Çok zor bir şey canım ama okuduğum kadarıyla kadınlar kulübünde seninle aynı kaderi paylaşıp onlarca kilo vermiş bir sürü bayan var. O yüzden bence tam yerindesin canım :)
:) Ben de aynı böyle düşünüyorum. Eskiden yaptığım pis boğazlılıklara çok üzülüyorum, yıllarımı boşa harcadım. Ama olsun hayat şimdi devam ediyor değil mi?
Emine'cim canım gerçekten gurur duyuyorum seninle. Ve emin ol sen bu kararlılıkla bu şekilde devam edersen eğer çok sürmez yakın zamanda hedefine ulaşırsın. Allah senin gibi yarışmacılar nasip etsin takımımızaBende ilk başladığımda bu kadar kararlıydım ve çok geçmeden sonucunu aldım. Eminim sende öyle olacaksın. Maşallah sana, buranın önemini anlaman bile sana çok şeyler katacak. Sırf takımın bana kattıkları için şimdi buralardayım.
Bence şimdiye kadar durduğun kabahat. Hem para vermeyeceksindir (umarım öyledir) hemde birçok kişinin övdüğü ve işe yarayan bir spor yapacaksın. Uzakta olsa git derim. Hem Bursa'da uzak dediğin yer ne kadardır ki?
Tuğba'cım menün güzel olmuş canım ama ben bu izin olayına gerçekten üzüldüm. Neden dersen ben bu iki hafta içinde doğum yapabilirim. Allahtan bir engel çıkmazsa eğer sezeryan olacak gününü biz ayarlayacağız ama heran herşey olabilir. Hesapta olmayan şeyler çıkabilir. Takımın öyle ortada kalmasını istemem çünkü bir süre bende gelemeyeceğim doğal olarak. Ayrıca keşke bunu bugün listelerden önce söyleseydin. Şimdi izne ayrılırsan haftaya listeyi olumsuz etkilemiş olursun. Neyse sen burayı zor okursun en iyisi ben seni arayayım ordan konuşalım
Buseeeeeeeeeeeee kuaföre git. Bu kadar takma kafana. İyi bir kuaför bul ve ona boyat.
Afiyet olsun canım güzel olmuş menün.
Ben bayıldım menüne. Yürüyüşünde süper olmuş. Tebrik ederim.
Saçmalama canım yaaaa ne ilacı. Gireceksin yatağa sağa dönüp sola dönüp sonra pes edip uyuyacaksın. Bilgisayar karşısında uykunun gelmesini beklersen sabaha kadar beklersin. Bide kitap okumayı dene. Ben ne zaman elime kitap alıp yatağa girsem uykum yoksa bile uykum gelir bikaç sayfa sonra
ismin çok hoşmus heheh limonlu brokoli=))))evet ya buranın havası bi başka geçen sene burası olmasa bende zor verirdim valla kiloları....
Iki ayagimla zipliyorum birde bacaklarimi bilerek biraz daha yukariya kaldiriyorum alt karin iyice calissin diyee yani adim atar gibi degilde ziplayarak atliyorum
Gobegim ayaktayken duz ama oturdugumda kat kat cikiyo ben istiyorum ki dumduz olsun oturuncada ya aslinda sporu hep yapiyodum ozellikle mekik uyumadan once ama bu ara iyice taktim gobegime
O gogus hareketini biliyorum eger yanlis anlamadiysam ayni hareketten soz edicem
Dirsegimizi kirip kollari yukari kaldiriyoruz
Sag avuc icimiz disa dogru sol avuc icimizde kendimize dogru olacak sekilde dirsekle bilek arasini kavriyoruz yani sag elimizle sol kolumuzu sol elimizlede sag kolumuzu tutuyoruz
Sonra o pozisyonda itiyoruz kollari zaten oyle tutunca goguslerin hareketini farkedip dogru pozisyonu aliyorsun ister istemez
***13. TAKIM 300. ETAP ***BİRİNCİSİ
buseb (53.6/53/0.6/%1.12)
dontpanic (105.6/104.4/1.2/%1.14)
limonlubrokoli (73.1/70.6/2.5/%3.42)
prensesss016 (56/55.6/0.4/%0.71)
Venuskadini ( 84.9/82.1/2.8/%3.30)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.94300. ETAP DERECEYE GİREN TAKIMLAR
8-15 MART
1) 13.TAKIM (1.94%)
2) 6. TAKIM (0.91% )
3) 4. TAKIM ( 0,68% )
300. ETAP BİREYSEL DERECELERİ
8-15 MART
1) dalin26 ( 3,90% )- 5. TAKIM
2) limonlubrokoli(3,42%) - 13. TAKIM
3)Venüskadini(3.30% )- 13.TAKIM
Kızlar bu hafta diğer takımlara çok ama çok büyük farklar attık. Hepinizi yürekten kutluyorum ve ayrı ayrı hepinizle gurur duyuyorum. Emine'cim ve Venüs'cüm sizide ayrıca tebrik ediyorum. Dereceye girmek herkese nasip olmuyor. Hatta Venüs'cüm ilk iki haftanda da derecedesin maşallah sana.İnşallah bundan sonra takımımız ilk üçten hiç bir zaman çıkmaz.
