Bugünkü Menüm
sabah10:00-10:30)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
ara12:30)
yarım elma
öğle14:00)
3 ızgara köfte
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara16:00)
2 kuru kayısı
akşam19:45-20:00)
1 kase yoğurt
maydanoz+roka
ara21:30)
1 su bardağı ayran
2,5 lt su, 1 fincan yeşil çay, 3 bardak çay,2 fincan nescafe
20 dk yürüyüş, 30 dk egzersiz
bizim şarkımız olsun bu gece hep biz kapatıyoruz burayı
hepsi çok güzel ama sanki akşam menün ara öğün gibi olmuş, az olmuş emooş ona dikkat et
dimi yaaaaa
kop emoş koooopppgiden kilolar aşkınaa, çıtır kızlar aşkınaaaaaaaa
sınavdan çıkınca canım geç oldu saat diye az yiyerek geçiştirdim ağır gelecek diye hafif tutmaya çalıştım :)
hımm anladım canım.benim saat olaylarım pek iyi değil dukanda saat liste vs. yok. o yüzden bu ara sapıttım. bu hafta 52 li rakamları görmek istiyorum o yüzden toparlanmam şart
buseee sonuç listeleri açıklandı mı bu hafta
bende yatıyorum artık uyumaya çalışayım yarın 9:30 da dersim var erken uyanırsam uğrarım uyanamaz da koşa koşa çıkarsam öğleden sonra gelirim canlarım kucak dolusu öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize :)
Tamam canım iyi eğlenceler. İnşallah fırsatın olursa gelirsin. Yoksa en kısa zamanda yine bekliyoruz aramıza.ebruuuuu akşam anneme gidiyoruz dede bizim bıcırığı özlemiş allahım ah şu dedeler biras geçsin getirin bizim fıstığı başlıyorlar eşim dediki buse seni götürmeyeceğim sen evde kalll 'hayıy ebiş mende leleceeemmmm' bu arada eşimin ismi evrim bizim kız ebiş diyor kardeşimde net paket varsa girerim yoksa merak etmeyin herkesi öpüyorum ii akşamlarrrrr
Ben 500 dedim diye mi yaptınEvet sonunda bugün tam 500 ip atladımmm :)) oh beeee :))
Tatlım öncelikle şekersiz içemiyorum diye bişey yok bunu çıkart aklından. Çünkü ben bildiğin kupaya altı tane kesme şeker atan bir insanken şuan şekersiz içiyorum. Düşünsene ilk içtiğim yeşilçaya bile şeker atmıştım. Sonradan çok güldüm kendime. Birden bire kes şekeri bikaç gün sonra hiç aramayacaksın bi süre sonrada şekerlisini içemeyeceksin. Onun haricinde herkes söylemiş börek olmamış. Meyveyide en geç saat 15:00 ten önce tüketmeye çalışıyoruz. Sebebi meyve şekerlerinin belirli bir saatten sonra yakılamayıp direkt olarak depo edilmesi. Bize meyve çok sağlıklı gibi görünüyor ama içerdiğim doğal şeker çok ama çok etkili. Ne kadar su içtiğini ve sporunu yazmamışsın.?merhaba kızlar,
unutmadan menümü yazayım sonra geçmişe bakıcam
Sabah 10:00
1 dilim tam buğday
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
2 çay bardağı tek şekerli çay ( kahvaltıda şekersiz içemiyorum bir alışabilsem)
ara 12:00
8 adet badem
öğle 13:30
bir tabak kıymalı kapuska, yarım kase yoğurt
ara 15:30
bir kupa şekersiz neskafe
bir elma
akşam 18:30
bir şişe maden sodası
bir kase tarhana çorbası, yarım dilim ekmek
yarım dilim peynirli börek ( biliyorum kızcağınızı dayanamadım
az önce bir portakal yedim
bir demlik yeşil çay yaptım şimdide onu içiyorum
bugün biraz fazla oldu galiba
Ecem'cim şimdi çok merak ettim senin şu göbeğini bence sende göbek yok sana öyle geliyor. Ama plates topu üzerindeki mekik hareketi eminim çok işe yarayacaktır. Sporunu abartmadan düzenli bir şekilde yap. Çünkü sonra bırakırsan eğer daha kötü olur unutma bunu.35 mekik ama plates topunun üstündeeee kesin tavsiye ediyorum normal mekikten cok daha yakıyorrr karnı normalde meik ceken ben 35 tane ancak yapabildim düsünÜn birde oturdugunuz yerde göbeginizi içinize çekip bırakın buda işe yarıyormus aklınıza gelen her an yapın benim kara belam göbegim 55 olsamda gitmezzzz göbege yönelik calısıyorum hepbirde masaj yaptım kendi kendime :) göbek ve bacaakkkkk
