Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

vazgeçtim yeşil çay içmekten, içersem motoru bozabilirim çünkü, gidişat öyle

evet canım yoğurda o kadr alıştım ki yoğurtsuz yaşayamam diyebilirim :)
çok uykum var ev arkadaşlarım korkudan uyutmuyolar beni ya bi kere yarım kilo yoğurt yemiştim hastanelik oldum

neden uyumuyorlar canım? tansiyon falan mı var sende anlamadım? yoksa alerjin uyku falan mı getiriyor nasıl oluyor :26: bu arada ben de yoğurdu çok severim. eskiden bu kadar sevmezdim ama dukan sağ olsun yoğurtçu oldum ister istemez artk yoğurtsuz yaşayamam sanırım ben deee ama dikkat et öyle yarım kg yoğurt falan yeme sen :26:

neyse bebişler ben şimdiden herkese iyi geceler dileyeyim uyuyakalırsam diye :)

yarın yine kursum var sabah erkenden çıkarım yine hepinize iyi pazarlar mutlu günleerr :)

kocaman öpücükleeer 13. takım için gelsin

onlar biraz pimpirikli de bişey olur diye korkuyolar :) alerjide genelde bağırsak ağrısı yapıyo şişkinlik falan oluyo. çok abartırsamda iğne ve serumla iyileşebiliyorum da ondan başımda bekliyolar şimdi

bana niye etki etmio ya

bilmiyorum o zaman sen daha fazla içmelisin

tamam emoşuuum, iyi dersleeer

sana da cici pazarlar veeee iyi geceleer

anladım canım, dikkat et bağırsak çok önemli yaa şaka değil :26:ne güzel arkadaşların var nazar değmesin bağlarınıza daa

benim durum vahim ya o değilde senin ticker ını görünce gaza geliorum ben

MENÜM

sabah 10.30
omlet
üçgen peynir
1 dilim piliç jambon

ara yok

öğle 13.30
tavuk
yoğurt

ara 16.00
dukan pudingimsi helva (uydurmasyon )

akşam 19.30
tavuk
yoğurt

ara 22.30
1 dilim piliç jambon

1 bardak yeşil çay
3 lt su
spor yok yapacak halim de yok

ebru nun da dediği gibi yatakta sağa sola dönüp dönüp uyuyacağım şimdi kızlar hadin bol şans banaa

iyi geceleeer

günaydın güzellikler :) erken kalktım kahvaltımı yaptım şimdi de çıkıyorum kursa gidicem akşama doğru dönerim görüşmek üzere öptüm hepinizi :)

sonunda uzun zaman sonra 9 da uyandım kızlar. vakit kaybetmeden kahvaltı faslına geçiyorum şimdi. ebrucum altta seni görüyorum. gelince alırım yorumlarını

bu aradaaaaaaaaa

herkese günaydııııııııııınnnnnnnnn

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

hoş geldin penelope1990
ben buse, 23 yaşındayım. 1,58 boyundayım 47 kg olmak istiyorum. bekarım. sen de bana kendini tekrar tanıtırsan sevinirim canım

süper canım menün çok beğendim...

kız şaka diyorum ölmem elbet hehehe...evet ya şaka maka dikkat etmem lazım bugun daha da dikkatli olacağım...suyuda sayıcam şimdiye kadar 3 bardak oldu=))hatta 4. yü içicem

kız şaka diyorum ölmem elbet hehehe...evet ya şaka maka dikkat etmem lazım bugun daha da dikkatli olacağım...suyuda sayıcam şimdiye kadar 3 bardak oldu=))hatta 4. yü içicem

tamamdır o zaman. bence sen en fazla 1 aya kurtulursun kilolardan. onu da şu yüzden diyorum. kilon az olduğu için gram gram vereceksin büyük ihtimal. bilmiyorum yani ben şuan gram gram veriyorum çünkü :26: bu arada kaç kiloyla başladın diyete sen canım?

iyiyim canım ya dün ev temizlerken kendimi çok hırpalamışım inan yataktan kalkasım yok senin nası gidiyo

bak burcu şu kilolardan bir kurtul çok dinç yapacaksın temizliğini de. vallahi ben 68 kg iken kollarımda derman yoktu. damacana suyu sebile zor kaldırıyordum. şimdi tecrübeli sucu gibi neredeyse damacanayı sırtıma alcam annem bile şaşırıyor yaaaaa sana ne oldu böyle diyor kadın, ne biçim güçlendin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…