evet önemli olan doğumdan sonra boğazını tutmak benim hamileliğim 9 ay boyunca mide bulantısı ile geçti tiksinme vs birşey yiyemedim toplamda 9 kg aldım 72 ile hamile kaldım 68 e düştüm ilk 3 ay sonrasında 79 ile doğuma gittim doğumdan sonra iştah maşallah bi açıldı tutabilene aşk olsun tabi insan anlamıyor ye süt olsun al sana kilo doğuma gittim kilolar iki 2 yıldır üstümde 83 e kadar çıkmıştım 79 a düştüm sonra dankladı napıyorum ben bu yüklerden kurtulacağım dedim ve buraya geldim iiyiki geldim ben bu yükten kurtulacağım azimli olun kararlı olun kızlar hep birklikte çıtırlaşacağız hadi bakalımaslında kızlar, doğum kilolarının çoğu vücudun su toplaması
ben okadar şişmiştimki 100 kiloyla doğuma girdim, kaynanamın eteğiyle gittim hastaneye hiçbişeye sığamıyordum
hastaneden çıkınca 85 tim, yani dikkat etsem zayıflardım
sonra onu ye süt olsun bunu ye süt olsun , kırk uçurmaya gidip homini gırtlak yemeler 94 leri gördüm
80 lere kadar indim 3 senede ama yetmiyor tabi
ne güzel benimde kayınvaldem vardı kayınbabam vardı emekli bana tulumba tatlıları nutellalar ne kadar cıslar varsa arkası kesilmeden geliyordu beni düşünüyordu saolsun ama ben düşünememişim yedimde yedim ii halt ettim tabi neyse iştah açılınca sonuç bu oldu o yönden şanslısın en azından uyarmışlar tabi o dönemde birde alıngan oluyorsun kayınvalidem belki üzülür diye yemede diyememiştir kadın biliyorsa bile uyaran biri olması şart tehlikeli bir dönemk,lom ıyı aslında ama 52 daha ıyı pantolonlarımı falan hep daralttım=)
canım doğumdan sonra zaten 3-4 kilo vermiştim..sonrasın da ise annem vardı 40 gün yanımda şekerli şeyler yedirmedi bana.komposto yapardı şekersiz sütlaç yapardı az şekerli kilo almiyimdiye=) bi de emzirdiğim için çok cabuk verdim..baya sağlıklı besledi anem beni anlayacağın doğum sonrası k,lo almiyim diye=)
benim menülerim tam anlamıyla güzel olamaz diye dşünüyorum14. takımdayken de hep perşembeleri bana bişeyler olurdu lahmacun falan yerdim hehehe ama yine de vermiş olurdum kilo.çok sıkı diyet yapamıyotum..ama bi ara ayça mıydı neydi bi diyetisyen var ya onunkını yapmıstım..o sıra kilo vermem durmuştu işe yaradı o vermeye devam ettim
EMELCİM ŞEKERİ KES ÇAYIN TADININ GÜZELLİĞİNİ OZAMAN ANLAYACAKSIN BENCE HAVUÇ VE MUZ BİR ARADA YOĞUN OLUR BİRDE BÖREK CISSS EVET BENCEDE ÖĞLEN SIKI YERSEN AKŞAMA AÇIKMIYORSUN OKADAR YİNEDE AFİYET OLSUNkızlar merhaba, menümü yazayım, misafir gelcek bir daha giremeyebilirim akşam
sabah 09:00
1,5 dilim börek, 3 çay bardağı tek şekerli çay
ara 11:30
bir türk kahvesi
öğle 13:00
tarhana çorbası iki kaşık lahana yarım kase yoğurt
ara 15:30
bir tane havuç, bir lokma muz
akşam 18:00
bir tabak yeşil mercimek yemeği, yarım dilim ekmek, 2 kaşık pilav
( öğlenden çok aç olduğum için dayanamadım, aslında öğle daha doyurucu akşam daha hafif yemeliyim)
