Iyi eğlenceler venücüm sana kızlar bende kaçıyorum netim olursa gelicem hafta sonu
herkese iyi hafta sonları diliyorum
Çok teşekkür ederim canım. Sen de kaçamaksız ve dinlendirici bir hafta sonu geçirirsin umarım.
canım ağustosta doğum yapmiştim mayısta 54,6 idim..sonra 1 ay sonra falan 52 ye indim
Canım başlangıç kilon 54 değildi sanırım. İlk kilonu 70'lerde yada 80'lerde diye okumuştum sanırım.
kızlar bu arada hepinizi tebrik ederim çok güzel kilolar vermişsiniz umarım haftaya bende vermiş olurum
Burada kalınca kilo vermemek imkansız. Sen de sana söylenen tavsiyelere uyup, günlük görevlerini yerine getirirsen. Geriye sadece sabretmek kalır canım. :)
spor için salona da yarın bakıcam eşimin okuldan arkadaşlarının gittiği bi yer varmış gidip bakıcam yarın sıkılaşmam lazım haftaya da başlarım haftada 3 günmüş umarım saatler güzel olur.bebek de olduğu için saat sıkıntım var
Ne kadar imrendim sana anlatamam. Bebişinle uğraşırken araya sporu sokmaya çalışıyorsun, ben ise hala üşengeçlik yapıyorum yuh bana!
İyi eğlenceler Venüs'cüm. Bende yaklaşık 5 yıl oyunculuk yaptım. Tiyatro en büyük aşklarımdan.
Vaaay hiç bilmiyordum. Ben de çok oyuncu olmak istiyorum, üniversite bitmeden profesyonel olarak ders alacağım. :)
Tesekkürler kuzum :) aslında ilk baslarda benimde agrıyordu ama simdi cok sükür bi sıkıntı kalmadı dene bakalım istersen bende tek sıkıntı saclarım uzun at kuyrugu yapsam olmuyo topuz yapsam olmuyo :) zıpladıkca kayıyo toka kafamı acıtıyo tek sıkıntım bu hahaha :))
Nazar değmesin sana canımcım. Beni çoook yoruyor ip. Ama bir deneyeceğim bakalım..
Evet sonunda bugün tam 500 ip atladımmm :)) oh beeee :))
Ay ben 500 ip atlasam ölürüm, bildiğin ölürüm.
merhaba kızlar,
unutmadan menümü yazayım sonra geçmişe bakıcam
Sabah 10:00
1 dilim tam buğday
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
2 çay bardağı tek şekerli çay ( kahvaltıda şekersiz içemiyorum bir alışabilsem)
ara 12:00
8 adet badem
öğle 13:30
bir tabak kıymalı kapuska, yarım kase yoğurt
ara 15:30
bir kupa şekersiz neskafe
bir elma
akşam 18:30
bir şişe maden sodası
bir kase tarhana çorbası, yarım dilim ekmek
yarım dilim peynirli börek ( biliyorum kızcağınızı dayanamadım
az önce bir portakal yedim
bir demlik yeşil çay yaptım şimdide onu içiyorum
bugün biraz fazla oldu galiba
Bebeğim böreği akşam yememiş olsun pek sorun olmazmış aslında ama :/
35 mekik ama plates topunun üstündeeee kesin tavsiye ediyorum normal mekikten cok daha yakıyorrr karnı normalde meik ceken ben 35 tane ancak yapabildim düsünÜn birde oturdugunuz yerde göbeginizi içinize çekip bırakın buda işe yarıyormus aklınıza gelen her an yapın benim kara belam göbegim 55 olsamda gitmezzzz göbege yönelik calısıyorum hep
birde masaj yaptım kendi kendime :) göbek ve bacaakkkkk
Ben de bacaklarımı inceltmek istiyorum. Senin bildiğin bir yöntem var mı canım? Kassız ve ince bacak istiyorum.
