Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aynen öyle canım hayat devam ediyor kilolar gidince daha hızlı hareket etcek

Son düzenleme:

ayy çok mutlu oldum ebrucum :) ben çok sevdim burayı hedefime ulaşsam da gitmek istemiyorum :) sonuna kadar kararlıyım aynen devam :)

ismin çok hoşmus heheh limonlu brokoli=))))evet ya buranın havası bi başka geçen sene burası olmasa bende zor verirdim valla kiloları....

brokoliye bayılırım hele ki limonluysa değmeyin keyfime :) bu arada ismim emine :)

ecoooş bu hareketi biz plateste yapıyoduk sonra alışkanlık oldu arada yapıyorum gerçekten çok faydası var göğüslerim dik duruyo o kadar kilo almama rağmen sarkmadı şimdi hala devam ediyorum yapmaya :)

ayyh fark atmışız resmen inşallah her haftamız böyle olur
:124::124::124:

ayy çok teşekkür ederim ebrucumm sizinde emeğiniz çok bu başarımızda bütün takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum :) kocaman öpücükler yolluyorum size :)

kızlar merhaba, menümü yazayım, misafir gelcek bir daha giremeyebilirim akşam

sabah 09:00
1,5 dilim börek, 3 çay bardağı tek şekerli çay

ara 11:30
bir türk kahvesi

öğle 13:00
tarhana çorbası iki kaşık lahana yarım kase yoğurt

ara 15:30
bir tane havuç, bir lokma muz

akşam 18:00
bir tabak yeşil mercimek yemeği, yarım dilim ekmek, 2 kaşık pilav
( öğlenden çok aç olduğum için dayanamadım, aslında öğle daha doyurucu akşam daha hafif yemeliyim)

bir litre yeşil çay, bol su
spor bugün yok maalesef
ama yatmadan 100 mekik çekerim

Sabah

1 tatlı kaşığı yağ ile yapılmış 1 yumurtadan omlet
roka maydanoz
3 zeytin
yarım kibrit kutusu peynir

geç kalktığım için ara öğün öğle yemeğim gibi oldu

1 portakal 8 tane fındık

akşam

yarım küçük kase mercimek çorbası
4 yemek kaşığı pırasa
salata
1 tane haşlanmış küçük tavuk pirzolası

şu ana kadar 2 lt su
2 bardak bitki çayı
egzersiz olarak ev temizledim market alışverişine gittim akşamda 50 tane mekik çekerim :d

evet önemli olan doğumdan sonra boğazını tutmak benim hamileliğim 9 ay boyunca mide bulantısı ile geçti tiksinme vs birşey yiyemedim toplamda 9 kg aldım 72 ile hamile kaldım 68 e düştüm ilk 3 ay sonrasında 79 ile doğuma gittim doğumdan sonra iştah maşallah bi açıldı tutabilene aşk olsun tabi insan anlamıyor ye süt olsun al sana kilo doğuma gittim kilolar iki 2 yıldır üstümde 83 e kadar çıkmıştım 79 a düştüm sonra dankladı napıyorum ben bu yüklerden kurtulacağım dedim ve buraya geldim iiyiki geldim ben bu yükten kurtulacağım azimli olun kararlı olun kızlar hep birklikte çıtırlaşacağız hadi bakalım

ne güzel benimde kayınvaldem vardı kayınbabam vardı emekli bana tulumba tatlıları nutellalar ne kadar cıslar varsa arkası kesilmeden geliyordu beni düşünüyordu saolsun ama ben düşünememişim yedimde yedim ii halt ettim tabi neyse iştah açılınca sonuç bu oldu o yönden şanslısın en azından uyarmışlar tabi o dönemde birde alıngan oluyorsun kayınvalidem belki üzülür diye yemede diyememiştir kadın biliyorsa bile uyaran biri olması şart tehlikeli bir dönem

EMELCİM ŞEKERİ KES ÇAYIN TADININ GÜZELLİĞİNİ OZAMAN ANLAYACAKSIN BENCE HAVUÇ VE MUZ BİR ARADA YOĞUN OLUR BİRDE BÖREK CISSS EVET BENCEDE ÖĞLEN SIKI YERSEN AKŞAMA AÇIKMIYORSUN OKADAR YİNEDE AFİYET OLSUN

AFİYET OLSUN BURCU

Afiyet olsun burcu[/quote]

teşekkür ederim :d

Son düzenleme:
Kızlar buralardayım ama kendimi acaip yorgun hissediyorum. Geçmişi okuyacak hali bile bulamıyorum kendimde. İnşallah ilerleyen saatlerde düzelirsem bakarım. Boş bırakmayın takımı olur mu?Bide artık sandalyede otururken felaket sırtım ağrıyor. O nedenle uzun süre kalamıyorum.

