Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi eğlenceler venücüm sana kızlar bende kaçıyorum netim olursa gelicem hafta sonu
herkese iyi hafta sonları diliyorum

Çok teşekkür ederim canım. Sen de kaçamaksız ve dinlendirici bir hafta sonu geçirirsin umarım.

canım ağustosta doğum yapmiştim mayısta 54,6 idim..sonra 1 ay sonra falan 52 ye indim
Canım başlangıç kilon 54 değildi sanırım. İlk kilonu 70'lerde yada 80'lerde diye okumuştum sanırım.
kızlar bu arada hepinizi tebrik ederim çok güzel kilolar vermişsiniz umarım haftaya bende vermiş olurum
Burada kalınca kilo vermemek imkansız. Sen de sana söylenen tavsiyelere uyup, günlük görevlerini yerine getirirsen. Geriye sadece sabretmek kalır canım. :)
Ne kadar imrendim sana anlatamam. Bebişinle uğraşırken araya sporu sokmaya çalışıyorsun, ben ise hala üşengeçlik yapıyorum yuh bana!
İyi eğlenceler Venüs'cüm. Bende yaklaşık 5 yıl oyunculuk yaptım. Tiyatro en büyük aşklarımdan.
Vaaay hiç bilmiyordum. Ben de çok oyuncu olmak istiyorum, üniversite bitmeden profesyonel olarak ders alacağım. :)
Nazar değmesin sana canımcım. Beni çoook yoruyor ip. Ama bir deneyeceğim bakalım..
Evet sonunda bugün tam 500 ip atladımmm :)) oh beeee :))
Ay ben 500 ip atlasam ölürüm, bildiğin ölürüm.
Bebeğim böreği akşam yememiş olsun pek sorun olmazmış aslında ama :/
Ben de bacaklarımı inceltmek istiyorum. Senin bildiğin bir yöntem var mı canım? Kassız ve ince bacak istiyorum.
Canım özürdileyerek söylüyorum; menün pek sağlıklı gözükmüyor. Tulumba tatlısı, çikolata, makarna, poğaça.. Biraz daha diyet besinlere yönelebilirsin bence :)
bu arada sabah kahvaltı yapamıyorum çünkü ders 7.00 da başlıyo ben sabah 5.45 te kalkıyorum 6.30 da evden çıkıyorum..o yüzden sabahlarım hep o kötü poğacalarla ve 2 ders mide yanmasıyla geçiyor
Poğaça yemek yerine kepekli tost yiyebilirsin canım ya da k-flex yiyebilirsin. 5 dakikanı almaz.
iyi aksamlar arkadaslar
kilo verenleri tebrik ederim.
Venus arkadasimiz nasil guzel kilo vermis.bunun sirrini paylasin benimle lutfen.
Diyetisyenimin verdiği listeye uyuyorum. Yalnız peynirim, sütüm, zeytinim, yoğurtum, ekmeğim çoook çok az yağlı, az kalorili. Özel olarak alıyorum. Dün berbattım ama bir daha yapmayacağım.
Ohh maşallah. Hem az yemişsin hem de çok güzel spor yapmışsın. Ama menünü biraz daha sağlıklı hale getirerek metabolizmanı hareketlendirmende fayda olduğunu düşünüyorum.
Menün gayet güzel canım. Afiyet olsun, hem sağlıklı hem light. :)
venüscüüm harikasın yaa maşallahhh
Teşekkür ederim Buseciğim beniiiiim :)
bende yeni gördüm, birinci olmuşuz,
tebrikler arkadaşlar hepinizi,
özendim valla :)
SÜPERİİİİİZZZZZZ!
Canım hüzünlendim resmen, içim buruldu. Belki arada bir uğrarsın, iki hafta çok uzun süre yahu :/
Afiyet olsun canım. Dukan olduğu için pek de yorum kabul etmiyor :)
Süper menü, süper aktivite... Nazar değmesin sana, hem çok azimli hem de çok kontrollüsün canım benim.
Sen mi veremeyeceksin 1 haftada 600 g.mı? Neye endişeleniyorsun yahu güldüm yani :)
kızlar ben bu sabah biraz kaçırdım, gün boyunca dikkat etmem lazım
zor bir gün beni bekliyor,

spor salonuna para vermemde dediğim gibi 45 dk falan uzaklıkta
neyse belki bugün gidip bir bakarım
Kaçırmak derken ne yaptın ki canım?
Olur canım niye olmasın, öyle çıktıysan öyledir. :)

Venüs bu nasıl bir menüdür böyle? Noldu sana? Nazar mı değdik. Lütfen görmeyeyim bir daha böyle bir menü.
Dün sabah diyetisyene çok geç girebildim, sıra vardı. Daha sonrasında da eve dönüş, yemeği hazırlama derken öğle yemeğim geçe kaldı. Akşam da tiyatro vardı. Evimden tiyatro salonuna gitmek 2 saat sürüyor. Gidiş dönüş derken saat oldu 00:00.. Dolayısıyla her şey birbirine girdi kaptancığım. Bir daha böyle bir menü görmeyeceksin :/ Çörek otu derken toz gibi böyle, çiğnesem de ağzıma gelmez canım. Bugün 12 bardak su içeceğim. :)
Şu sonuçları görünce nasıl heyecanlanıyorum, nasıl mutlu oluyorum belli değil :) Süperiz gerçekten ya! Takımı okadar çok seviyorum ki! :)
Çok teşekkür ederim. Tek hedefim haftada 1 kilo geri kalanı inan önemli değil kaptancığım benim.