bende yazayım
sabah
1 tane pastane poğaçası
şekersiz çay
öğle
4 tane köfte
salata
1 dilim ekmek
ara
şekersiz türk kahvesi
2 parça çikolata
akşam
haşlanmış karnabahar
4 kaşık makarna
2 tane tulumba tatlısı
menüm çok kötü ama tulumba tatlısını kendim denedim ilk defa o yüzden tadına bakmasam olmazdı=)))spor yok haftaya başlayacağim ama bugun okulda nöbetçiydim hiç oturmadım=) spordan sayılır mı ki hehhehe yarın daha güzel bi menüm olacakk
Canım özürdileyerek söylüyorum; menün pek sağlıklı gözükmüyor. Tulumba tatlısı, çikolata, makarna, poğaça.. Biraz daha diyet besinlere yönelebilirsin bence :)
bu arada sabah kahvaltı yapamıyorum çünkü ders 7.00 da başlıyo ben sabah 5.45 te kalkıyorum 6.30 da evden çıkıyorum..o yüzden sabahlarım hep o kötü poğacalarla ve 2 ders mide yanmasıyla geçiyor
Poğaça yemek yerine kepekli tost yiyebilirsin canım ya da k-flex yiyebilirsin. 5 dakikanı almaz.
iyi aksamlar arkadaslar
kilo verenleri tebrik ederim.
Venus arkadasimiz nasil guzel kilo vermis.bunun sirrini paylasin benimle lutfen.
Diyetisyenimin verdiği listeye uyuyorum. Yalnız peynirim, sütüm, zeytinim, yoğurtum, ekmeğim çoook çok az yağlı, az kalorili. Özel olarak alıyorum. Dün berbattım ama bir daha yapmayacağım.
sabah dukan usulu kıymalı omlet yedim ekmeksiz mis gibiydi
öğlen es ğeçtim ama hata yaptım 3ü bir arada içtim hemde 2 fincan
akşam 3 kaşık ıspanak,bir kase yogurt
1.30 saat yürüdüm aralarda elma yedim
Ohh maşallah. Hem az yemişsin hem de çok güzel spor yapmışsın. Ama menünü biraz daha sağlıklı hale getirerek metabolizmanı hareketlendirmende fayda olduğunu düşünüyorum.
selam kızlar erkek arkadaşımla birlikteydim giremedim bi türlü. menümü yazayım
SABAH
1 BARDAK 9LU ÇAY
KEPEKLİ SANDVİÇ EKMEĞİNE KIVIRCIK ROKA MAYDANOZ 3 ZEYTİN YARIM KİBRİT KUTUSU PEYNİR
1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
ARADA 3 TANE KURU KAYISI
ÖĞLE
YARIM KASEDEN BİRAZ FAZLA TARHANA
3 TANE KÖFTE
HAVUÇ KIRMIZI LAHANA SALATASI
Bİ KAŞIK AŞURE(DAYANAMADIM
)
ARADA 3 TANE KURU KAYISI
AKŞAM
3 PARÇA IZGARA ET
SALATA
YARIM KASE YOGURT
2.5 LİTRE SU İÇTİM. EGZERSİZ OLARAK YİNE HEMŞİRELERİN PEŞİNDE KOŞTUM
BİDE BİRAZ ÖNCE 50 TANE MEKİK ÇEKTİM BİDE ALIŞVERİŞE GİTTİM
Menün gayet güzel canım. Afiyet olsun, hem sağlıklı hem light. :)
venüscüüm harikasın yaa maşallahhh
Teşekkür ederim Buseciğim beniiiiim :)
bende yeni gördüm, birinci olmuşuz,
tebrikler arkadaşlar hepinizi,
özendim valla :)
SÜPERİİİİİZZZZZZ!