Senin neden kilo aldığın anlaşılıyor. Sende farkındasın zaten. Buraya bunları yazarken insan utanıyor dimibende yazayım
sabah
1 tane pastane poğaçası
şekersiz çay
öğle
4 tane köfte
salata
1 dilim ekmek
ara
şekersiz türk kahvesi
2 parça çikolata
akşam
haşlanmış karnabahar
4 kaşık makarna
2 tane tulumba tatlısı
menüm çok kötü ama tulumba tatlısını kendim denedim ilk defa o yüzden tadına bakmasam olmazdı=)))spor yok haftaya başlayacağim ama bugun okulda nöbetçiydim hiç oturmadım=) spordan sayılır mı ki hehhehe yarın daha güzel bi menüm olacakk
Kızlarda söylemiş canım hep. Akşamdan ekmek arası hazırla tostunu. Sabah kalkıp sen üzerini giyinene kadar basarsın makinada. Bikaç dakikalık iş. Sonra iş yerinde mis gibi yersin. Hatta yolda bile atıştırabilirsin. Yeter ki iste. Biliyorsun kahvaltılar çok önemli ve dışarda yapılan poğaçalar çok ama çok zararlı.bu arada sabah kahvaltı yapamıyorum çünkü ders 7.00 da başlıyo ben sabah 5.45 te kalkıyorum 6.30 da evden çıkıyorum..o yüzden sabahlarım hep o kötü poğacalarla ve 2 ders mide yanmasıyla geçiyor
Tatlım menü yazımın olmamış. Diğer arkadaşların menülerini görmüşsündür büyük ihtimal. Liste şeklinde ve yanında saatleriyle birlikte yazman daha iyi olur. Oooo üçü bir aradalardan mümkün olduğunca erken kurtulman lazım. Yoksa kilo veremezsin sana açık açık söyleyeyim.sabah dukan usulu kıymalı omlet yedim ekmeksiz mis gibiydi
öğlen es ğeçtim ama hata yaptım 3ü bir arada içtim hemde 2 fincan
akşam 3 kaşık ıspanak,bir kase yogurt
1.30 saat yürüdüm aralarda elma yedim
selam kızlar erkek arkadaşımla birlikteydim giremedim bi türlü. menümü yazayım
SABAH
1 BARDAK 9LU ÇAY
KEPEKLİ SANDVİÇ EKMEĞİNE KIVIRCIK ROKA MAYDANOZ 3 ZEYTİN YARIM KİBRİT KUTUSU PEYNİR
1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
ARADA 3 TANE KURU KAYISI
ÖĞLE
YARIM KASEDEN BİRAZ FAZLA TARHANA
3 TANE KÖFTE
HAVUÇ KIRMIZI LAHANA SALATASI
Bİ KAŞIK AŞURE(DAYANAMADIM)
ARADA 3 TANE KURU KAYISI
AKŞAM
3 PARÇA IZGARA ET
SALATA
YARIM KASE YOGURT
2.5 LİTRE SU İÇTİM. EGZERSİZ OLARAK YİNE HEMŞİRELERİN PEŞİNDE KOŞTUMBİDE BİRAZ ÖNCE 50 TANE MEKİK ÇEKTİM BİDE ALIŞVERİŞE GİTTİM
Kuru kayısılar fazla olmuş canım. Bir ara bende yiyordum. Hala çok severim. Bize masum gibi görünüyor ama işin aslı öyle değil. Kabızlık problemi için başka yollar var. Ben kendimden biliyorum. Normalde hamileyken kabız olmam gerekiyor çünkü bir çok hamilenin sorunu ama allaha şükür bende o sorun yok. Çözümü çok basit. Sabah kalkar kalkmaz bir bardak suyu ayakta içiyorsunuz. Unutmayın ayaktayken. Bu hemen tuvalete çıkartıyor. Tabii ki bi kaç gün arka arkaya olması lazım. Bide her sabah tuvaletin olmasa bile aynı saatlerde tuvalete git, otur ve bekle. Bikaç güne kalmaz kendiliğinden düzeliyor. Bu su ve tuvalet olaylarını aynı anda başla. Ve bu arada kayısı yeme. Bak neler oluyor. Ayakta içilen su midede beklemediği için öyle bir etki yapıyor. Bunu problemi olan herkes deneyebilir. Ben çok faydasını gördüm.canım bende kronik olan daha doğrusu benim kronikleştirdiğim kabızlığım var küçüklüğümden beri o nedenle bana iyi gelio yemezsem 3 gün rahat kabızımdiyetisyenimde önermişti.
