tamamdır o zaman. bence sen en fazla 1 aya kurtulursun kilolardan. onu da şu yüzden diyorum. kilon az olduğu için gram gram vereceksin büyük ihtimal. bilmiyorum yani ben şuan gram gram veriyorum çünkü :26: bu arada kaç kiloyla başladın diyete sen canım?
bak burcu şu kilolardan bir kurtul çok dinç yapacaksın temizliğini de. vallahi ben 68 kg iken kollarımda derman yoktu. damacana suyu sebile zor kaldırıyordum. şimdi tecrübeli sucu gibi neredeyse damacanayı sırtıma alcamannem bile şaşırıyor yaaaaa sana ne oldu böyle diyor kadın, ne biçim güçlendin diyor
Günaydın canım takım arkadaşlarım, geçmişe bakıp hemen geliyorum. :)
burcucum profil fotoğrafına baktım şimdi, maşallah ne kadar güzelsin
tamamdır o zaman. bence sen en fazla 1 aya kurtulursun kilolardan. onu da şu yüzden diyorum. kilon az olduğu için gram gram vereceksin büyük ihtimal. bilmiyorum yani ben şuan gram gram veriyorum çünkü :26: bu arada kaç kiloyla başladın diyete sen canım?
bak burcu şu kilolardan bir kurtul çok dinç yapacaksın temizliğini de. vallahi ben 68 kg iken kollarımda derman yoktu. damacana suyu sebile zor kaldırıyordum. şimdi tecrübeli sucu gibi neredeyse damacanayı sırtıma alcamannem bile şaşırıyor yaaaaa sana ne oldu böyle diyor kadın, ne biçim güçlendin diyor
ayyy dağlar gibi ütüm var yarısını ütülemiştim molam bitti ütüye devam...görüşürüzzzz
Umarım öyle olur canım. Ben hiç sabırlı birisi değilim bu konuda. Bir ay süper diyet yapıp, bir anda bırakabiliyorum. Kendimden çok korkuyorum ama çoook da kararlıyım. Bu takımda sabırlı olmayı da öğreneceğim. Bu iş ancak sabırla olur, hızlı yada değil yeterki gitsin değil mi? :]aynen öyle canım hayat devam ediyor kilolar gidince daha hızlı hareket etcek
Canım sen zaten nasıl yemen gerektiğini biliyorsun. 2 kaşık pilav yiyeceksen öğlen yemelisin, börek yerine 2 dilim ekmek, biraz da kuru yemiş yerdin, daha çok doyardın. :]kızlar merhaba, menümü yazayım, misafir gelcek bir daha giremeyebilirim akşam
sabah 09:00
1,5 dilim börek, 3 çay bardağı tek şekerli çay
ara 11:30
bir türk kahvesi
öğle 13:00
tarhana çorbası iki kaşık lahana yarım kase yoğurt
ara 15:30
bir tane havuç, bir lokma muz
akşam 18:00
bir tabak yeşil mercimek yemeği, yarım dilim ekmek, 2 kaşık pilav
( öğlenden çok aç olduğum için dayanamadım, aslında öğle daha doyurucu akşam daha hafif yemeliyim)
bir litre yeşil çay, bol su
spor bugün yok maalesef
ama yatmadan 100 mekik çekerim
Afiyet olsun canım. Menün güzelmiş, ama sen de benim gibi düzensiz beslenip öğün atlayabiliyorsun sanırım. Bu durum kiloyu hemen etkiliyor, zararlı. :)Sabah
1 tatlı kaşığı yağ ile yapılmış 1 yumurtadan omlet
roka maydanoz
3 zeytin
yarım kibrit kutusu peynir
geç kalktığım için ara öğün öğle yemeğim gibi oldu
1 portakal 8 tane fındık
akşam
yarım küçük kase mercimek çorbası
4 yemek kaşığı pırasa
salata
1 tane haşlanmış küçük tavuk pirzolası
şu ana kadar 2 lt su
2 bardak bitki çayı
egzersiz olarak ev temizledim market alışverişine gittim akşamda 50 tane mekik çekerim :d
Geçmiş olsun canım kaptanım. Umarım bugün biraz daha iyi olursun, aramıza dönersin.Kızlar buralardayım ama kendimi acaip yorgun hissediyorum. Geçmişi okuyacak hali bile bulamıyorum kendimde. İnşallah ilerleyen saatlerde düzelirsem bakarım. Boş bırakmayın takımı olur mu?Bide artık sandalyede otururken felaket sırtım ağrıyor. O nedenle uzun süre kalamıyorum.
