Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ay ne cici hulohopmuş öyle parlak falan benimki düz toz pembe bir şeydi

şu bel hareketini deneyeceğim ebruuu

ay yemek yapan adamlara hayranım ne güzel yaa

vee benim bir bisikletim bile yoook

spor için çok iyi kararlar almışsın venüzcüm halime şükretmeliyim bir yerde haklısın ama hedefime ulaşmadan tam bi şükür moduna da geçemem ki

vee paylaşımların fena değil ama daha arttırmalısın bence. eskiden daha çok paylaşımda bulunuyordun sanki :26:

:))iyiymis, ben de simdi vapurdayim arkadaslar, tost filan getirip duruyor adam istermisiniz diye, hic bakmiyorum o tarafa:))

işte böyleeeee boşver tostları sen gidecek kilolara sevin

bugün kalabalığız bol bol kaynatalım

ay ben yarım saate falan çıkacağım evden, çok kaynatmayın bensiiizzz

evet yediklerimiz azalıyor ebrucum ama biz şuan kilo vermek istediğimiz için böyle. yoksa normalde yiyebilirsin bence 5 zeytin, ona göre dengelersin gün içinde yediklerini ve kilo almazsın. zaten kilo verdiğimiz için mide de küçülüyor. 70 kg daki gibi faln yenmiyor. en azından ben de böyle oldu buu

kızlarrrrrrrr ben geldim hoca erken bıraktı şükür ayran detoksu şu ayranın içine nohut filan atılan detoks mu ya 2 gün yapılıo filan

doğru söylüyosun canım kilolar verildikçe porsiyonlar küçülmek zorunda yoksa bi ileri bi geri durumları oluyo. Azıcık kaçırsam tekrar başa sarıyorum o yüzden biraz daha aç gezicem sonra koruma dönemimde biraz artırırım. :13:

kızlar merhaba,
uğrayamadım kaç gündür haberde veremedim özür dilerim
çok hasta oldum, ateş titreme sürekli,
diyet miyet hak getire tabi
daha deneme sürecimde olmadı bu kaptanım biliyorum ama bir gün daha müsade istiyorum
yarından itibaren düzenli bir şekilde burdayım

çok geçmiş olsun canım .....
Umarım bi an önce iyileşir gelirsin aramıza dikkat et kendine

aç kalmak değil de, yağsız az yemek diyelim. tavuk tavsiye ederim. hedefine daha çabuk ulaşırsın. kendi suyunda pişir, süper

çook geçmiş olsun, sağlığına kavuşunca dön aramıza

kendine iyi bak

kızlaaar öpüyorum hepinizi :) okula gidiyorum ordan da kursa akşam görüşürüz artık :)

tamam canım, iyi dersler sana

akşama görüşürüz ben de çıkıyorum birazdan, yemeğimi de yanıma alıyorum akşam geç gelebilirim.

bu arada bana olan pantolon yok şuan ve pantolon da almaktan vazgeçtim, tayt alacağım ne olur ne olmaz diye düşünüyorum. 36 larda bol gelirse yanarım yani, parama yazık. bir de bunun terzi masrafı var, gerçi 34 falan olacağımı sanmıyorum ama tırstım

kızlarrrrrrrr ben geldim hoca erken bıraktı şükür ayran detoksu şu ayranın içine nohut filan atılan detoks mu ya 2 gün yapılıo filan

o sanırım canım, ben öyle biliyorum :26: yapanlar gayet doyurucu olduğunu söylüyor

o sanırım canım, ben öyle biliyorum :26: yapanlar gayet doyurucu olduğunu söylüyor

sınıfta yapan bi arkadaşım var ay bütün gün elinde ayran şişeleriyle dolandı ya doyurucu olduğunu oda söledi ben sınıftan diyet fikirleri alıorum 100 tane kızla aynı sınıfta okuyunca ayran detoksu yapan arkadaşımın bu 2. seansı sanırım 2 kilo vermiş öle dedi buse ya ama sağlıklı mı ya bilemedim ki ben

Merhaba kızlar.Bir bakayım dedim Busişim buralardamı??
Önce güzel bir soru sormak istiyorum size sonrada hal hatır..

