takıma yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :) ben emine emoş dersiiniz ya da canınız hangisini isterse :) 23 yaşındayım, bekarım ama yakışıklımı yakışıklı bi sevgilim varbilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. takıma 74 le başladım şu anda 70,6 kiloyum 60 a kadar ineceğim inşallah :)
bende takımda yeniyim. 2 hafta oldu. şimdiden 4 kilo verdim. kendim diyet yaparken 1 verip 2 alırdım. buranın havası ve motivasyonu sayesinde 2 haftadır gram dahi artı çıkmadı :) iyiki gelmişim katılmışım buraya yoksa bu kadar motive olamazdım :) şeker,tatlı ve çikolata delisi bir insan olarak söylüyorum 2 haftadır ağzıma ne şeker ne tatlı ne çikolata koydum o da hep takımım sayesinde :) inşallah sizlerde benim kadar sever ve ayak uydurursunuz ortama hep birlikte zayıflarız :)
yeni gelen arkadaşlar var isimlerini bilmiyorum, geçmişin hepsini okudum elbette ama aklımda kalmadı inanın kızlar
hepiniz tekrar hoş geldiniz
sizin de aklınızda kalmamış olabilir, ben kendimi tekrar tanıtayım.
23 yaşındayım, bekarım, istanbulda ikamet ediyorum. işsizim ve geziyorumşaka maka iş bulmam lazım artık çok sıkılmaya başladım bu durumdan gümrük işletmeciliği mezunuyum bu arada
5-6 ayda 15 kg verdim. 59 kg iken dukan diyetine başladım ve hala diyetime devam ediyorum.
haklısınız valla, yarın telafi edicem
hem tatlı hem makarna hem çikolata var, sende farkındasın zaten olmadığının
bencede ekmeğin arasına peynir koyup çıksan çok daha sağlıklı olur, ben çalışırken öyle yapardım
bence gayet iyi menün arkadaşım,sadece 3ü bir aradalar çok şekerli ve sağlıksız
gayet iyi menün bence, sanki 6 kuru kayısı fazla olmuş gibi
kızlar benim görümcelerimin spor salonu var b-fit , daha birkere gidip spor yapmadım üşeniyorum uzak biraz
ne dersiniz düzenli başlasammı
ayy evet ya dikkat edicem zaten dün işin cılkını çıkardığım için bugun sabah kahvaltıda ekmek yemedim umarım akşama kadar düzenli bi şekilde geçiririm şu kahvaltı işine de üşenmemeye çalişacağımTamam canım iyi eğlenceler. İnşallah fırsatın olursa gelirsin. Yoksa en kısa zamanda yine bekliyoruz aramıza.
Ben 500 dedim diye mi yaptınMaşallah sana Ama birden çok yorma kendini. Bu arada iki ayağın aynı anda yukarıda mı atlıyorsun, yani zıplayarak yoksa bir ayağın önde bir ayağın arkada mı zıplıyorsun? Zıplama çeşidine göre değişiyor sanırım ip atlamanın zorluğu.
Tatlım öncelikle şekersiz içemiyorum diye bişey yok bunu çıkart aklından. Çünkü ben bildiğin kupaya altı tane kesme şeker atan bir insanken şuan şekersiz içiyorum. Düşünsene ilk içtiğim yeşilçaya bile şeker atmıştım. Sonradan çok güldüm kendime. Birden bire kes şekeri bikaç gün sonra hiç aramayacaksın bi süre sonrada şekerlisini içemeyeceksin. Onun haricinde herkes söylemiş börek olmamış. Meyveyide en geç saat 15:00 ten önce tüketmeye çalışıyoruz. Sebebi meyve şekerlerinin belirli bir saatten sonra yakılamayıp direkt olarak depo edilmesi. Bize meyve çok sağlıklı gibi görünüyor ama içerdiğim doğal şeker çok ama çok etkili. Ne kadar su içtiğini ve sporunu yazmamışsın.?
Ecem'cim şimdi çok merak ettim senin şu göbeğini bence sende göbek yok sana öyle geliyor. Ama plates topu üzerindeki mekik hareketi eminim çok işe yarayacaktır. Sporunu abartmadan düzenli bir şekilde yap. Çünkü sonra bırakırsan eğer daha kötü olur unutma bunu.
Senin neden kilo aldığın anlaşılıyor. Sende farkındasın zaten. Buraya bunları yazarken insan utanıyor dimiHadi bakalım silkelen ve kendine gel. İnşallah yarın ki menün çok daha güzel olur.
