Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

görüşürüz canım. Bursadada hem yağmur hem fırtına var.
başlangıç: 87.6 kg
hedef: 55 kg
1. Cuma: 84.9 kg
2. Cuma: 82.1 kg
skor: -2.8 kg
toplam: -5.4 kg

süpersin venüsüm yaaa ben o kadar versem hedefime ulaşmış olucam
Tebrik ederim çok iyi gidiyosun bence diyetisyeninde tebrik etmiştir seni

anladım canım kaptan ayarlar onu görüşürüz tatlım.

yaa inan çok kararsızım ip atlamakta iyi geliyo ama netim düzelsin plates yapıcam korkuyorum ne yalan söyleyim geri dönüşü yok malesef........
Evet makarna olmadı ama napıyım uzun zamandır yemiyodum çok canım istedi bile bile yedim yani.
öğlenki menümse iş yerinde çıkan yemek onlardı bende azar azar yedim ebet perşembeler önemli ben dünü iyi değerlendiremedim neyse daha dikkatli olucam canım

kilo bildirimim:
Geçen hafta:73,1
Bu hafta:70,6
Fark:2,5 kg
%3,41
hedef:60
Emine'cim süpersin canım tebrik ediyorum seni harika bir sonuç. Maşallah

geçmişi henüz okuyamadım. evde bugün gün var kızlar. yine telaş yine telaş. ama erken başlayıp erken bitiyormuş. öğleden sonra görüşürüz diye umuyorum

kilom tam 53
Buse kız tam dayaklıksın böyle kilo bildirimimi yapılır, sen gel bi bakim biran önce Bu arada tebrik ederim verdiğin kilo için. Eğer dediklerimi yaparsan daha kısa zamanda hedefe ulaşırsın unutma olur mu.

prensess benim hedef klom 55 ama inemiyorum inemiyorum

şuanda 68im boyum ise 160 şişkoyum yani
Ooooo Burcu'cum sen baştan inemiyorum inemiyorum dersen eğer inemezsin zaten. Olumsuz düşünmek yok.

Tebrik ederim Tuğba'cım. Hadi bakalım az kaldı iki haneli rakamlara.

Ecem'cim okula gitmene sevindim. Kilonda gayet iyi bence. Regl olduktan sonra inşallah tartıda daha güzel bir sonuç göreceksin. Seni görünce aklıma geldi bugün kura çekimi var inşallah iyi bir takım çıkar

günaydın arkadaşlar,

hayırlı cumalar herkese ben listede değilim ama tartıldım 80,6 :)

çok güzel kilo vermişsiniz bu arada tebrikler..
Günaydın Emel cim. Bikaçgünde olsa insan tartıda - çıkınca seviniyor. Hadi bakalım inşallah haftaya daha güzel bir sonuç görürsün tartıda.

Önemli olan listenin kalabalıklığı değil canım Önemli olan listede sağlam ve iradeli kişilerin olmsaı. Maşallah bu hafta süper bir liste oldu. Zaten Emine ve Venüz gibi bikaç üye daha gelse süper bir takım olacağız. Gerçi biz hep süperizde

bu hafta baya iyi görünüyoruz :13: inşallah hep böyle devam ederiz :) ebrucum venüs diyetisyene gidecekti bugün çıkınca bildirim yaparım demişti
Bende sorduktan sonra geldi zaten aklıma canım. Ama süper bir sonuçla geldi

Başlangıç: 87.6 kg
Hedef: 55 kg
Skor: -2.8 kg
Toplam: -5.4 kg
Venüs cüm süpersin canım. Maşallah

doğru canım ama benim anlatmak istediğim daha çok arkadaşımız burda olsun kilolarından kurtulsun bazısı ceee deyip gidiyo azim gerekiyi. Tabiki şuanda süperiz venüzün ve limonlubrokolinin katkısı çok büyük takıma ama böyle bikaç kişi daha olsa fenamı olur takımda. Kalabalık olmak daha çok hırs verir bize yani.
Bu arada ne kurası?

Okula gidiyorumm canım artık :))) ama hep derslerm sabahtan ögleden sonram bombosss persembe günlerm dısında :)
Kilo verdigimi biliyorum cünkü dün sabah 56.6 yken bugün birden 900 gr farketti istesemde 1 günde bir kilo alamam diye düsünüyorum :)) bol bol su iciyorum ödem gitsin diyee bedenimde de hissediyorum patlayacak gibiyim veee klasik daha cok yeme istegim acıga cıktı yinee :)) ben bir gecmisi okuyup geliyorum

Kurayı heyecanla bekliyorummmmm sürekli gözüm gs tvde elimde de webaslan acık saat 1 de :)