Buseciğim ya seni yerim! :) Sana nasıl imreniyorum anlatamam. Nazar boncuğu tak kendine. (Çok ciddiyim!) Elbette canım seni unutur muyum bundan sonra, genelleme yapınca öyle yazmışım. Süpersin :)amaaaa bir övüyorlar beni kızlar görseniiizzaralarından beni kiloluyken bilen bi ablamız vardı. beni kapıyı açınca gördüüü ve şook etek giymiştim 5 cm de topuklu vardı ayağımda iyice güzel durdu eteek görür görmez "buseeee sen ne olmuşsun kızım böyle maşallah " demeye başladııı rahat 10 kg vermişsin dediiii evet verdim dediim ay bi mutlu oldum bi mutlu oldum anlatamaaam
sabah da tartıda 52.7 gördüm zaten, ona da ayrıca bi sevindiiim
çikolata konusunda mutsuzmutlu da sen de harikasın canım ya, maşşallah yaa
vallahi harika olur canım yaa, daha ne olsun tarzında süper olur yani
kız kimse deme venüüsben sıkının sıkısı diyet yapıyorum, dukan kraliçesini unutmaaaaa canım bile çekmiyor hatta biliyorsun bugün gözümün önünde envayi çeşit pasta börek salata ne ararsan vardı ama cısss elimi bile sürmedim, yan gözle bile bakmadım. kestim kestim servis ettim anca
Ben de 21 yaşındayım canım ama senden 10 kilo kadar fazlam var. Benim boyum da 1.70.. 60 kiloya düşsem yetecek sanırım fakat benim hedefim 55 kilo.. :)canım ben 21 yaşındayım şu an 73 kiloyum 160 boyundayım 60 kilo olmak istiorum benm tickerım var görünmüyor mu ?
Canımcım mutsuzmutlucuğuma da söylemiştim, pilav-baklagil vb. bir besin tüketeceksiniz bunu akşam değil öğlen yapmalısınız ve kesinlikle yanında ekmek tüketmemelisiniz. Heleki hatırladığım kadarıyla senin kilon azdı. Böyle ince ayrıntılara dikkat etmen gerekiyor çünkü fazla kilo ne kadar az ise okadar zor kilo veriliyor. :)sabah
1 yumurtayla omlet
yeşil çay
1 dilim pastırma
yarım kk kaşar peyniri
yeşil çay (ekmek yok)
öğle
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
3 tane minik salatalık turşusu
1 dilim ekmek
ara
2 tane kuru kayısı
yeşil çay
akşam
et haşlama (çeyrek patates çeyrek havuç et de 2 köfte kadar)
2 kaşik pilav
salata
yarım dilim ekmek
ve az önce dayanamayıp 2 kare çikolata(yani küçük parça kare yanliş anlaşilmasın heheh)
Tatlım yaaa! Sence en etkili bacak inceltme egzersizi hangisi olabilir?evet haklısın bacaklar icin cok etkili yazzz geliyoo gelsin taş gibi bacaklar :)) ben nasıl atlanmalı ve ip nereleri calıstırır diye arastırmıstım mesela ayakları cok kaldırmadan ritmik olarak atlamanın pek faydası yokmus hatta hürriyette bir yazı var göbek eritmek cok zor degil baslıgıyla yayınlanmıs orda ip atlamak yazıyor ve birde ip atlamak göbek ve karın kaslarını gerdiği için bölgesel yağ yakımını hızlandırır böylelikle ip atlamak göbek eritir yazıyor. baska bir sitede alt karın kaslarını çalıştırır diyor faka iki ayakla atlamak bunların hepsi..
bu arada ip atlamaya baslamak isteyenler için bir spor sitesinden buldugum yazıyı bu vesile ile paylasıym öyle bisey okumustum sanırım gecmişte..
İlk Hafta: İpsiz 50-100 defa sıçrama (her iki ayakla) ve daha sonra 50 ip atlama hangi hızla yapılırsa yapılsın, ilk başlangıç yavaş olmalı ve her gün 10 arttırılarak ip atlama bir hafta sonra 90'a çıkartılabilir.
İkinci Hafta: Isınma amacıyla yavaş olarak 50 sıçrama yapılır. İkinci hafta da ip atlama yapılabilir. İlk gün 100 son gün 140'a çıkartılabilir.
Üçüncü Hafta: Genel ısınmayı yaptıktan soma ara vermeksizin 100 defa ip atlanılabilir. 15-30 saniye dinlendikten sonra ikinci 100 defa ip atlama yapılabilir.
Dördüncü Hafta ve Daha Sonra: Şu ana kadar dayanıklılığın gelişimine bağlı olarak daha az enerji ile daha fazla sıçrama gerçekleştirilebilir.
En Son Hedef:İp atlamayı hızlandırarak, günde 5 dakika içerisinde 500 ip atlama oluncaya kadar atlama ve dinlenme işlemi yapılır. Ulaşılan bu seviye ile uzun yıllar fiziksel uygunluk devam ettirilebilir.