Kızlarda söylemiş canım hep. Akşamdan ekmek arası hazırla tostunu. Sabah kalkıp sen üzerini giyinene kadar basarsın makinada. Bikaç dakikalık iş. Sonra iş yerinde mis gibi yersin. Hatta yolda bile atıştırabilirsin. Yeter ki iste. Biliyorsun kahvaltılar çok önemli ve dışarda yapılan poğaçalar çok ama çok zararlı.
Tatlım menü yazımın olmamış. Diğer arkadaşların menülerini görmüşsündür büyük ihtimal. Liste şeklinde ve yanında saatleriyle birlikte yazman daha iyi olur. Oooo üçü bir aradalardan mümkün olduğunca erken kurtulman lazım. Yoksa kilo veremezsin sana açık açık söyleyeyim.
Kuru kayısılar fazla olmuş canım. Bir ara bende yiyordum. Hala çok severim. Bize masum gibi görünüyor ama işin aslı öyle değil. Kabızlık problemi için başka yollar var. Ben kendimden biliyorum. Normalde hamileyken kabız olmam gerekiyor çünkü bir çok hamilenin sorunu ama allaha şükür bende o sorun yok. Çözümü çok basit. Sabah kalkar kalkmaz bir bardak suyu ayakta içiyorsunuz. Unutmayın ayaktayken. Bu hemen tuvalete çıkartıyor. Tabii ki bi kaç gün arka arkaya olması lazım. Bide her sabah tuvaletin olmasa bile aynı saatlerde tuvalete git, otur ve bekle. Bikaç güne kalmaz kendiliğinden düzeliyor. Bu su ve tuvalet olaylarını aynı anda başla. Ve bu arada kayısı yeme. Bak neler oluyor. Ayakta içilen su midede beklemediği için öyle bir etki yapıyor. Bunu problemi olan herkes deneyebilir. Ben çok faydasını gördüm.
Bayıldım bayıldım senin alıntına. Maşallah hiç bişey kaçmamış gözünden.
Daha bende neler var nelerde işte fırsat olmuyor konuşmayaAma tiyatronun hayatımda çok ama çok büyük bir yeri ve sevgisi var. Şimdilerde oynayamıyorum ama olsun bigün yine devam edeceğim inşallah
Bu hareketi biraz daha anlatman lazım. Kollarımız dirsekten kırılarak mı olacak yoksa kollarımızı öne uzatıp avuç içlerimizi ona göre mi birleştireceğiz. Biraz daha detaylı anlatırsan eğer daha iyi olur.
Tamam canım iyi eğlenceler. İnşallah fırsatın olursa gelirsin. Yoksa en kısa zamanda yine bekliyoruz aramıza.
Ben 500 dedim diye mi yaptınMaşallah sana Ama birden çok yorma kendini. Bu arada iki ayağın aynı anda yukarıda mı atlıyorsun, yani zıplayarak yoksa bir ayağın önde bir ayağın arkada mı zıplıyorsun? Zıplama çeşidine göre değişiyor sanırım ip atlamanın zorluğu.
Tatlım öncelikle şekersiz içemiyorum diye bişey yok bunu çıkart aklından. Çünkü ben bildiğin kupaya altı tane kesme şeker atan bir insanken şuan şekersiz içiyorum. Düşünsene ilk içtiğim yeşilçaya bile şeker atmıştım. Sonradan çok güldüm kendime. Birden bire kes şekeri bikaç gün sonra hiç aramayacaksın bi süre sonrada şekerlisini içemeyeceksin. Onun haricinde herkes söylemiş börek olmamış. Meyveyide en geç saat 15:00 ten önce tüketmeye çalışıyoruz. Sebebi meyve şekerlerinin belirli bir saatten sonra yakılamayıp direkt olarak depo edilmesi. Bize meyve çok sağlıklı gibi görünüyor ama içerdiğim doğal şeker çok ama çok etkili. Ne kadar su içtiğini ve sporunu yazmamışsın.?
Ecem'cim şimdi çok merak ettim senin şu göbeğini bence sende göbek yok sana öyle geliyor. Ama plates topu üzerindeki mekik hareketi eminim çok işe yarayacaktır. Sporunu abartmadan düzenli bir şekilde yap. Çünkü sonra bırakırsan eğer daha kötü olur unutma bunu.
