evet ya onu bende duydum çok işe yarıyormuş
nasıl yaa ben yapamadım arkadaşımın da vardı dönmeden düşüyodukızlar arkadaşımmmmm hulohop ile göbeğini yok etmiş
süper bence al tabi ne güzell
süpersin canım :) burda olsa bende gidicem ama yok pek ondan ben evi çevircem spor salonunakızlar bu arada yarın bi aksilik çıkmasa okul çıkışı spora başliyorum haftada 3 gün=)
spor için ayakkabılarımı taytımı vs aldım bugun ayy çok heyecanlıyımm
nasıl yaa ben yapamadım arkadaşımın da vardı dönmeden düşüyodu
ya alıcam da bu evimiz çatıkatı hiç yer yok burda ama haziranda ev değiştirirsek çok iyi olur kesin alırım :)
süpersin canım :) burda olsa bende gidicem ama yok pek ondan ben evi çevircem spor salonuna
ya aslında benide hırslandıran bu indirimler cuma erkek arkadaşımla defactonun pursaklar tarafında deposu varmış herşey indirimli olmuomuş bi gittk sadece o güne özel avm de 25 liraya satılan pantolonlar 5 liraydı ve ben alamadım çnkü bedenime göre bulamadımama erkek arkadaşım aldı kendine bi kaç tane bnmde beğendiğim bi parka mont vardı avm de 70 liraydı onu almayı düşünüodum oraya gittk 40 lira düşünmekten vazgeçip hemen aldım ama zayıflayınca nolcak bilmiorum ama parka zaten bol giyilio bişi olmaz diye düşünüorum
kızlar ben kafayı kırdım kondisyon aleti alıyom eve
17.3.13
Sabah:
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 dilim kepekli etimek
Ara:
3 kuru kayısı
Öğle:
3 mugget
330 ml light ayran (%0,7 yağlı)
1 kase mercimek çorbası
Ara:
1 kutu light kayısılı yoğurt
Akşam:
1 kase karışık salata
4 - 5 kaşık ıspanak yemeği
1 dilim kepekli etimek
* 12 bardak su
3 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
evde yer yokama çok kararsız kaldım koşu bandımı yoksa eliptik bisiklet mi alsam ikisini de mi alsam :S
kızlar arkadaşımmmmm hulohop ile göbeğini yok etmiş
sabah 10.00
2 dilim kepek ekmeği
1kk kutusu peynir
2 dilim sucuk
1 tk bal
çay
ara11.30
sekersiz türk kahvesi
1 tane kuru kayısı
öğle 15.00
yarım ekmek içi alınmış tantuni
yarım kase çorba
akşam 20.00
yarım bardak sütle 1 kase special k
ara
çay şekersiz
kızlar bu arada yarın bi aksilik çıkmasa okul çıkışı spora başliyorum haftada 3 gün=)
ağırlıklı olanları varmış onlardan almış ağırlığını yükselterek çevirmiş eee bide akşama kadar evde devamlı çevrmiş göbek gitmiş :18:
canım pursaklar neresi ben onu bile bilmiyorumalışveriş yapmalısın bence, ne var ne yok 36 beden doldurmalısın.
alma bence canım. onu alacağına spora yazıl. hem evimde yer yok demişsin. eve alınan alet zaten bir süre sonra kenarda köşede çürüyor, kullanılmıyor. ben de almayı düşünüyordum vazgeçtim ve aletsiz çok güzel egzersiz aerobikle sıkılaştımama dambell al 1 kg lık eğer yoksa, kolların sarkmaz, kol çalışırsın hem hiç yerde kaplamaz
afiyet olsun venüscüm, çok güzel menüsu ve yeşil çay ekstra güzel
alma benceeehulohop al sen de bak burcunun arkadaşı gibiiiii, ben de alcam hattaaa
doğrudur ben de almak istiyorum ama bulamadım :26:
güzel menü ama sabahki sucuk ve 2 dilim ekmek olmamış. bence ekmeği 1 dilime indir, bu kiloyla 2 dilim fazla. ve sucuk yerine haşlanmış yumurta ya da yağsız omlet yap kendine
işte bu harika haber canııım
valla bilmiorum emineciğim emineydi dimi adın bu arada daha öğrenemedimya biraz ağır olanları var onlar düşmüomuş canım hatta ben hatırlıorum babası bize kalın borulardan yapardı ne çevirirdik şimdi de parayla almış göbek gitmiş
canım pursaklar neresi ben onu bile bilmiyorumalışveriş yapmalısın bence, ne var ne yok 36 beden doldurmalısın.