bir litre yeşil çay, bol su
spor bugün yok maalesef
ama yatmadan 100 mekik çekerim
AFİYET OLSUN BURCUSabah
1 tatlı kaşığı yağ ile yapılmış 1 yumurtadan omlet
roka maydanoz
3 zeytin
yarım kibrit kutusu peynir
geç kalktığım için ara öğün öğle yemeğim gibi oldu
1 portakal 8 tane fındık
akşam
yarım küçük kase mercimek çorbası
4 yemek kaşığı pırasa
salata
1 tane haşlanmış küçük tavuk pirzolası
şu ana kadar 2 lt su
2 bardak bitki çayı
egzersiz olarak ev temizledim market alışverişine gittim akşamda 50 tane mekik çekerim :d
Ay canım benim ya.. Üzülüyorum bu duruma açıkcası. Umarım bir an önce dönersin :/ Teşekkür ederim iltifatların için. Ebrucuğum da sağolsun çok seviyorum hepinizi ama o olmasa darmadağın olurduk.
İyi dengelemişsin canım. Dediğin gibi akşamı da hafifletirsen süpersin :)
Ben ki her ögünde bir kalıp çikolatayı hapur hupur yiyen kız; 2 Mart'tan beri ağzıma çikolata sürmedim. Alışacaksın canım :)
Canım bir gün tiyatro organizasyonu yaparız belki hep birlikte. Ondan sonra da kahve içmeye gideriz. :) Bugün 12 bardak su içmekle işe başlıyorum. Hiç merak etmeyin hemmmeeen toparladım kendimi. Bu hafta başka kaçamak yok.
Canım ya 82'den 65'e nasıl indin? Çok merak ettim böyle haldır haldır soruyorum ama.. :/
Ben de spor yapamıyorum. İş, yol, okul... zorluyor açıkcası. Menülerini düzenlemeyi de öğrenirsin burada canım hiç merak etme. :)
aslında kızlar, doğum kilolarının çoğu vücudun su toplaması
ben okadar şişmiştimki 100 kiloyla doğuma girdim, kaynanamın eteğiyle gittim hastaneye hiçbişeye sığamıyordum
hastaneden çıkınca 85 tim, yani dikkat etsem zayıflardım
sonra onu ye süt olsun bunu ye süt olsun , kırk uçurmaya gidip homini gırtlak yemeler 94 leri gördüm
80 lere kadar indim 3 senede ama yetmiyor tabi
k,lom ıyı aslında ama 52 daha ıyı pantolonlarımı falan hep daralttım=)
canım doğumdan sonra zaten 3-4 kilo vermiştim..sonrasın da ise annem vardı 40 gün yanımda şekerli şeyler yedirmedi bana.komposto yapardı şekersiz sütlaç yapardı az şekerli kilo almiyimdiye=) bi de emzirdiğim için çok cabuk verdim..baya sağlıklı besledi anem beni anlayacağın doğum sonrası k,lo almiyim diye=)
benim menülerim tam anlamıyla güzel olamaz diye dşünüyorum14. takımdayken de hep perşembeleri bana bişeyler olurdu lahmacun falan yerdim hehehe ama yine de vermiş olurdum kilo.çok sıkı diyet yapamıyotum..ama bi ara ayça mıydı neydi bi diyetisyen var ya onunkını yapmıstım..o sıra kilo vermem durmuştu işe yaradı o vermeye devam ettim
Çok zor bir şey canım ama okuduğum kadarıyla kadınlar kulübünde seninle aynı kaderi paylaşıp onlarca kilo vermiş bir sürü bayan var. O yüzden bence tam yerindesin canım :)
:) Ben de aynı böyle düşünüyorum. Eskiden yaptığım pis boğazlılıklara çok üzülüyorum, yıllarımı boşa harcadım. Ama olsun hayat şimdi devam ediyor değil mi?