Bayıldım bayıldım senin alıntına. Maşallah hiç bişey kaçmamış gözünden.ay kızlaar nasıl bir alıntı yapmışım aşağı in in bitmiyoooorr
Daha bende neler var nelerde işte fırsat olmuyor konuşmayaoooooo kaptanımızın bilmediğimiz yetenekleri varmış
hoş geldin buseciiim :) naptın bugün nasılsın?
Bu hareketi biraz daha anlatman lazım. Kollarımız dirsekten kırılarak mı olacak yoksa kollarımızı öne uzatıp avuç içlerimizi ona göre mi birleştireceğiz. Biraz daha detaylı anlatırsan eğer daha iyi olur.Allah gönlüne göre, hayırlı bir iş nasip etsin canım,
benimde çalışmam lazım kaç senedir evdeyim ama rahatada alıştım galiba , hiç içimden gelmiyor
kızlar, zıplamak gerçekten işe yarıyor, ama ben iple değilde, saçma gelcek belki size, memişleri tutarak zıplıyorum, onlar zıplamamış oluyor oyüzden sarkma pek olmuyor , müzik açıyoruz oğlumla zıplıyoruz oynuyoruz deli gibi valla :)))
birde bu göğüsleri toparlayıcı bir hareket söyleyim, iki elinizi avuç içleriniz birbirine bakacak şekilde göğüs hizanızda birleştirin, bu şekilde avuç içlerinizi birbirine bastırıyorsunuz , ayna karşısında yaparsanız göğüs kaslarınızın nasıl çalıştığını görürsünüz:)
hergün 50 kere falan aklınıza geldikçe yaparsanız kısa sürede toparlanır sıkılaşır
Emine'cim canım gerçekten gurur duyuyorum seninle. Ve emin ol sen bu kararlılıkla bu şekilde devam edersen eğer çok sürmez yakın zamanda hedefine ulaşırsın. Allah senin gibi yarışmacılar nasip etsin takımımızatakıma yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :) ben emine emoş dersiiniz ya da canınız hangisini isterse :) 23 yaşındayım, bekarım ama yakışıklımı yakışıklı bi sevgilim varbilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. takıma 74 le başladım şu anda 70,6 kiloyum 60 a kadar ineceğim inşallah :)
bende takımda yeniyim. 2 hafta oldu. şimdiden 4 kilo verdim. kendim diyet yaparken 1 verip 2 alırdım. buranın havası ve motivasyonu sayesinde 2 haftadır gram dahi artı çıkmadı :) iyiki gelmişim katılmışım buraya yoksa bu kadar motive olamazdım :) şeker,tatlı ve çikolata delisi bir insan olarak söylüyorum 2 haftadır ağzıma ne şeker ne tatlı ne çikolata koydum o da hep takımım sayesinde :) inşallah sizlerde benim kadar sever ve ayak uydurursunuz ortama hep birlikte zayıflarız :)
Bence şimdiye kadar durduğun kabahat. Hem para vermeyeceksindir (umarım öyledir) hemde birçok kişinin övdüğü ve işe yarayan bir spor yapacaksın. Uzakta olsa git derim. Hem Bursa'da uzak dediğin yer ne kadardır ki?kızlar benim görümcelerimin spor salonu var b-fit , daha birkere gidip spor yapmadım üşeniyorum uzak biraz
ne dersiniz düzenli başlasammı
Tuğba'cım menün güzel olmuş canım ama ben bu izin olayına gerçekten üzüldüm. Neden dersen ben bu iki hafta içinde doğum yapabilirim. Allahtan bir engel çıkmazsa eğer sezeryan olacak gününü biz ayarlayacağız ama heran herşey olabilir. Hesapta olmayan şeyler çıkabilir. Takımın öyle ortada kalmasını istemem çünkü bir süre bende gelemeyeceğim doğal olarak. Ayrıca keşke bunu bugün listelerden önce söyleseydin. Şimdi izne ayrılırsan haftaya listeyi olumsuz etkilemiş olursun. Neyse sen burayı zor okursun en iyisi ben seni arayayım ordan konuşalımÖNCE BUGÜNKÜ MENÜMÜ YAZAYIM HIZLA.. (çünkü acelem var içerde biçok misafir bulunuyor:))Kızlar.. canlarım.. ciğerlerim..
