İşe yarıyorsa ben de diyetisyenime sorayım yahu
İlk defa takımda duydum bunu, evimin çok yakınında aktar var bir sorayım bakalım.
Süpersin canım, sporunu da yapmışsın harika. :)
Kızlar buarada ben hemen yatıyorum, yarın bakacağım. Çok halsizim ve ateşim var. Eve dönerken tansiyonum falan düştü malum metrobüs. İyi akşamlar herkeseee
ben geldiiiim :):) geçmişe bi bakıyım hemen geliyorm canlarum
ay heyecanla sonucunu bekliyorum :) gerçekten 2 kilo falan verdiriyorsa ben de yapayım :)
sabah
2 dilim tam bugday arasına domatesli peynirli tost
1 kutu meyve suyu
ara
1 galeta 1bardak sade kahve
öğle
tarhana çorbası küçük kase
salata
2 yemek kaşığı yogurt
ara
1 kivi 1 galeta
akşam
2 tane alabalık (ızgara)
bol salata
2.5 litre su içtim 2 bardak 9lu çay
egzersiz olarak 30 dk ısınma ve bacak harektleri 15 dk yürüyüş(2 durak önce inip eve) 250 tane ip atladımsaygılar benden efendim
Arkadaslar bende yatiyorum, herkese iyi geceler gozlerim kapaniyor artik...
tamam canım, iyi dersler sana
akşama görüşürüzben de çıkıyorum birazdan, yemeğimi de yanıma alıyorum akşam geç gelebilirim.
bu arada bana olan pantolon yok şuan ve pantolon da almaktan vazgeçtim, tayt alacağım ne olur ne olmaz diye düşünüyorum. 36 larda bol gelirse yanarım yani, parama yazık. bir de bunun terzi masrafı var, gerçi 34 falan olacağımı sanmıyorum ama tırstım
Evett ayran detoksunu acikliyayim ozaman
Bunu 75 kilonun altindakiler ayda bir sefer, ustundekiler ayda 2 sefer yapabiliyor
2 gunluk bir diyet
Sabah kahvalti iki gun ayni
1 dilim kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
Az beyaz peynir
Bol yesillik
Sonra gun boyunca her iki saatte bir hazirladigimiz ayran karisimini iciyoruz
Aksam 9-10 dan sonra icmiyoruZ
Asitli icecek yok, su, bitki caylari cay filan icilebilir
Karisim soyle
Iki litre light ayranin icine
Haslanmis 4 kasik nohut
4 kasik yesil mercimek
4 kasik bulgur koyup
2 saltalik rendeliyoruz
Tuz yok, baharat koyabilirsiniz
Iste boyle iki gun yapiyorsunuzbunu
bende emine ceren kendini biraz tanıtırmısın evlimisin okuyomusun vb. tanıttın mı hatırlayamadım .:) ben bekarım okuyorum zayıf olmak istiyorumhoşbulduk :) ben de ceren.
2 gündür içiyorum, aktardan hepsini ayrı ayrı aldım..
verilen ölçülerde karıştırıyorum ama akşam hepsini karıştırmayı düşünüyorum.. böyle çok zor oluyor.. biraz az biraz fazla farketmez heralde... büyük bi kavanozda karıştırıcam valla...
aktar istersen mikserden geçir toz haline getir dedi ama o da çok aklıma yatmadı, karıştırırım ben bunları.. günde 2-3 kupa içiyorum.. aslında 5 falan demişler ama o kadar içemiyorum iş yerinde :) sen ne kadar içiyorsun? hazır mı aldın?
tanıştığımıza sevindim..
sabah
1 kutu meyve suyu
ara
öğle
salata
2 yemek kaşığı yogurt
ara
1 kivi 1 galeta
akşam
2 tane alabalık (ızgara)
bol salata
egzersiz olarak 30 dk ısınma ve bacak harektleri 15 dk yürüyüş(2 durak önce inip eve) 250 tane ip atladımsaygılar benden efendim
İlk defa takımda duydum bunu, evimin çok yakınında aktar var bir sorayım bakalım.