Maşallah canım yine de güzel kilo vermişsin. Kimse çok sıkı diyet yapamaz aslında ama o atladığımız ayrıntılar bizi tartıda hayal kırıklığına uğratmaya yetiyor. Bunu da aklımızdan çıkarmamalıyız. Ben böyle yapıyorum, sen de umarım yavaş yavaş bu şekilde ilerlersin. :)
ben geldimm :) oyhh sonunda evdeyim ya çok yoruldum yine.. geçmişi okuyayım bakayım neler kaynatılmış ben yokken :)
kızlar merhaba, menümü yazayım, misafir gelcek bir daha giremeyebilirim akşam
sabah 09:00
1,5 dilim börek, 3 çay bardağı tek şekerli çay
ara 11:30
bir türk kahvesi
öğle 13:00
tarhana çorbası iki kaşık lahana yarım kase yoğurt
ara 15:30
bir tane havuç, bir lokma muz
akşam 18:00
bir tabak yeşil mercimek yemeği, yarım dilim ekmek, 2 kaşık pilav
( öğlenden çok aç olduğum için dayanamadım, aslında öğle daha doyurucu akşam daha hafif yemeliyim)
bir litre yeşil çay, bol su
spor bugün yok maalesef
ama yatmadan 100 mekik çekerim
Sabah
1 tatlı kaşığı yağ ile yapılmış 1 yumurtadan omlet
roka maydanoz
3 zeytin
yarım kibrit kutusu peynir
geç kalktığım için ara öğün öğle yemeğim gibi oldu
1 portakal 8 tane fındık
akşam
yarım küçük kase mercimek çorbası
4 yemek kaşığı pırasa
salata
1 tane haşlanmış küçük tavuk pirzolası
şu ana kadar 2 lt su
2 bardak bitki çayı
egzersiz olarak ev temizledim market alışverişine gittim akşamda 50 tane mekik çekerim :d
Kızlar buralardayım ama kendimi acaip yorgun hissediyorum. Geçmişi okuyacak hali bile bulamıyorum kendimde. İnşallah ilerleyen saatlerde düzelirsem bakarım. Boş bırakmayın takımı olur mu?Bide artık sandalyede otururken felaket sırtım ağrıyor. O nedenle uzun süre kalamıyorum.
bugün pek gelen giden olmamış hafta sonu dolayısı ile sanırımbizdekiler de senelrdir görüşmeyince 1 saat önce gittiler, öldüm bittim tüm gün ayakta hizmet etmekten iki gündür canım çıktı yani
amaaaa bir övüyorlar beni kızlar görseniiizzaralarından beni kiloluyken bilen bi ablamız vardı. beni kapıyı açınca gördüüü ve şook etek giymiştim 5 cm de topuklu vardı ayağımda iyice güzel durdu eteek görür görmez "buseeee sen ne olmuşsun kızım böyle maşallah " demeye başladııı rahat 10 kg vermişsin dediiii evet verdim dediim ay bi mutlu oldum bi mutlu oldum anlatamaaam
sabah da tartıda 52.7 gördüm zaten, ona da ayrıca bi sevindiiim
çikolata konusunda mutsuzmutlu da sen de harikasın canım ya, maşşallah yaa
vallahi harika olur canım yaa, daha ne olsun tarzında süper olur yani
canım maşallah bi 15 kg vermişsin sen de benim gibi, kararlı olursan devamı da gelir. motivasyonun sen burda olduğun sürece düşmez bana kalırsa, düşerse de toparlanır burdaki paylaşımlarla, o açıdan çok şanslıyız gerçekten
ah canım hazal dı yanlış hatırlamıyorsam :26: sorma benim hiçbir şeyim olmuyor bana, hepsi büyük. kazaklarım, pantolonlarım hep heba olacak diye korkuyorumistanbuldaysan ve memnun kaldıysan ben de senin terzine küçülttüreyim bendenlerini 52 de güzel olur canım. sanırım sen 34 beden olmak istiyorsun değil mi?
