Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam üzülmeee daha dikkatli olucaz menülerde bu hafta ikimizde, özellikle ben menü saatlerime uykuma ve tatlandırıcılı tatlılarıma dikkat etmeliyim.

şu ayran detoksunu sabah kahvaltımı normal yapıp ondan sonrasında sırf ayran içerek dukana uygun şekilde denemeyi düşünüyorum sebze günümde içine salatalık atılıyorsa ona da iznim var

pis değil cici kaptan daha dikkatli olcam tatlı konusunda ama beni de anlayın ne bir meyve ne bir sütlü tatlı ne bal ne reçel ne bir şey, hiçbir şeye iznim yok. ve 0 kaçamakla devam ediyorum. krize girdim sonunda sanırım ebrucum:18:

kaptancım her sabah 1 yumurtadan omlet yiyorum yağsız, kızgın tavaya coss diye. haşlanmış halini pek sevmiyorum

ağlarım yaa -200 ne yaa yemiycem

kaptancım mesaj sayıları nedir bu arkadaşların? ben yorum yapacağım ama katılımlarını pek bilmiyorum. menülerini düzelteceklersen ve katılım da bol olacaksa buyursunlar bence. ama yarışıyoruz bunun bilincinde olsunlar. takım ve yarışma bilinciyle hareket etmezlerse, böyle birkaç hafta geçerirlerse burda, eski takımımda da olduğu gibi lafımı esirgemem, uyarımı yaparım biline yani sonra kimse buse çıldırdı demesin

Günaydın :) iki haftadır tartılamiyordum bu gün tartıldim ve 102.2 çıktım ya ebru abla listeye girmek için kaç kiloya düşmem gerekir bi an önce kurtulmak istiyorum artık

canım listeyi dert etme, sen paylaşımına bak. biz burda gereken desteği sana sağlıyoruz. katılımını arttır

tebrik ederim tubişimi deee maşallaah

ne demek ecemciiim, kuzucuum benim fotolarımı gördün mü bu arada, önce ve sonra diye albüm yaptım. bi bak yorumunu bekliyorum senin

Bende atarım simdi numaramı sana özelden. Gezenti o ev tasısada gezer :)) ayy canım benim cok tesekkürler ama daha sık gelecegim artık cünkü bugün son ders günüm simdide okuldayım bende fırsat bulmusken bakayım dedim derse giricem birazdan burayıda özledim gercekten bunu yürekten söylüyorum
Ah inşallah zaman dedigin cabuk geciyorda böyle bekleyince gecmezz hayırlısıylaaaa sansıyla uguruyla bereketiyle gelsin Gülce Su yumuz ablasıda alışacak insallah cok iyi bir abla olacak :) eh artık son günler zorlanıyorsundur 1 hafta önceden izne cıkman daha iyi oldu güzel hamişimizzz
Bende kilo almadım ama 56.8 im su aralar, dikkat ediyorum er yada gec 55 olucam 8 nisana kadar zamanım var :)

kaç gündür senin girdiğin saatlerde ayaktaydım bugün cuma diye erken yatmıştım :)

Sanssımm iste benimdee daha erkende gelebilirdimdee artık ev esyalarını kararlastırıyoruz onlarla ugrasıyordum nette modellere bakıyordum :))

Ayyy evet bi gecsin rahatlicaazz :)

yaa ne güzel bi heyecan bu :) bi arkadaşımın haziranda, esadın kuzenininde ağustosta düğünü var. birlikte bakıyoruz eşyalara çok güzel yaa çok özeniyorum bende okulum bitsin artık bir an aşamak istiyorum önce bu heyecanları y

listede sorun yok kaptaaan

yine bir ce eeeeee olmuş bu emel

Emoşşcumm busecimmm evet farkettim gece girdigimde cok üzüldüm kısa bir zaman farkıylaaa kacırmısımm sizi

olsun şimdi yakaladık birbirimizii

Günaydın kızlaaar. Şuan İstanbul'da bir kolejde fuardayım. Boşluk bulmuşken selam vereyim dedim. :)

günaydın venüsüüüm, ohh ne güzeel benim içinde gez bakalım

bozma moralini canım :) bende veremicem diye korktum ama 2 gündür kendimi telkin ediyorum zayıfladım kilo verdim diye bugün de sonucumu aldım senin gibi :)

allahım ne güzel bir tablo bu

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 3 ziyaretçi)

dün de böyle tablolar vardııı, ebru susturdu beni nazar olcak böyle yazıp paylaşma dedi

