Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ismin çok hoşmus heheh limonlu brokoli=))))evet ya buranın havası bi başka geçen sene burası olmasa bende zor verirdim valla kiloları....

bende okuyorum ama benimde aklımda kalmiyor vallahoşbulduk bu arada hazal benim ismim senin buse mi acaba nickinden=) inşallah biran önce bulursun güzel bi iş bende mezun olduktan sonra 5. kpss denememde atanabildim..

kesinlikle farkındayım ama işte ben çikolatasız yaşayamam ki önceki kilo verişimde yine yemiştim çikolata=)))))

ayy evet ya dikkat edicem zaten dün işin cılkını çıkardığım için bugun sabah kahvaltıda ekmek yemedim umarım akşama kadar düzenli bi şekilde geçiririm şu kahvaltı işine de üşenmemeye çalişacağım

kızlar sabah tartıldım
kilom:54.0
boy:164

bu arada gidip konusacağım spor salonu ile bugun orada da ölçerler heralde belimi falan bakalım sporda ne kadar incelicem bi de dr a gidicem bugun bademciklerim çok fena acıyor
acaba benim tartı kafayı mı yedi diye düşünüyorum gecen gn tartıldığımda 55.2 gibi bişey di umarım doğrudur 54=)

14.3.13

Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
2 kahvaltılık domates, 1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli etimek
1 bardak süt (%0.15 yağlı)

Ara:
1 orta boy yeşil elma
5 fınfık

Öğle:
5 - 6 yemek kaşığı kereviz
2-3 yemek kaşığı yoğurtlu havuç
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Ara:
1 kutu süt (%0.15 yağlı)
8 antep fıstığı

Akşam:
1 kupa kremalı tarhana çorbası (bardak çorba)
1 porsiyon yeşil salata (yağsız)
Yağsız tonbalığı (80 gr)

Ara:
1 kase süzme yoğurt
1 yemek kaşığı çörek otu

* 8 bardak su
3 kupa yeşil çay
3 kupa sade kahve

Iki ayagimla zipliyorum birde bacaklarimi bilerek biraz daha yukariya kaldiriyorum alt karin iyice calissin diyee yani adim atar gibi degilde ziplayarak atliyorum

Gobegim ayaktayken duz ama oturdugumda kat kat cikiyo ben istiyorum ki dumduz olsun oturuncada ya aslinda sporu hep yapiyodum ozellikle mekik uyumadan once ama bu ara iyice taktim gobegime

O gogus hareketini biliyorum eger yanlis anlamadiysam ayni hareketten soz edicem
Dirsegimizi kirip kollari yukari kaldiriyoruz
Sag avuc icimiz disa dogru sol avuc icimizde kendimize dogru olacak sekilde dirsekle bilek arasini kavriyoruz yani sag elimizle sol kolumuzu sol elimizlede sag kolumuzu tutuyoruz
Sonra o pozisyonda itiyoruz kollari zaten oyle tutunca goguslerin hareketini farkedip dogru pozisyonu aliyorsun ister istemez

15.3.13

Sabah:
Yok

Ara:
Yok

Öğle:
3 nugget
3 - 4 kaşık yoğurt (%95 az yağlı)
1 kase mercimek çorbası

Ara:
Yok

Akşam :
1 avuç antep fıstığı içi
4 kuru kayısı
12 badem

* 6 bardak su
1 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

ben öğrenciyim öğretmenim hemşirelik okuorum ankara üniversitesinde 3. sınıftayım ama okulum cebecide ben etimesgutta oturuorum :S o nedenle erken kalkıp gidiorum akşamdan kıvırcık roka maydanozu dograyp dolaba atıorum sabahta hemen ekmeğin arasına tıkıştırıp çıkıorum

Biyolojik saatimi ayarladım demişsin. Önemli olan o zaten. Ama kayısıya ve 9 lu çaya çok bağlama. Alışkanlık yapmasınlar. Bu arada bende sağlıkçıyım hatırlıyorsun dimi? Bunu senin için söylemiyorum hepimiz için geçerli. Şimdi dikkatimi çektiği için senin mesajının altına yazıyorum. Hepimizin bişey yapmamız gerektiğinde birsürü bahanesi oluyor buna bende dahil. Aslında şu söylediklerim 35 dk içinde yapılacak bişey. Mesela örnek veriyorum. Akşamdan ertesi gün neler giyeceğini planlayıp, hazırlayıp yatarsan eğer giyinmek için harcadığın vakit azalacak. 5:45 te değilde 15 dk önce kalkarsan o da bir çözüm olacak. Bunu sadece bu olay için örnek verdim ama farkettim ki bişeyler için hep bir bahanemiz var. Aslında bahane üretmek yerine çözüm üretmeye kalksak hayatımız ne kadar güzel olacak.

Tatlım bunu denediğim zaman göğüslerimden çok omuzlarım çalışıyor. O nedenle sana sordum nasıl yapılıyor diye. Ben mi yapamıyorum yoksa başka bir sorunmu var anlamadım. Dediğin harekette kollarım ve omuzlarım kasılıyor. Göğüslerimde hiç bir kıpırdama yok Gerçi benim göğüslerimle ilgili bir sorunum yok ama malum yakında emzirmeye başlayacağım. Sen söyleyince dikkatimi çekmişti.