Kesinlikle canım bu da bir başarı. Seni çok iyi anlıyorum, ben de delicesine çikolata yiyen birisiydim. Bir kavanoz Nutella'yı bir günde yemişliğim var. Ama dediğim gibi burada uyarıldığın ufak tefek detaylar, takımımızın kuralları hem diyetin için çok iyi hem de takımın dsiplini açısında önemli. Kendini tuttuğun için çok mutlu oldum ama sen zaten zayıfsın fıstık, işin benimkinden birazcık daha zor. :)ya ama normalde o yediğim çikolatanın 3 katını yiyordum bu bile bi başarı yavaş yavaş azaltacağım söz...ya benimde kotlar gitti olmuyo hiç biri büyük bilmiyorum ki kot güzel olur mu daraltılıncaama bi dakka sen bana öl diyorsun o zaman=) ben karbonhidrat almadan yaşayamam çok acıkırım ki=)tamam patates de yemicimmm=)hmmm saatlerimi yazmadım yarın onu da yazarım..ya ben çok su içiyorum o yüzden sayamam bile 2 litrenin çok üstünde yani..spor yok benim su an p.tesiden itibaren olacak ama başliyorum spora pilates konuştum bugun ...bu arada 14. takımdaykende sürekli nutella yiyordum adım nutella hazaldı=)allahtan unuttum nutellayı almıyorum bile bıktım demek ki o kadar yiyince=)))
İşte süper bir menü! Canım afiyet olsun, alerji durumuna da üzüldüm. Akşam menünden yoğurdu çıkart tabiki, seni kötü etkileyecekse ne yararı var..BUGÜNKÜ MENÜMkızlar bu arada bu kadar yoğurt yemek bana yaramadı. alerjimi tetikledi
sabah08:30)
1 avtivia kahvaltım
ara11:00)
1 avuç kadar kuru üzüm
öğle14:00)
1 derisiz haşlanmış but
1 kase salata
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara16:00)
2 kuru kayısı
akşam18:30)
4 yk kabak sote
1 kase salata
2 yk yoğurt
ara21:30)
1 sade Türk kahvesi
+++
3 lt su, 1 fincan yeşil çay, 3 bardak çay,2 fincan nescafe
45 dk yürüyüş, mekik çekemedim bugün karnım ağrıyo
akşamları yeme dedi doktor. akşam menümden bi süre yoğurdu çıkarmak zorundayım
Heheheh anlat bakalım o pudingimsihelvayı :)MENÜM
sabah 10.30
omlet
üçgen peynir
1 dilim piliç jambon
ara yok
öğle 13.30
tavuk
yoğurt
ara 16.00
dukan pudingimsi helva(uydurmasyon )
akşam 19.30
tavuk
yoğurt
ara 22.30
1 dilim piliç jambon
1 bardak yeşil çay
3 lt su
spor yok yapacak halim de yok
Günaydın tatlııım! Geçmişi okumaktan geç cevap verebiliyorum ama artık napalım :)sonunda uzun zaman sonra 9 da uyandım kızlar. vakit kaybetmeden kahvaltı faslına geçiyorum şimdi.ebrucum altta seni görüyorum. gelince alırım yorumlarını
bu aradaaaaaaaaa
herkese günaydııııııııııınnnnnnnnn
Burcucuğum inan ben de çok zor kalktım, yataktan birisi çekiyor sanki. Eskiye göre daha az enerji almaktan oluyor sanırım.iyiyim canım ya dün ev temizlerken kendimi çok hırpalamışım inan yataktan kalkasım yoksenin nası gidiyo
Hoşbulduk Buseciğimmm :)hoş geldin venüüss
Ay aklıma tavuklu mantarlı penneyi getirdin. OFFFToplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
ay kızlar bugün menümde mantar vaarne zamandır yemiyordum annem almış gelmiş şimdi yapacak, tavukla da ne güzel gider oohh
ayyy dağlar gibi ütüm var yarısını ütülemiştim molam bitti ütüye devam...görüşürüzzzz
o dert bendede var ya üniformamı filan ütülücem Allah kolaylık versin
Umarım öyle olur canım. Ben hiç sabırlı birisi değilim bu konuda. Bir ay süper diyet yapıp, bir anda bırakabiliyorum. Kendimden çok korkuyorum ama çoook da kararlıyım. Bu takımda sabırlı olmayı da öğreneceğim. Bu iş ancak sabırla olur, hızlı yada değil yeterki gitsin değil mi? :]
Canım sen zaten nasıl yemen gerektiğini biliyorsun. 2 kaşık pilav yiyeceksen öğlen yemelisin, börek yerine 2 dilim ekmek, biraz da kuru yemiş yerdin, daha çok doyardın. :]
Afiyet olsun canım. Menün güzelmiş, ama sen de benim gibi düzensiz beslenip öğün atlayabiliyorsun sanırım. Bu durum kiloyu hemen etkiliyor, zararlı. :)
Geçmiş olsun canım kaptanım. Umarım bugün biraz daha iyi olursun, aramıza dönersin.