alma bence canım. onu alacağına spora yazıl. hem evimde yer yok demişsin. eve alınan alet zaten bir süre sonra kenarda köşede çürüyor, kullanılmıyor. ben de almayı düşünüyordum vazgeçtim ve aletsiz çok güzel egzersiz aerobikle sıkılaştımama dambell al 1 kg lık eğer yoksa, kolların sarkmaz, kol çalışırsın hem hiç yerde kaplamaz
alma benceeehulohop al sen de bak burcunun arkadaşı gibiiiii, ben de alcam hattaaa
güzel menü ama sabahki sucuk ve 2 dilim ekmek olmamış. bence ekmeği 1 dilime indir, bu kiloyla 2 dilim fazla. ve sucuk yerine haşlanmış yumurta ya da yağsız omlet yap kendine
ben bi araştırayım bunu ya benim kilom karın bölgesinde zaten belim incelsin göbeğim gitsin 15 kilo zayıflamış olurum
busecim burda bayanlara özel spor salonu yok. bi kere karışık olana gittim ama yapamadım. burası küçük şehir olunca insanların kafası da biraz küçük. rahat edemedim yani. bulsam bi hemen başlıcam :)
Hihihih bence eliptik bisiklet al, yürüyüş yapmak istediğinde walk at home yaparsın.evde yer yokama çok kararsız kaldım koşu bandımı yoksa eliptik bisiklet mi alsam ikisini de mi alsam :S
Günde kimbilir kaç tane çeviriyordur o yahukızlar arkadaşımmmmm hulohop ile göbeğini yok etmiş
Süper toparladın canım, yatana kadar dikkat etmeye devam!sabah 10.00
2 dilim kepek ekmeği
1kk kutusu peynir
2 dilim sucuk
1 tk bal
çay
ara11.30
sekersiz türk kahvesi
1 tane kuru kayısı
öğle 15.00
yarım ekmek içi alınmış tantuni
yarım kase çorba
akşam 20.00
yarım bardak sütle 1 kase special k
ara
çay şekersiz
Ben de yarın evde spor yapmaya başlıyorum canım, azimle devam ederiz ikimiz de umarım :)kızlar bu arada yarın bi aksilik çıkmasa okul çıkışı spora başliyorum haftada 3 gün=)
Teşekkür ederim canımcım. Düzeltmeye başladım kendimi tekrar..afiyet olsun venüscüm, çok güzel menüsu ve yeşil çay ekstra güzel
Hihihih bence eliptik bisiklet al, yürüyüş yapmak istediğinde walk at home yaparsın.
Günde kimbilir kaç tane çeviriyordur o yahu
Süper toparladın canım, yatana kadar dikkat etmeye devam!
Ben de yarın evde spor yapmaya başlıyorum canım, azimle devam ederiz ikimiz de umarım :)
Teşekkür ederim canımcım. Düzeltmeye başladım kendimi tekrar..
Şimdi yavaş yavaş yatacağım kızlar hepinizi çok öpüyorum.
sorma canım bi kere başıma geldi bi daha tövbe ettim. az önce bi arkadaşımla konuştum yeni bi yer açılmış diyetisyenliymiş 3 gün plates ayrobik varmış bayanlara özelmiş yarın gidip görüşeyim diyorumaraştır canımya karışık spor salonunda gerçekten olmuyo ya. hödükler filan oluyor
sorma canım bi kere başıma geldi bi daha tövbe ettim. az önce bi arkadaşımla konuştum yeni bi yer açılmış diyetisyenliymiş 3 gün plates ayrobik varmış bayanlara özelmiş yarın gidip görüşeyim diyorum
ağırlıklı olanları varmış onlardan almış ağırlığını yükselterek çevirmiş eee bide akşama kadar evde devamlı çevrmiş göbek gitmiş :18:
aynısı bizim burdada var canım ama benm saatlerim uymuo fiyatıda iyi aslında 75 lira filan ama saatleri uymuo
ağırlıkları duymamiştim ama iyiymiş bizde mi alsak ki
buse sen ankarada mısın ? pursaklara bende ilk defa gittim nası gidilir hiç bilmiorum canım erkk arkadaşım götürü valla ama forum ankara uzak deil. arkadaşım hulohop u internetten almış canım ben araştırdım biraz da 75 lira filan
ben bi araştırayım bunu ya benim kilom karın bölgesinde zaten belim incelsin göbeğim gitsin 15 kilo zayıflamış olurum
busecim burda bayanlara özel spor salonu yok. bi kere karışık olana gittim ama yapamadım. burası küçük şehir olunca insanların kafası da biraz küçük. rahat edemedim yani. bulsam bi hemen başlıcam :)
Hihihih bence eliptik bisiklet al, yürüyüş yapmak istediğinde walk at home yaparsın.
Ben de yarın evde spor yapmaya başlıyorum canım, azimle devam ederiz ikimiz de umarım :)
60 liraymış şimdilik bakalım iyiyse başlayabilirim akşam olursa benim için daha uygun olcak. her gün yürüyorum normalde ama bugün hiç yürüyecek hava yoktu duraktan eve yürümek bile ölümcüldü. biraz daha böyle devam ederse kötü olcak ondan korkuyorum
valla venuscüm akşama kadar çevirdi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?