Gezmek olsa keşke Buseciğim, işte koşturuyorum nalet

aaaaaa öyle deme bak burda işsiz işsiz oturuyorum iş bulmuş bir de konuşuyor çalış çalıııııışşşş

Emoosssss güzeldeeeeeee benim kararsızlıgım ne olacak bilmiyorummm herkesii delirttimmm en sonunda kerem bir mobilya avmsinde hizmet veren mimar bulmus randevu almıs yarına bakalım son kararı vericem insallah yarın :) kafam cok karısıkkk :))

listede sorun yok kaptaaan

yine bir ce eeeeee olmuş bu emel

olsun şimdi yakaladık birbirimizii

günaydın venüsüüüm, ohh ne güzeel benim içinde gez bakalım

Eveet sonundaa derse girdim simdi ama olsunnnn son dersler artık bos konusuluyor :)) resimlere bayıldımm bende yapıcam kısa zamanda öncesi sonrası

Venüscüm sıkma canını sekerim böyle olması cok normal 900 gr azımsanmayacak kadar iyi masallah :)

Sema'cım çok geçmiş olsun canım. Okudum mesajını ama listeyi hazırlarken aklımdan çıkmış. İnşallah önemli bir sorun yoktur. Sen burayı takma kafana. İzindesin sonuçta ama dikkat et yediklerine. Kızlar bu arada Sema'nın eşi hafif bir trafik kazası atlatmış. O nedenle bir hafta daha giremeyecek listeye. Anladığım kadarıyla ufak bir kaza. Yeniden geçmiş olsun canım.

yap yaaap ben senin öncesi halini hiç bilmiyorum çok merak ediyorum

inş. Girebiliriz canım :18:

kilo bildirimim:

geçen hafta:70,6
bu hafta: 69
fark:1,6 kg
%2,26
hedef:60

canım yaaaa süpersin yine bu takımın kurtarıcısısın sen tebrik ederim seni sen çok yakında 5 li rakamları görürsün

dert etme ya, regl olunca duzelirsin:)

ben listede olmadigim icin yuzde hesaplamiyacagimi saniyordum:)

heyyyy darisiii basimaaa, tebriikk ederiiimmm, ben de bi gorsem altilarii, cok az kaldii

inş. Canım yaaa :26:

[sıze=3]kilo bildirimi:[/sıze]

geçen hafta: 53 kg

bu hafta: 52.8 kg

Fark: 0,2

yüzde: 0,38

canım sen şu dukan tatlılarını bırak bence sebebi bu az vermenin

olabilir canım takım ne kadar hareketli olursa o kadar çok motive oluyoruz. Listede olmaları daha çok hırslandırabilir arkadaşları.

tubacım tebrik ederim çift rakamlara çok az kaldı

yap yaaap ben senin öncesi halini hiç bilmiyorum çok merak ediyorum

Aaaa görmedin mi tamam eve gidince koyucam ama öyle cok resmim yok boydan öncesinde ya yüzüm ya zayıf cıktıgım resimler yada hafif fotoşoplular hahaha ay ben neler yapmısım simdi herkes resmimi ceksin diye ugrasıyorum :)

Kilo veren herkesi tebrik ederimmm :) inşallah bende bi an önce vermeye başlıycam herkes çok azimli

ay ne güzel yaaaaaa çok tatlısınııız

o tatlılar var ya o tatlılar :18:

kilo adama ne yaptırmaz ki fotoğraflarda belden aşağısını göstermeme çabası, çantayla popo kapatma, bol giyinme, yastıklı göbek kapatma ahahah daha sayayım mıı

Kilo veren herkesi tebrik ederimmm :) inşallah bende bi an önce vermeye başlıycam herkes çok azimli

sen de böyle olmalısın, hepimizden daha fazla azim bekliyorum senden zeliş. yaşın 16 ve kilon çok, seni çıtır yapmalıyız

semacııım, çook geçmiş olsun. mühim bir şey yoktur umarım.

iyi haberlerini bekliyorum canım

ayy tamam bende demicem nazar değmesin takımımıza

ay canım inşallah kararsızlıktan kurtulur güzelce seçersin eşyaları :) ben eşya delisi olduğum için şimdiden başladım beğenmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…