gördüm canım mesajını ama ben sana cevap atamadım 100 mesajı doldurmadığım içinbu arada memnun oldum
kızlarr ben geldim bi bakım dedim geçmişe bi göz attım ama alıntılayamadım temizlik yapacağım kızımın odasını düzenleyeceğiz bugün akşama gelirim şekerler öpüldünüz
sağol canım benim ama basenlerimide görmüşsündür
insallah canım kurtulurum 1 ayda....ya ben hayatımda hiç diyet yapmadım sadce doğumdan sonra yaptım buaraya girdiğimde 65 tim o zaman başlamiştim 52 ye düşünce bıraktım zaten şimdi 54 e çıkmışım geri tırstım biraz almiyim diye..evet ya gram gram gidecek benimkide.senin de kilon çok iyi bu arada
Umarım öyle olur canım. Ben hiç sabırlı birisi değilim bu konuda. Bir ay süper diyet yapıp, bir anda bırakabiliyorum. Kendimden çok korkuyorum ama çoook da kararlıyım. Bu takımda sabırlı olmayı da öğreneceğim. Bu iş ancak sabırla olur, hızlı yada değil yeterki gitsin değil mi? :]
Canım sen zaten nasıl yemen gerektiğini biliyorsun. 2 kaşık pilav yiyeceksen öğlen yemelisin, börek yerine 2 dilim ekmek, biraz da kuru yemiş yerdin, daha çok doyardın. :]
Afiyet olsun canım. Menün güzelmiş, ama sen de benim gibi düzensiz beslenip öğün atlayabiliyorsun sanırım. Bu durum kiloyu hemen etkiliyor, zararlı. :)
Geçmiş olsun canım kaptanım. Umarım bugün biraz daha iyi olursun, aramıza dönersin.
Buseciğim ya seni yerim! :) Sana nasıl imreniyorum anlatamam. Nazar boncuğu tak kendine. (Çok ciddiyim!) Elbette canım seni unutur muyum bundan sonra, genelleme yapınca öyle yazmışım. Süpersin :)
Ben de 21 yaşındayım canım ama senden 10 kilo kadar fazlam var. Benim boyum da 1.70.. 60 kiloya düşsem yetecek sanırım fakat benim hedefim 55 kilo.. :)
Canımcım mutsuzmutlucuğuma da söylemiştim, pilav-baklagil vb. bir besin tüketeceksiniz bunu akşam değil öğlen yapmalısınız ve kesinlikle yanında ekmek tüketmemelisiniz. Heleki hatırladığım kadarıyla senin kilon azdı. Böyle ince ayrıntılara dikkat etmen gerekiyor çünkü fazla kilo ne kadar az ise okadar zor kilo veriliyor. :)
Tatlım yaaa! Sence en etkili bacak inceltme egzersizi hangisi olabilir?
Gelecek ay yüzmeye gitsem mi sizce kızlar?
Kesinlikle canım bu da bir başarı. Seni çok iyi anlıyorum, ben de delicesine çikolata yiyen birisiydim. Bir kavanoz Nutella'yı bir günde yemişliğim var. Ama dediğim gibi burada uyarıldığın ufak tefek detaylar, takımımızın kuralları hem diyetin için çok iyi hem de takımın dsiplini açısında önemli. Kendini tuttuğun için çok mutlu oldum ama sen zaten zayıfsın fıstık, işin benimkinden birazcık daha zor. :)
İşte süper bir menü! Canım afiyet olsun, alerji durumuna da üzüldüm. Akşam menünden yoğurdu çıkart tabiki, seni kötü etkileyecekse ne yararı var..
Heheheh anlat bakalım o pudingimsihelvayı :)
Günaydın tatlııım! Geçmişi okumaktan geç cevap verebiliyorum ama artık napalım :)
Burcucuğum inan ben de çok zor kalktım, yataktan birisi çekiyor sanki. Eskiye göre daha az enerji almaktan oluyor sanırım.
Hoşbulduk Buseciğimmm :)
Ay aklıma tavuklu mantarlı penneyi getirdin. OFFF
anım ismin neydiya ben bi 60 a düşüyümde gerisi gelir düşüncesindeyim boyum 160 ama önce herkes bi 60 kilo halime alışsın olunca sonra biraz dha zayıflarım belki
veeeeeeeeee ipimi aldım kızlarütümü yapayım ders çalışıyım atlamaya başlıcam
kızlarr ben geldim bi bakım dedim geçmişe bi göz attım ama alıntılayamadım temizlik yapacağım kızımın odasını düzenleyeceğiz bugün akşama gelirim şekerler öpüldünüz
Görüşürüz canıımm, kolay gelsin :)
Ben buralardayım, gelen olursa iki laflarız yahuuu
pek belli olmuyor canım fotoğraftan, ama kurtulacaksın merak etme
ömründe bir kere diyet yaptıysan şanslısın canım. çok sık diyet yapanlara göre daha çabuk gider kilolarıneminim 65 ten 52 ye de zorlanmadan inmişsindir ilk diyetin olduğundan. ben ilk diyete lise sonda girdim. bu benim 3. diyetim. 1-2 kısa denemem de olmuştu hatta bu 5. falandır ama dahası olmayacak kararlıyım
sen de olacaksın benim gibi venüscüm, imrenmek güzeldir, gaza getirir insanıı
yapacak bir şey yok, bilmeden getirdim aklına vallahikoş koş su iç, unut onu
1,60 boya 60 kg fazlaaaetin çok mu sıkı canım?