bugün pek gelen giden olmamış hafta sonu dolayısı ile sanırım bizdekiler de senelrdir görüşmeyince 1 saat önce gittiler, öldüm bittim tüm gün ayakta hizmet etmekten iki gündür canım çıktı yani

amaaaa bir övüyorlar beni kızlar görseniiizz aralarından beni kiloluyken bilen bi ablamız vardı. beni kapıyı açınca gördüüü ve şook etek giymiştim 5 cm de topuklu vardı ayağımda iyice güzel durdu eteek görür görmez "buseeee sen ne olmuşsun kızım böyle maşallah " demeye başladııı rahat 10 kg vermişsin dediiii evet verdim dediim ay bi mutlu oldum bi mutlu oldum anlatamaaam

sabah da tartıda 52.7 gördüm zaten, ona da ayrıca bi sevindiiim

çikolata konusunda mutsuzmutlu da sen de harikasın canım ya, maşşallah yaa

vallahi harika olur canım yaa, daha ne olsun tarzında süper olur yani

canım maşallah bi 15 kg vermişsin sen de benim gibi, kararlı olursan devamı da gelir. motivasyonun sen burda olduğun sürece düşmez bana kalırsa, düşerse de toparlanır burdaki paylaşımlarla, o açıdan çok şanslıyız gerçekten

ah canım hazal dı yanlış hatırlamıyorsam :26: sorma benim hiçbir şeyim olmuyor bana, hepsi büyük. kazaklarım, pantolonlarım hep heba olacak diye korkuyorum istanbuldaysan ve memnun kaldıysan ben de senin terzine küçülttüreyim bendenlerini 52 de güzel olur canım. sanırım sen 34 beden olmak istiyorsun değil mi?

bugün bize gelen arkadaşım 34 bedendi, şöyle bi baktım kötü görünmedi gözüme vallahi, ama ne kalça vardı ne bir şey. o açıdan pek de iyi değildi sanki, hiç basen falan yoktu. ben biraz toto seviyorum yaa :26:

kız kimse deme venüüs ben sıkının sıkısı diyet yapıyorum, dukan kraliçesini unutmaaaaa canım bile çekmiyor hatta biliyorsun bugün gözümün önünde envayi çeşit pasta börek salata ne ararsan vardı ama cısss elimi bile sürmedim, yan gözle bile bakmadım. kestim kestim servis ettim anca

ben geldimm :) oyhh sonunda evdeyim ya çok yoruldum yine.. geçmişi okuyayım bakayım neler kaynatılmış ben yokken :)

hoş geldin kuzuum. çok yok geçmiş bugün hafta sonu dolayısı ile

börek olmamış canım. çayın şekeri de cıss olmamış. ben de eskiden 3 şekerli içiyordum hatta, şimdi şekersiz içiyorum. şekersize geçmelisin. başta zorlanırsın ama 2 haftada alışılıyor muz da olmamış bencee onun haricinde beğendim. pilava da kızar gerçi kaptan ama 2 kaşık diye hadi ben bir şey demiyorum

canım ben bu menüyü beğendim ama omletteki yağ olmamış. ben hiç yağsız yapıyorum. yapışmaz tavayı kızdır ve üzerine dök yumurtayı. biraz tuzlayabilirsin ya da karabiber vs. gayet de hoş oluyor 1 gr yağ 9 kalori, aklında bulunsun

ah canım benim çok geçmiş olsun ya. umarım iyi olursun bir an önce :26: merak etme ben yettim gari boş falan bırakmam biliyorsun ki geceler ben ve emoştan sorulur takımda kaptaan

ayyyyy tamam bi dahakine hiç yagsız yaparım ben bi tatlı kaşığından bişi olmaz sanıodum

Son düzenleme:

sabah misafirler gelince alıntıma cevap yazamadım kızlar ondan öyle oldu şimdi cevap vereyim onlara daa

dontpanic kullanıcısından alıntı

Kızlar vaktim yok birazdan çıkacağız anneannemlere gideceğiz ve internetten kopuşum da bu suretle başlamış olucak. Ebru'm sana özelden mesaj atmıştım izne ayrılmak isteyişim ve nedenleriyle ilgili ama, yanlışlıkla -alışkanlık olmuş- "MESAJ SAYIM" diye başlık atmıştım. Belki ondan farkedememişsindir :44:

Anneannemlere gidince dayımın telefonunda internet bağlantısı varsa ondan girip bakarım cevabına. Sizi çoooooooook seviyorum hoşçakalın......

