hiç duymamıştım bi dene bize sonucunu anlatırsın. Ama ben böyle diyetler yapamıyorum. Yani tüm gün ayran içemem aslında 2 günlük bi program. Yada ne bileyim sen hele bi yap belki hafta sonu denerim bende
aslında ben yoğurdu severim öğünlerimde olurdu ama şimdi özellikle arıyorum çünkü tok tuttuğunu keşfettim bundan yıllar önce çalıştığım yerdeki müdür zayıflamak istiyosan bol bol yoğurt ye demişti kendisi biraz kiloluydu ve sürekli diyet yapıyodu. Yoğurt o yüzden devamlı aklımdadır. Ayrıca şöyle karışık bol yeşillikli bi salatada çok tok tutuyo ben akşamları bazen sadece salata yiyerek doyuyorum ekmek yada yemek aramıyorum.
bu arada ben burcu tanışmadık sanırım. Yogurt normale ben çok aramam babam isterse gelir sofraya bizde ama şimdi öğünlerimde mutlaka 1 2 kaşık yiyorum mesela bu öğlen ekmek koydum bi diilim yanıma ucundan çok az kopardım çnkü yogurt vardı aramadım bile. Keşifler güzel
evet tanışmadık ilk defa muhabbet edebildik seninle bende ebru canım 28 yaşındayım. Sen sanırım bekar ve öğrencisin hemşirelik okuyosun yanılmıyosam. Allah kolaylık versin zor iş hastane ortamı.
bu arada ben burcu tanışmadık sanırım. Yogurt normale ben çok aramam babam isterse gelir sofraya bizde ama şimdi öğünlerimde mutlaka 1 2 kaşık yiyorum mesela bu öğlen ekmek koydum bi diilim yanıma ucundan çok az kopardım çnkü yogurt vardı aramadım bile. Keşifler güzel
2 tane mi ebru var burdaEvet canım öğrenciyim hemşirelik okuorum bekarım demeyelim Sözlüyüm Evet işm çok zor bide şimdi çocuklarla uğraşıorum daha da zor
evet canım bir ben birde kaptan ebru var. Ayy çocuklaramı bakıyosun kıyamam yaaa hele onlara hiç dayanamam oğlumun koluna serum bağlarlarken bile sanki benim canım kopuyo iyi dayanıyosunuz
Çok iyi yapıyorsun canımcımm.evet canım bende biyerde okumuştum o yüzden elimden geldiğince yememeye çalışıyorum sularını
Canım ilk başladığım da tatildeyim, daha sonra işe döndüm ya... Sabah 07:00'da evden çıkıyorum, 20:00'de eve giriyorum. Anladığım kadarıyla sizler benden daha rahatsınız ama aradaki fark gayet normal diye düşünüyorum. Yine de elimden geleni yapacağım :)ay yemek yapan adamlara hayranım ne güzel yaa
spor için çok iyi kararlar almışsın venüzcümhalime şükretmeliyim bir yerde haklısın ama hedefime ulaşmadan tam bi şükür moduna da geçemem ki
vee paylaşımların fena değil ama daha arttırmalısın bence. eskiden daha çok paylaşımda bulunuyordun sanki :26:
Evett ayran detoksunu acikliyayim ozaman
Bunu 75 kilonun altindakiler ayda bir sefer, ustundekiler ayda 2 sefer yapabiliyor
2 gunluk bir diyet
Sabah kahvalti iki gun ayni
1 dilim kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
Az beyaz peynir
Bol yesillik
Sonra gun boyunca her iki saatte bir hazirladigimiz ayran karisimini iciyoruz
Aksam 9-10 dan sonra icmiyoruZ
Asitli icecek yok, su, bitki caylari cay filan icilebilir
Karisim soyle
Iki litre light ayranin icine
Haslanmis 4 kasik nohut
4 kasik yesil mercimek
4 kasik bulgur koyup
2 saltalik rendeliyoruz
Tuz yok, baharat koyabilirsiniz
Iste boyle iki gun yapiyorsunuzbunu
Çok iyi yapıyorsun canımcımm.
