bakk nazar değdirdim herkes gitmiş
Benim kardeşimde çok güzel yemek yapar. Hatta yaklaşık 4 yıldır evli ve gelinin yemeklerini yediğim sayılıdır. Hatırlamıyorum bile. Seninkisine de maşallah demek ki yeteneği var.
Tatil günlerini tembel tembel geçireceğine kalkıp biraz yürüyüş yapsanaBak kızdım şimdi sana
İkisinide alma canım. Onun yerine açık havada spor yapman daha mantıklı. Zaten almaktan vazgeçmişsin.
nugget olmamış Venüs'cüm. Haberin olsun.Su içinde tebrikler.
Benim kızın var göndereyim sana hemde cicili bicili parlak bişey. Ben şuan denesem göbeğimden geçmez herhalde
Bisiklet konusunda haklısın direkt basen yapıyor. Ama ben geçen yıl çok sürdüm. Hemde gerçek bisiklet. Eşimle birlikte hergün çıktık akşamları hem çok eğlenceli, hem de çok güzel kalori harcatıyor. Şimdi ona üzülüyorum bu yaz bebiş olacak bisiklet süremeyeceğim
Bence o hareketi hulohop olmadan da yapmak lazım. Önce belden aşağısını sabit tutup, belden üzerini daire şeklinde çevireceksin bir süre. Sonra belden yukarısı sabit olup, belden aşağısını çevireceksin. Çok işe yarıyor haberiniz olsun. Deneyin biran önce.
Tabiikide evden götüreceksin canım. Yoksa spor yapıp yapıp dışarda götürürsen kalorili yiyecekleri bir adım bile ilerleyemezsin
Günaydın kızlaaar! Sabah uğrayamadım kusura bakmayın, çok fazla iş vardı.
Evet işin o tarafı da var ama benim mezun olmadan önce bir kaç hedefim var. Örneğin; 3 yabancı dil öğrenmek, iyi bir CV edinmek gibi. Böyle düşününce işlerimi hemen bitrmem gerekiyor, hem ne kadar genç o kadar faydalı. :)
Çok teşekkür ederim canım. 2 hafta her akşam yürüyüş yapacağım, daha sonra gün aşırı plates yapmaya başlayacağım, biraz daha sonra haftada 3 gün yüzmeye gideceğim. Kendime böyle bir spor planı yaptım :)
mmmmuah :)
Afiyet olsun canım, süper menüler! Dukan Prensesim benim :)
Ben de öyle istiyorum ama yaklaşık 30 kilo vermem gerek, senin ise 3 kilo kadar.. Haline şükret kız aaaa! :)
Benim paylaşımlarım yeterli mi sizce kızlar? Beni bu konuda bir yorumlar mısınız?
Aaaa unutmuşum. Peki kaptancığım. :)
Canım Dukan resmen nefis terbiyesi! Seni bu konuda çok tebrik ediyorum.
Fotoğraflarla haberdar etsen ya bizi kaptancığım. :)
Ay ben de çok merak ediyorum, ben de bakayııımmm!
Benim de hayalimde taytlar ve şortlar var...Aaaah ah
Teşekkür ederim canımmmm :)
Sabah çok yoğundum giremedim kaptancığım ben de :/
Hoşgeldin canım. Kaç yaşındasın?
Ben de 21 yaşındayım, 82.1 kilo ve 1.70 boyundayım. Benim de hayalim 3-5 ay içinde zayıflamak ama umarım öyle olur.
Merhaba canım, bizim takımda mıydın tam anlayamadım? :)
Merbaha canım, hoşgeldin sen de aramıza. Ben de 21 yaşındayım, 1.70 boyum. Buraya kadar biraz benziyoruz fakat benim senden 10 kilo kadar fazlam var :) Umarım sen de burada hayallerine kavuşursun. Öpücükleeer
Afiyet olsun canım. Benim diyetisyenim sulu yemeklerin suyunu asla yememek gerektiğini söylüyor. Çünkü yemeğin yağı suyunda birikiyormuş.