bugün bize gelen arkadaşım 34 bedendi, şöyle bi baktım kötü görünmedi gözüme vallahi, ama ne kalça vardı ne bir şey. o açıdan pek de iyi değildi sanki, hiç basen falan yoktu. ben biraz toto seviyorum yaa :26:
kız kimse deme venüüsben sıkının sıkısı diyet yapıyorum, dukan kraliçesini unutmaaaaa canım bile çekmiyor hatta biliyorsun bugün gözümün önünde envayi çeşit pasta börek salata ne ararsan vardı ama cısss elimi bile sürmedim, yan gözle bile bakmadım. kestim kestim servis ettim anca
hoş geldin kuzuum. çok yok geçmiş bugün hafta sonu dolayısı ile
börek olmamış canım. çayın şekeri de cıss olmamış. ben de eskiden 3 şekerli içiyordum hatta, şimdi şekersiz içiyorum. şekersize geçmelisin. başta zorlanırsın ama 2 haftada alışılıyormuz da olmamış bencee onun haricinde beğendim. pilava da kızar gerçi kaptan ama 2 kaşık diye hadi ben bir şey demiyorum
canım ben bu menüyü beğendim ama omletteki yağ olmamış. ben hiç yağsız yapıyorum. yapışmaz tavayı kızdır ve üzerine dök yumurtayı. biraz tuzlayabilirsin ya da karabiber vs. gayet de hoş oluyor1 gr yağ 9 kalori, aklında bulunsun
ah canım benim çok geçmiş olsun ya. umarım iyi olursun bir an önce :26: merak etme ben yettim gari boş falan bırakmambiliyorsun ki geceler ben ve emoştan sorulur takımda kaptaan
ayyyyy tamam bi dahakine hiç yagsız yaparım ben bi tatlı kaşığından bişi olmaz sanıodum
doğru diyorsun canım sen yanliş anlayabilirdin tabi=) ben anneme çaktırmadan çikolata yiyorum ama yine hehehehhehya varya hani derler ya hamilelikte çok kilo alan cabuk verir diye kimi duysam cidden öyle bende 24 kilo almiştim verdim bak sen 9 kg almişsin üzerine almişsin.. demek ki ne yapiciiizzz hamilelikte delü gibi yiciizzzzz hehehheevet önemli olan doğumdan sonra boğazını tutmak benim hamileliğim 9 ay boyunca mide bulantısı ile geçti tiksinme vs birşey yiyemedim toplamda 9 kg aldım 72 ile hamile kaldım 68 e düştüm ilk 3 ay sonrasında 79 ile doğuma gittim doğumdan sonra iştah maşallah bi açıldı tutabilene aşk olsun tabi insan anlamıyor ye süt olsun al sana kilo doğuma gittim kilolar iki 2 yıldır üstümde 83 e kadar çıkmıştım 79 a düştüm sonra dankladı napıyorum ben bu yüklerden kurtulacağım dedim ve buraya geldim iiyiki geldim ben bu yükten kurtulacağım azimli olun kararlı olun kızlar hep birklikte çıtırlaşacağız hadi bakalım
ne güzel benimde kayınvaldem vardı kayınbabam vardı emekli bana tulumba tatlıları nutellalar ne kadar cıslar varsa arkası kesilmeden geliyordu beni düşünüyordu saolsun ama ben düşünememişim yedimde yedim ii halt ettim tabi neyse iştah açılınca sonuç bu oldu o yönden şanslısın en azından uyarmışlar tabi o dönemde birde alıngan oluyorsun kayınvalidem belki üzülür diye yemede diyememiştir kadın biliyorsa bile uyaran biri olması şart tehlikeli bir dönem
EMELCİM ŞEKERİ KES ÇAYIN TADININ GÜZELLİĞİNİ OZAMAN ANLAYACAKSIN BENCE HAVUÇ VE MUZ BİR ARADA YOĞUN OLUR BİRDE BÖREK CISSS EVET BENCEDE ÖĞLEN SIKI YERSEN AKŞAMA AÇIKMIYORSUN OKADAR YİNEDE AFİYET OLSUN
AFİYET OLSUN BURCU
ebru sen dinlensene doğurdun doğuracan..hemde nasıl ağrır o sırt offfKızlar buralardayım ama kendimi acaip yorgun hissediyorum. Geçmişi okuyacak hali bile bulamıyorum kendimde. İnşallah ilerleyen saatlerde düzelirsem bakarım. Boş bırakmayın takımı olur mu?Bide artık sandalyede otururken felaket sırtım ağrıyor. O nedenle uzun süre kalamıyorum.
