Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlarr ben geldim bi bakım dedim geçmişe bi göz attım ama alıntılayamadım temizlik yapacağım kızımın odasını düzenleyeceğiz bugün akşama gelirim şekerler öpüldünüz

kızlarr ben geldim bi bakım dedim geçmişe bi göz attım ama alıntılayamadım temizlik yapacağım kızımın odasını düzenleyeceğiz bugün akşama gelirim şekerler öpüldünüz

Görüşürüz canıımm, kolay gelsin :)
Ben buralardayım, gelen olursa iki laflarız yahuuu

sağol canım benim ama basenlerimide görmüşsündür

pek belli olmuyor canım fotoğraftan, ama kurtulacaksın merak etme

ömründe bir kere diyet yaptıysan şanslısın canım. çok sık diyet yapanlara göre daha çabuk gider kiloların eminim 65 ten 52 ye de zorlanmadan inmişsindir ilk diyetin olduğundan. ben ilk diyete lise sonda girdim. bu benim 3. diyetim. 1-2 kısa denemem de olmuştu hatta bu 5. falandır ama dahası olmayacak kararlıyım

sen de olacaksın benim gibi venüscüm, imrenmek güzeldir, gaza getirir insanıı
yapacak bir şey yok, bilmeden getirdim aklına vallahi koş koş su iç, unut onu

anım ismin neydi ya ben bi 60 a düşüyümde gerisi gelir düşüncesindeyim boyum 160 ama önce herkes bi 60 kilo halime alışsın olunca sonra biraz dha zayıflarım belki

1,60 boya 60 kg fazlaaa etin çok mu sıkı canım?

veeeeeeeeee ipimi aldım kızlar ütümü yapayım ders çalışıyım atlamaya başlıcam

hadi bakalıım, ben de bugün 50 taneyle başlayayım diyorum

görüşürüz akşama semoş

Görüşürüz canıımm, kolay gelsin :)
Ben buralardayım, gelen olursa iki laflarız yahuuu

yettim gari venüss

etim sıkı canım kmse 73 kilo oluğuma inanmıo 65 ancasındır diolar ama gerçekler acı ben bi 60 a düşeyimde geriside gelir die düşünüyorum şu an hedefim 60 kg busecim

sabah ve öğle birleşti bugün geç kalktım çünkü :d

2 tambugday ekmek diliminin arasına peynir ve domatesle yağsız tost

3 tane zeytin

roka maydanoz kıvırcık

ara:

5 tane fındık 5 tane kuru üzüm

akşam:

Küçük bi kase tarhana çorbası

4 yemek kaşığı pırasa

salata

1 DİLİM TAM BUĞDAY

200 tane ip atladım ama 50 atladım 2 dk ara verdim o şekilde bi atlayışta deil :d 50 tane mekik :d

şu ana kadar 2 lt su
kahvaltıda 4 bardak şekersiz çay
2 bardakta 9 lu çay içtim kızlarrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
evet ya haklısın azaltıcam bugub hiç yemedim çikolata dayanmalıyım hemde çookkkkk

yemek yapmak çok basit kuzum hele ki zevk alıarak yaparsan

insallah canım bu son olur senin için de..evet ya kolay inmiştm bi de emzirdiğim için kalori de bol yakıyorsun

öğlen çok cısss şeyler yedim ben ya dışarıdaydık akşamı çok hafif atlatmalıyım tabi çikolatasız

tabi bugün pazar herkes uyuyor, geziyor dimiii

ben hariç busecim herkes uyurken ben ders dinliyodum ama dersten sonra kendimi sokaklara attım daha yeni geldim eve

süper canım menün çok beğendim...

teşekkür ederim tatlım :)

mantaaaaaar ayy gidip alıcam çok canım istedi yarın unutmam inşallah :)

ben de ilk senin gibiydim erkek arkadaşım hep yemek yaptırıyodu şimdi tersine döndü ben ona yaptırıyorm çok marifetli maşallah

veeeeeeeeee ipimi aldım kızlar ütümü yapayım ders çalışıyım atlamaya başlıcam

nerden aldın canım bende internetten sipariş vermeyi düşünüyodum da çok kararsız kaldım :44:

burcucum kahvaltın çok güzel çok beğendim

teşekkür ederim canım ben şimdilik normal bi atlama ipi aldım canım ya oyuncakçılardan sayaçlı almadım. erkek arkadaşım sadece et yemekleri biliyo canım ya güzelde yapıyo ama hep et de olmuo yani

teşekkür ederim canım ben şimdilik normal bi atlama ipi aldım canım ya oyuncakçılardan sayaçlı almadım. erkek arkadaşım sadece et yemekleri biliyo canım ya güzelde yapıyo ama hep et de olmuo yani

sorma ya et takıntısı erkeklerin ortak özelliği sanırım başka yemekler de biliyo allahtan :) ablasının yemek sitesi var ablasından alıyo tarifleri ilk yapışında da tutturuyo

sen de olacaksın benim gibi venüscüm, imrenmek güzeldir, gaza getirir insanıı
yapacak bir şey yok, bilmeden getirdim aklına vallahi koş koş su iç, unut onu

yettim gari venüss
Hihih merak etme hemen kontrol ediyorum kendimi, geçti çoktaan :) Sen gelmişsin, ben diziye gitmişim canım.
Maşallah canım, afiyet olsun. Sporun da süper! Böyle devam edersin umarım :)
evet ya haklısın azaltıcam bugub hiç yemedim çikolata dayanmalıyım hemde çookkkkk

yemek yapmak çok basit kuzum hele ki zevk alıarak yaparsan
Bugünlük dene bakalım canım, daha sonra deneme değil kural olacaktır bu senin için.
Yemek konusunu da bu yaz boş zamanımda çözmeyi düşünüyorum :)
öğlen çok cısss şeyler yedim ben ya dışarıdaydık akşamı çok hafif atlatmalıyım tabi çikolatasız
Cıs şeyler miii? Nelermiş onlar?
venüüüüüs napıyosun canım nasılsın?

Canım şimdi gördüm. İyiyim, tatil günümü tembel tembel geçiyorum. Sen nasılsın bebeğim?

sorma ya et takıntısı erkeklerin ortak özelliği sanırım başka yemekler de biliyo allahtan :) ablasının yemek sitesi var ablasından alıyo tarifleri ilk yapışında da tutturuyo

önemli olan da el lezzeti ve ilk yapışta tutturmak bende şimdi sebze yemekleri öğretiorum bakalım ıspanaktan filan başladık

16.3.13

Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli etimek

Ara:
1 orta boy yeşil elma
5 fınfık

Öğle:
5 - 6 yemek kaşığı kereviz
1/2 porsiyon karışık, mısırlı salata
1 kase mercimek çorbası

Ara:
1 kutu süt (%0.15 yağlı)
1 orta boy yeşil elma

Akşam :
3 - 4 köfte kadar misket köfte
1 kase yoğurt (%95 az yağlı)
1 kase mercimek çorbası

* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve

sağol canım bnm

bayanlar öğlen yediğimi söyleyeyim
içi alınmış yarım ekmek tantuni
yarım kase çorba

şimdi siz ne derseniz onu yicem akşam ççünkü acıkmaya basladım hiç bişi yemeden duramam söyleyin ne yiyim?
special k faalan mı yesem sütle ne yesemm

özel bi diyet mi uyguluosun yoksa kafana göre mi canım bana az yağlı şeyler tatsız geliyor ya ama alıştırcam kendimi artık az yağlı şeyler yemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…