Kızlar buarada ben hemen yatıyorum, yarın bakacağım. Çok halsizim ve ateşim var. Eve dönerken tansiyonum falan düştü malum metrobüs. İyi akşamlar herkeseee
tayt al tayt en iyisi :) benim ev arkadaşım da bu ara hep tayt alıyo o da zayıflıyo :) bende tayt giyecek duruma gelince bende tayt alıcam
bulgur ve mercimek de haşlanmış dimi canım yoksa ayranla beraber mi pişiriyosun? babaannemin yaptığı bi yemek var ona çok benziyo. ayranla kaynatıyodu baklagilleri çok faydalıymış. nohutun antioksdan özelliği var zaten
bende emine ceren kendini biraz tanıtırmısın evlimisin okuyomusun vb. tanıttın mı hatırlayamadım .:) ben bekarım okuyorum zayıf olmak istiyorum
çok güzel canım :) bir dahakine yemek saatlerini de yaz canıım yemek saatleri de çok önemli :)
iyi geceler tatlım çok yoruluyosun sanırım. geçmiş olsun bu arada öptüm kocaman :)
geç yememeye çalış canım hem sağlık açısından hem de kilo verme açısından.ben akşam dersimin olduğu günlerde yoğurt salata gibi yiyeceklerle geçiriyorum ağır bi yemek yesem kilo olarak geri dönecek biliyorum :)yemek saatlerimi bilerek yazmadımakşam gecikti biraz balıkçıya gitcez die gecikti derken saat 8 di işte
geç yememeye çalış canım hem sağlık açısından hem de kilo verme açısından.ben akşam dersimin olduğu günlerde yoğurt salata gibi yiyeceklerle geçiriyorum ağır bi yemek yesem kilo olarak geri dönecek biliyorum :)
kızlar 30 sayfalık bi ödevim var birazını yapayım tekrar döneceğim :)
harika buse çok sevindim az kaldı azGünaydııın
İş, güç, okul olmayınca, üstüne de bu düzensiz uykularım eklenince, anca bu saatlerde gelebiliyorum kaptan
AmaaaaaaTartıldım ve kilom 52.3 Ben işte ömrümde bu kiloyu görmedim, nerdeyse baskülün üstünde zıplayacaktım ebruuuuuuuuuu Dün 52 göreyim, şok olayım diye dualar ettim ama bu da bana yettiiiii Şimdi daha fazla gecikmeden hemen kahvaltıya uçuyorum
geçmiş olsun canım biram önce iyi olmankızlar merhaba,
uğrayamadım kaç gündür haberde veremedim özür dilerim
çok hasta oldum, ateş titreme sürekli,
diyet miyet hak getire tabi
daha deneme sürecimde olmadı bu kaptanım biliyorum ama bir gün daha müsade istiyorum
yarından itibaren düzenli bir şekilde burdayım
hoşgeldin tubacım hadi bakalım sonucu bekliyoruz bu arada sema ben 28 yaşındayım bir kızım var 2 yaşında inş hep birlikte vericezEvett ayran detoksunu acikliyayim ozaman
Bunu 75 kilonun altindakiler ayda bir sefer, ustundekiler ayda 2 sefer yapabiliyor
2 gunluk bir diyet
Sabah kahvalti iki gun ayni
1 dilim kepek ekmegi
1 haslanmis yumurta
Az beyaz peynir
Bol yesillik
Sonra gun boyunca her iki saatte bir hazirladigimiz ayran karisimini iciyoruz
Aksam 9-10 dan sonra icmiyoruZ
Asitli icecek yok, su, bitki caylari cay filan icilebilir
Karisim soyle
Iki litre light ayranin icine
Haslanmis 4 kasik nohut
4 kasik yesil mercimek
4 kasik bulgur koyup
2 saltalik rendeliyoruz
Tuz yok, baharat koyabilirsiniz
Iste boyle iki gun yapiyorsunuzbunu
Allah yardımcın olsun çok zor burcu soğukkanlı olmak gerekyok özel bi durumum yok sadece çocukları çok seviyorum canım ben bide küçk ikizler var teyzemn kızları onlarla çok içli dışlıyız bazen bi kaç gün ben ilgileniorum o yüzden çocuklara ayrı bi duygusal yaklaşıorum. sanırım tek çocuk olduğum için böleyim. ve staja çıktığım yer yoğun bakım ve çok kötü etkilio.
al bendende o kadar Ebru hayatta beceremez dimhıımm şimdi anladım yoğun bakımda olduğun için bu kadar etkileniyosun. Ama haklısın yaaa çok zor bi durum olduğun yer allah sabır versin. Işte her işin var bi zorluğu ama ben o konularda çok dayanıksızım o yüzden ne doktor nede hemşire olamazdım hatta hastanede bile çalışmam....
