Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın 13. Takımın güzel hatunları....
Dünkü menüm

sabah (7:30)
1 dilim ekmek
k.k. Peynir
5 adet zeytin

öğle (12:00)
2 kaşık yeşil mercimek yemeği
yarım tabak tavuklu mantar sote
1 dilim ekmek

ara (16:00)
2 avuç leblebi

akşam (19:30)
tarhana çorbası 1 kase
yarım tabak et yemeği (suyuna banmadım)
salata
yarım dilim ekmek

10 bardak su
2 bardak bitki çayı

200 ip atlama
50 mekik

sorma ya et takıntısı erkeklerin ortak özelliği sanırım başka yemekler de biliyo allahtan :) ablasının yemek sitesi var ablasından alıyo tarifleri ilk yapışında da tutturuyo
Benim kardeşimde çok güzel yemek yapar. Hatta yaklaşık 4 yıldır evli ve gelinin yemeklerini yediğim sayılıdır. Hatırlamıyorum bile. Seninkisine de maşallah demek ki yeteneği var.

Tatil günlerini tembel tembel geçireceğine kalkıp biraz yürüyüş yapsana Bak kızdım şimdi sana

evde yer yok ama çok kararsız kaldım koşu bandımı yoksa eliptik bisiklet mi alsam ikisini de mi alsam :S
İkisinide alma canım. Onun yerine açık havada spor yapman daha mantıklı. Zaten almaktan vazgeçmişsin.

nugget olmamış Venüs'cüm. Haberin olsun. Su içinde tebrikler.

ahhh aahhh bilseydim çocukluk hulolopumu saklardım
Benim kızın var göndereyim sana hemde cicili bicili parlak bişey. Ben şuan denesem göbeğimden geçmez herhalde

Bisiklet konusunda haklısın direkt basen yapıyor. Ama ben geçen yıl çok sürdüm. Hemde gerçek bisiklet. Eşimle birlikte hergün çıktık akşamları hem çok eğlenceli, hem de çok güzel kalori harcatıyor. Şimdi ona üzülüyorum bu yaz bebiş olacak bisiklet süremeyeceğim

Büyük ihtimalle öyledir canım, çünkü holihop çok kalın beller için pek de etkili olmaz gibi geliyor. :)
Neyse artık gidiyorum, yarın sabah çok erken kalkacağım. İş başlıyor yine!
Bence o hareketi hulohop olmadan da yapmak lazım. Önce belden aşağısını sabit tutup, belden üzerini daire şeklinde çevireceksin bir süre. Sonra belden yukarısı sabit olup, belden aşağısını çevireceksin. Çok işe yarıyor haberiniz olsun. Deneyin biran önce.

bu arada p.tesi sali çarsamba gitcem spora ve okul çıkışı gitcem 3 gün ne yicem ben dışarda yaaaaaaaaa
Tabiikide evden götüreceksin canım. Yoksa spor yapıp yapıp dışarda götürürsen kalorili yiyecekleri bir adım bile ilerleyemezsin

merhaba canım hoşgeldin.
Ben ebru 28 yaşındayım benimde 2 yaşında bir oğlum var. Olsun canım geç olsun ama geri gelmesin gayemiz bu bizim. çabuk verilen kilo hızla geri gelir.
Inş. Burası ve azmin sayesinde hedefine ulaşmayı başarırsın.

Menun gayet olculu, cok iyi olmus, mekik de zamanla artar zaten..:)

Teşekkürler Ebru'cum. Nasıl geçti test, umarım güzel sonuçlar alırsınız.

Aramıza hoş geldin Tuba'cım (Tuğba değil sanırım:26:) Ben Ebru. Takım kaptanıyım. 31 yaşındayım. Konya'da yaşıyorum. Çalışıyorum ama şuan doğum iznindeyim. Çok az kaldı inşallah ikinci bebeğimi alacağım kucağıma.

