vazgeçtim yeşil çay içmekten, içersem motoru bozabilirim çünkü, gidişat öyle
evet canım yoğurda o kadr alıştım ki yoğurtsuz yaşayamam diyebilirim :)
çok uykum var ev arkadaşlarım korkudan uyutmuyolar beni yabi kere yarım kilo yoğurt yemiştim hastanelik oldum
neden uyumuyorlar canım? tansiyon falan mı var sende anlamadım? yoksa alerjin uyku falan mı getiriyor nasıl oluyor :26: bu arada ben de yoğurdu çok severim. eskiden bu kadar sevmezdim ama dukan sağ olsun yoğurtçu oldum ister istemezartk yoğurtsuz yaşayamam sanırım ben deee ama dikkat et öyle yarım kg yoğurt falan yeme sen :26:
bana niye etki etmio ya
neyse bebişler ben şimdiden herkese iyi geceler dileyeyim uyuyakalırsam diye :)
yarın yine kursum var sabah erkenden çıkarım yine hepinize iyi pazarlar mutlu günleerr :)
kocaman öpücükleeer 13. takım için gelsin
onlar biraz pimpirikli de bişey olur diye korkuyolar :) alerjide genelde bağırsak ağrısı yapıyo şişkinlik falan oluyo. çok abartırsamda iğne ve serumla iyileşebiliyorum da ondan başımda bekliyolar şimdi
bilmiyorum o zaman sen daha fazla içmelisin
tamam emoşuuum, iyi dersleeer
sana da cici pazarlar veeee iyi geceleer
anladım canım, dikkat et bağırsak çok önemli yaa şaka değil :26:ne güzel arkadaşların var nazar değmesin bağlarınıza daa
benim durum vahim yao değilde senin ticker ını görünce gaza geliorum ben
günaydın güzellikler :) erken kalktım kahvaltımı yaptım şimdi de çıkıyorum kursa gidicem akşama doğru dönerim görüşmek üzere öptüm hepinizi :)
BUGÜNKÜ MENÜMkızlar bu arada bu kadar yoğurt yemek bana yaramadı. alerjimi tetikledi
sabah08:30)
1 avtivia kahvaltım
ara11:00)
1 avuç kadar kuru üzüm
öğle14:00)
1 derisiz haşlanmış but
1 kase salata
2 yk yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara16:00)
2 kuru kayısı
akşam18:30)
4 yk kabak sote
1 kase salata
2 yk yoğurt
ara21:30)
1 sade Türk kahvesi
+++
3 lt su, 1 fincan yeşil çay, 3 bardak çay,2 fincan nescafe
45 dk yürüyüş, mekik çekemedim bugün karnım ağrıyo
akşamları yeme dedi doktor. akşam menümden bi süre yoğurdu çıkarmak zorundayım
canım sen bilirsin ama bana birden yemeyi bırakmak daha mantıklı geliyor cünkü sen zaten 2 kilo verene kadar sabredeceksin ama yapamıyorsan da ye o zaman yani :26:
öl demiyorum canım, patates yeme diyorum. karbonhidratı patates, mısır ve bezelye hariç diğer sebzelerden dilediğince alabilirsin, ölmüş de olmazsınsuyu da mesela tahmini yaz. 2,5 lt içiyorum ben genelde, çok içmişsem o gün 3 lt yazıyorum. dilerim bir an önce 2 kg dan da kurtulursun da istediğin forma kavuşursun canım
burcuuu burdasıınnaber tatlım nasıl gidiyor
kız şaka diyorum ölmem elbet hehehe...evet ya şaka maka dikkat etmem lazım bugun daha da dikkatli olacağım...suyuda sayıcam şimdiye kadar 3 bardak oldu=))hatta 4. yü içicem
iyiyim canım ya dün ev temizlerken kendimi çok hırpalamışım inan yataktan kalkasım yoksenin nası gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?