Canım çok öptüm seni tanıdığıma memnun oldum ben çıkıyorum şimdi kendine iyibak...
Iyi akşamlar arkadaşlar.....kaçamaksız geceler hepinize
hoşgeldin cerencim yukarıda kendimi tanıttım canım inş bu kilolar gidecekay heyecanla sonucunu bekliyorum :) gerçekten 2 kilo falan verdiriyorsa ben de yapayım :)
harika buse çok sevindim az kaldı az
geçmiş olsun canım biram önce iyi olman
Dileğiyle
hoşgeldin tubacım hadi bakalım sonucu bekliyoruz bu arada sema ben 28 yaşındayım bir kızım var 2 yaşında inş hep birlikte vericez
Bu kiloları
Allah yardımcın olsun çok zor burcu soğukkanlı olmak gerek
al bendende o kadar Ebru hayatta beceremez dim
hoşgeldin cerencim yukarıda kendimi tanıttım canım inş bu kilolar gidecek
Erken cisin tubacım maşallah
kolay gelsin emoşum ödev yapmayı özledim güzel yıllarmış öğrencilik hayatı özlüyosun aradakızlar 30 sayfalık bi ödevim var birazını yapayım tekrar döneceğim :)
Merhaba kızlar.Bir bakayım dedim Busişim buralardamı??
Önce güzel bir soru sormak istiyorum size sonrada hal hatır..
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo (kilo almıştır veya vermiştir)
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
Ekstrem durum: Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu formül uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
nagieymen : 14 etaptır yok.
Ayrıldığı kilo : 66,7
Şu andaki kilosu :71,5
Farkı -4,8/14 = -0,34
0,34*100/66,7 = -0,51 ..
Bu mudur acaba bu hafta listeye girmesi gereken yüzde??
Yanlı algılıyormuşum gibi bir his var içimde..:18::18:
canım ben yemeklerin yağını tuzunu kısmıyorum bormal pişiriyorum ama miktarımı kısıyorum. çünkü vücudan yağada tuzada ihtiyacı var. Kendime özel yemek yapmıyorum yani. Aç kalmaktan kastım biraz daha az yemekti canım. Dedimya kilolar azaldıkça vermekte güçleşiyor. O yüzden ekmeği mesela kısmaya hatta kahvaltı haricinde tüketmemeye çalışıcam.. Bi kaç gündür dikkat ettim yoğurt çok doyurucu yemeğin yanında yenince ekmeğe ihtiyaç duymadım bundan sonra her öğünüme yağurt koymaya çalışıcam..
görüşürüz canım
canım doğru hesaplamışsın yukarıdaki anlatıma göre doğru olmuş. Ama kaptanımızda bi göz atar gelince.
Çok iyi yapıyorsun canımcımm.
Canım ilk başladığım da tatildeyim, daha sonra işe döndüm ya... Sabah 07:00'da evden çıkıyorum, 20:00'de eve giriyorum. Anladığım kadarıyla sizler benden daha rahatsınız ama aradaki fark gayet normal diye düşünüyorum. Yine de elimden geleni yapacağım :)
Yemek yapan adamalara bende hayranım vallahi :)
İlginçmiş... Ne işe yarıyormuş peki canım?
Kızlar, ben 2 gündür 9 hayat çayı içiyorum, zayıflatır mı henüz bilmiyorum ama çok tuvalete götürüyor, yani idrar söktürücü olduğu kesin.. bol da su içiyorum, insan kendini daha iyi hissediyor, daha fresh hissediyor çok su içinde.. tavsiye ederim..
hoşbulduk :) ben de ceren.