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI

1) İzinli Üyenin Dönüşü
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo (kilo almıştır veya vermiştir)
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
Ekstrem durum: Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu formül uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.

nagieymen : 14 etaptır yok.
Ayrıldığı kilo : 66,7
Şu andaki kilosu :71,5
Farkı -4,8/14 = -0,34
0,34*100/66,7 = -0,51 ..

Bu mudur acaba bu hafta listeye girmesi gereken yüzde??
Yanlı algılıyormuşum gibi bir his var içimde..:18::18:

canım ben yemeklerin yağını tuzunu kısmıyorum bormal pişiriyorum ama miktarımı kısıyorum. çünkü vücudan yağada tuzada ihtiyacı var. Kendime özel yemek yapmıyorum yani. Aç kalmaktan kastım biraz daha az yemekti canım. Dedimya kilolar azaldıkça vermekte güçleşiyor. O yüzden ekmeği mesela kısmaya hatta kahvaltı haricinde tüketmemeye çalışıcam.. Bi kaç gündür dikkat ettim yoğurt çok doyurucu yemeğin yanında yenince ekmeğe ihtiyaç duymadım bundan sonra her öğünüme yağurt koymaya çalışıcam..

kızlaaar öpüyorum hepinizi :) okula gidiyorum ordan da kursa akşam görüşürüz artık :)

görüşürüz canım

canım doğru hesaplamışsın yukarıdaki anlatıma göre doğru olmuş. Ama kaptanımızda bi göz atar gelince.

Evett ayran detoksunu acikliyayim ozaman
Bunu 75 kilonun altindakiler ayda bir sefer, ustundekiler ayda 2 sefer yapabiliyor

2 gunluk bir diyet

Sabah kahvalti iki gun ayni
1 dilim kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
Az beyaz peynir
Bol yesillik

Sonra gun boyunca her iki saatte bir hazirladigimiz ayran karisimini iciyoruz
Aksam 9-10 dan sonra icmiyoruZ

Asitli icecek yok, su, bitki caylari cay filan icilebilir

Karisim soyle
Iki litre light ayranin icine
Haslanmis 4 kasik nohut
4 kasik yesil mercimek
4 kasik bulgur koyup
2 saltalik rendeliyoruz
Tuz yok, baharat koyabilirsiniz
Iste boyle iki gun yapiyorsunuzbunu

denedikten sonra bizede sölersin demi canım benm sınıftan bi arkadaşımda denemiş 2 kilo filan verdim dio ama ne kadar doğrudur bilmiorum kilo konusuna çok takık vermesede verdim dio arada inşallah işe yarar

yogurt bencede tok tutuo ben ögünlerime yogurt koyduumdan beri ekmeğin yüzüne bakmıorum ama yogurdu light a çevirmem lazım artık eskiden bu kadar yemediğim için önemsemiodum ama artık önemsiorum yada şişman biri olmaktan sıkıldım sanırım

denedikten sonra bizede sölersin demi canım benm sınıftan bi arkadaşımda denemiş 2 kilo filan verdim dio ama ne kadar doğrudur bilmiorum kilo konusuna çok takık vermesede verdim dio arada inşallah işe yarar

Haber vericem tabii, yogurdun yag yakici ozelligi var zaten biliyorsunuz, bu diyete 1,5 -2 kilo sadece yagdan gidiyormus, bakalim:))

hiç duymamıştım bi dene bize sonucunu anlatırsın. Ama ben böyle diyetler yapamıyorum. Yani tüm gün ayran içemem aslında 2 günlük bi program. Yada ne bileyim sen hele bi yap belki hafta sonu denerim bende

aslında ben yoğurdu severim öğünlerimde olurdu ama şimdi özellikle arıyorum çünkü tok tuttuğunu keşfettim bundan yıllar önce çalıştığım yerdeki müdür zayıflamak istiyosan bol bol yoğurt ye demişti kendisi biraz kiloluydu ve sürekli diyet yapıyodu. Yoğurt o yüzden devamlı aklımdadır. Ayrıca şöyle karışık bol yeşillikli bi salatada çok tok tutuyo ben akşamları bazen sadece salata yiyerek doyuyorum ekmek yada yemek aramıyorum.

Haber vericem tabii, yogurdun yag yakici ozelligi var zaten biliyorsunuz, bu diyete 1,5 -2 kilo sadece yagdan gidiyormus, bakalim:))

hadi bakalım cumaya sonuç yazcaksın sanırım ay inş. işe yarar ya eğer yararsa haftasonu bende yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…