Bundan sonra her gün 30 dk walk at home yapacağım kaptancığım. Su sorununu da çözdüm artık. :)
:))iyiymis, ben de simdi vapurdayim arkadaslar, tost filan getirip duruyor adam istermisiniz diye, hic bakmiyorum o tarafa:))
bugün kalabalığız bol bol kaynatalım
canım salında sabah ve akşam 50 şer adetten 100 adet çekiyorum ama dün sabah çekemedim
güzel geçti canım sağol yaşıtlarımızla bir gidiyoruz. Onları geçtiğimizde mezun olucaz inş.
canım sabahki açma olmamış (ilk başlarda bende yapıyodum o hatayı işyerinde ama kızların uyarıları sayesinde bıraktım.) yerine ekmek ye bence ama beyaz ekmek değil. Bide pilav yeme canım şeker açısından çok zengin tavsiye edilmiyo diyette azda olsa
evet canım bende biyerde okumuştum o yüzden elimden geldiğince yememeye çalışıyorum sularını
amin canım......
Hıımmm fazlamı 5 zeytin diyosun o zaman üçe çekeyim ben kilo azaldıkça yediklerimizde azalıyo ne kötü yaaaaaaaaaaaaaaa
yok canım bir benim adım ebru birde kaptanımızın.
canım nasıl oluyo o detoks bahsedermisin biraz :26:
ay ne cici hulohopmuş öyle parlak falanBenimki düz toz pembe bir şeydi
şu bel hareketini deneyeceğim ebruuu
Ay yemek yapan adamlara hayranım ne güzel yaa
Vee benim bir bisikletim bile yoook
Spor için çok iyi kararlar almışsın venüzcümHalime şükretmeliyim bir yerde haklısın ama hedefime ulaşmadan tam bi şükür moduna da geçemem ki
Vee paylaşımların fena değil ama daha arttırmalısın bence. Eskiden daha çok paylaşımda bulunuyordun sanki :26:
Işte böyleeeeeBoşver tostları sen gidecek kilolara sevin
Ay ben yarım saate falan çıkacağım evden, çok kaynatmayın bensiiizzz
Evet yediklerimiz azalıyor ebrucum ama biz şuan kilo vermek istediğimiz için böyle. Yoksa normalde yiyebilirsin bence 5 zeytin, ona göre dengelersin gün içinde yediklerini ve kilo almazsın. Zaten kilo verdiğimiz için mide de küçülüyor. 70 kg daki gibi faln yenmiyor. En azından ben de böyle oldu buu
kızlar merhaba,
uğrayamadım kaç gündür haberde veremedim özür dilerim
çok hasta oldum, ateş titreme sürekli,
diyet miyet hak getire tabi
daha deneme sürecimde olmadı bu kaptanım biliyorum ama bir gün daha müsade istiyorum
yarından itibaren düzenli bir şekilde burdayım
doğru söylüyosun canım kilolar verildikçe porsiyonlar küçülmek zorunda yoksa bi ileri bi geri durumları oluyo. Azıcık kaçırsam tekrar başa sarıyorum o yüzden biraz daha aç gezicem sonra koruma dönemimde biraz artırırım. :13:
kızlar merhaba,
uğrayamadım kaç gündür haberde veremedim özür dilerim
çok hasta oldum, ateş titreme sürekli,
diyet miyet hak getire tabi
daha deneme sürecimde olmadı bu kaptanım biliyorum ama bir gün daha müsade istiyorum
yarından itibaren düzenli bir şekilde burdayım
kızlaaar öpüyorum hepinizi :) okula gidiyorum ordan da kursa akşam görüşürüz artık :)
kızlaaar öpüyorum hepinizi :) okula gidiyorum ordan da kursa akşam görüşürüz artık :)
kızlarrrrrrrr ben geldim hoca erken bıraktı şükürayran detoksu şu ayranın içine nohut filan atılan detoks mu ya 2 gün yapılıo filan
o sanırım canım, ben öyle biliyorum :26: yapanlar gayet doyurucu olduğunu söylüyor
aç kalmak değil de, yağsız az yemek diyelim. Tavuk tavsiye ederim. Hedefine daha çabuk ulaşırsın. Kendi suyunda pişir, süper
çook geçmiş olsun, sağlığına kavuşunca dön aramıza
Kendine iyi bak
[sıze=2][ı][sıze=3][/sıze][/ı][/sıze][sıze=2][ı]merhaba kızlar.bir bakayım dedim busişim buralardamı??