2 gündür içiyorum, aktardan hepsini ayrı ayrı aldım..
verilen ölçülerde karıştırıyorum ama akşam hepsini karıştırmayı düşünüyorum.. böyle çok zor oluyor.. biraz az biraz fazla farketmez heralde... büyük bi kavanozda karıştırıcam valla...
aktar istersen mikserden geçir toz haline getir dedi ama o da çok aklıma yatmadı, karıştırırım ben bunları.. günde 2-3 kupa içiyorum.. aslında 5 falan demişler ama o kadar içemiyorum iş yerinde :) sen ne kadar içiyorsun? hazır mı aldın?
tanıştığımıza sevindim..
sabah
1 kutu meyve suyu
ara
öğle
salata
2 yemek kaşığı yogurt
ara
1 kivi 1 galeta
akşam
2 tane alabalık (ızgara)
bol salata
tayt al tayt en iyisi :) benim ev arkadaşım da bu ara hep tayt alıyo o da zayıflıyo :) bende tayt giyecek duruma gelince bende tayt alıcam
bulgur ve mercimek de haşlanmış dimi canım yoksa ayranla beraber mi pişiriyosun? babaannemin yaptığı bi yemek var ona çok benziyo. ayranla kaynatıyodu baklagilleri çok faydalıymış. nohutun antioksdan özelliği var zaten
bende emine ceren kendini biraz tanıtırmısın evlimisin okuyomusun vb. tanıttın mı hatırlayamadım .:) ben bekarım okuyorum zayıf olmak istiyorum
çok güzel canım :) bir dahakine yemek saatlerini de yaz canıım yemek saatleri de çok önemli :)
iyi geceler tatlım çok yoruluyosun sanırım. geçmiş olsun bu arada öptüm kocaman :)
kızlar 30 sayfalık bi ödevim var birazını yapayım tekrar döneceğim :)
canım doğru gibi duruyor ama ben de emin değilim :26: kaptanımız ebru görünce cevaplar, böylece ben de bu işlemi net bir şekilde öğrenmiş olurum hatta
1 yk yağ yeterli bizler için, fazlası depo canım. ben günde 1 tatlı kaşığı yağ kullanıyorum, onun haricinde yoğurdumda, sütümde, etimde vs olan yağ da eklenince hayli hayli yetiyor yani. fazlası kilodan başka bir şey değil. sen bence yağı azaltmalısın, yağı komple çıkarmayacaksın, azaltacaksın. senin yaptığın şekilde de vücudun gerekli vitamini alamaz. yemek kısmaktansa yağ kısmak daha mantıklı geliyor bana. vücut kendini kilitleyip korumaya alabilir yeterli besini almazsan, bu kez de kilo veremezsin
tuz ben gerekmedikçe kullanmıyorum, işlenmiş gıda sonuçta ve vücutta su tutuyor.
yine de sen bilirsin tabi.
venüscüm sen yorum istedin ben de yorumladım, gayet normalse neden yorum istiyorsun anlamadımnormalse normaldir böyle devam et o zaman yani aaaaaaa hem soruyor hem atarlanıyor hatun
sinameke var mı o çayların arasında, varsa bu kadar tüketmeniz doğru değil kızlar. bağırsaktaki kılcal tüyleri de dışkıyla attırıyor, bu sefer besinler yeterince bağırsakta tutunup emilemiyor, haberiniz olsun. en güzeli yeşil çay, bunu bilir bunu söylerim. başka bu tarz şeylere ihtiyacımız yok
hoş geldin cerencim. ben de buse. 23 yaşındayım, 1.58 boyunda 52.3 kiloyum, bekarım. şuan calışmıyorum
sen de bu şekilde kendini tanıtırsan sevinirim.
pek beğendim burcucum, afiyet olsun
iyi geceler venüscüümkendine dikkat et, bi tuzlu ayran içseydin :26:
iyi geceler canımsen de kendini tekrar detaylı şekilde tanıtırsan sevinirim
ay emineeeeeeeeiçime doğmuş vallahi bugün tayt aldım hem de leoparlıııııı
kolay gelsin fıstığım
sağolun canım ama meslek yetişkinlere alışmıştım ölüm filan gördüm ama çocuk ayrı oluyor ama mesleğin cilvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?