- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
canım pilav olmamış pilav diyetteyken cıısss
canım ekmek fazla olmuş dicektim yanlış yazmışsın sende zaten beyaz yemiyosun ama bence dilimleri 1 e indir 2 fazla bence
canım dualarım sizinle şu mübarek cuma günü hürmetine Allah annene sağlık sıhhat versin bianönce inş.
canım bende olamadım daha bendede var o stresten bian önce olmak ve rahatlamak istiyorum.
olsun canım yaaa 1 kiloda çok iyi bence haftada ben gram gram eksildiğim için
olsun canım ikincide mutlaka düzelir.
malesef canım + çıktım biliyodum böyle olacağını çünkü çok şiş hissediyorum kendimi. bian önce olsam biter bitmez başlıcam ayran detoksuna inş.
tamam üzülmeee
şu ayran detoksunu sabah kahvaltımı normal yapıp ondan sonrasında sırf ayran içerek dukana uygun şekilde denemeyi düşünüyorum sebze günümde
Allah yardımcınız olsun Zeliş'cim. İnşallah çok güzel geçer ameliyatı.
Olmuş canım olmuş ellerine sağlık, seviyorum ben böyle azimli kızları
Kola olmamış hiç. Bu arada tilki otu ne? Meraklıyım bende yaaaaa ayrıca cuma öncesi bulgur yeme canım. Tartıyı etkiler.
Kaçmıyor dimi Burcu benden de hiç bişeyBunları söz olarak kabul edip hayırlısıyla listeye dahil ediyorum seni.
Demek kki tatlı iyi bişey olsa yiyecektin öylemiYinede aferin yememen çok güzel olmuş. O zaman kepekli hamburger ekmeği diye belirt olur mu
Hamilemisin yoksa diyecektim ki bu sabah olmuşun.
Güzel bi tarife benziyor. Denemek lazım. Teşekkürler canım tarif için.
Hihihi sen hala hamile olabilirsin
Şişşttttttttt kızlar bi daha ikinizden de kota lafını duymayacağım. Biliyorsunuz o sayı sadece bir formalite. Önemli olan paylaşımların çokluğu. Siz böyle deyince acaba dedim zorunlu mesaj sayısını 10 a mı çıkartsak. Sakın sayı olarak düşünmeyin. Unutmayın burda ne kadar çok paylaşım yaparsanız motivasyonunuz o kadar artıyor.
Kahvaltı saatinin geç olması, öğlenki haydari ve akşam yediğin activia nın saati olmamış canım. Onun haricinde spor süper. Diğerleri süper. Afiyet olsun Emine'cim. Maşallah maşallah
Şortları çıkarttın dimi hasta olma sakın şortlarla felanSen bize lazımsın.
Ben bişey söylemeden zaten yapmışsın bütün açıklamalarını. Yaaa ne pis bir kaptanım ben böyle. Dukana bile yapacak yorum buluyorum yaaaaa
Tuba'cım ben bu menüyü hiç görmedim. Sende böyle bir menü hiç yazmadın. Hem börek ye, hem kazandibi, akşama kurufasülye pilav, Hiç ama hiç olmamış canım. Hele ki cumadan önce. Hadi bakalım artık menüleri iyice düzeltme zamanı geldi. Böyle menüler istemiyorum bir daha. Bu arada mesajın altına mesaj sayını yazmışsın ama gece 12 den sonra gün yenileniyor. 21 inin mesajını ayrıca sayman gerekecek. 12 den sonra yazdığın mesajlar bugüne ait oluyor. Mesela bu mesaj gibi. Ayrıca mesaj sayını lüften son mesajında ayrı olarak yaz. Arada kaynamasın.
200 gr 200 gr dır canım. Bu menülere göre süpersin. Tebrik ederim seni. Yap bakalım sende şu ayran detoksunu ne kadar gidecek haftaya.
Tebrik ediyorum Tuba'cım. İnşallah hep böyle güzel gider kilolar. Az kaldı 6 lı rakamları görürsün.
Venüscüm senide tebrik ediyorum canım. Yine süper gitmiş.
Not aldım canım. Bundan sonra yine en son mesajında yazarsan mesaj sayım şu kadar diye. Not alırım.
Senide tebrik ediyorum Ceren'cim. Harika bir başlangıç.
Ooooooooooooooooooo maşallahhhhhhhhhhhhhhhh tebrikler canım. Bende ki başlangıç kilon 74 ve bir haftada iki kilo süpersin canım.