Oooo ne güzel kıza kahvaltı hazırlıyorsun ama kendine hazırlamıyorsun. Aslında güzel bir fırçalamak lazım seni. Bugünden itibaren lütfen kendi hazırladığın kahvaltıları ye. Özellikle kahvaltılarını inceleyeceğim Hazal'cım haberin olsun.

kızlar ben bu sabah biraz kaçırdım, gün boyunca dikkat etmem lazım
zor bir gün beni bekliyor,

spor salonuna para vermemde dediğim gibi 45 dk falan uzaklıkta
neyse belki bugün gidip bir bakarım
45 dk. Yürüyerek mi? Yada herhangi bir vasıtayla mı? Sonuçta çalışmıyorsun canım. Gün içinde yeterli kadar vaktin olur spor için. Ve yabancı insanların yeri değil. Görümcemlerin demişsin. Bence hiç durma git, benim öyle bir fırsatım olsa hiç kaçırmam. Mesela bikaç ay öncesine kadar ben işe 45 dakikada gidiyordum. Düşünsene sabah 45, akşam 45

Bence tartıda sorun yok. Belki ödem vardı o aralar sende. Hadi bakalım o zaman şuan tam ideal kilondasın. Aslında bunu koruyup sporla sıkılaşsan senin için daha iyi olur. Boyuna göre kilon şuan çok iyi durumda.

Venüs'cüm menülerin yanına saatleride yazıyoruz. Hatırlatayım dedim. Antep fıstığı ve akşamki kupa çorba olmamış canım. Su az olmuş yine. Sanırım kahve ve yeşil çayı çok tükettiğin için su ihtiyacın az oluyor. Ama unutma hepsinin yeri farklı. Bu arada çörek otunu sanırım yoğurda katıp yedin ama onu öğütmen gerektiğini biliyorsun dimi? Çünkü öğütülmeden tüketilirse aynen dışarı atılıyor. Vücuda hiç bir faydası yok.

İki ayakla atlamanın yada diğer şekilde atlamanın bence göbeğine çok faydası olmaz. Bol bol bacak kası yaparsın. Sen göbek için mekik çekmeye odaklan. İp atlamak kolları ve bacakları çalıştırır en çok. Ayrıca çok iyi bir kardio egzersizi bence. Pilates ve mekik şuan için senin göbek olayını halledebilecek egzersizler. Bide şu julian var biliyorsundur bende de vardı videosu. Onun göbek egzersizlerini içinden alıp uygulayabilirsin.

Venüs bu nasıl bir menüdür böyle? Noldu sana? Nazar mı değdik. Lütfen görmeyeyim bir daha böyle bir menü.

kaptanım korktum şimdi öle bi sağlı sollu giriştin bana bundan sonra bahaneler YOK 9 lu çayı diyetisyenim önerdi bide 2 bardaktan fazla içmiorum. biz bi kaç şişman arkadaş toplanıp diyetisyene gittk oda dedi bahaneler yok diye şimdi sende diyince kafa iyice dank etti teşekkürler kaptanım

***13. TAKIM 300. ETAP ***BİRİNCİSİ

buseb (53.6/53/0.6/%1.12)
dontpanic (105.6/104.4/1.2/%1.14)
limonlubrokoli (73.1/70.6/2.5/%3.42)
prensesss016 (56/55.6/0.4/%0.71)
Venuskadini ( 84.9/82.1/2.8/%3.30)

13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.94
300. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR

8-15 MART

1) 13.TAKIM (1.94%)
2) 6. TAKIM (0.91% )
3) 4. TAKIM ( 0,68% )

300. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
8-15 MART

1) dalin26 ( 3,90% )- 5. TAKIM
2) limonlubrokoli(3,42%) - 13. TAKIM
3)Venüskadini(3.30% )- 13.TAKIM

Gerçekten Burcu'cum sen böyle söyleyince önce kendime baktım, yapmam gereken işleri düşündüm sonra neden ertelediğime baktım ve birsürü bahane gördüm. Ama istesem yapabileceğim şeyler. Aynı şeyleri sen yazdın, Hazal'da yazınca anladım ki gerçekten sadece bahane üretiyoruz. Eğer yapmak istersek kimse bize engel olamaz bunu biliyorum. Umarım senden ve benden başka diğerlerine de DANK mesajı gider. Bir ara Yahşi cazibe diye bi dizi var dı yaaa orda DANK geliyordu bi yerlerden Buda bize DANK olsun

Kızlar bu hafta diğer takımlara çok ama çok büyük farklar attık. Hepinizi yürekten kutluyorum ve ayrı ayrı hepinizle gurur duyuyorum. Emine'cim ve Venüs'cüm sizide ayrıca tebrik ediyorum. Dereceye girmek herkese nasip olmuyor. Hatta Venüs'cüm ilk iki haftanda da derecedesin maşallah sana. İnşallah bundan sonra takımımız ilk üçten hiç bir zaman çıkmaz.

aynen kaptanım mesela ben şu an ev temizlicem yemek yapcam markete alışverişe gitcem sonra gitcem kendme bi ip alcam evde ip atlıcam ip atlama işine taktım en alt katta oturuoruz rahatsız olcak kmsede yok günde kaç iple başlayım kaptanım

Önce bi dene bakalım ne kadar atlayabiliyorsun. Sonra kendini ona göre hazırlarsın. Hem sabah hem akşam atlarsan daha iyi olur. Bu arada dışarda yürümeyide ihmal etme. Gideceğin yerlere eğer vaktin ve imkanın varsa yürüyerek gitmeye çalış. Bende bahanelerimi bir kenara bırakıp temizliğime başlıyorum. Yavaş yavaş bitirmem lazım çünkü her an herşey olabilir çünkü çok az kaldı doğuma.

şu an yürüyüş olarak akşam eve gelirken 2 durak önce inip yürüorum neyse bende kaçıyım artık kolay gelsin kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…