ah tubişim canım yaa, sensiz içim buruk olacak gerçekten :26: biz de seni çook seviyoruz
hoşçakal canım

mutsuzmutlu kullanıcısından alıntı

bişey söyleyimmi kızlar, 3 gündür çikolatasız ve tatlısız yaşıyorum ben :))
bugün çaydaki kahvedeki şekeride kesiyorum
gazam mübarek olsun :)

canım harikasın çok tebrik ederim seni. nazar değmesin böyle devam edersin umarım. bak ben 2 aydır HİÇ şeker, meyve, bakliyat, çerez, cips vs. yaniiii sebze ve et, süt ürünleri hariç ağzıma hiçbir şey sürmediim dukan diyeti yapıyorum belki duymuşsundur. çook sıkı bir diyet, kaçamağa müsade yok. ama kafamda öylesine bitirdim ki canım hiçbir şey çekmiyor. çilek çok severim bugün annem çilekli çikolata soslu tatlı yaptı onu bile çekmedi canııım senin neyin eksik, çikolata da neymiiiş boşver çikolatayı falaan, taş gibi olacaksın onları yemediğin de çıtır hatun olacaksın. sonra abartmadan yersin nasılsa çikolatanı daa, hem de sağlıklı olacaksın. bunları düşün canııım

EVSEBU kullanıcısından alıntı

maşallah ecem

afiyet olsun zamanla dahada ii olacak emelcim

afiyet olsun öğün atlamasan ii olur

hemen deniyorum benim cadı 2 yaşını geçti hala emiyor biras daha havalar ısınsın diye beklliyorum oyalamam kolay olur belki yakında dizime değecek o biçim şekil bozukluğu yaşıyorum acil toparlamam lazım canım saol

kesinlikle başla bu fırsat kaçmaz

tuğbacım çok üzüldüm çabuk gel kendini özletme fazla arada uğramaya çalışl sende a.e.o bebeğim kib.

emoşşş afiyet olsun

yemek yok buse cısss

deniyorummm

maşallah kızlar burcu aynı şehirdeyiz yenimahalle bende

evet tebrik ediyorum harika bir sonuççççç
şu güzelliğe bak bu sonucu hep görürürüz inşşşş çok gurur vericiiiiiiii ayrıca dalin arkadaşımızıda kutluyorum nasıl bir kilo kaybı maşallah

yok semoşum ya, sen benden bekler misin kaçamak buna inanabilir misin yaniiiiiii

Son düzenleme:
ayyyyy tamam bi dahakine hiç yagsız yaparım ben bi tatlı kaşığından bişi olmaz sanıodum

burcucum sen kaç kilosun, boyun kaç ve kaça inmek istiyorsun? söylemişsindir ama çok kalabalıklaştık bir anda birkaç kişi gelince aklımda kalmadı inan kimsenin söyledikleri :26: yavaş yavaş sizi kafamda oturtuyorum.

sana da bi ticker yapalım bizim gibi kilo cetveli, o bile insanı motive ediyor inan

doğru diyorsun canım sen yanliş anlayabilirdin tabi=) ben anneme çaktırmadan çikolata yiyorum ama yine hehehehhehya varya hani derler ya hamilelikte çok kilo alan cabuk verir diye kimi duysam cidden öyle bende 24 kilo almiştim verdim bak sen 9 kg almişsin üzerine almişsin.. demek ki ne yapiciiizzz hamilelikte delü gibi yiciizzzzz hehehhe

ebru sen dinlensene doğurdun doğuracan..hemde nasıl ağrır o sırt offf
gel şekerim küçülttürelim=) yok benim popom felan var ya dümdüz değilim yani...ben su an 35 bedenim sanırım ahhahaah=) 36 ların bacakları bol geliyor belleri tam oluyor.34 ünde beli olmuyor böyle ilgünç...o yüzden benim belimi inceltmem lazım o yüzden de spor lazım löp löp değil etlerim ama doğum öncesine göre var bi yumusama tabikiii..benim kotlar falan gitti zaten onlar küçültülmez de kumaşları küçülttürdüm hepsini onlarda belli olmuyor

canım ben 21 yaşındayım şu an 73 kiloyum 160 boyundayım 60 kilo olmak istiorum benm tickerım var görünmüyor mu ?

sabah
1 yumurtayla omlet
yeşil çay
1 dilim pastırma
yarım kk kaşar peyniri
yeşil çay (ekmek yok)

öğle
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
3 tane minik salatalık turşusu
1 dilim ekmek

ara
2 tane kuru kayısı
yeşil çay

akşam
et haşlama (çeyrek patates çeyrek havuç et de 2 köfte kadar)
2 kaşik pilav
salata
yarım dilim ekmek

ve az önce dayanamayıp 2 kare çikolata(yani küçük parça kare yanliş anlaşilmasın heheh)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…