Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar arkadaşımmmmm hulohop ile göbeğini yok etmiş
nasıl yaa ben yapamadım arkadaşımın da vardı dönmeden düşüyodu

süper bence al tabi ne güzell

ya alıcam da bu evimiz çatıkatı hiç yer yok burda ama haziranda ev değiştirirsek çok iyi olur kesin alırım :)

kızlar bu arada yarın bi aksilik çıkmasa okul çıkışı spora başliyorum haftada 3 gün=)

spor için ayakkabılarımı taytımı vs aldım bugun ayy çok heyecanlıyımm
süpersin canım :) burda olsa bende gidicem ama yok pek ondan ben evi çevircem spor salonuna

valla bilmiorum emineciğim emineydi dimi adın bu arada daha öğrenemedim ya biraz ağır olanları var onlar düşmüomuş canım hatta ben hatırlıorum babası bize kalın borulardan yapardı ne çevirirdik şimdi de parayla almış göbek gitmiş

canım pursaklar neresi ben onu bile bilmiyorum alışveriş yapmalısın bence, ne var ne yok 36 beden doldurmalısın.

kızlar ben kafayı kırdım kondisyon aleti alıyom eve

alma bence canım. onu alacağına spora yazıl. hem evimde yer yok demişsin. eve alınan alet zaten bir süre sonra kenarda köşede çürüyor, kullanılmıyor. ben de almayı düşünüyordum vazgeçtim ve aletsiz çok güzel egzersiz aerobikle sıkılaştım ama dambell al 1 kg lık eğer yoksa, kolların sarkmaz, kol çalışırsın hem hiç yerde kaplamaz

afiyet olsun venüscüm, çok güzel menü su ve yeşil çay ekstra güzel

evde yer yok ama çok kararsız kaldım koşu bandımı yoksa eliptik bisiklet mi alsam ikisini de mi alsam :S

alma benceee hulohop al sen de bak burcunun arkadaşı gibiiiii, ben de alcam hattaaa

doğrudur ben de almak istiyorum ama bulamadım :26:

güzel menü ama sabahki sucuk ve 2 dilim ekmek olmamış. bence ekmeği 1 dilime indir, bu kiloyla 2 dilim fazla. ve sucuk yerine haşlanmış yumurta ya da yağsız omlet yap kendine

kızlar bu arada yarın bi aksilik çıkmasa okul çıkışı spora başliyorum haftada 3 gün=)

işte bu harika haber canııım

buse sen ankarada mısın ? pursaklara bende ilk defa gittim nası gidilir hiç bilmiorum canım erkk arkadaşım götürü valla ama forum ankara uzak deil. arkadaşım hulohop u internetten almış canım ben araştırdım biraz da 75 lira filan

Son düzenleme:

ben bi araştırayım bunu ya benim kilom karın bölgesinde zaten belim incelsin göbeğim gitsin 15 kilo zayıflamış olurum

busecim burda bayanlara özel spor salonu yok. bi kere karışık olana gittim ama yapamadım. burası küçük şehir olunca insanların kafası da biraz küçük. rahat edemedim yani. bulsam bi hemen başlıcam :)

araştır canım ya karışık spor salonunda gerçekten olmuyo ya. hödükler filan oluyor

evde yer yok ama çok kararsız kaldım koşu bandımı yoksa eliptik bisiklet mi alsam ikisini de mi alsam :S
Hihihih bence eliptik bisiklet al, yürüyüş yapmak istediğinde walk at home yaparsın.
Günde kimbilir kaç tane çeviriyordur o yahu
Süper toparladın canım, yatana kadar dikkat etmeye devam!

Ben de yarın evde spor yapmaya başlıyorum canım, azimle devam ederiz ikimiz de umarım :)
afiyet olsun venüscüm, çok güzel menü su ve yeşil çay ekstra güzel
Teşekkür ederim canımcım. Düzeltmeye başladım kendimi tekrar..
Şimdi yavaş yavaş yatacağım kızlar hepinizi çok öpüyorum.

valla venuscüm akşama kadar çevirdi herhalde

araştır canım ya karışık spor salonunda gerçekten olmuyo ya. hödükler filan oluyor
sorma canım bi kere başıma geldi bi daha tövbe ettim. az önce bi arkadaşımla konuştum yeni bi yer açılmış diyetisyenliymiş 3 gün plates ayrobik varmış bayanlara özelmiş yarın gidip görüşeyim diyorum

aynısı bizim burdada var canım ama benm saatlerim uymuo fiyatıda iyi aslında 75 lira filan ama saatleri uymuo

aynısı bizim burdada var canım ama benm saatlerim uymuo fiyatıda iyi aslında 75 lira filan ama saatleri uymuo

60 liraymış şimdilik bakalım iyiyse başlayabilirim akşam olursa benim için daha uygun olcak. her gün yürüyorum normalde ama bugün hiç yürüyecek hava yoktu duraktan eve yürümek bile ölümcüldü. biraz daha böyle devam ederse kötü olcak ondan korkuyorum

yok canım istanbuldayım. ben de pursaklar nereki diye düşünüyordum ama dediğim gibi ne alacaksan 36 beden al, benden söylemesi. azim et ve 36 beden ol.
hani canım ya 75 se 75 napalım alcaz hangi site :26:

anladım canım ya, doğru söylüyorsun erkeklerin arasında rahat edemezsin. kilolar olmasa yine bi derece ama ben de denemiştim bir kez, balık etli olmama rağmen rahat edememiştim. hhödük yoktu ama rahat edememiştim işte yürüyüş yaparken falan toto sallanıyor diye ama yine de yürüme bandı alma, çık dışarda yürü. bisiklet de alma bence. ya da iyice araştır. çünkü bisiklet oturur pozisyonda bacak çalıştırdığından kalça genişletiyormuş haberin olsuun

eveet walk at home da güzel fikir çoook bi ara ben de yapıyorduum

iyi geceler tatlıım

niye 2 dilim yedim biliyor musun öğlen az yicektim sözde ama dişarı çıkınca işler değişti

normlde akşam seansı varmış ama 10 kişi olmadan açmıolarmış bende akşam açılmasını bekliorum işte şu an liste 4 kişi açılsa çok iyi olcak

dikkat edicem merak etme=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…