Buseciğim ya seni yerim! :) Sana nasıl imreniyorum anlatamam. Nazar boncuğu tak kendine. (Çok ciddiyim!) Elbette canım seni unutur muyum bundan sonra, genelleme yapınca öyle yazmışım. Süpersin :)
Ben de 21 yaşındayım canım ama senden 10 kilo kadar fazlam var. Benim boyum da 1.70.. 60 kiloya düşsem yetecek sanırım fakat benim hedefim 55 kilo.. :)
Canımcım mutsuzmutlucuğuma da söylemiştim, pilav-baklagil vb. bir besin tüketeceksiniz bunu akşam değil öğlen yapmalısınız ve kesinlikle yanında ekmek tüketmemelisiniz. Heleki hatırladığım kadarıyla senin kilon azdı. Böyle ince ayrıntılara dikkat etmen gerekiyor çünkü fazla kilo ne kadar az ise okadar zor kilo veriliyor. :)
Tatlım yaaa! Sence en etkili bacak inceltme egzersizi hangisi olabilir?
Gelecek ay yüzmeye gitsem mi sizce kızlar?
Kesinlikle canım bu da bir başarı. Seni çok iyi anlıyorum, ben de delicesine çikolata yiyen birisiydim. Bir kavanoz Nutella'yı bir günde yemişliğim var. Ama dediğim gibi burada uyarıldığın ufak tefek detaylar, takımımızın kuralları hem diyetin için çok iyi hem de takımın dsiplini açısında önemli. Kendini tuttuğun için çok mutlu oldum ama sen zaten zayıfsın fıstık, işin benimkinden birazcık daha zor. :)
İşte süper bir menü! Canım afiyet olsun, alerji durumuna da üzüldüm. Akşam menünden yoğurdu çıkart tabiki, seni kötü etkileyecekse ne yararı var..
Heheheh anlat bakalım o pudingimsihelvayı :)
Günaydın tatlııım! Geçmişi okumaktan geç cevap verebiliyorum ama artık napalım :)
Burcucuğum inan ben de çok zor kalktım, yataktan birisi çekiyor sanki. Eskiye göre daha az enerji almaktan oluyor sanırım.
Hoşbulduk Buseciğimmm :)
Ay aklıma tavuklu mantarlı penneyi getirdin. OFFF
Ayh kızlar buradaki herkes çok marifetli! Birileri börek-çörek yapar, birileri bahar temizliğini yapar, birileri ütüsünü halleder. Ben hiçbir şeyden anlamıyorum. :/ Ama yemek yapmayı öğrenmek istiyorum gerçekten.
anım ismin neydiya ben bi 60 a düşüyümde gerisi gelir düşüncesindeyim boyum 160 ama önce herkes bi 60 kilo halime alışsın olunca sonra biraz dha zayıflarım belki
canım aslında zor bişi yok benm anne baba çalıştığı için biraz benim elime bakıyorlar 2 senede tüm yemekleri öğrendim ruh halim iyiyse çok güzel yemekler yapabiliorum. sanırım erkek arkadaşım bu durumdan çok memnun devamlı yemek yaptırıo kendine
Hadi bakalım canım. Serüven hepimiz için başladı, umarım hep birlikte başarılı oluruz.
Çoook çok zor gözükmüyor aslında, çok iyi yemek yapmak istiyorum. Güzel yemek yapmak çok havalı bir şey bence yahu!Sen de süpersin inan. Ben evde kimse yemek yapmasa kalkıp yemek yemem, gider abur cubur alırım.
sanırım işte o yüzden bu haldeyiz canım bnm bu arada adın neydi ya unuttumbnde öleydim çok üşeniyordum kalkıodum bi bisküvi kola hop mideye sonra yarasın löp löp yağ olsun şükür 2 senedir bıraktım ama sevdiğim bi yemek olunca durduramıorum bide bende bi baba var tok olanın bile iştahını açıo o yüzdennnnnnn artık yemicezzzzz zayıflıcaz
Canım ben adımı topicde paylaşmıyorum, sana şimdi özel mesaj atayım oralardan bak. :) Hihih nefsimizi kontrol etmeyi öğreniyoruz hem ne güzel.
veeeeeeeeee ipimi aldım kızlarütümü yapayım ders çalışıyım atlamaya başlıcam
Hadi bakalım canım. Mesaj attım bu arada kolay gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?