Son düzenleme:
Busecim kusura bakma canım yaaa ben ticerına bakarak kilo aldın sanmıştım ama sen vermişsin tebrik ederim ama kaptanında dediği gibi daha açıklayıcı yapsaysın kilo bildirimini yanlış anlaşılma olmazdı

***13. TAKIM 300. ETAP ***

buseb (53.6/53/0.6/%1.12)

dontpanic (105.6/104.4/1.2/%1.14)
limonlubrokoli (73.1/70.6/2.5/%3.42)

prensesss016 (56/55.6/0.4/%0.71)

Venuskadini ( 84.9/82.1/2.8/%3.30)

13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.94

eline sağlık canım bu hafta dereceye girme ihtimalimiz çok yüksek gibi gözüküyo hadi hayırlısı

Anladım canım ben seni merak etme. Zaten açıklamayı da o şekilde yaptım. Bize sağlam üye lazım. Üç gelecek beş gün gelmeyecek olmaz zaten o iş öyle. Şimdi daha iyi anlıyorsundur buraya ne kadar çok zaman ayırırsan o kadar faydasını görüyorsun. Çünkü aklın sürekli burayla meşgul buda bilinçaltında kilo vermeye sebep oluyor. Bide ben kaçamak yapacağım zamanlar bunu takıma nasıl yazarım diye yapamıyordum. Utanıyordum resmen menümde olmayacak bişey olduğu zaman. Böyle üyeler istiyorum takımda. İnşallahta zamanla daha güzel olacak herşey. Ecemmm ben böyle yazınca seninle ilk günlerimiz geldi aklıma. Mezuniyet karnelerinde takımda benden sonra mezun olan kişi sensin farkettin dimi, O zaman atıp tutanların hiç birisi yok o sayfada :26: Kurada Galatasaray'ın şampiyonlar liginde bir sonraki turda oynayacağı takımın belirleneği kura Ebru'cum.

kızlar çok şükür işimiz erken bitti hemen geldim ben de. Tabi araba olmasaydı eve gelmem daha uzun sürebilirdi :44:
Hepinize hayırlı cumalar

Çok merak ediyorum kimler kaç kilo vermiş hemen bakıcammmm

Kızlar bu liste benim çok uzun zamandır gördüğüm en iyi liste. Az daha uğraşsaymışız eğer 2 lik bir ortalamamız olacakmış. Ecem ve Ebru kızlar rica etsem listeye bir göz atar mısınız hata var mı diye. Paylaşıma yazacağım. Sonrada hastaneye gitmem gerekiyor. Çalıştığım hastaneye doğum öncesi raporumu götüremedim hala tembelliğimden Akşama 4 ten sonra gelirim sorun olsun istemiyorum listede. Kontrol ederseniz sevinirim. Eğer bir aksilik olmazsa bu hafta yüzde doksan birinciyiz. Hatta Venüs ve Emine bireyselde derece bile yapabilirler yeniden tebrik ediyorum hepinizi.

çok haklısın canım bende kaçamak yapıcam zaman burası geliyo listem geliyo aklıma vaz geçiyorum. Bide ben kalori hesabı yapıyorum ordada aldığım kalori yükselmesin diye vazgeçiyorum:18: Fazlalıklardan hatta 1 haftadır çekmecem snıckersım var bakıp bakıp geri koyuyorum yerine yemiyorum. Hedefime ulaştığım gün yicem. Ben almadım bu arada arkadaşım almış ama söz verdim kendime 53 olunca afiyetle yicem artık çok dikkat etmem gerekiyo yediklerime çok etkiliyo çünkü kilomu

hııııımmm sizi koyu galatasaraylılar sizi

Kızlar bu arada ben de zayıflıyorum sanırım evde kalmak bana yaradı Daha doğrusu ödemim azalıyor. Hafta içi 82,4 dü görmüştüm tartıda bu sabahh 81,9 u gördüm çok sevindim. Bu arada kızlar bana bakın gaza gelin. Dokuz aylık hamileyim geçen yıl diyete başladığım kiloya ulaşamadım henüz. Maşallah bana Demek ki boş yere bir sürü yük taşıyormuşum üstümde çünkü şuan herşey çok zor geliyor ayakkabılarımı bağlayamıyorum, doğru düzgün nefes alamıyorum. Biran önce kurtulun fazlalıklardan hafif olmak kadar güzel bişey yok. Ecem çok iyi biliyor bu duyguyuDarısı hepinizin başına inşallah.

kızlar çok şükür işimiz erken bitti hemen geldim ben de. Tabi araba olmasaydı eve gelmem daha uzun sürebilirdi :44:
Hepinize hayırlı cumalar

Çok merak ediyorum kimler kaç kilo vermiş hemen bakıcammmm

SANADA HAYIRLI CUMALAR CANIM

CANIM BEN KONTROL ETTİM DOĞRU LİSTE Bİ SORUN YOK KOYABİLİRSİN. İNŞ. DERECEYE GİRİCEZ BU HAFTA GÖR BAK.
HADİ KIZLAR BU PERFORMANSLA İLERLİYORUZ HEDEFLERİMİZE

NAZAR DEYMESİN 13. TAKIMA HEYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Ahhh kuzummm insalllaaaaaaahhhhh.. Oyle deme kız beterin beteri var sükrettttt kuzum

kendime iki tane kazak aldım emoş bugüün indirim vardı ikisini 30 a aldım. marmara park taydım. bi tanesi 34 beden. kalmamıştı 36 sı tam oldu ama banane zaten 3 kg daha vercem dedim aldım.

