Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

hepsi çok güzel ama sanki akşam menün ara öğün gibi olmuş, az olmuş emooş ona dikkat et

bizim şarkımız olsun bu gece hep biz kapatıyoruz burayı

dimi yaaaaa

kop emoş kooooppp giden kilolar aşkınaa, çıtır kızlar aşkınaaaaaaaa

hepsi çok güzel ama sanki akşam menün ara öğün gibi olmuş, az olmuş emooş ona dikkat et

dimi yaaaaa

kop emoş kooooppp giden kilolar aşkınaa, çıtır kızlar aşkınaaaaaaaa

sınavdan çıkınca canım geç oldu saat diye az yiyerek geçiştirdim ağır gelecek diye hafif tutmaya çalıştım :)

sınavdan çıkınca canım geç oldu saat diye az yiyerek geçiştirdim ağır gelecek diye hafif tutmaya çalıştım :)

hımm anladım canım. benim saat olaylarım pek iyi değil dukanda saat liste vs. yok. o yüzden bu ara sapıttım. bu hafta 52 li rakamları görmek istiyorum o yüzden toparlanmam şart

hımm anladım canım. benim saat olaylarım pek iyi değil dukanda saat liste vs. yok. o yüzden bu ara sapıttım. bu hafta 52 li rakamları görmek istiyorum o yüzden toparlanmam şart

benimde uyku düzenim bozuldu ya gece 2lere kadar ayaktayım ama sabah 9 gibi uyanıyorum allahtan yoksa hepten düzenim bozulacak. ayy inşallah 52 ye düşersin cnm ben de haftaya 70 altını görmeyi hedefliyorum inşallah olur :)

bende yatıyorum artık uyumaya çalışayım yarın 9:30 da dersim var erken uyanırsam uğrarım uyanamaz da koşa koşa çıkarsam öğleden sonra gelirim canlarım kucak dolusu öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize :)

buseee sonuç listeleri açıklandı mı bu hafta

hayır açıklanmamış daha canım. burdan takip edebilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-77.html

ben de anca yatacağım. yine uyuma deneyimim başarısızlıkla sonuçlandı yarın nasıl uyanacağım da misafirle ilgileneceğim vs. ooff diyetimi de etkiliyor. ilaç mı kullanmaya başlasam yaa

herkese günaydın kızlaar

ben büyük ihtimal siz bu mesajımı okurken panikle evde koşturuyor ve pasta börek yapımında rol alıyor olacağım. şans dileyin bana. şişkin gözlerimi de makyajla kapamaya çalışırım artık

Tamam canım iyi eğlenceler. İnşallah fırsatın olursa gelirsin. Yoksa en kısa zamanda yine bekliyoruz aramıza.

Evet sonunda bugün tam 500 ip atladımmm :)) oh beeee :))
Ben 500 dedim diye mi yaptın Maşallah sana Ama birden çok yorma kendini. Bu arada iki ayağın aynı anda yukarıda mı atlıyorsun, yani zıplayarak yoksa bir ayağın önde bir ayağın arkada mı zıplıyorsun? Zıplama çeşidine göre değişiyor sanırım ip atlamanın zorluğu.

Tatlım öncelikle şekersiz içemiyorum diye bişey yok bunu çıkart aklından. Çünkü ben bildiğin kupaya altı tane kesme şeker atan bir insanken şuan şekersiz içiyorum. Düşünsene ilk içtiğim yeşilçaya bile şeker atmıştım. Sonradan çok güldüm kendime. Birden bire kes şekeri bikaç gün sonra hiç aramayacaksın bi süre sonrada şekerlisini içemeyeceksin. Onun haricinde herkes söylemiş börek olmamış. Meyveyide en geç saat 15:00 ten önce tüketmeye çalışıyoruz. Sebebi meyve şekerlerinin belirli bir saatten sonra yakılamayıp direkt olarak depo edilmesi. Bize meyve çok sağlıklı gibi görünüyor ama içerdiğim doğal şeker çok ama çok etkili. Ne kadar su içtiğini ve sporunu yazmamışsın.?

Ecem'cim şimdi çok merak ettim senin şu göbeğini bence sende göbek yok sana öyle geliyor. Ama plates topu üzerindeki mekik hareketi eminim çok işe yarayacaktır. Sporunu abartmadan düzenli bir şekilde yap. Çünkü sonra bırakırsan eğer daha kötü olur unutma bunu.