KAHVALTI (10:10 gibi)
2 dilim kepek ekmeği arasına tost
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
ÖĞLE(15:00)
2 kaşık haşlanmış patates
1 kase yoğurt
AKŞAM(18:45)
1 kase tarhana çorbası
3 küçük köfte(fırında)
1 kase yoğurt
3 Lt su
2 bardak yeşilçay
45 dk aerobik
gelelim asıl meseleye...
Ebru'ya da mesaj attım ama bakalım ne zaman cevap verebilirse okuyacağım inşallah. Ben 2 haftalık bi izin istedim ondan. İnternet sıkıntım olacak çünkü annemler gidip gelene kadar evde olamayacağız kardeşim ve ben. Bu durumda da buraya giremeyeceğim, en azından izinli olayım durumum net olsun.
2 hafta sizden ayrı kalmak zor olucak daha önce 3 gün 4 gün olmuştu ama 2 hafta hiç olmamıştı :\ Umarım ben yokken de herşey böyle yolunda gider, bütün arkadaşlarım sağlıkla güzel bi şekilde kilolarını verirler, burdaki kardeşlik bağları hiç kopmaz zedelenmez.. Allah birliğimizi beraberliğimizi azmimizi daim etsin.. Ya bu arada beni mazur görün çok içimden geldi, yanlış anlaşılmak istemem. Daha önce de söylemiştim inancımı kimsenin gözüne sokmayı sevmem ama çok uzun zamandır hiç ayet yazmamıştım buraya, şimdi şimdi gerçekten içimden geldi, zaten baya bi manevi atmosferdeyim, ondan olsa gerek. Sizlerle paylaşmak istiyorum. Allah(c.c); kendisine inananların vasıflarından basediyor yine bir ayetinde;
"AllAllah'a ve ahiret gününe inanırlar, iyiliği emrederler, kötülükten vazgeçirmeye çalışırlar, hayır işlerinde de birbirleriyle yarışırlar. İşte onlar iyi insanlardandır.Velhasılkelam, sizleri Allah'a emanet ediyorum her zaman olduğu gibi.. Hepinizi seviyorum. Siz de beni sevin özleyin dualarınızdan eksik etmeyin
(AL-İ İMRAN/114)
---
Ne güzel değil mi.. İnşallah biz de hep bu iyi insanlardan biri olarak kalırız dostlarım..
Görüşmek dileğiyle inşallah..
Buseeeeeeeeeeeee kuaföre git. Bu kadar takma kafana. İyi bir kuaför bul ve ona boyat.emooş şu saç işini ne yapacağım ben yaa. orielle açtırmadan kumrala nasıl dönülür bir bilsemküllü kahve ya da küllü kumral yapmam gerekiyormuş sanırım kızılları kaapamak için:26:
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.MENÜM
sabah 10.30
omlet
üçgen peynir
piliç jambon
ara 12.30
dukan helva
öğle ve akşam 17.00
kıymalı patlıcan yemeği
ızgara tavuk
yoğurt
ara 19.15
yarım kase yoğurt
2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
spor yok ama yine canım çıktı saatlerce ayaktaydım, koşturdum kızlar
Ben bayıldım menüne. Yürüyüşünde süper olmuş. Tebrik ederim.Bugünkü Menüm
sabah10:00-10:30)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
ara12:30)
yarım elma
öğle14:00)
3 ızgara köfte
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara16:00)
2 kuru kayısı
akşam19:45-20:00)
1 kase yoğurt
maydanoz+roka
ara21:30)
1 su bardağı ayran
2,5 lt su, 1 fincan yeşil çay, 3 bardak çay,2 fincan nescafe
20 dk yürüyüş, 30 dk egzersiz
Saçmalama canım yaaaa ne ilacı. Gireceksin yatağa sağa dönüp sola dönüp sonra pes edip uyuyacaksın. Bilgisayar karşısında uykunun gelmesini beklersen sabaha kadar beklersin. Bide kitap okumayı dene. Ben ne zaman elime kitap alıp yatağa girsem uykum yoksa bile uykum gelir bikaç sayfa sonrahayır açıklanmamış daha canım. burdan takip edebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-77.html
ben de anca yatacağım. yine uyuma deneyimim başarısızlıkla sonuçlandıyarın nasıl uyanacağım da misafirle ilgileneceğim vs. ooff diyetimi de etkiliyor. ilaç mı kullanmaya başlasam yaa
Günaydın Venüs'cüm hoş geldin canım. Hemen baktım oyuna. Bennu YILDIRIMLAR oynuyormuş. Şehir tiyatrolarının oyunu peki nasıldı oyun? Güzel bir oyuna benzettim.Günaydın canım takım arkadaşlarımmm! Dün gece tekrar siteye giremedim. Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesinde "Buluşma Yeri" adlı bir oyuna gittim. Bundan sonra her ay iki oyuna gitmeyi planlıyorum. Tiyatro izlemek çok keyifli :)
Hadi bakalım bekliyorum menülerini. Bu arada bende kahvaltımı yapıp geleyim.Bir iki saat içinde dün ve önceki günün menülerini yazacağım, bir de eksik mesaj sayılarımı kaptancığıma mesaj atarım.
