Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler canım dikkat et kendine öptüm

ay heyecanla sonucunu bekliyorum :) gerçekten 2 kilo falan verdiriyorsa ben de yapayım :)

Evet bir gunu tamamladim bile, yalniz baydi yani durup durup o karisimi icmek, basta tadi guzel geliyor ama sonra byiyir artik, netseki sadece 2 gun, biri bitti bile... :)

Guzel menu bence, sporda yapmissin daha ne olsun:)

tayt al tayt en iyisi :) benim ev arkadaşım da bu ara hep tayt alıyo o da zayıflıyo :) bende tayt giyecek duruma gelince bende tayt alıcam

bulgur ve mercimek de haşlanmış dimi canım yoksa ayranla beraber mi pişiriyosun? babaannemin yaptığı bi yemek var ona çok benziyo. ayranla kaynatıyodu baklagilleri çok faydalıymış. nohutun antioksdan özelliği var zaten

bende emine ceren kendini biraz tanıtırmısın evlimisin okuyomusun vb. tanıttın mı hatırlayamadım .:) ben bekarım okuyorum zayıf olmak istiyorum

çok güzel canım :) bir dahakine yemek saatlerini de yaz canıım yemek saatleri de çok önemli :)

iyi geceler tatlım çok yoruluyosun sanırım. geçmiş olsun bu arada öptüm kocaman :)

yemek saatlerimi bilerek yazmadım akşam gecikti biraz balıkçıya gitcez die gecikti derken saat 8 di işte

yemek saatlerimi bilerek yazmadım akşam gecikti biraz balıkçıya gitcez die gecikti derken saat 8 di işte
geç yememeye çalış canım hem sağlık açısından hem de kilo verme açısından.ben akşam dersimin olduğu günlerde yoğurt salata gibi yiyeceklerle geçiriyorum ağır bi yemek yesem kilo olarak geri dönecek biliyorum :)

cnm normalde en geç 5 buçuk 6 arası yiyorum zatende bizimkiler bu akşam dışarı çıkalım dedi ondan böle oldu yoksa erken yiyorum yani

ben geldiiim geçmişe bakıp geliyorum kızlaar, sanırım çok kaynatmamışsınız bugün

harika buse çok sevindim az kaldı az

geçmiş olsun canım biram önce iyi olman
Dileğiyle
hoşgeldin tubacım hadi bakalım sonucu bekliyoruz bu arada sema ben 28 yaşındayım bir kızım var 2 yaşında inş hep birlikte vericez
Bu kiloları
Allah yardımcın olsun çok zor burcu soğukkanlı olmak gerek
al bendende o kadar Ebru hayatta beceremez dim

ay heyecanla sonucunu bekliyorum :) gerçekten 2 kilo falan verdiriyorsa ben de yapayım :)
hoşgeldin cerencim yukarıda kendimi tanıttım canım inş bu kilolar gidecek

Arkadaslar bende yatiyorum, herkese iyi geceler gozlerim kapaniyor artik...

Erken cisin tubacım maşallah

sağolun canım ama meslek yetişkinlere alışmıştım ölüm filan gördüm ama çocuk ayrı oluyor ama mesleğin cilvesi

canım doğru gibi duruyor ama ben de emin değilim :26: kaptanımız ebru görünce cevaplar, böylece ben de bu işlemi net bir şekilde öğrenmiş olurum hatta

1 yk yağ yeterli bizler için, fazlası depo canım. ben günde 1 tatlı kaşığı yağ kullanıyorum, onun haricinde yoğurdumda, sütümde, etimde vs olan yağ da eklenince hayli hayli yetiyor yani. fazlası kilodan başka bir şey değil. sen bence yağı azaltmalısın, yağı komple çıkarmayacaksın, azaltacaksın. senin yaptığın şekilde de vücudun gerekli vitamini alamaz. yemek kısmaktansa yağ kısmak daha mantıklı geliyor bana. vücut kendini kilitleyip korumaya alabilir yeterli besini almazsan, bu kez de kilo veremezsin

tuz ben gerekmedikçe kullanmıyorum, işlenmiş gıda sonuçta ve vücutta su tutuyor.

yine de sen bilirsin tabi.

venüscüm sen yorum istedin ben de yorumladım, gayet normalse neden yorum istiyorsun anlamadım normalse normaldir böyle devam et o zaman yani aaaaaaa hem soruyor hem atarlanıyor hatun

sinameke var mı o çayların arasında, varsa bu kadar tüketmeniz doğru değil kızlar. bağırsaktaki kılcal tüyleri de dışkıyla attırıyor, bu sefer besinler yeterince bağırsakta tutunup emilemiyor, haberiniz olsun. en güzeli yeşil çay, bunu bilir bunu söylerim. başka bu tarz şeylere ihtiyacımız yok

hoş geldin cerencim. ben de buse. 23 yaşındayım, 1.58 boyunda 52.3 kiloyum, bekarım. şuan calışmıyorum

sen de bu şekilde kendini tanıtırsan sevinirim.

pek beğendim burcucum, afiyet olsun

iyi geceler venüscüüm kendine dikkat et, bi tuzlu ayran içseydin :26:

Arkadaslar bende yatiyorum, herkese iyi geceler gozlerim kapaniyor artik...

iyi geceler canım sen de kendini tekrar detaylı şekilde tanıtırsan sevinirim

ay emineeeeeeee içime doğmuş vallahi bugün tayt aldım hem de leoparlıııııı

kızlar 30 sayfalık bi ödevim var birazını yapayım tekrar döneceğim :)

kolay gelsin fıstığım

Leptop um bozuldu kızlarr 3 gidişi bilgisayarcıya her seferinde aynı hatayı veriyor bakmadan gerimi gönderiyor eşim yarın götürcek inşş çabuk gelir telden alıntılamam zor oluyor sinir oluyorum akşamları eşim leptopunu getircek neyseki şuan onun pc den yazıyorum

iyi bari beğendiğine sevindim sinameki yok tatlım içnde ama denioruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…