Senin neden kilo aldığın anlaşılıyor. Sende farkındasın zaten. Buraya bunları yazarken insan utanıyor dimi Hadi bakalım silkelen ve kendine gel. İnşallah yarın ki menün çok daha güzel olur.

bu arada sabah kahvaltı yapamıyorum çünkü ders 7.00 da başlıyo ben sabah 5.45 te kalkıyorum 6.30 da evden çıkıyorum..o yüzden sabahlarım hep o kötü poğacalarla ve 2 ders mide yanmasıyla geçiyor
Kızlarda söylemiş canım hep. Akşamdan ekmek arası hazırla tostunu. Sabah kalkıp sen üzerini giyinene kadar basarsın makinada. Bikaç dakikalık iş. Sonra iş yerinde mis gibi yersin. Hatta yolda bile atıştırabilirsin. Yeter ki iste. Biliyorsun kahvaltılar çok önemli ve dışarda yapılan poğaçalar çok ama çok zararlı.

Tatlım menü yazımın olmamış. Diğer arkadaşların menülerini görmüşsündür büyük ihtimal. Liste şeklinde ve yanında saatleriyle birlikte yazman daha iyi olur. Oooo üçü bir aradalardan mümkün olduğunca erken kurtulman lazım. Yoksa kilo veremezsin sana açık açık söyleyeyim.

canım bende kronik olan daha doğrusu benim kronikleştirdiğim kabızlığım var küçüklüğümden beri o nedenle bana iyi gelio yemezsem 3 gün rahat kabızım diyetisyenimde önermişti.
Kuru kayısılar fazla olmuş canım. Bir ara bende yiyordum. Hala çok severim. Bize masum gibi görünüyor ama işin aslı öyle değil. Kabızlık problemi için başka yollar var. Ben kendimden biliyorum. Normalde hamileyken kabız olmam gerekiyor çünkü bir çok hamilenin sorunu ama allaha şükür bende o sorun yok. Çözümü çok basit. Sabah kalkar kalkmaz bir bardak suyu ayakta içiyorsunuz. Unutmayın ayaktayken. Bu hemen tuvalete çıkartıyor. Tabii ki bi kaç gün arka arkaya olması lazım. Bide her sabah tuvaletin olmasa bile aynı saatlerde tuvalete git, otur ve bekle. Bikaç güne kalmaz kendiliğinden düzeliyor. Bu su ve tuvalet olaylarını aynı anda başla. Ve bu arada kayısı yeme. Bak neler oluyor. Ayakta içilen su midede beklemediği için öyle bir etki yapıyor. Bunu problemi olan herkes deneyebilir. Ben çok faydasını gördüm.

ay kızlaar nasıl bir alıntı yapmışım aşağı in in bitmiyoooorr
Bayıldım bayıldım senin alıntına. Maşallah hiç bişey kaçmamış gözünden.

oooooo kaptanımızın bilmediğimiz yetenekleri varmış

hoş geldin buseciiim :) naptın bugün nasılsın?
Daha bende neler var nelerde işte fırsat olmuyor konuşmaya Ama tiyatronun hayatımda çok ama çok büyük bir yeri ve sevgisi var. Şimdilerde oynayamıyorum ama olsun bigün yine devam edeceğim inşallah

Bu hareketi biraz daha anlatman lazım. Kollarımız dirsekten kırılarak mı olacak yoksa kollarımızı öne uzatıp avuç içlerimizi ona göre mi birleştireceğiz. Biraz daha detaylı anlatırsan eğer daha iyi olur.

Günaydın canım takım arkadaşlarımmm! Dün gece tekrar siteye giremedim. Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesinde "Buluşma Yeri" adlı bir oyuna gittim. Bundan sonra her ay iki oyuna gitmeyi planlıyorum. Tiyatro izlemek çok keyifli :)

Bir iki saat içinde dün ve önceki günün menülerini yazacağım, bir de eksik mesaj sayılarımı kaptancığıma mesaj atarım.

Emine'cim canım gerçekten gurur duyuyorum seninle. Ve emin ol sen bu kararlılıkla bu şekilde devam edersen eğer çok sürmez yakın zamanda hedefine ulaşırsın. Allah senin gibi yarışmacılar nasip etsin takımımıza Bende ilk başladığımda bu kadar kararlıydım ve çok geçmeden sonucunu aldım. Eminim sende öyle olacaksın. Maşallah sana, buranın önemini anlaman bile sana çok şeyler katacak. Sırf takımın bana kattıkları için şimdi buralardayım.
kızlar benim görümcelerimin spor salonu var b-fit , daha birkere gidip spor yapmadım üşeniyorum uzak biraz
ne dersiniz düzenli başlasammı
Bence şimdiye kadar durduğun kabahat. Hem para vermeyeceksindir (umarım öyledir) hemde birçok kişinin övdüğü ve işe yarayan bir spor yapacaksın. Uzakta olsa git derim. Hem Bursa'da uzak dediğin yer ne kadardır ki?