Senin neden kilo aldığın anlaşılıyor. Sende farkındasın zaten. Buraya bunları yazarken insan utanıyor dimiHadi bakalım silkelen ve kendine gel. İnşallah yarın ki menün çok daha güzel olur.
Kızlarda söylemiş canım hep. Akşamdan ekmek arası hazırla tostunu. Sabah kalkıp sen üzerini giyinene kadar basarsın makinada. Bikaç dakikalık iş. Sonra iş yerinde mis gibi yersin. Hatta yolda bile atıştırabilirsin. Yeter ki iste. Biliyorsun kahvaltılar çok önemli ve dışarda yapılan poğaçalar çok ama çok zararlı.
Tatlım menü yazımın olmamış. Diğer arkadaşların menülerini görmüşsündür büyük ihtimal. Liste şeklinde ve yanında saatleriyle birlikte yazman daha iyi olur. Oooo üçü bir aradalardan mümkün olduğunca erken kurtulman lazım. Yoksa kilo veremezsin sana açık açık söyleyeyim.
Kuru kayısılar fazla olmuş canım. Bir ara bende yiyordum. Hala çok severim. Bize masum gibi görünüyor ama işin aslı öyle değil. Kabızlık problemi için başka yollar var. Ben kendimden biliyorum. Normalde hamileyken kabız olmam gerekiyor çünkü bir çok hamilenin sorunu ama allaha şükür bende o sorun yok. Çözümü çok basit. Sabah kalkar kalkmaz bir bardak suyu ayakta içiyorsunuz. Unutmayın ayaktayken. Bu hemen tuvalete çıkartıyor. Tabii ki bi kaç gün arka arkaya olması lazım. Bide her sabah tuvaletin olmasa bile aynı saatlerde tuvalete git, otur ve bekle. Bikaç güne kalmaz kendiliğinden düzeliyor. Bu su ve tuvalet olaylarını aynı anda başla. Ve bu arada kayısı yeme. Bak neler oluyor. Ayakta içilen su midede beklemediği için öyle bir etki yapıyor. Bunu problemi olan herkes deneyebilir. Ben çok faydasını gördüm.
Bayıldım bayıldım senin alıntına. Maşallah hiç bişey kaçmamış gözünden.
Daha bende neler var nelerde işte fırsat olmuyor konuşmayaAma tiyatronun hayatımda çok ama çok büyük bir yeri ve sevgisi var. Şimdilerde oynayamıyorum ama olsun bigün yine devam edeceğim inşallah
Bu hareketi biraz daha anlatman lazım. Kollarımız dirsekten kırılarak mı olacak yoksa kollarımızı öne uzatıp avuç içlerimizi ona göre mi birleştireceğiz. Biraz daha detaylı anlatırsan eğer daha iyi olur.
sen de mi öğretmensin canım? ya bizim çok erken başliyor zaten sabah 5.45 te kalkıp kızımın kahvaltısını hazırlıyorum babası 7 de kreşe bırakıyor e doğal olarak üşeniyorum kendime de hazırlamya..ama hazırlamaya çalişicam yoksa bu poğaçalardan midem gidecek..
Biyolojik saatimi ayarladım demişsin. Önemli olan o zaten. Ama kayısıya ve 9 lu çaya çok bağlama. Alışkanlık yapmasınlar. Bu arada bende sağlıkçıyım hatırlıyorsun dimi? Bunu senin için söylemiyorum hepimiz için geçerli. Şimdi dikkatimi çektiği için senin mesajının altına yazıyorum. Hepimizin bişey yapmamız gerektiğinde birsürü bahanesi oluyor buna bende dahil. Aslında şu söylediklerim 35 dk içinde yapılacak bişey. Mesela örnek veriyorum. Akşamdan ertesi gün neler giyeceğini planlayıp, hazırlayıp yatarsan eğer giyinmek için harcadığın vakit azalacak. 