Kızlar vaktim yok birazdan çıkacağız anneannemlere gideceğiz ve internetten kopuşum da bu suretle başlamış olucak. Ebru'm sana özelden mesaj atmıştım izne ayrılmak isteyişim ve nedenleriyle ilgili ama, yanlışlıkla -alışkanlık olmuş- "MESAJ SAYIM" diye başlık atmıştım. Belki ondan farkedememişsindir :44:

Anneannemlere gidince dayımın telefonunda internet bağlantısı varsa ondan girip bakarım cevabına. Sizi çoooooooook seviyorum hoşçakalın......

Bu mesajı okuyup da cevap yazmamak olurmuydu hiç.. Takımımla ve EMİNE'Mle VENÜS'ÜMle gurur duydum. Harikasınız siz süpersiniz...... Ve lütfen hiçbi başarımızda EBRU'muzun emeğini de unutmayalım, o bitane bi bi bi bi

İşte şimdi gidebilirim. Buna yorum yapmam lazımdı... Hoşçakalın canlarım...

Ebru'm içim elvermedi annemler beni bekliyorlar 5 dk daha 5 dk daha diyip duruyorum. İyi ki de okumuşum dün geceki mesajımdan sonrasını. Yoksa bu yazdığını göremeyecektim :\ Ben de çok üzgünüm böyle bi zamanda gitmek zorunda kaldığım için, ve dün akşama kadar belli değildi bu durum, belli olur olmaz da söyledim O yüzden öyle zamansız oldu ne yazık ki.. Yoksa ben de takımı etkilemek istemezdm ama söylediğim gibi elimde olmayan sebeplerden kaynaklı malesef Benim yokluğumdan dolayı umarım hiçbir sıkıntı aksaklık yaşanmaz Dur ben seni arayayım..

Hazal geçmiş olsun arkadaşım,

venüsçüm kaçırmak derken, kahvaltım 1,5 dilim peynirli börek, 3 çay bardağı tek şekerli çay oldu

ama öğlen ekmeksiz tarhana çorbası içtim

şimdide yeşil çay yapıcam kendime

akşamıda hafif geçiricem inşallah

bişey söyleyimmi kızlar, 3 gündür çikolatasız ve tatlısız yaşıyorum ben :))
bugün çaydaki kahvedeki şekeride kesiyorum
gazam mübarek olsun :)

Hadi bakalım. Eğer gerçekten istersen yapabilirsin unutma bunu. Çayı şekersiz içmeye alıştıktan sonra ilk içtiğin şekerli çayda şok olacaksın emin ol

Evet sonunda bugün tam 500 ip atladımmm :)) oh beeee :))
maşallah ecem

afiyet olsun zamanla dahada ii olacak emelcim

afiyet olsun öğün atlamasan ii olur

hemen deniyorum benim cadı 2 yaşını geçti hala emiyor biras daha havalar ısınsın diye beklliyorum oyalamam kolay olur belki yakında dizime değecek o biçim şekil bozukluğu yaşıyorum acil toparlamam lazım canım saol

kızlar benim görümcelerimin spor salonu var b-fit , daha birkere gidip spor yapmadım üşeniyorum uzak biraz
ne dersiniz düzenli başlasammı
kesinlikle başla bu fırsat kaçmaz

tuğbacım çok üzüldüm çabuk gel kendini özletme fazla arada uğramaya çalışl sende a.e.o bebeğim kib.

emoşşş afiyet olsun

yemek yok buse cısss

deniyorummm

maşallah kızlar burcu aynı şehirdeyiz yenimahalle bende

evet tebrik ediyorum harika bir sonuççççç
şu güzelliğe bak bu sonucu hep görürürüz inşşşş çok gurur vericiiiiiiii ayrıca dalin arkadaşımızıda kutluyorum nasıl bir kilo kaybı maşallah

ebruuu şaka maka senin doğuma az kalmış allah yardımcın olsun meleğim inşşş sağlıklı sıhhatli atlatır alırsın küçük prensesi kucağına

oo çok güzel hemşire hanımmm=)))tamam tamam bende hazırlicam artık sözzzz

evet canım aldım az önce marketten kepekli sandviç ekmeği p.tesiden itibaren yanımda götüricimm..kilo olarak yine 52 olayım da bi de biraz sıkılaşayım sperrr olacak

valla harikasınız kızlar tebrik ederim

sağol canım...bencede cay daki şekeri kes emin ol tadı daha güzel..

