Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sağolun canım ama meslek yetişkinlere alışmıştım ölüm filan gördüm ama çocuk ayrı oluyor ama mesleğin cilvesi

vallahi Allah yardımcın olsun, işin zor, psikolojik açıdan daha da zor :26:

benim laptop ta yakında bozulabilir, ekran arada gidiyor telden evet çok zor oluyor, sinir oluyorum ben de tel e mahkum kalınca

iyi bari beğendiğine sevindim sinameki yok tatlım içnde ama denioruz işte

sevindim canım sinameki yoksa zararı olcağını sanmam, deneyin bakalım ama benim favorim yeşil çay

Selam kızlarMisafirim var dı gelemedim bütün gün. Umarım herşey yolundadır. Ecem yok kaç gündür. Uğradımı bugün?

ben yeşil çayı içemiorum ya ve şu an kabızım buse ya ama içmek için bişiler yapıcam ne kadar içmeliyim bide sen otu mu içiosun yoksa sallama filan mı?

ay semoooş 52.3 ü görünce sabah nasıl sevindim anlatamaaam cidden az kaldı yaaaaaa şu üst bacağımı ve basenimi sıkılaştırmam lazım, gözüme batıyor, onun harici iyi gibiyim ben çok kol çalıştım yanlış yaptım, kolum incelmedi kas oldu resmen 2-3 haftadır hiç kol çalışmıyorum. dururken kas yok ama sıkınca kas çıkıyor

buseee maşallah bebem 36 da bol oluyorsa yuh diyorum kendime 42 bedennnnnnnn o beden için benim çok fırın ekmek yemem lazım pardon yememem lazım

ne güzel yaa hiç bir zaman o kilo hayalim olmadı 60 ı görsem bayram yapacağım ama belki gaza gelir 60 ın altınada düşerim inşşşşş
iii işte kafanı attıranı bir hamlede devirirsin

burcuuu hemşo nasılsın nasıl gidiyor okul iş diyet

iyi gidio semacım ama ne bilim ya çok azmettim bu sefer umarım olur ama evdekilerle zor oluo ben diyete girince eve tatlı almak adet olmuş sanırım yiyemiceğim şeyler alıolar

Selam kızlarMisafirim var dı gelemedim bütün gün. Umarım herşey yolundadır. Ecem yok kaç gündür. Uğradımı bugün?

ben de görmüyorum hiç ecem i ebrucum. hatta geçen gün merak ettim senin gibi sordum kızlara, emine bi ara altta gördüm sonra gitti demişti :26:

ben yeşil çayı içemiorum ya ve şu an kabızım buse ya ama içmek için bişiler yapıcam ne kadar içmeliyim bide sen otu mu içiosun yoksa sallama filan mı?

ah burcucum yaa, yeşil çay içceksin iştee ben sallama zorda kalmadıkça kullanmıyorum, eskiden sallama kullanıyordum. otun daha faydasını gördüm. çaykur un küçük yeşil teneke kutuda bergamot aromalısı var onu kullanıyorum. tavsiye ederim, bence en iyisi. hem tat olarak hem de işlevsel olarak

buseee maşallah bebem 36 da bol oluyorsa yuh diyorum kendime 42 bedennnnnnnn o beden için benim çok fırın ekmek yemem lazım pardon yememem lazım

semoooş ay çok güldüm alemsiin evet o fırın ekmeklerden pek yemememiz lazım
belden bol geliyor bi tanesi, ama kalıplara göre de değişir tabi. bel de sorunum yok, sorunum üst bacak

bugün tayt alırken kendime, tezgahtar kız "ama bunların bedenleri kalmamış olabilir size göresi" dedi. elimde s beden vardı, baktı askıdaki L beden, elimdeki S. sonra baktı bana tabi ki bu size olur dediiiiiii ay nasıl hoşuma gitti nasıl bilemezsiniz. S kalmadı sanıyormuş tezgahtar

o zaman benm bu bitsinde yeşilçay a dönüüm bari çaykurun alıyım ama bunlar bitmeli o kadar para verdim yazık

ayy darısı başımıza ya benm tek sıkıntım pantolon ya üst buluorum da pantolon ayrı ya

ne güzel yaa hiç bir zaman o kilo hayalim olmadı 60 ı görsem bayram yapacağım ama belki gaza gelir 60 ın altınada düşerim inşşşşş
iii işte kafanı attıranı bir hamlede devirirsin

ahaha dimi semoşum sorma evdeki 19 lt damacanaları kaslı sucu edasıyla rahat bir şekilde kaldırıp, su sebilinin tepesine yerleştiriyorum, annem hayret ediyor, eskiden zar zor kaldırırdım

iyi gidio semacım ama ne bilim ya çok azmettim bu sefer umarım olur ama evdekilerle zor oluo ben diyete girince eve tatlı almak adet olmuş sanırım yiyemiceğim şeyler alıolar

hiç canın çekmesin hiiiç ağlama burcucum, zamanında çok yedik şimdi de cezamızı çekiyoruz eğer zayıf olursak, mükafatımızı alır, abartmadan dilediğimiz her şeyi yeriz böyle düşüün, zayıflayınca onlar tekrar serbest olacak ama şuan için uzak durmamız lazım yalnızcaa

yok ebrucum bi kaç gündür yok
bugünde gelmedi ulaşırsan bizede haber ver ebrucum ya ben bi ara şey yazdım kızlar telefon numaranızı bana özelden atın herkesi arayacağım dedim isteyen tabi dedim ama sanırım kimse tanışmak istemiyor benimle sesimi duymak istemiyor aşk olsun kızlar kimseden ses çıkmadı hatta iki kes yazdım neyse yineliyorum isteyen olursa atarsa memnun olurum

o zaman benm bu bitsinde yeşilçay a dönüüm bari çaykurun alıyım ama bunlar bitmeli o kadar para verdim yazık

bitir tabi canım, onları içerken yeşil çay da içebilirsin aslında. madem sindirim sorunun var ona da iyi gelmiş olur ikisi birden

ayy darısı başımıza ya benm tek sıkıntım pantolon ya üst buluorum da pantolon ayrı ya

sen de benim gibi popo ve bacak çalıştıran egzersizler yapmalısın öyleyse burcucum, internetten araştır videolar falan var, aynılarını evde yap

zayıflıcam bak gör buse

kolay gelsin emoşum ödev yapmayı özledim güzel yıllarmış öğrencilik hayatı özlüyosun arada

bu kadar çok ödev olunca ben özleyeceğimi sanmıyorum

derdini söyle derman olayım semacım :) bilgisayar mühendisi adayınız var burda

hoşgeldin kaptanımm .:) ecemi bizde merak ettik hatta dün konuşmuştuk yanlış hatırlamıyosam bugün de görmedim ben :S nerdeki?

içinde yeşil çay var cnım ama az sanırım etkisi olmuo. ayrıyetten içmeyi denicem bi ara bugun buldum netten bi tane öle video yapmaya başladım ama bacaklar unutmuş o işleri yaşlanmışlar ama zayıflıcam ben indirimlerden yararlanmk istiorum artık

bacak ve popoya bi örnek ver kuzum senin yaptığındn istiyorum ben

yav deme öle bende 42 yim ama geçen sene 44 tüm bi beden bi bedendir darısı 38 e ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…