Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tabi vücuttan fazlalık gidince insan bi güçleniyor yok ya valla eskiden marketten gelirken bi sürü torbayı taşırdım şimdi 5 kiloyla kolum ağrıo kendimi taşıyamıorum sanırım artık

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

ebruuummm hoş geldiiiinnnn

ay kızlar bugün menümde mantar vaar ne zamandır yemiyordum annem almış gelmiş şimdi yapacak, tavukla da ne güzel gider oohh

burcucum profil fotoğrafına baktım şimdi, maşallah ne kadar güzelsin

insallah canım kurtulurum 1 ayda....ya ben hayatımda hiç diyet yapmadım sadce doğumdan sonra yaptım buaraya girdiğimde 65 tim o zaman başlamiştim 52 ye düşünce bıraktım zaten şimdi 54 e çıkmışım geri tırstım biraz almiyim diye..evet ya gram gram gidecek benimkide.senin de kilon çok iyi bu arada

aynen öyle canım hayat devam ediyor kilolar gidince daha hızlı hareket etcek
Umarım öyle olur canım. Ben hiç sabırlı birisi değilim bu konuda. Bir ay süper diyet yapıp, bir anda bırakabiliyorum. Kendimden çok korkuyorum ama çoook da kararlıyım. Bu takımda sabırlı olmayı da öğreneceğim. Bu iş ancak sabırla olur, hızlı yada değil yeterki gitsin değil mi? :]
Canım sen zaten nasıl yemen gerektiğini biliyorsun. 2 kaşık pilav yiyeceksen öğlen yemelisin, börek yerine 2 dilim ekmek, biraz da kuru yemiş yerdin, daha çok doyardın. :]
Afiyet olsun canım. Menün güzelmiş, ama sen de benim gibi düzensiz beslenip öğün atlayabiliyorsun sanırım. Bu durum kiloyu hemen etkiliyor, zararlı. :)
Geçmiş olsun canım kaptanım. Umarım bugün biraz daha iyi olursun, aramıza dönersin.
Buseciğim ya seni yerim! :) Sana nasıl imreniyorum anlatamam. Nazar boncuğu tak kendine. (Çok ciddiyim!) Elbette canım seni unutur muyum bundan sonra, genelleme yapınca öyle yazmışım. Süpersin :)
canım ben 21 yaşındayım şu an 73 kiloyum 160 boyundayım 60 kilo olmak istiorum benm tickerım var görünmüyor mu ?
Ben de 21 yaşındayım canım ama senden 10 kilo kadar fazlam var. Benim boyum da 1.70.. 60 kiloya düşsem yetecek sanırım fakat benim hedefim 55 kilo.. :)
Canımcım mutsuzmutlucuğuma da söylemiştim, pilav-baklagil vb. bir besin tüketeceksiniz bunu akşam değil öğlen yapmalısınız ve kesinlikle yanında ekmek tüketmemelisiniz. Heleki hatırladığım kadarıyla senin kilon azdı. Böyle ince ayrıntılara dikkat etmen gerekiyor çünkü fazla kilo ne kadar az ise okadar zor kilo veriliyor. :)
Tatlım yaaa! Sence en etkili bacak inceltme egzersizi hangisi olabilir?
Gelecek ay yüzmeye gitsem mi sizce kızlar?
Kesinlikle canım bu da bir başarı. Seni çok iyi anlıyorum, ben de delicesine çikolata yiyen birisiydim. Bir kavanoz Nutella'yı bir günde yemişliğim var. Ama dediğim gibi burada uyarıldığın ufak tefek detaylar, takımımızın kuralları hem diyetin için çok iyi hem de takımın dsiplini açısında önemli. Kendini tuttuğun için çok mutlu oldum ama sen zaten zayıfsın fıstık, işin benimkinden birazcık daha zor. :)
İşte süper bir menü! Canım afiyet olsun, alerji durumuna da üzüldüm. Akşam menünden yoğurdu çıkart tabiki, seni kötü etkileyecekse ne yararı var..
Heheheh anlat bakalım o pudingimsihelvayı :)
Günaydın tatlııım! Geçmişi okumaktan geç cevap verebiliyorum ama artık napalım :)
iyiyim canım ya dün ev temizlerken kendimi çok hırpalamışım inan yataktan kalkasım yok senin nası gidiyo
Burcucuğum inan ben de çok zor kalktım, yataktan birisi çekiyor sanki. Eskiye göre daha az enerji almaktan oluyor sanırım.
hoş geldin venüüss
Hoşbulduk Buseciğimmm :)
Ay aklıma tavuklu mantarlı penneyi getirdin. OFFF

ayyy dağlar gibi ütüm var yarısını ütülemiştim molam bitti ütüye devam...görüşürüzzzz

o dert bendede var ya üniformamı filan ütülücem Allah kolaylık versin

Ayh kızlar buradaki herkes çok marifetli! Birileri börek-çörek yapar, birileri bahar temizliğini yapar, birileri ütüsünü halleder. Ben hiçbir şeyden anlamıyorum. :/ Ama yemek yapmayı öğrenmek istiyorum gerçekten.

anım ismin neydi ya ben bi 60 a düşüyümde gerisi gelir düşüncesindeyim boyum 160 ama önce herkes bi 60 kilo halime alışsın olunca sonra biraz dha zayıflarım belki

canım aslında zor bişi yok benm anne baba çalıştığı için biraz benim elime bakıyorlar 2 senede tüm yemekleri öğrendim ruh halim iyiyse çok güzel yemekler yapabiliorum. sanırım erkek arkadaşım bu durumdan çok memnun devamlı yemek yaptırıo kendine

anım ismin neydi ya ben bi 60 a düşüyümde gerisi gelir düşüncesindeyim boyum 160 ama önce herkes bi 60 kilo halime alışsın olunca sonra biraz dha zayıflarım belki

Hadi bakalım canım. Serüven hepimiz için başladı, umarım hep birlikte başarılı oluruz.
Çoook çok zor gözükmüyor aslında, çok iyi yemek yapmak istiyorum. Güzel yemek yapmak çok havalı bir şey bence yahu! Sen de süpersin inan. Ben evde kimse yemek yapmasa kalkıp yemek yemem, gider abur cubur alırım.

sanırım işte o yüzden bu haldeyiz canım bnm bu arada adın neydi ya unuttum bnde öleydim çok üşeniyordum kalkıodum bi bisküvi kola hop mideye sonra yarasın löp löp yağ olsun şükür 2 senedir bıraktım ama sevdiğim bi yemek olunca durduramıorum bide bende bi baba var tok olanın bile iştahını açıo o yüzdennnnnnn artık yemicezzzzz zayıflıcaz

Canım ben adımı topicde paylaşmıyorum, sana şimdi özel mesaj atayım oralardan bak. :) Hihih nefsimizi kontrol etmeyi öğreniyoruz hem ne güzel.

veeeeeeeeee ipimi aldım kızlar ütümü yapayım ders çalışıyım atlamaya başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…