canım doğuma 82,6 ile gitmiştim...ağustosta doğum yaptım kasımda buraya 65 kiloyla başladım 54,6 ilemezun olmdum:)))su an 54 üm hedef 52

katılıyorum sana kilo vermemek imkansız...evet ya spor şart ama evde zor oluyor işte olmuyor hatta ben yapamıyorum

menüm hiç ama hiç sağlıklı değil hemde berbat=(((((

yine kaynatmışsınız kızlar oku oku bitmedi maşallah her an kapı çalabilir ve ben duşa gircem daha :18:

ay ne güzel yaaa

boyayı aldığım için bir kez daha deneyeceğim, olmazsa kuaföre gideceğim ebrucum

faydalı bilgi için çok teşekkürler tatlım

bende okuyorum ama benimde aklımda kalmiyor vallahoşbulduk bu arada hazal benim ismim senin buse mi acaba nickinden=) inşallah biran önce bulursun güzel bi iş bende mezun olduktan sonra 5. kpss denememde atanabildim..

evet canım buse, amin canım inşallah bulcam ben de gönlüme göre iş

canım boyuna göre harika gözüküyorsun gerçekten :26: benim 48 kg olmam gibi bir şey yani. harikasın aslınad:26:

güzel ama su olmamış kuzum yaa :26:

antep fıstığı ve suuuuu ay nazar oldun nazar toparlan hemen canım :18:

haklısın ebrucum ya hep bahane hep bahane doğru diyorsun

ay oley yaa tebrik ederim herkesi harikayız yaaaaaa

Ay canım benim ya.. Üzülüyorum bu duruma açıkcası. Umarım bir an önce dönersin :/ Teşekkür ederim iltifatların için. Ebrucuğum da sağolsun çok seviyorum hepinizi ama o olmasa darmadağın olurduk.
İyi dengelemişsin canım. Dediğin gibi akşamı da hafifletirsen süpersin :)
Ben ki her ögünde bir kalıp çikolatayı hapur hupur yiyen kız; 2 Mart'tan beri ağzıma çikolata sürmedim. Alışacaksın canım :)

ay ne güzel yaaa

antep fıstığı ve suuuuu ay nazar oldun nazar toparlan hemen canım :18:

ay oley yaa tebrik ederim herkesi harikayız yaaaaaa
Canım bir gün tiyatro organizasyonu yaparız belki hep birlikte. Ondan sonra da kahve içmeye gideriz. :) Bugün 12 bardak su içmekle işe başlıyorum. Hiç merak etmeyin hemmmeeen toparladım kendimi. Bu hafta başka kaçamak yok.
Canım ya 82'den 65'e nasıl indin? Çok merak ettim böyle haldır haldır soruyorum ama.. :/
Ben de spor yapamıyorum. İş, yol, okul... zorluyor açıkcası. Menülerini düzenlemeyi de öğrenirsin burada canım hiç merak etme. :)

aslında kızlar, doğum kilolarının çoğu vücudun su toplaması
ben okadar şişmiştimki 100 kiloyla doğuma girdim, kaynanamın eteğiyle gittim hastaneye hiçbişeye sığamıyordum
hastaneden çıkınca 85 tim, yani dikkat etsem zayıflardım
sonra onu ye süt olsun bunu ye süt olsun , kırk uçurmaya gidip homini gırtlak yemeler 94 leri gördüm
80 lere kadar indim 3 senede ama yetmiyor tabi

keşke o sağlıklı ve light menüleri zamanında yapsaymışım diorum şimdi ama teşekkür ederim

k,lom ıyı aslında ama 52 daha ıyı pantolonlarımı falan hep daralttım=)

canım doğumdan sonra zaten 3-4 kilo vermiştim..sonrasın da ise annem vardı 40 gün yanımda şekerli şeyler yedirmedi bana.komposto yapardı şekersiz sütlaç yapardı az şekerli kilo almiyimdiye=) bi de emzirdiğim için çok cabuk verdim..baya sağlıklı besledi anem beni anlayacağın doğum sonrası k,lo almiyim diye=)
benim menülerim tam anlamıyla güzel olamaz diye dşünüyorum14. takımdayken de hep perşembeleri bana bişeyler olurdu lahmacun falan yerdim hehehe ama yine de vermiş olurdum kilo.çok sıkı diyet yapamıyotum..ama bi ara ayça mıydı neydi bi diyetisyen var ya onunkını yapmıstım..o sıra kilo vermem durmuştu işe yaradı o vermeye devam ettim

Çok zor bir şey canım ama okuduğum kadarıyla kadınlar kulübünde seninle aynı kaderi paylaşıp onlarca kilo vermiş bir sürü bayan var. O yüzden bence tam yerindesin canım :)
keşke o sağlıklı ve light menüleri zamanında yapsaymışım diorum şimdi ama teşekkür ederim
:) Ben de aynı böyle düşünüyorum. Eskiden yaptığım pis boğazlılıklara çok üzülüyorum, yıllarımı boşa harcadım. Ama olsun hayat şimdi devam ediyor değil mi?
Maşallah canım yine de güzel kilo vermişsin. Kimse çok sıkı diyet yapamaz aslında ama o atladığımız ayrıntılar bizi tartıda hayal kırıklığına uğratmaya yetiyor. Bunu da aklımızdan çıkarmamalıyız. Ben böyle yapıyorum, sen de umarım yavaş yavaş bu şekilde ilerlersin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…