hadi bakalıım, ben de bugün 50 taneyle başlayayım diyorum
görüşürüz akşama semoş
yettim gari venüss
evet ya haklısın azaltıcam bugub hiç yemedim çikolata dayanmalıyım hemde çookkkkkUmarım öyle olur canım. Ben hiç sabırlı birisi değilim bu konuda. Bir ay süper diyet yapıp, bir anda bırakabiliyorum. Kendimden çok korkuyorum ama çoook da kararlıyım. Bu takımda sabırlı olmayı da öğreneceğim. Bu iş ancak sabırla olur, hızlı yada değil yeterki gitsin değil mi? :]
Canım sen zaten nasıl yemen gerektiğini biliyorsun. 2 kaşık pilav yiyeceksen öğlen yemelisin, börek yerine 2 dilim ekmek, biraz da kuru yemiş yerdin, daha çok doyardın. :]
Afiyet olsun canım. Menün güzelmiş, ama sen de benim gibi düzensiz beslenip öğün atlayabiliyorsun sanırım. Bu durum kiloyu hemen etkiliyor, zararlı. :)
Geçmiş olsun canım kaptanım. Umarım bugün biraz daha iyi olursun, aramıza dönersin.
Buseciğim ya seni yerim! :) Sana nasıl imreniyorum anlatamam. Nazar boncuğu tak kendine. (Çok ciddiyim!) Elbette canım seni unutur muyum bundan sonra, genelleme yapınca öyle yazmışım. Süpersin :)
Ben de 21 yaşındayım canım ama senden 10 kilo kadar fazlam var. Benim boyum da 1.70.. 60 kiloya düşsem yetecek sanırım fakat benim hedefim 55 kilo.. :)
Canımcım mutsuzmutlucuğuma da söylemiştim, pilav-baklagil vb. bir besin tüketeceksiniz bunu akşam değil öğlen yapmalısınız ve kesinlikle yanında ekmek tüketmemelisiniz. Heleki hatırladığım kadarıyla senin kilon azdı. Böyle ince ayrıntılara dikkat etmen gerekiyor çünkü fazla kilo ne kadar az ise okadar zor kilo veriliyor. :)
Tatlım yaaa! Sence en etkili bacak inceltme egzersizi hangisi olabilir?
Gelecek ay yüzmeye gitsem mi sizce kızlar?
Kesinlikle canım bu da bir başarı. Seni çok iyi anlıyorum, ben de delicesine çikolata yiyen birisiydim. Bir kavanoz Nutella'yı bir günde yemişliğim var. Ama dediğim gibi burada uyarıldığın ufak tefek detaylar, takımımızın kuralları hem diyetin için çok iyi hem de takımın dsiplini açısında önemli. Kendini tuttuğun için çok mutlu oldum ama sen zaten zayıfsın fıstık, işin benimkinden birazcık daha zor. :)
İşte süper bir menü! Canım afiyet olsun, alerji durumuna da üzüldüm. Akşam menünden yoğurdu çıkart tabiki, seni kötü etkileyecekse ne yararı var..
Heheheh anlat bakalım o pudingimsihelvayı :)
Günaydın tatlııım! Geçmişi okumaktan geç cevap verebiliyorum ama artık napalım :)
Burcucuğum inan ben de çok zor kalktım, yataktan birisi çekiyor sanki. Eskiye göre daha az enerji almaktan oluyor sanırım.
Hoşbulduk Buseciğimmm :)
Ay aklıma tavuklu mantarlı penneyi getirdin. OFFF
yemek yapmak çok basit kuzum hele ki zevk alıarak yaparsanAyh kızlar buradaki herkes çok marifetli! Birileri börek-çörek yapar, birileri bahar temizliğini yapar, birileri ütüsünü halleder. Ben hiçbir şeyden anlamıyorum. :/ Ama yemek yapmayı öğrenmek istiyorum gerçekten.
pek belli olmuyor canım fotoğraftan, ama kurtulacaksın merak etme
ömründe bir kere diyet yaptıysan şanslısın canım. çok sık diyet yapanlara göre daha çabuk gider kilolarıneminim 65 ten 52 ye de zorlanmadan inmişsindir ilk diyetin olduğundan. ben ilk diyete lise sonda girdim. bu benim 3. diyetim. 1-2 kısa denemem de olmuştu hatta bu 5. falandır ama dahası olmayacak kararlıyım
sen de olacaksın benim gibi venüscüm, imrenmek güzeldir, gaza getirir insanıı
1,60 boya 60 kg fazlaaaetin çok mu sıkı canım?
hadi bakalıım, ben de bugün 50 taneyle başlayayım diyorum
görüşürüz akşama semoş
yettim gari venüss
tabi bugün pazar herkes uyuyor, geziyor dimiii
süper canım menün çok beğendim...