5:45 te değilde 15 dk önce kalkarsan o da bir çözüm olacak. Bunu sadece bu olay için örnek verdim ama farkettim ki bişeyler için hep bir bahanemiz var. Aslında bahane üretmek yerine çözüm üretmeye kalksak hayatımız ne kadar güzel olacak.canım bunları bende biliorum gerçekten ama sabah 5:45 te kalkıorum 6:20 evden çıkıorum sabah zaten ya ılık su içmeden evden çıkmam. ama evde tuvalete giriyim oturuyum bekliyim yapamıyorum işte sabah aslında tuvaletim düzenliydi ama stajlarda hastanedesin her klinikte hemşire için tuvalet yeri olmuyor bazen olsada işte kalabalıksınız siz şimdi filan diyip anahtar vermiolar çok gaddarlar var ben bunlar yüzünden kabız oluorm. hastalarla aynı tuvalet demek enfeksiyon demekdün kayısılardan sonra iyiym biyolojik saatimi akşama çevirdim artık akşamdan akşama baya bi süre yemem büyük ihtimal 9 lu çayda bana aynı etkiyi yapıo özellikle barut ağacını fazla koyunca ama yinede çok teşekkür ederm ilgilndiğin için
Tatlım bunu denediğim zaman göğüslerimden çok omuzlarım çalışıyor. O nedenle sana sordum nasıl yapılıyor diye. Ben mi yapamıyorum yoksa başka bir sorunmu var anlamadım. Dediğin harekette kollarım ve omuzlarım kasılıyor. Göğüslerimde hiç bir kıpırdama yokgünaydın kızlar, süper bir gün olsun inşallah
kaptancım, dirsekleri kırarak ,hani japonların selamı gibi ellerini birleştiriyorlar ya, öyle avuç içlerini birbirine bastrıcaksın, çok işe yarıyor, benim çok sarkmıştı oğlum çoook emdi iki sene yapışık gezdik, bu hareketi yapa yapa baya toparlandı
Oooo ne güzel kıza kahvaltı hazırlıyorsun ama kendine hazırlamıyorsun. Aslında güzel bir fırçalamak lazım seni. Bugünden itibaren lütfen kendi hazırladığın kahvaltıları ye. Özellikle kahvaltılarını inceleyeceğim Hazal'cım haberin olsun.sen de mi öğretmensin canım? ya bizim çok erken başliyor zaten sabah 5.45 te kalkıp kızımın kahvaltısını hazırlıyorum babası 7 de kreşe bırakıyor e doğal olarak üşeniyorum kendime de hazırlamya..ama hazırlamaya çalişicam yoksa bu poğaçalardan midem gidecek..
45 dk. Yürüyerek mi? Yada herhangi bir vasıtayla mı? Sonuçta çalışmıyorsun canım. Gün içinde yeterli kadar vaktin olur spor için. Ve yabancı insanların yeri değil. Görümcemlerin demişsin. Bence hiç durma git, benim öyle bir fırsatım olsa hiç kaçırmam. Mesela bikaç ay öncesine kadar ben işe 45 dakikada gidiyordum. Düşünsene sabah 45, akşam 45kızlar ben bu sabah biraz kaçırdım, gün boyunca dikkat etmem lazım
zor bir gün beni bekliyor,
spor salonuna para vermemde dediğim gibi 45 dk falan uzaklıkta
neyse belki bugün gidip bir bakarım
Bence tartıda sorun yok. Belki ödem vardı o aralar sende. Hadi bakalım o zaman şuan tam ideal kilondasın. Aslında bunu koruyup sporla sıkılaşsan senin için daha iyi olur. Boyuna göre kilon şuan çok iyi durumda.kızlar sabah tartıldım
kilom:54.0
boy:164
bu arada gidip konusacağım spor salonu ile bugun orada da ölçerler heralde belimi falan bakalım sporda ne kadar incelicem bi de dr a gidicem bugun bademciklerim çok fena acıyor
acaba benim tartı kafayı mı yedi diye düşünüyorum gecen gn tartıldığımda 55.2 gibi bişey di umarım doğrudur 54=)
Venüs'cüm menülerin yanına saatleride yazıyoruz. Hatırlatayım dedim. Antep fıstığı ve akşamki kupa çorba olmamış canım. Su az olmuş yine. Sanırım kahve ve yeşil çayı çok tükettiğin için su ihtiyacın az oluyor. Ama unutma hepsinin yeri farklı. Bu arada çörek otunu sanırım yoğurda katıp yedin ama onu öğütmen gerektiğini biliyorsun dimi? Çünkü öğütülmeden tüketilirse aynen dışarı atılıyor. Vücuda hiç bir faydası yok.14.3.13
Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli etimek
1 bardak süt (%0.15 yağlı)
Ara:
1 orta boy yeşil elma