Oooo busecik masallah alısvers aynen devam hangi magazadan aldın cok uygunmuss fiyatı

Olsunnn semoscummm vermissinn yaaa tebrikler kuzucum

Ben pek önermem önce kalorisi 1 tanede 13 kalori oldugunu düsünürsek kahvaltı icin uygun fakat tuzlu olmasından dolayı ödem yapar ama gec saatlerde tüketmemelisin bana kalırsa

Biraz kalabalık bir menü ekmek cok fazla ara ögün hem ayva hem süt birini secsen daha iyi o cikolataaaa hic olmamıss hicc

Az önce bi sürü alıntı yaptım pc kendiliğinden kapandı sinir oluyorum yazdğım şeyleri ikinci defa yazmaya

Ayyy o cok sinir bozucuuu

Cicikler hahahah :)) cok hosuma gittti bende ip atlıyorum aynanın karsısına geciyorum göbegi acıyorum o anı görünce daha hırs yapıyorum :))

kilo bildirimim:
Geçen hafta:73,1
Bu hafta:70,6
Fark:2,5 kg
%3,41
hedef:60

Emoossscummm süpersinnn sekerimmmm süper :)

geçmişi henüz okuyamadım. evde bugün gün var kızlar. yine telaş yine telaş. ama erken başlayıp erken bitiyormuş. öğleden sonra görüşürüz diye umuyorum

kilom tam 53

Ben anlamadım simdi ticker 52.9 neyse anlasırız :)

Diikkkagttt et kendinedee dua oku bol bol
Masallaaaahhhhhhhh gitmis kilolarrrr

Başlangıç: 87.6 kg
Hedef: 55 kg
Skor: -2.8 kg
Toplam: -5.4 kg

Tebriklerrr venüüüsscüüüm

Ayyy yok bakmadım gercekten mi arada öyle bir bosluk mu varr cok sasırdım herkesin kendi tercihi :))) benim mezun oldugum ara burası karısık oldugu icin ne tesekkürümü yazabildim ne de sevincimi bende 55 icin karar aldım o zaman yazıcam :)

Hepinizi tebrik ederim kızlaaaar hadi bakalım bu hafta 1. Likk gelsin artıkkkk

Kızlar ben çıkıyorum şimdi ancak hazırlanırım. Öpüyorum hepinizi kocaman. Görüşürüz akşama

Bu arada Tuğba'cım, Ebru'cum ve Buse'cim ben yokken kardeş takımdan ve diğer takımlardan liste kontrolü gelirse bi zahmet listelerini kontrol edin canlarım. Ayıp oluyor yazıp gidiyorlar kimseden ses çıkmıyor. Aynı kendi ortalamanızı hesaplar gibi onların hesaplarını kontrol edin. En sonda da ortalamaları toplayıp, takımdaki kişi sayısına böldüğünüzde (aritmetik ortalama) takım ortalaması çıkıyor ortaya. Bizim listeyede bi bakın ben evden çıkmadan. Hata varsa düzelteyim.

MAŞŞALLAH NAZAR DEYMESİN O ZAMAN SANA.
BENDE HAMİLEYKEN 18 KİLO ALMIŞTIM 2 SENEDE ANCA VERDİM.
O YÜZDEN TECRÜBE KONUŞUYO MİSALİ İKİNCİ ÇOCUKTA ÖYLE HAMİLEYİM DİYE ÖNÜME HER KONANI YEMİCEM. DİKKAT EDİCEM SONRA BEN UĞRAŞIYORUM VERMEK İÇİN.

SEN ARTIK ALMAZSIN HERHALDE AZ KALDI DOĞUMUNA BU KİLOYLA GİDERSİN SONRADA YANIMIZA GELİR BİZİMLE YARIŞIRSIN
NE KÖTÜYÜM DEMİ HEMEN DİYET MODUNA SOKUCAM SENİ

kızlar alıntılarımı yaptım şu kura çekimi bitsin hepsini yazıcam. kalpten gidecem şimdi yaaaaaaaaaaaa oooooooffffffffff:18: barcelona yada real olmasın yeter kiiii. dortmunda da olmasın juventus da olmasın :18:

televizyona koşuyorum gelcemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…