ÖNCE BUGÜNKÜ MENÜMÜ YAZAYIM HIZLA.. (çünkü acelem var içerde biçok misafir bulunuyor:))
KAHVALTI (10:10 gibi)
2 dilim kepek ekmeği arasına tost
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
ÖĞLE(15:00)
2 kaşık haşlanmış patates
1 kase yoğurt
AKŞAM(18:45)
1 kase tarhana çorbası
3 küçük köfte(fırında)
1 kase yoğurt
3 Lt su
2 bardak yeşilçay
45 dk aerobik
gelelim asıl meseleye...
Kızlar.. canlarım.. ciğerlerim..
Ebru'ya da mesaj attım ama bakalım ne zaman cevap verebilirse okuyacağım inşallah. Ben 2 haftalık bi izin istedim ondan. İnternet sıkıntım olacak çünkü annemler gidip gelene kadar evde olamayacağız kardeşim ve ben. Bu durumda da buraya giremeyeceğim, en azından izinli olayım durumum net olsun.
2 hafta sizden ayrı kalmak zor olucak daha önce 3 gün 4 gün olmuştu ama 2 hafta hiç olmamıştı :\ Umarım ben yokken de herşey böyle yolunda gider, bütün arkadaşlarım sağlıkla güzel bi şekilde kilolarını verirler, burdaki kardeşlik bağları hiç kopmaz zedelenmez.. Allah birliğimizi beraberliğimizi azmimizi daim etsin.. Ya bu arada beni mazur görün çok içimden geldi, yanlış anlaşılmak istemem. Daha önce de söylemiştim inancımı kimsenin gözüne sokmayı sevmem ama çok uzun zamandır hiç ayet yazmamıştım buraya, şimdi şimdi gerçekten içimden geldi, zaten baya bi manevi atmosferdeyim, ondan olsa gerek. Sizlerle paylaşmak istiyorum. Allah(c.c); kendisine inananların vasıflarından basediyor yine bir ayetinde;
"AllAllah'a ve ahiret gününe inanırlar, iyiliği emrederler, kötülükten vazgeçirmeye çalışırlar, hayır işlerinde de birbirleriyle yarışırlar. İşte onlar iyi insanlardandır.
(AL-İ İMRAN/114)
---
Ne güzel değil mi.. İnşallah biz de hep bu iyi insanlardan biri olarak kalırız dostlarım..
Velhasılkelam, sizleri Allah'a emanet ediyorum her zaman olduğu gibi.. Hepinizi seviyorum. Siz de beni sevin özleyin dualarınızdan eksik etmeyin
Görüşmek dileğiyle inşallah..
Canım hüzünlendim resmen, içim buruldu. Belki arada bir uğrarsın, iki hafta çok uzun süre yahu :/
MENÜM
sabah 10.30
omlet
üçgen peynir
piliç jambon
ara 12.30
dukan helva
öğle ve akşam 17.00
kıymalı patlıcan yemeği
ızgara tavuk
yoğurt
ara 19.15
yarım kase yoğurt
2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
spor yok ama yine canım çıktı saatlerce ayaktaydım, koşturdum kızlar
Afiyet olsun canım. Dukan olduğu için pek de yorum kabul etmiyor :)
Bugünkü Menüm
sabah10:00-10:30)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
ara12:30)
yarım elma
öğle14:00)
3 ızgara köfte
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara16:00)
2 kuru kayısı
akşam19:45-20:00)
1 kase yoğurt
maydanoz+roka
ara21:30)
1 su bardağı ayran
2,5 lt su, 1 fincan yeşil çay, 3 bardak çay,2 fincan nescafe
20 dk yürüyüş, 30 dk egzersiz
Süper menü, süper aktivite... Nazar değmesin sana, hem çok azimli hem de çok kontrollüsün canım benim.