Sakin seyirli ama keyifli bir oyundu. Ölü ruhların buluştuğu bir yerden dünyadaki insanlara bakışlarını konu almış. Ben zaten her ne olursa olsun tiyatro izlemekten keyif alıyorum. Şimdi ofisin kapısındayım, telefonumdan yazıyorum. Kapıda kaldık, anahtarı alan arkadaş daha gelmedi. Ofise girince hemen halledeceğim.Günaydın Venüs'cüm hoş geldin canım. Hemen baktım oyuna. Bennu YILDIRIMLAR oynuyormuş. Şehir tiyatrolarının oyunu peki nasıldı oyun? Güzel bir oyuna benzettim.
Hadi bakalım bekliyorum menülerini. Bu arada bende kahvaltımı yapıp geleyim.
Tamam canım iyi eğlenceler. İnşallah fırsatın olursa gelirsin. Yoksa en kısa zamanda yine bekliyoruz aramıza.
Ben 500 dedim diye mi yaptınMaşallah sana Ama birden çok yorma kendini. Bu arada iki ayağın aynı anda yukarıda mı atlıyorsun, yani zıplayarak yoksa bir ayağın önde bir ayağın arkada mı zıplıyorsun? Zıplama çeşidine göre değişiyor sanırım ip atlamanın zorluğu.
Tatlım öncelikle şekersiz içemiyorum diye bişey yok bunu çıkart aklından. Çünkü ben bildiğin kupaya altı tane kesme şeker atan bir insanken şuan şekersiz içiyorum. Düşünsene ilk içtiğim yeşilçaya bile şeker atmıştım. Sonradan çok güldüm kendime. Birden bire kes şekeri bikaç gün sonra hiç aramayacaksın bi süre sonrada şekerlisini içemeyeceksin. Onun haricinde herkes söylemiş börek olmamış. Meyveyide en geç saat 15:00 ten önce tüketmeye çalışıyoruz. Sebebi meyve şekerlerinin belirli bir saatten sonra yakılamayıp direkt olarak depo edilmesi. Bize meyve çok sağlıklı gibi görünüyor ama içerdiğim doğal şeker çok ama çok etkili. Ne kadar su içtiğini ve sporunu yazmamışsın.?
Ecem'cim şimdi çok merak ettim senin şu göbeğini bence sende göbek yok sana öyle geliyor. Ama plates topu üzerindeki mekik hareketi eminim çok işe yarayacaktır. Sporunu abartmadan düzenli bir şekilde yap. Çünkü sonra bırakırsan eğer daha kötü olur unutma bunu.
Senin neden kilo aldığın anlaşılıyor. Sende farkındasın zaten. Buraya bunları yazarken insan utanıyor dimiHadi bakalım silkelen ve kendine gel. İnşallah yarın ki menün çok daha güzel olur.
Kızlarda söylemiş canım hep. Akşamdan ekmek arası hazırla tostunu. Sabah kalkıp sen üzerini giyinene kadar basarsın makinada. Bikaç dakikalık iş. Sonra iş yerinde mis gibi yersin. Hatta yolda bile atıştırabilirsin. Yeter ki iste. Biliyorsun kahvaltılar çok önemli ve dışarda yapılan poğaçalar çok ama çok zararlı.
Tatlım menü yazımın olmamış. Diğer arkadaşların menülerini görmüşsündür büyük ihtimal. Liste şeklinde ve yanında saatleriyle birlikte yazman daha iyi olur. Oooo üçü bir aradalardan mümkün olduğunca erken kurtulman lazım. Yoksa kilo veremezsin sana açık açık söyleyeyim.