gel şekerim küçülttürelim=) yok benim popom felan var ya dümdüz değilim yani...ben su an 35 bedenim sanırım ahhahaah=) 36 ların bacakları bol geliyor belleri tam oluyor.34 ünde beli olmuyor böyle ilgünç...o yüzden benim belimi inceltmem lazım o yüzden de spor lazım löp löp değil etlerim ama doğum öncesine göre var bi yumusama tabikiii..benim kotlar falan gitti zaten onlar küçültülmez de kumaşları küçülttürdüm hepsini onlarda belli olmuyorbugün pek gelen giden olmamış hafta sonu dolayısı ile sanırımbizdekiler de senelrdir görüşmeyince 1 saat önce gittiler, öldüm bittim tüm gün ayakta hizmet etmekten iki gündür canım çıktı yani
amaaaa bir övüyorlar beni kızlar görseniiizzaralarından beni kiloluyken bilen bi ablamız vardı. beni kapıyı açınca gördüüü ve şook etek giymiştim 5 cm de topuklu vardı ayağımda iyice güzel durdu eteek görür görmez "buseeee sen ne olmuşsun kızım böyle maşallah " demeye başladııı rahat 10 kg vermişsin dediiii evet verdim dediim ay bi mutlu oldum bi mutlu oldum anlatamaaam
sabah da tartıda 52.7 gördüm zaten, ona da ayrıca bi sevindiiim
çikolata konusunda mutsuzmutlu da sen de harikasın canım ya, maşşallah yaa
vallahi harika olur canım yaa, daha ne olsun tarzında süper olur yani
canım maşallah bi 15 kg vermişsin sen de benim gibi, kararlı olursan devamı da gelir. motivasyonun sen burda olduğun sürece düşmez bana kalırsa, düşerse de toparlanır burdaki paylaşımlarla, o açıdan çok şanslıyız gerçekten
ah canım hazal dı yanlış hatırlamıyorsam :26: sorma benim hiçbir şeyim olmuyor bana, hepsi büyük. kazaklarım, pantolonlarım hep heba olacak diye korkuyorumistanbuldaysan ve memnun kaldıysan ben de senin terzine küçülttüreyim bendenlerini 52 de güzel olur canım. sanırım sen 34 beden olmak istiyorsun değil mi?
bugün bize gelen arkadaşım 34 bedendi, şöyle bi baktım kötü görünmedi gözüme vallahi, ama ne kalça vardı ne bir şey. o açıdan pek de iyi değildi sanki, hiç basen falan yoktu. ben biraz toto seviyorum yaa :26:
kız kimse deme venüüsben sıkının sıkısı diyet yapıyorum, dukan kraliçesini unutmaaaaa canım bile çekmiyor hatta biliyorsun bugün gözümün önünde envayi çeşit pasta börek salata ne ararsan vardı ama cısss elimi bile sürmedim, yan gözle bile bakmadım. kestim kestim servis ettim anca
hoş geldin kuzuum. çok yok geçmiş bugün hafta sonu dolayısı ile
börek olmamış canım. çayın şekeri de cıss olmamış. ben de eskiden 3 şekerli içiyordum hatta, şimdi şekersiz içiyorum. şekersize geçmelisin. başta zorlanırsın ama 2 haftada alışılıyormuz da olmamış bencee onun haricinde beğendim. pilava da kızar gerçi kaptan ama 2 kaşık diye hadi ben bir şey demiyorum
canım ben bu menüyü beğendim ama omletteki yağ olmamış. ben hiç yağsız yapıyorum. yapışmaz tavayı kızdır ve üzerine dök yumurtayı. biraz tuzlayabilirsin ya da karabiber vs. gayet de hoş oluyor1 gr yağ 9 kalori, aklında bulunsun
ah canım benim çok geçmiş olsun ya. umarım iyi olursun bir an önce :26: merak etme ben yettim gari boş falan bırakmambiliyorsun ki geceler ben ve emoştan sorulur takımda kaptaan
burcucum sen kaç kilosun, boyun kaç ve kaça inmek istiyorsun? söylemişsindir ama çok kalabalıklaştık bir anda birkaç kişi gelince aklımda kalmadı inan kimsenin söyledikleri :26: yavaş yavaş sizi kafamda oturtuyorum.
sana da bi ticker yapalım bizim gibi kilo cetveli, o bile insanı motive ediyor inan
hazaaal
eceeeem
hoş geldiniz kızlaaar
canım ben 21 yaşındayım şu an 73 kiloyum 160 boyundayım 60 kilo olmak istiorum benm tickerım var görünmüyor mu ?
canım seninki yanliş olmuş baştan yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?