun belirle ama tavsiyem kaçamaklardan uzak dur. Yoksa hep başa sararsın. Karalı ve azimli ol yaza çok az kaldı çok canının istediği bişeyi sabahın erken vaktinde ve tadımlık ye amam tabi herzaman değil. Sporunu aksatma bak nasıl iniyosun adın neydi canım bu arada hitap etme açısından sordum.
kutluyorum canım senide tebrikler
çok güzel görünüyo canım liste ellerine sağlık ama biraz azız yaaa inş. Yeni gelen arkadaşlar bırakmaz burayıda listemiz daha güzel olur. Hadi kızlar biraz gayret edin bakın yaza bişey kalmadı
Bende sorduktan sonra geldi zaten aklıma canım. Ama süper bir sonuçla geldibu hafta baya iyi görünüyoruz :13: inşallah hep böyle devam ederiz :) ebrucum venüs diyetisyene gidecekti bugün çıkınca bildirim yaparım demişti
Venüs cüm süpersin canım. MaşallahBaşlangıç: 87.6 kg
Hedef: 55 kg
Skor: -2.8 kg
Toplam: -5.4 kg
emine'cim süpersin canım tebrik ediyorum seni harika bir sonuç. Maşallah
Buse kız tam dayaklıksın böyle kilo bildirimimi yapılır, sen gel bi bakim biran önceBu arada tebrik ederim verdiğin kilo için. Eğer dediklerimi yaparsan daha kısa zamanda hedefe ulaşırsın unutma olur mu.
Ooooo burcu'cum sen baştan inemiyorum inemiyorum dersen eğer inemezsin zaten. Olumsuz düşünmek yok.
Tebrik ederim tuğba'cım. Hadi bakalım az kaldı iki haneli rakamlara.
Ecem'cim okula gitmene sevindim. Kilonda gayet iyi bence. Regl olduktan sonra inşallah tartıda daha güzel bir sonuç göreceksin. Seni görünce aklıma geldi bugün kura çekimi var inşallah iyi bir takım çıkar
Günaydın emel cim. Bikaçgünde olsa insan tartıda - çıkınca seviniyor. Hadi bakalım inşallah haftaya daha güzel bir sonuç görürsün tartıda.
önemli olan listenin kalabalıklığı değil canımönemli olan listede sağlam ve iradeli kişilerin olmsaı. Maşallah bu hafta süper bir liste oldu. Zaten emine ve venüz gibi bikaç üye daha gelse süper bir takım olacağız. Gerçi biz hep süperizde
Bende sorduktan sonra geldi zaten aklıma canım. Ama süper bir sonuçla geldi
Venüs cüm süpersin canım. Maşallah
Emine'cim süpersin canım tebrik ediyorum seni harika bir sonuç. Maşallah
Buse kız tam dayaklıksın böyle kilo bildirimimi yapılır, sen gel bi bakim biran önceBu arada tebrik ederim verdiğin kilo için. Eğer dediklerimi yaparsan daha kısa zamanda hedefe ulaşırsın unutma olur mu.
Ooooo Burcu'cum sen baştan inemiyorum inemiyorum dersen eğer inemezsin zaten. Olumsuz düşünmek yok.
Tebrik ederim Tuğba'cım. Hadi bakalım az kaldı iki haneli rakamlara.
Ecem'cim okula gitmene sevindim. Kilonda gayet iyi bence. Regl olduktan sonra inşallah tartıda daha güzel bir sonuç göreceksin. Seni görünce aklıma geldi bugün kura çekimi var inşallah iyi bir takım çıkar
Günaydın Emel cim. Bikaçgünde olsa insan tartıda - çıkınca seviniyor. Hadi bakalım inşallah haftaya daha güzel bir sonuç görürsün tartıda.