5 fınfık
Öğle:
5 - 6 yemek kaşığı kereviz
2-3 yemek kaşığı yoğurtlu havuç
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ara:
1 kutu süt (%0.15 yağlı)
8 antep fıstığı
Akşam:
1 kupa kremalı tarhana çorbası (bardak çorba)
1 porsiyon yeşil salata (yağsız)
Yağsız tonbalığı (80 gr)
Ara:
1 kase süzme yoğurt
1 yemek kaşığı çörek otu
* 8 bardak su
3 kupa yeşil çay
3 kupa sade kahve
İki ayakla atlamanın yada diğer şekilde atlamanın bence göbeğine çok faydası olmaz. Bol bol bacak kası yaparsın. Sen göbek için mekik çekmeye odaklan. İp atlamak kolları ve bacakları çalıştırır en çok. Ayrıca çok iyi bir kardio egzersizi bence. Pilates ve mekik şuan için senin göbek olayını halledebilecek egzersizler. Bide şu julian var biliyorsundur bende de vardı videosu. Onun göbek egzersizlerini içinden alıp uygulayabilirsin.Iki ayagimla zipliyorum birde bacaklarimi bilerek biraz daha yukariya kaldiriyorum alt karin iyice calissin diyee yani adim atar gibi degilde ziplayarak atliyorum
Gobegim ayaktayken duz ama oturdugumda kat kat cikiyo ben istiyorum ki dumduz olsun oturuncada ya aslinda sporu hep yapiyodum ozellikle mekik uyumadan once ama bu ara iyice taktim gobegime
O gogus hareketini biliyorum eger yanlis anlamadiysam ayni hareketten soz edicem
Dirsegimizi kirip kollari yukari kaldiriyoruz
Sag avuc icimiz disa dogru sol avuc icimizde kendimize dogru olacak sekilde dirsekle bilek arasini kavriyoruz yani sag elimizle sol kolumuzu sol elimizlede sag kolumuzu tutuyoruz
Sonra o pozisyonda itiyoruz kollari zaten oyle tutunca goguslerin hareketini farkedip dogru pozisyonu aliyorsun ister istemez
15.3.13
Sabah:
Yok
Ara:
Yok
Öğle:
3 nugget
3 - 4 kaşık yoğurt (%95 az yağlı)
1 kase mercimek çorbası
Ara:
Yok
Akşam :
1 avuç antep fıstığı içi
4 kuru kayısı
12 badem
* 6 bardak su
1 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
Biyolojik saatimi ayarladım demişsin. Önemli olan o zaten. Ama kayısıya ve 9 lu çaya çok bağlama. Alışkanlık yapmasınlar. Bu arada bende sağlıkçıyım hatırlıyorsun dimi? Bunu senin için söylemiyorum hepimiz için geçerli. Şimdi dikkatimi çektiği için senin mesajının altına yazıyorum. Hepimizin bişey yapmamız gerektiğinde birsürü bahanesi oluyor buna bende dahil. Aslında şu söylediklerim 35 dk içinde yapılacak bişey. Mesela örnek veriyorum. Akşamdan ertesi gün neler giyeceğini planlayıp, hazırlayıp yatarsan eğer giyinmek için harcadığın vakit azalacak. 5:45 te değilde 15 dk önce kalkarsan o da bir çözüm olacak. Bunu sadece bu olay için örnek verdim ama farkettim ki bişeyler için hep bir bahanemiz var. Aslında bahane üretmek yerine çözüm üretmeye kalksak hayatımız ne kadar güzel olacak.
Tatlım bunu denediğim zaman göğüslerimden çok omuzlarım çalışıyor. O nedenle sana sordum nasıl yapılıyor diye. Ben mi yapamıyorum yoksa başka bir sorunmu var anlamadım. Dediğin harekette kollarım ve omuzlarım kasılıyor. Göğüslerimde hiç bir kıpırdama yokGerçi benim göğüslerimle ilgili bir sorunum yok ama malum yakında emzirmeye başlayacağım. Sen söyleyince dikkatimi çekmişti.
Oooo ne güzel kıza kahvaltı hazırlıyorsun ama kendine hazırlamıyorsun. Aslında güzel bir fırçalamak lazım seni. Bugünden itibaren lütfen kendi hazırladığın kahvaltıları ye. Özellikle kahvaltılarını inceleyeceğim Hazal'cım haberin olsun.