Ebru'cum diye diye diye + çıkardın ya kendini. Kaç defa dedik öyle düşünme diye.Senin kilon az olduğu için aldığın ve verdiğin gramlar takımı yüzde olarak çok etkiliyor. İnşallah haftaya daha iyi bir sonuç alırsın. Çünkü biliyorsun ki ortalama alındığında takım çok etkileniyor.
Maşallllahhhhhhhhhhhhhhhhh süpersin Emine'cim.6 lı rakamları gördün. Hadi bakalım sıra 5 li rakamlarda. İnşallah böyle gidersen en kısa zamanda göreceğine eminim.
pis değil
Ellerine sağlık canım. Onların başlangıç kiloları bende kayıtlı. Onun için senin hesaplama yanlış olmuş olabilir. Mesela Burcu 76 demiş. Ama takıma geldiğinde 74. Ben birazdan hepsini hesaplarım. İlgin içinde çok çok teşekkürler
Tatlı, tatlı, tatlı, haftaya menülerinde dukan tatlıda olsa görmek istemiyorum.Bu arada yumurta da protein. Senin kahvaltılarda neden hiç haşlanmış yumurta yok. :26:Yasak mı yoksa dukanda?
kaptancım her sabah 1 yumurtadan omlet yiyorum yağsız, kızgın tavaya coss diye. haşlanmış halini pek sevmiyorum
listede olmasanda hesapla canım alışmış öğrenmiş olursun kaptanımıza da zorluk çıkmamış olur :)
haydariyi yoğurt diye yedim ebrucum dışardaydım o saatte. activiayada mevbur kaldım bundan sonra sabah yicem artık :)
inşallah temmuza kadar görebilirim 5leri kaptancım
buseee ağlama be + çıkmamışsın işte şükret sen o helvayı filan yeme bu hafta kesin daha çok vermiş olursun :)
ağlarım yaa -200 ne yaa
Kızlar şimdi şöyle bişey sormak istiyorum size. Haftaya ben büyük ihtimal olmayabilirim. Bu nedenle Tuba ve Ceren'in bir süre daha takıma girmesi zorlaşabiliyor. Yeni çağırdığım üyeler arasında takıma kısa zamanda adapte oldukları için onları bu hafta listeye almayı düşünüyorum. Tabiikii paylaşımlarını artırıp, menülerini düzeltme sözü verirlerse. Eğer bu hafta listeye giremezlerse yaklaşık bir 2 hafta daha giremeyecekler. Bu da motivasyon kaybına sebep olabilir. Takımdaki herkesten bu mesaja yorum istiyorum. Ona göre hazırlayacağım listeyi.
kaptancım mesaj sayıları nedir bu arkadaşların? ben yorum yapacağım ama katılımlarını pek bilmiyorum.
Günaydın :) iki haftadır tartılamiyordum bu gün tartıldim ve 102.2 çıktım ya ebru abla listeye girmek için kaç kiloya düşmem gerekir bi an önce kurtulmak istiyorum artık
canım listeyi dert etme, sen paylaşımına bak. biz burda gereken desteği sana sağlıyoruz. katılımını arttır
Bu arada hemen Tuğba'nın bildirimini yapıyorum kızlar.
Geçen hafta : 104.6
Bu hafta : 103.7
Fark : 900 gr
%0,95
Bana çektiği mesaj aynen bu şekilde. Senide yürekten tebrik ediyorum Tuğba'cım. Burdan uzakta olmana rağmen yine süper bir sonuç. İnşallah biran önce dönersin aramıza.
tebrik ederim tubişimi deee maşallaah
Ebruss bende betulle yazisiyorum arada :) o da gelinligini falan secmisti en son iyiyiz cok sukur yaa haklisin yazmak lazimdi bebiskoo 4 nisanda geliyomusss ne guzell yaaa masallah ben bile sabirsizlaniyorum her geldigimde sana bakiyorum gittin mi doguma diyeee ayy yaa :) ablamiz nasil alisti mi iyice kardesin yakin zamanda geliyo olmasi fikrine
Zaten bende senden oyle lohusa takimlari beklemezdim kuzucugum marjinal anne :))
Emoooscumm ayy sanada kolay gelsin kuzum sinavlar fenaa ansizin geldi :))
Venuscum cok tesekkurlerrrr
Buseeeee kuzum tesekkurler evet gordum bebegm gecmisi okurken yazmissin bir kac kezz eksik olmaa kuzuumm :)
ne demek ecemciiim, kuzucuum benim fotolarımı gördün mü bu arada, önce ve sonra diye albüm yaptım. bi bak yorumunu bekliyorum senin