benimde uyku düzenim bozuldu ya gece 2lere kadar ayaktayım ama sabah 9 gibi uyanıyorum allahtan yoksa hepten düzenim bozulacak. ayy inşallah 52 ye düşersin cnm ben de haftaya 70 altını görmeyi hedefliyorum inşallah olur :)
Sen mi veremeyeceksin 1 haftada 600 g.mı? Neye endişeleniyorsun yahu güldüm yani :)
kızlar ben bu sabah biraz kaçırdım, gün boyunca dikkat etmem lazım
zor bir gün beni bekliyor,
spor salonuna para vermemde dediğim gibi 45 dk falan uzaklıkta
neyse belki bugün gidip bir bakarım
Kaçırmak derken ne yaptın ki canım?
kızlar sabah tartıldım
kilom:54.0
boy:164
bu arada gidip konusacağım spor salonu ile bugun orada da ölçerler heralde belimi falan bakalım sporda ne kadar incelicem bi de dr a gidicem bugun bademciklerim çok fena acıyor
acaba benim tartı kafayı mı yedi diye düşünüyorum gecen gn tartıldığımda 55.2 gibi bişey di umarım doğrudur 54=)
Olur canım niye olmasın, öyle çıktıysan öyledir. :)
Venüs'cüm menülerin yanına saatleride yazıyoruz. Hatırlatayım dedim. Antep fıstığı ve akşamki kupa çorba olmamış canım. Su az olmuş yine. Sanırım kahve ve yeşil çayı çok tükettiğin için su ihtiyacın az oluyor. Ama unutma hepsinin yeri farklı. Bu arada çörek otunu sanırım yoğurda katıp yedin ama onu öğütmen gerektiğini biliyorsun dimi? Çünkü öğütülmeden tüketilirse aynen dışarı atılıyor. Vücuda hiç bir faydası yok.
Venüs bu nasıl bir menüdür böyle? Noldu sana? Nazar mı değdik. Lütfen görmeyeyim bir daha böyle bir menü.
Dün sabah diyetisyene çok geç girebildim, sıra vardı. Daha sonrasında da eve dönüş, yemeği hazırlama derken öğle yemeğim geçe kaldı. Akşam da tiyatro vardı. Evimden tiyatro salonuna gitmek 2 saat sürüyor. Gidiş dönüş derken saat oldu 00:00.. Dolayısıyla her şey birbirine girdi kaptancığım. Bir daha böyle bir menü görmeyeceksin :/ Çörek otu derken toz gibi böyle, çiğnesem de ağzıma gelmez canım. Bugün 12 bardak su içeceğim. :)
***13. TAKIM 300. ETAP ***BİRİNCİSİ
buseb (53.6/53/0.6/%1.12)
dontpanic (105.6/104.4/1.2/%1.14)
limonlubrokoli (73.1/70.6/2.5/%3.42)
prensesss016 (56/55.6/0.4/%0.71)
Venuskadini ( 84.9/82.1/2.8/%3.30)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.94300. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
8-15 MART
1) 13.TAKIM (1.94%)
2) 6. TAKIM (0.91% )
3) 4. TAKIM ( 0,68% )
300. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
8-15 MART
1) dalin26 ( 3,90% )- 5. TAKIM
2) limonlubrokoli(3,42%) - 13. TAKIM
3)Venüskadini(3.30% )- 13.TAKIM
Şu sonuçları görünce nasıl heyecanlanıyorum, nasıl mutlu oluyorum belli değil :) Süperiz gerçekten ya! Takımı okadar çok seviyorum ki! :)
Kızlar bu hafta diğer takımlara çok ama çok büyük farklar attık. Hepinizi yürekten kutluyorum ve ayrı ayrı hepinizle gurur duyuyorum. Emine'cim ve Venüs'cüm sizide ayrıca tebrik ediyorum. Dereceye girmek herkese nasip olmuyor. Hatta Venüs'cüm ilk iki haftanda da derecedesin maşallah sana. İnşallah bundan sonra takımımız ilk üçten hiç bir zaman çıkmaz.
Çok teşekkür ederim. Tek hedefim haftada 1 kilo geri kalanı inan önemli değil kaptancığım benim.