önce güzel bir soru sormak istiyorum size sonrada hal hatır..[/ı][ı][sıze=3]
[/sıze][sıze=3]
eski üyenin dönüş uygulaması[/sıze]
1) izinli üyenin dönüşü
dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo (kilo almıştır veya vermiştir)
yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
ekstrem durum: üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu formül uygulanmaz. "yeni üye" gibi işlem yapılır. [/ı][/sıze]
nagieymen : 14 etaptır yok.
Ayrıldığı kilo : 66,7
şu andaki kilosu :71,5
farkı -4,8/14 = -0,34
0,34*100/66,7 = -0,51 ..
Bu mudur acaba bu hafta listeye girmesi gereken yüzde??
Yanlı algılıyormuşum gibi bir his var içimde..:18::18:
Evett ayran detoksunu acikliyayim ozaman
Bunu 75 kilonun altindakiler ayda bir sefer, ustundekiler ayda 2 sefer yapabiliyor
2 gunluk bir diyet
Sabah kahvalti iki gun ayni
1 dilim kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
Az beyaz peynir
Bol yesillik
Sonra gun boyunca her iki saatte bir hazirladigimiz ayran karisimini iciyoruz
Aksam 9-10 dan sonra icmiyoruZ
Asitli icecek yok, su, bitki caylari cay filan icilebilir
Karisim soyle
Iki litre light ayranin icine
Haslanmis 4 kasik nohut
4 kasik yesil mercimek
4 kasik bulgur koyup
2 saltalik rendeliyoruz
Tuz yok, baharat koyabilirsiniz
Iste boyle iki gun yapiyorsunuzbunu
canım ben yemeklerin yağını tuzunu kısmıyorum bormal pişiriyorum ama miktarımı kısıyorum. çünkü vücudan yağada tuzada ihtiyacı var. Kendime özel yemek yapmıyorum yani. Aç kalmaktan kastım biraz daha az yemekti canım. Dedimya kilolar azaldıkça vermekte güçleşiyor. O yüzden ekmeği mesela kısmaya hatta kahvaltı haricinde tüketmemeye çalışıcam.. Bi kaç gündür dikkat ettim yoğurt çok doyurucu yemeğin yanında yenince ekmeğe ihtiyaç duymadım bundan sonra her öğünüme yağurt koymaya çalışıcam..
görüşürüz canım
canım doğru hesaplamışsın yukarıdaki anlatıma göre doğru olmuş. Ama kaptanımızda bi göz atar gelince.
denedikten sonra bizede sölersin demi canım benm sınıftan bi arkadaşımda denemiş 2 kilo filan verdim dio ama ne kadar doğrudur bilmiorumkilo konusuna çok takık vermesede verdim dio arada inşallah işe yarar
evett ayran detoksunu acikliyayim ozaman
bunu 75 kilonun altindakiler ayda bir sefer, ustundekiler ayda 2 sefer yapabiliyor
2 gunluk bir diyet
sabah kahvalti iki gun ayni
1 dilim kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
az beyaz peynir
bol yesillik
sonra gun boyunca her iki saatte bir hazirladigimiz ayran karisimini iciyoruz
aksam 9-10 dan sonra icmiyoruz
asitli icecek yok, su, bitki caylari cay filan icilebilir
karisim soyle
ıki litre light ayranin icine
haslanmis 4 kasik nohut
4 kasik yesil mercimek
4 kasik bulgur koyup
2 saltalik rendeliyoruz
tuz yok, baharat koyabilirsiniz
ıste boyle iki gun yapiyorsunuzbunu
yogurt bencede tok tutuo ben ögünlerime yogurt koyduumdan beri ekmeğin yüzüne bakmıorum ama yogurdu light a çevirmem lazım artık eskiden bu kadar yemediğim için önemsemiodum ama artık önemsiorumYada şişman biri olmaktan sıkıldım sanırım
Haber vericem tabii, yogurdun yag yakici ozelligi var zaten biliyorsunuz, bu diyete 1,5 -2 kilo sadece yagdan gidiyormus, bakalim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?