Önemli olan listenin kalabalıklığı değil canımÖnemli olan listede sağlam ve iradeli kişilerin olmsaı. Maşallah bu hafta süper bir liste oldu. Zaten Emine ve Venüz gibi bikaç üye daha gelse süper bir takım olacağız. Gerçi biz hep süperizde
Bende sorduktan sonra geldi zaten aklıma canım. Ama süper bir sonuçla geldi
Venüs cüm süpersin canım. Maşallah
[ı]***13. Takım 300. Etap ***
[ı]buseb (53.6/53/0.6/%1.12) [/ı][/ı]
[ı]dontpanic (105.6/104.4/1.2/%1.14)[/ı]
[ı]limonlubrokoli (73.1/70.6/2.5/%3.42) [/ı]
[ı] prensesss016 (56/55.6/0.4/%0.71)[/ı]
[ı]venuskadini ( 84.9/82.1/2.8/%3.30)
[/ı][ı]13.takım ortalaması:% 1.94
[/ı]
Anladım canım ben seni merak etme. Zaten açıklamayı da o şekilde yaptım. Bize sağlam üye lazım. Üç gelecek beş gün gelmeyecek olmaz zaten o iş öyle. Şimdi daha iyi anlıyorsundur buraya ne kadar çok zaman ayırırsan o kadar faydasını görüyorsun. Çünkü aklın sürekli burayla meşgul buda bilinçaltında kilo vermeye sebep oluyor. Bide ben kaçamak yapacağım zamanlar bunu takıma nasıl yazarım diye yapamıyordum. Utanıyordum resmen menümde olmayacak bişey olduğu zaman. Böyle üyeler istiyorum takımda. İnşallahta zamanla daha güzel olacak herşey. Ecemmm ben böyle yazınca seninle ilk günlerimiz geldi aklıma. Mezuniyet karnelerinde takımda benden sonra mezun olan kişi sensin farkettin dimi, O zaman atıp tutanların hiç birisi yok o sayfada :26: Kurada Galatasaray'ın şampiyonlar liginde bir sonraki turda oynayacağı takımın belirleneği kura Ebru'cum.doğru canım ama benim anlatmak istediğim daha çok arkadaşımız burda olsun kilolarından kurtulsun bazısı ceee deyip gidiyo azim gerekiyi. Tabiki şuanda süperiz venüzün ve limonlubrokolinin katkısı çok büyük takıma ama böyle bikaç kişi daha olsa fenamı olur takımda. Kalabalık olmak daha çok hırs verir bize yani.Bu arada ne kurası?
anladım canım ben seni merak etme. Zaten açıklamayı da o şekilde yaptım. Bize sağlam üye lazım. üç gelecek beş gün gelmeyecek olmaz zaten o iş öyle. şimdi daha iyi anlıyorsundur buraya ne kadar çok zaman ayırırsan o kadar faydasını görüyorsun. çünkü aklın sürekli burayla meşgul buda bilinçaltında kilo vermeye sebep oluyor. Bide ben kaçamak yapacağım zamanlar bunu takıma nasıl yazarım diye yapamıyordum. Utanıyordum resmen menümde olmayacak bişey olduğu zaman. Böyle üyeler istiyorum takımda. Inşallahta zamanla daha güzel olacak herşey. Ecemmm ben böyle yazınca seninle ilk günlerimiz geldi aklıma. Mezuniyet karnelerinde takımda benden sonra mezun olan kişi sensin farkettin dimi, o zaman atıp tutanların hiç birisi yok o sayfada :26: Kurada galatasaray'ın şampiyonlar liginde bir sonraki turda oynayacağı takımın belirleneği kura ebru'cum.
kızlar çok şükür işimiz erken bitti hemen geldim ben de. Tabi araba olmasaydı eve gelmem daha uzun sürebilirdi :44:
Hepinize hayırlı cumalar
Çok merak ediyorum kimler kaç kilo vermiş hemen bakıcammmm
***13. TAKIM 300. ETAP ***
buseb (53.6/53/0.6/%1.12)
dontpanic (105.6/104.4/1.2/%1.14)
limonlubrokoli (73.1/70.6/2.5/%3.42)
prensesss016 (56/55.6/0.4/%0.71)
Venuskadini ( 84.9/82.1/2.8/%3.30)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.94
Emel'cim yukardaki alıntımda da menü yorumuna yazmıştım. İsabet olmuş söylemen. Hele ki gece yemeye alışkın biriysen, akşam yemeği için 16:30 gerçekten çok geç bi saat. yatmadan önce 1 bardak süt falan içebilirsin mesela, doyurucu olur. Ya da biraz yoğurt yiyebilirsin. Hem merak etme miden zamanla küçülcek iyice ve acıkmamaya başlicaksın tecrübeyle sabit
Sağol kanatsız meleğiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmİnşallah bi an önce şu kapıdan içeriye girdiği anı görürüz ya.. Hi bu kadar uzak kalmamıştık Ama çokşükür bitti.. Askerlikten de beter bişymiş bu.
kendime iki tane kazak aldım emoş bugüünindirim vardı ikisini 30 a aldım. marmara park taydım. bi tanesi 34 beden. kalmamıştı 36 sı tam oldu ama banane zaten 3 kg daha vercem dedim aldım.