Ooooooooooo maşallah menü süper olmuş canım. Tebrikler

Memnun oldum ebrucum, evet gitsin geri gelmesin kilolar:)

Arkadaslar hemen dunku menumu yazayim

Sabah
Ceyrek acma
Azicik tulum peyniri
Azicik ayva receli

Oglen
1 kase corba
1 dilim ekmek

Aksam
1 porsiyon kapuska
3-4 kasik pirasali pilav

Su
1,5 lt ( az ictim nedense)

Spor
1saat yurudum

Günaydın kızlaaar! Sabah uğrayamadım kusura bakmayın, çok fazla iş vardı.
bence okulu bitir öle git bölüm neydi değişim programı yok mu onunla git yada :F gdince okula dönüp adapte olmak zor gelio
Evet işin o tarafı da var ama benim mezun olmadan önce bir kaç hedefim var. Örneğin; 3 yabancı dil öğrenmek, iyi bir CV edinmek gibi. Böyle düşününce işlerimi hemen bitrmem gerekiyor, hem ne kadar genç o kadar faydalı. :)
canım spora başlamışsın tebrikleeer devamını bekliyoruz

iyi geceler
Çok teşekkür ederim canım. 2 hafta her akşam yürüyüş yapacağım, daha sonra gün aşırı plates yapmaya başlayacağım, biraz daha sonra haftada 3 gün yüzmeye gideceğim. Kendime böyle bir spor planı yaptım :)
iyi geceler tatlım yarın görüşürüz :)
mmmmuah :)

Afiyet olsun canım, süper menüler! Dukan Prensesim benim :)
Ben de öyle istiyorum ama yaklaşık 30 kilo vermem gerek, senin ise 3 kilo kadar.. Haline şükret kız aaaa! :)
Benim paylaşımlarım yeterli mi sizce kızlar? Beni bu konuda bir yorumlar mısınız?
Aaaa unutmuşum. Peki kaptancığım. :)
Canım Dukan resmen nefis terbiyesi! Seni bu konuda çok tebrik ediyorum.
Fotoğraflarla haberdar etsen ya bizi kaptancığım. :)
buseeee bu arada before-after fotosu koycakttın bizi gaza getircektin nolduuuu :) merak içindeyim
Ay ben de çok merak ediyorum, ben de bakayııımmm!
buseee bende bu dombik bacakları saklayacak yer arıyorum eskiden taytla giydiğim kazaklarımı şimdi pantolonun üstüne giyiyorum amaaaa geçicek bunlar giycem hepsini hem de taytla
Benim de hayalimde taytlar ve şortlar var...Aaaah ah
venüscüm afyet olsun gayet güzel
Teşekkür ederim canımmmm :)
Sabah çok yoğundum giremedim kaptancığım ben de :/
Selam arkadaşlar;

takımda yeniyim :) 1,66 boyundayım 78,6 kiloyla dün diyete başladım, cuma bildirimimi yaparım.
kuralları okudum, tamamdır.. hepimize 3-5 ay sonra fistık gibi bir yaz diliyorum ...
Hoşgeldin canım. Kaç yaşındasın?
Ben de 21 yaşındayım, 82.1 kilo ve 1.70 boyundayım. Benim de hayalim 3-5 ay içinde zayıflamak ama umarım öyle olur.
Merhaba canım, bizim takımda mıydın tam anlayamadım? :)

Merbaha canım, hoşgeldin sen de aramıza. Ben de 21 yaşındayım, 1.70 boyum. Buraya kadar biraz benziyoruz fakat benim senden 10 kilo kadar fazlam var :) Umarım sen de burada hayallerine kavuşursun. Öpücükleeer
Afiyet olsun canım. Benim diyetisyenim sulu yemeklerin suyunu asla yememek gerektiğini söylüyor. Çünkü yemeğin yağı suyunda birikiyormuş.
Bundan sonra her gün 30 dk walk at home yapacağım kaptancığım. Su sorununu da çözdüm artık. :)

ahh 51 görsem aaahhhhhhh görebilir miyim dersin, bu dukan çok acayip bir şey ebrucum ya, bi anda tartı artı gösterebiliyor malesef çabalayıp en son gördüğün eksi rakamı görmen 1 haftayı bulabiliyor böyle insanı sınayan periyotları var ama er ya da geç gidiyor kilolar, güzel olan kısım bu. hiç aç kalmak yok, ve kilolar var gitmek. gitmek kilolar var

bu uyku olayını da düzelteceğim, gerekirse anneme beni yatağa bağla derim valla çok sıkıldım artık ben bu fazlalıklarımdaaan 6-7 aydır diyetteyim yahuu