Canım ilk başladığım da tatildeyim, daha sonra işe döndüm ya... Sabah 07:00'da evden çıkıyorum, 20:00'de eve giriyorum. Anladığım kadarıyla sizler benden daha rahatsınız ama aradaki fark gayet normal diye düşünüyorum. Yine de elimden geleni yapacağım :)
Yemek yapan adamalara bende hayranım vallahi :)
İlginçmiş... Ne işe yarıyormuş peki canım?
evet canım ve bide beni düşün hepsi çok kötü rabbim düşmanımın başına bile vermesin
canım yaaa özel bi durumunmu var senin anlayamadım ben tamda kaçırdığım bi noktamı var yoksa :26:
yok özel bi durumum yok sadece çocukları çok seviyorum canım ben bide küçk ikizler var teyzemn kızları onlarla çok içli dışlıyız bazen bi kaç gün ben ilgileniorum o yüzden çocuklara ayrı bi duygusal yaklaşıorum. Sanırım tek çocuk olduğum için böleyim. Ve staja çıktığım yer yoğun bakım ve çok kötü etkilio.
hıımm şimdi anladım yoğun bakımda olduğun için bu kadar etkileniyosun. Ama haklısın yaaa çok zor bi durum olduğun yer allah sabır versin. Işte her işin var bi zorluğu ama ben o konularda çok dayanıksızım o yüzden ne doktor nede hemşire olamazdım hatta hastanede bile çalışmam....
Canım çok öptüm seni tanıdığıma memnun oldum ben çıkıyorum şimdi kendine iyibak...
Iyi akşamlar arkadaşlar.....kaçamaksız geceler hepinize
Kızlar, ben 2 gündür 9 hayat çayı içiyorum, zayıflatır mı henüz bilmiyorum ama çok tuvalete götürüyor, yani idrar söktürücü olduğu kesin.. bol da su içiyorum, insan kendini daha iyi hissediyor, daha fresh hissediyor çok su içinde.. tavsiye ederim..
Haber vericem tabii, yogurdun yag yakici ozelligi var zaten biliyorsunuz, bu diyete 1,5 -2 kilo sadece yagdan gidiyormus, bakalim:))
bende 4 gündür kullanıyorum canım zayıflaynlar var umarım işe yarar kaç bardak içiosun günde. bide bitkilerimi aldın yoksa hazır mı aldın :44:
bu arada hoşgeldin ben burcu
hoşbulduk :) ben de ceren.
2 gündür içiyorum, aktardan hepsini ayrı ayrı aldım..
verilen ölçülerde karıştırıyorum ama akşam hepsini karıştırmayı düşünüyorum.. böyle çok zor oluyor.. biraz az biraz fazla farketmez heralde... büyük bi kavanozda karıştırıcam valla...
aktar istersen mikserden geçir toz haline getir dedi ama o da çok aklıma yatmadı, karıştırırım ben bunları.. günde 2-3 kupa içiyorum.. aslında 5 falan demişler ama o kadar içemiyorum iş yerinde :) sen ne kadar içiyorsun? hazır mı aldın?
tanıştığımıza sevindim..
İşe yarıyorsa ben de diyetisyenime sorayım yahucanım işte detoks yoğurdun yağ eritme özelliğini kullanıyorlar. baklagilller filan var içinde tok tutsun die. arkadaş denicek bakalım olursa bende hafta sonu yapcam
İlk defa takımda duydum bunu, evimin çok yakınında aktar var bir sorayım bakalım.Kızlar, ben 2 gündür 9 hayat çayı içiyorum, zayıflatır mı henüz bilmiyorum ama çok tuvalete götürüyor, yani idrar söktürücü olduğu kesin.. bol da su içiyorum, insan kendini daha iyi hissediyor, daha fresh hissediyor çok su içinde.. tavsiye ederim..
sabah
2 dilim tam bugday arasına domatesli peynirli tost
1 kutu meyve suyu
ara
1 galeta 1bardak sade kahve
öğle
tarhana çorbası küçük kase
salata
2 yemek kaşığı yogurt
ara
1 kivi 1 galeta
akşam
2 tane alabalık (ızgara)
bol salata
2.5 litre su içtim 2 bardak 9lu çay
egzersiz olarak 30 dk ısınma ve bacak harektleri 15 dk yürüyüş(2 durak önce inip eve) 250 tane ip atladımsaygılar benden efendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?