45 dk. Yürüyerek mi? Yada herhangi bir vasıtayla mı? Sonuçta çalışmıyorsun canım. Gün içinde yeterli kadar vaktin olur spor için. Ve yabancı insanların yeri değil. Görümcemlerin demişsin. Bence hiç durma git, benim öyle bir fırsatım olsa hiç kaçırmam. Mesela bikaç ay öncesine kadar ben işe 45 dakikada gidiyordum. Düşünsene sabah 45, akşam 45
Bence tartıda sorun yok. Belki ödem vardı o aralar sende. Hadi bakalım o zaman şuan tam ideal kilondasın. Aslında bunu koruyup sporla sıkılaşsan senin için daha iyi olur. Boyuna göre kilon şuan çok iyi durumda.
Venüs'cüm menülerin yanına saatleride yazıyoruz. Hatırlatayım dedim. Antep fıstığı ve akşamki kupa çorba olmamış canım. Su az olmuş yine. Sanırım kahve ve yeşil çayı çok tükettiğin için su ihtiyacın az oluyor. Ama unutma hepsinin yeri farklı. Bu arada çörek otunu sanırım yoğurda katıp yedin ama onu öğütmen gerektiğini biliyorsun dimi? Çünkü öğütülmeden tüketilirse aynen dışarı atılıyor. Vücuda hiç bir faydası yok.
İki ayakla atlamanın yada diğer şekilde atlamanın bence göbeğine çok faydası olmaz. Bol bol bacak kası yaparsın. Sen göbek için mekik çekmeye odaklan. İp atlamak kolları ve bacakları çalıştırır en çok. Ayrıca çok iyi bir kardio egzersizi bence. Pilates ve mekik şuan için senin göbek olayını halledebilecek egzersizler. Bide şu julian var biliyorsundur bende de vardı videosu. Onun göbek egzersizlerini içinden alıp uygulayabilirsin.
Gerçekten Burcu'cum sen böyle söyleyince önce kendime baktım, yapmam gereken işleri düşündüm sonra neden ertelediğime baktım ve birsürü bahane gördüm. Ama istesem yapabileceğim şeyler. Aynı şeyleri sen yazdın, Hazal'da yazınca anladım ki gerçekten sadece bahane üretiyoruz. Eğer yapmak istersek kimse bize engel olamaz bunu biliyorum. Umarım senden ve benden başka diğerlerine de DANK mesajı gider. Bir ara Yahşi cazibe diye bi dizi var dı yaaa orda DANK geliyordu bi yerlerdenkaptanım korktum şimdi öle bi sağlı sollu giriştin banabundan sonra bahaneler YOK 9 lu çayı diyetisyenim önerdi bide 2 bardaktan fazla içmiorum. biz bi kaç şişman arkadaş toplanıp diyetisyene gittk oda dedi bahaneler yok diye şimdi sende diyince kafa iyice dank etti teşekkürler kaptanım
Gerçekten Burcu'cum sen böyle söyleyince önce kendime baktım, yapmam gereken işleri düşündüm sonra neden ertelediğime baktım ve birsürü bahane gördüm. Ama istesem yapabileceğim şeyler. Aynı şeyleri sen yazdın, Hazal'da yazınca anladım ki gerçekten sadece bahane üretiyoruz. Eğer yapmak istersek kimse bize engel olamaz bunu biliyorum. Umarım senden ve benden başka diğerlerine de DANK mesajı gider. Bir ara Yahşi cazibe diye bi dizi var dı yaaa orda DANK geliyordu bi yerlerdenBuda bize DANK olsun
Önce bi dene bakalım ne kadar atlayabiliyorsun. Sonra kendini ona göre hazırlarsın. Hem sabah hem akşam atlarsan daha iyi olur. Bu arada dışarda yürümeyide ihmal etme. Gideceğin yerlere eğer vaktin ve imkanın varsa yürüyerek gitmeye çalış.aynen kaptanımmesela ben şu an ev temizlicem yemek yapcam markete alışverişe gitcem sonra gitcem kendme bi ip alcam evde ip atlıcam ip atlama işine taktım en alt katta oturuoruz rahatsız olcak kmsede yok günde kaç iple başlayım kaptanım
Önce bi dene bakalım ne kadar atlayabiliyorsun. Sonra kendini ona göre hazırlarsın. Hem sabah hem akşam atlarsan daha iyi olur. Bu arada dışarda yürümeyide ihmal etme. Gideceğin yerlere eğer vaktin ve imkanın varsa yürüyerek gitmeye çalış.Bende bahanelerimi bir kenara bırakıp temizliğime başlıyorum. Yavaş yavaş bitirmem lazım çünkü her an herşey olabilir çünkü çok az kaldı doğuma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?