Bu arada ben yokken kaptan vekili sensin Buse'cim unutma bunu da, takımla ilgili her türlü karar ve yetki sana ait, tabiiki diğer herkesinde katkısıyla

tamamdır kaptan, gözün arkada kalmasın sen yokken mesaj sayıları sayılacak ve bana yollanacak, ben senin gibi liste yapamasam da güzelce yazarım herkesin mesaj sayılarını. ve göndermeyen arkadaşlara gerekli uyarıları da yaparım ebru kaptandan hiç aşağı kalmam biline, sakın kendini salmayın diyetdaşlarım

ebrucum sen biraz anlatır mısın, mesaj sayısı listelerini hangi gün yayınlayacağım burda?

canım çok seviyorum mantar ben, ne zamandır da yemiyordum, öyle oldu yani. zaten sebze günlerimde hep çok sevdiğim sebzelerden yemek istiyorum bugün yine sebzeli günüm canım brokoli istiyor ama brokoli yok evde

ahh 51 demişsin, cumaya zor görünüyor ama belki olur kim bilir darısı başınızaaaaaaa

hoş geldin canım, başarılar diliyorum. doğum sonrası kilolar oturmadıysa çabuk gider diye biliyorum. bol paylaşımda bulun burda, motivasyonun tam bir şekilde diyetine devam edersin, pes etmezsin hiç

ebrucuuum 5 zeytin bence olmamış, senin kilona fazla. bir bu bahsettiğin yemeklerin yağ oranı nedir, haşlama ya da en fazla 1 yk yağlı yapmalısın, aksi halde uygun değil bence diyete

Cok memnun oldum ebrucum, hayirlisiyla alin kucaginiza koklayin opun insallah:))
Bu arada burda herkesin adi ebrumu? :)) evet tugba degil tuba:))

oooo aminler işe yaramış 300 gr kaldı hadi buseeee :124:

Selam arkadaşlar;

takımda yeniyim :) 1,66 boyundayım 78,6 kiloyla dün diyete başladım, cuma bildirimimi yaparım.
kuralları okudum, tamamdır.. hepimize 3-5 ay sonra fistık gibi bir yaz diliyorum ...

merhaba hoşgeldin :) kendimi tanıtayım sana : ismim emine , 23 yaşındayım, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim :) ismini de yaz bir sonraki mesajında yakından tanıyalım seni :)

selaaaam turta :) bende brokoli ismim emine :) ilk geldiğim hafta kaptanımız bahsetmişti senden bende çok merak ediyodum seni tanıştığımıza çok memnun oldum :)

merhaba hoşgeldin :) kendimi tanıtayım sana : ismim emine , 23 yaşındayım, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim :) 2 tuğbamız oldu takımda :) ne okuysun canım?

Kizlar bu arada ben bugun ayran detoksuna basladim, 2 gunluk, bugun ve yarin ayranlarim yanimda yolda okulda orda burda icicem artik:)

Kizlar bu arada ben bugun ayran detoksuna basladim, 2 gunluk, bugun ve yarin ayranlarim yanimda yolda okulda orda burda icicem artik:)
ayran detoksunda sadece ayran içiyosun dimi? zararlı değilmi ? ben bi ara sebze detoksu yaptım ama herşeyden yiyebiliyodum. ayrana da bakmıştım ama yapamadım :)

menun gayet olculu, cok iyi olmus, mekik de zamanla artar zaten..:)

canım salında sabah ve akşam 50 şer adetten 100 adet çekiyorum ama dün sabah çekemedim

güzel geçti canım sağol yaşıtlarımızla bir gidiyoruz. Onları geçtiğimizde mezun olucaz inş.

canım sabahki açma olmamış (ilk başlarda bende yapıyodum o hatayı işyerinde ama kızların uyarıları sayesinde bıraktım.) yerine ekmek ye bence ama beyaz ekmek değil. Bide pilav yeme canım şeker açısından çok zengin tavsiye edilmiyo diyette azda olsa

evet canım bende biyerde okumuştum o yüzden elimden geldiğince yememeye çalışıyorum sularını

amin canım......
Hıımmm fazlamı 5 zeytin diyosun o zaman üçe çekeyim ben kilo azaldıkça yediklerimizde azalıyo ne kötü yaaaaaaaaaaaaaaa
cok memnun oldum ebrucum, hayirlisiyla alin kucaginiza koklayin opun insallah:))
bu arada burda herkesin adi ebrumu? :)) evet tugba degil tuba:))

yok canım bir benim adım ebru birde kaptanımızın.

kizlar bu arada ben bugun ayran detoksuna basladim, 2 gunluk, bugun ve yarin ayranlarim yanimda yolda okulda orda burda icicem artik:)

canım nasıl oluyo o detoks bahsedermisin biraz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…