Tuğba'cım menün güzel olmuş canım ama ben bu izin olayına gerçekten üzüldüm. Neden dersen ben bu iki hafta içinde doğum yapabilirim. Allahtan bir engel çıkmazsa eğer sezeryan olacak gününü biz ayarlayacağız ama heran herşey olabilir. Hesapta olmayan şeyler çıkabilir. Takımın öyle ortada kalmasını istemem çünkü bir süre bende gelemeyeceğim doğal olarak. Ayrıca keşke bunu bugün listelerden önce söyleseydin. Şimdi izne ayrılırsan haftaya listeyi olumsuz etkilemiş olursun. Neyse sen burayı zor okursun en iyisi ben seni arayayım ordan konuşalım

emooş şu saç işini ne yapacağım ben yaa. orielle açtırmadan kumrala nasıl dönülür bir bilsem küllü kahve ya da küllü kumral yapmam gerekiyormuş sanırım kızılları kaapamak için:26:
Buseeeeeeeeeeeee kuaföre git. Bu kadar takma kafana. İyi bir kuaför bul ve ona boyat.

Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.

Ben bayıldım menüne. Yürüyüşünde süper olmuş. Tebrik ederim.
Saçmalama canım yaaaa ne ilacı. Gireceksin yatağa sağa dönüp sola dönüp sonra pes edip uyuyacaksın. Bilgisayar karşısında uykunun gelmesini beklersen sabaha kadar beklersin. Bide kitap okumayı dene. Ben ne zaman elime kitap alıp yatağa girsem uykum yoksa bile uykum gelir bikaç sayfa sonra

Günaydın Venüs'cüm hoş geldin canım. Hemen baktım oyuna. Bennu YILDIRIMLAR oynuyormuş. Şehir tiyatrolarının oyunu peki nasıldı oyun? Güzel bir oyuna benzettim.
Bir iki saat içinde dün ve önceki günün menülerini yazacağım, bir de eksik mesaj sayılarımı kaptancığıma mesaj atarım.
Hadi bakalım bekliyorum menülerini. Bu arada bende kahvaltımı yapıp geleyim.

Sakin seyirli ama keyifli bir oyundu. Ölü ruhların buluştuğu bir yerden dünyadaki insanlara bakışlarını konu almış. Ben zaten her ne olursa olsun tiyatro izlemekten keyif alıyorum. Şimdi ofisin kapısındayım, telefonumdan yazıyorum. Kapıda kaldık, anahtarı alan arkadaş daha gelmedi. Ofise girince hemen halledeceğim.

canım bunları bende biliorum gerçekten ama sabah 5:45 te kalkıorum 6:20 evden çıkıorum sabah zaten ya ılık su içmeden evden çıkmam. ama evde tuvalete giriyim oturuyum bekliyim yapamıyorum işte sabah aslında tuvaletim düzenliydi ama stajlarda hastanedesin her klinikte hemşire için tuvalet yeri olmuyor bazen olsada işte kalabalıksınız siz şimdi filan diyip anahtar vermiolar çok gaddarlar var ben bunlar yüzünden kabız oluorm. hastalarla aynı tuvalet demek enfeksiyon demek dün kayısılardan sonra iyiym biyolojik saatimi akşama çevirdim artık akşamdan akşama baya bi süre yemem büyük ihtimal 9 lu çayda bana aynı etkiyi yapıo özellikle barut ağacını fazla koyunca ama yinede çok teşekkür ederm ilgilndiğin için

günaydın kızlar, süper bir gün olsun inşallah

kaptancım, dirsekleri kırarak ,hani japonların selamı gibi ellerini birleştiriyorlar ya, öyle avuç içlerini birbirine bastrıcaksın, çok işe yarıyor, benim çok sarkmıştı oğlum çoook emdi iki sene yapışık gezdik, bu hareketi yapa yapa baya toparlandı

sen de mi öğretmensin canım? ya bizim çok erken başliyor zaten sabah 5.45 te kalkıp kızımın kahvaltısını hazırlıyorum babası 7 de kreşe bırakıyor e doğal olarak üşeniyorum kendime de hazırlamya..ama hazırlamaya çalişicam yoksa bu poğaçalardan midem gidecek..

kızlar ben bu sabah biraz kaçırdım, gün boyunca dikkat etmem lazım
zor bir gün beni bekliyor,

spor salonuna para vermemde dediğim gibi 45 dk falan uzaklıkta
neyse belki bugün gidip bir bakarım

evet canım elbette vereceğiz kaçamazlar bizden hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…