Kuru kayısılar fazla olmuş canım. Bir ara bende yiyordum. Hala çok severim. Bize masum gibi görünüyor ama işin aslı öyle değil. Kabızlık problemi için başka yollar var. Ben kendimden biliyorum. Normalde hamileyken kabız olmam gerekiyor çünkü bir çok hamilenin sorunu ama allaha şükür bende o sorun yok. Çözümü çok basit. Sabah kalkar kalkmaz bir bardak suyu ayakta içiyorsunuz. Unutmayın ayaktayken. Bu hemen tuvalete çıkartıyor. Tabii ki bi kaç gün arka arkaya olması lazım. Bide her sabah tuvaletin olmasa bile aynı saatlerde tuvalete git, otur ve bekle. Bikaç güne kalmaz kendiliğinden düzeliyor. Bu su ve tuvalet olaylarını aynı anda başla. Ve bu arada kayısı yeme. Bak neler oluyor. Ayakta içilen su midede beklemediği için öyle bir etki yapıyor. Bunu problemi olan herkes deneyebilir. Ben çok faydasını gördüm.
Bayıldım bayıldım senin alıntına. Maşallah hiç bişey kaçmamış gözünden.
Daha bende neler var nelerde işte fırsat olmuyor konuşmayaAma tiyatronun hayatımda çok ama çok büyük bir yeri ve sevgisi var. Şimdilerde oynayamıyorum ama olsun bigün yine devam edeceğim inşallah
Bu hareketi biraz daha anlatman lazım. Kollarımız dirsekten kırılarak mı olacak yoksa kollarımızı öne uzatıp avuç içlerimizi ona göre mi birleştireceğiz. Biraz daha detaylı anlatırsan eğer daha iyi olur.
Tamam canım iyi eğlenceler. İnşallah fırsatın olursa gelirsin. Yoksa en kısa zamanda yine bekliyoruz aramıza.
Ben 500 dedim diye mi yaptınMaşallah sana Ama birden çok yorma kendini. Bu arada iki ayağın aynı anda yukarıda mı atlıyorsun, yani zıplayarak yoksa bir ayağın önde bir ayağın arkada mı zıplıyorsun? Zıplama çeşidine göre değişiyor sanırım ip atlamanın zorluğu.
Tatlım öncelikle şekersiz içemiyorum diye bişey yok bunu çıkart aklından. Çünkü ben bildiğin kupaya altı tane kesme şeker atan bir insanken şuan şekersiz içiyorum. Düşünsene ilk içtiğim yeşilçaya bile şeker atmıştım. Sonradan çok güldüm kendime. Birden bire kes şekeri bikaç gün sonra hiç aramayacaksın bi süre sonrada şekerlisini içemeyeceksin. Onun haricinde herkes söylemiş börek olmamış. Meyveyide en geç saat 15:00 ten önce tüketmeye çalışıyoruz. Sebebi meyve şekerlerinin belirli bir saatten sonra yakılamayıp direkt olarak depo edilmesi. Bize meyve çok sağlıklı gibi görünüyor ama içerdiğim doğal şeker çok ama çok etkili. Ne kadar su içtiğini ve sporunu yazmamışsın.?
Bu hareketi biraz daha anlatman lazım. Kollarımız dirsekten kırılarak mı olacak yoksa kollarımızı öne uzatıp avuç içlerimizi ona göre mi birleştireceğiz. Biraz daha detaylı anlatırsan eğer daha iyi olur.
canım bnde sennle aynı durumdayım dersim 8 buçukta başlıyor ama evimle okul arası şehrin iki ucu kadar uzak akşamdan sandviç malzemelerimi hazırlıorum sabah ekmeğe koyup hemen çıkıorum. Pogaça yemekten bende bıktım reflü oldum o pis poğaçaları yemekten mayalı midemi kaynattı hep
görüşürüz cnm sana da iyi haftasonları :)
çok iyi canım yine eski kilona kavuşursun kaç kilo vermişsin 3-4 kilo da verilir :)
hep beraber kurtulalım şu fazlalıklardan :) inşallah çabuk verirsin ve korursun kilonu canım :)
oooooo kaptanımızın bilmediğimiz yetenekleri varmış
ecoooşş süper canım :) bende istiyorum atlamak ama burda çok zor havalar açılsın bende başlıcam hemen :)
hoş geldin buseciiim :) naptın bugün nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?