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
ebruuummm hoş geldiiiinnnn
ay kızlar bugün menümde mantar vaarne zamandır yemiyordum annem almış gelmiş şimdi yapacak, tavukla da ne güzel gider oohh
canım aslında zor bişi yok benm anne baba çalıştığı için biraz benim elime bakıyorlar 2 senede tüm yemekleri öğrendim ruh halim iyiyse çok güzel yemekler yapabiliorum. sanırım erkek arkadaşım bu durumdan çok memnun devamlı yemek yaptırıo kendine
veeeeeeeeee ipimi aldım kızlarütümü yapayım ders çalışıyım atlamaya başlıcam
sabah ve öğle birleşti bugün geç kalktım çünkü :d
2 tambugday ekmek diliminin arasına peynir ve domatesle yağsız tost
3 tane zeytin
roka maydanoz kıvırcık
ara:
5 tane fındık 5 tane kuru üzüm
akşam:
Küçük bi kase tarhana çorbası
4 yemek kaşığı pırasa
salata
1 DİLİM TAM BUĞDAY
200 tane ip atladım ama 50 atladım 2 dk ara verdim o şekilde bi atlayışta deil :d 50 tane mekik :d
şu ana kadar 2 lt su
kahvaltıda 4 bardak şekersiz çay
2 bardakta 9 lu çay içtim kızlarrrrrrrrrrr
ben hariç busecim herkes uyurken ben ders dinliyodumama dersten sonra kendimi sokaklara attım daha yeni geldim eve
teşekkür ederim tatlım :)
mantaaaaaar ayy gidip alıcam çok canım istediyarın unutmam inşallah :)
ben de ilk senin gibiydim erkek arkadaşım hep yemek yaptırıyodu şimdi tersine döndü ben ona yaptırıyormçok marifetli maşallah
nerden aldın canım bende internetten sipariş vermeyi düşünüyodum da çok kararsız kaldım :44:
burcucum kahvaltın çok güzel çok beğendim
teşekkür ederim canımben şimdilik normal bi atlama ipi aldım canım ya oyuncakçılardan sayaçlı almadım. erkek arkadaşım sadece et yemekleri biliyo canım ya güzelde yapıyo ama hep et de olmuo yani
Hihih merak etme hemen kontrol ediyorum kendimi, geçti çoktaan :) Sen gelmişsin, ben diziye gitmişim canım.sen de olacaksın benim gibi venüscüm, imrenmek güzeldir, gaza getirir insanıı
yettim gari venüss
Maşallah canım, afiyet olsun. Sporun da süper! Böyle devam edersin umarım :)
sabah ve öğle birleşti bugün geç kalktım çünkü :d
2 tambugday ekmek diliminin arasına peynir ve domatesle yağsız tost
3 tane zeytin
roka maydanoz kıvırcık
ara:
5 tane fındık 5 tane kuru üzüm
akşam:
Küçük bi kase tarhana çorbası
4 yemek kaşığı pırasa
salata
1 DİLİM TAM BUĞDAY
200 tane ip atladım ama 50 atladım 2 dk ara verdim o şekilde bi atlayışta deil :d 50 tane mekik :d
şu ana kadar 2 lt su
kahvaltıda 4 bardak şekersiz çay
2 bardakta 9 lu çay içtim kızlarrrrrrrrrrr
Bugünlük dene bakalım canım, daha sonra deneme değil kural olacaktır bu senin için.evet ya haklısın azaltıcam bugub hiç yemedim çikolata dayanmalıyım hemde çookkkkk
yemek yapmak çok basit kuzum hele ki zevk alıarak yaparsan
Cıs şeyler miii? Nelermiş onlar?öğlen çok cısss şeyler yedim ben ya dışarıdaydık akşamı çok hafif atlatmalıyım tabi çikolatasız
venüüüüüs napıyosun canım nasılsın?
sorma ya et takıntısı erkeklerin ortak özelliği sanırımbaşka yemekler de biliyo allahtan :) ablasının yemek sitesi var ablasından alıyo tarifleri ilk yapışında da tutturuyo
Hihih merak etme hemen kontrol ediyorum kendimi, geçti çoktaan :) Sen gelmişsin, ben diziye gitmişim canım.
Maşallah canım, afiyet olsun. Sporun da süper! Böyle devam edersin umarım :)
Bugünlük dene bakalım canım, daha sonra deneme değil kural olacaktır bu senin için.
Yemek konusunu da bu yaz boş zamanımda çözmeyi düşünüyorum :)
Cıs şeyler miii? Nelermiş onlar?
Canım şimdi gördüm. İyiyim, tatil günümü tembel tembel geçiyorum. Sen nasılsın bebeğim?
16.3.13
Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli etimek
Ara:
1 orta boy yeşil elma
5 fınfık
Öğle:
5 - 6 yemek kaşığı kereviz
1/2 porsiyon karışık, mısırlı salata
1 kase mercimek çorbası
Ara:
1 kutu süt (%0.15 yağlı)
1 orta boy yeşil elma
Akşam :
3 - 4 köfte kadar misket köfte
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)
1 kase mercimek çorbası
* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?