ebruuuuuuuuuuuu kilo bildirimimi yapayım bugün sabahki kilom
geçen hafta=75.1
bu hafta=74.6
fark=0,50
yüzdesi =% o,66
oran düşük ama esnekti menülerim bu hafta kilomu korumaya çalıştım ebrucum haftaya geliyorum
günaydınn kader arkadaşlarım:)
ben bugün oğlumu bıraktıktan sonra 30dk. yürüdüm:)içim rahat huzurluyum
kızlar birşey soracağım ben çok fazla zeytin tüketiyorum gün içinde mesala acıkıyorum hopp atıyorum ağzıma bir kaç tane kötü birşeymi yapıyorum fikirleriniz neler
dun neler yaptim
sabah
iki yumurta yagsiz omlet yapildi
2 dilim ekmek
ara
yarim elma
ogle
1 tb.lahana yemegi
1 dilim ekmek
1 haslama tavuk budu
ara
yarim ayva
sut
aksam
1 tb.lahana yemegi
1 dilim ekmek
2 kasik kavurma
1 tavuk budu haslama
gece
1 parca peynir
2 lokma ekmek
1 parca cikulata
1 saat yuruyus
bolca ev isi
ebru bu dunku diyet menum hatalarim ne soylermisin.
yanliz gece 3 te yatan biri olarak yaz.
geceyi yedigimde saat 10 du.
Az önce bi sürü alıntı yaptım pc kendiliğinden kapandı sinir oluyorum yazdğım şeyleri ikinci defa yazmaya
:) çok iyi ya bir yerde okumuştum ip atlarken vücudun tümü çalışıyor diye bende bu hızla koşa koşa reebokta sayaçlı atlama ip almışltım ee noldu heves geçti bıraktım ama yeniden başlıyacagım :) ayy evet atlarken ciciklerimiz bıngıl bıngıl oluyor birde benim ciciklerim küçğkte deyil sıkı bir iç çamaşırı ile bunu en aza indiririm teşekür ederim önerilerin için
kilo bildirimim:
Geçen hafta:73,1
Bu hafta:70,6
Fark:2,5 kg
%3,41
hedef:60
geçmişi henüz okuyamadım. evde bugün gün var kızlar. yine telaş yine telaş. ama erken başlayıp erken bitiyormuş. öğleden sonra görüşürüz diye umuyorum
kilom tam 53
kızlar kaç gündür gideceğim heryere geç kalıyorum ya
yeni uayndım ve bildirimimi yapıp bu şişik gözlerle kısık sesle fırlayıp çıkacağım evden Allah'tan babam arabayaı verdi. arakdaşım saattir beni bekliyormuş kağıthane merkezde :26:
ama bildirimimden yana çokmutluyum Allah'a şükürler olsun
geçen hafta : 105.6
bu hafta: 104.4
fark: 1.2
% 1,13
öğleden sonra görüşürüzzzzzz
Başlangıç: 87.6 kg
Hedef: 55 kg
Skor: -2.8 kg
Toplam: -5.4 kg
Anladım canım ben seni merak etme. Zaten açıklamayı da o şekilde yaptım. Bize sağlam üye lazım. Üç gelecek beş gün gelmeyecek olmaz zaten o iş öyle. Şimdi daha iyi anlıyorsundur buraya ne kadar çok zaman ayırırsan o kadar faydasını görüyorsun. Çünkü aklın sürekli burayla meşgul buda bilinçaltında kilo vermeye sebep oluyor. Bide ben kaçamak yapacağım zamanlar bunu takıma nasıl yazarım diye yapamıyordum. Utanıyordum resmen menümde olmayacak bişey olduğu zaman. Böyle üyeler istiyorum takımda. İnşallahta zamanla daha güzel olacak herşey. Ecemmm ben böyle yazınca seninle ilk günlerimiz geldi aklıma. Mezuniyet karnelerinde takımda benden sonra mezun olan kişi sensin farkettin dimi, O zaman atıp tutanların hiç birisi yok o sayfada :26: Kurada Galatasaray'ın şampiyonlar liginde bir sonraki turda oynayacağı takımın belirleneği kura Ebru'cum.
***13. TAKIM 300. ETAP ***
buseb (53.6/53/0.6/%1.12)
dontpanic (105.6/104.4/1.2/%1.14)
limonlubrokoli (73.1/70.6/2.5/%3.42)
prensesss016 (56/55.6/0.4/%0.71)
Venuskadini ( 84.9/82.1/2.8/%3.30)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.94
Kızlar bu arada ben de zayıflıyorum sanırım evde kalmak bana yaradıDaha doğrusu ödemim azalıyor. Hafta içi 82,4 dü görmüştüm tartıda bu sabahh 81,9 u gördüm çok sevindim. Bu arada kızlar bana bakın gaza gelin. Dokuz aylık hamileyim geçen yıl diyete başladığım kiloya ulaşamadım henüz. Maşallah bana Demek ki boş yere bir sürü yük taşıyormuşum üstümde çünkü şuan herşey çok zor geliyor ayakkabılarımı bağlayamıyorum, doğru düzgün nefes alamıyorum. Biran önce kurtulun fazlalıklardan hafif olmak kadar güzel bişey yok. Ecem çok iyi biliyor bu duyguyu Darısı hepinizin başına inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?