Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bu arada anlatmadan gecemicem
benim esim 98 kiloydu ve gozlerimin onunde 2 ayda 85 e dustu. suan 13 kilo vermiş olarak aylardır da koruyor kilosunu..
ve spor yaptımı? yapmadı, diyet yaptımı ? yapmadı
onun tek yaptıgı sey, oglen yemegini cıkarıp , 2 ogune indirdi yemegini ve normal yediginin yarısını yedi artık.. miktarı azalttı yani, boyle boyle midesi de kuculdu, artık eski yediği miktarı yese midesi rahatsız olur duruma geldi.. abur cuburu kesti..ben de onun gibi yaparak miktarı azaltarak zayıflamak istiyorum.. belki biraz daha dikkat etmem lazım tabi, ben tatlıya cok duskkunum, en basta bunu duzeltmem lazım:)

Şimdi biraz yürüyüş yapıp ders çalışıcam sonra görüşürüz iki günde ısındım hepinize 13.takım herzaman böyle ya seviyorum bu takımı :)

13. takımın güzelliği işte :) çabucak ısınıyosun :)

canım pirinç yememeye çalış çok yüksek değerleri bende çok severdim pilavı ama diyete başlayınca bıraktım 1 kere yedim kaptanımız yememem gerektiğini söyledi glisemik indeksi yüksekmiş tatlıları da azar azar bırak ya da benim gibi bir anda kes çok faydasını göreceksin bak

canım öncelikle şöyle bişey var erkeklerin bünyesi bizden çok farklı. Daha hızlı çalışıyo
ya tabiki yediklerini kısarak zayıflayabilirsin ama ben tatlı hamurişi yiyerek zayılayan birini hiç duymadım. Sen normal yemeklerden kısarak zayıflayabilirsin. Bende mesela herşeyden yiyorum ama cıslar hariç. Nedir ?hamur işleri, pilav makarna, sütlü şerbetli tatlılar ve abur cubur bunları hiç tüketmiyorum diğer yemeklerden azar azar yiyorum. Bizim anlatmak istediğimiz bu. Bende ilk zamanlar herşeyden yiyodum azar azar ama bu sadece kilomu korumama yetti. Ben geçen sene nisan ayından beri 59 dum ve hep diyetteydim ama bu anlattığım gibi. Ama buraya başlayınca ve kızlardan uyarıları alınca yanlış yaptığımın farkına vardım. Ben hep yerimde saymışım. şimdi ise 56 ya düştüm. Belki çok değil ama düştüm ve her geçen gün bi yanlışımı daha farkadip vazgeçiyorum yemekten. Mesela siyah çayı bıraktım tek şekerli içiyodum ama olsun yinede şeker var.
Sen normal yemeklerden azalt. A yasaklara hiç dokunma tavsiyem. Bide spor çok önemli.
Hiç bişey yapamıyosan evde netten plates yap, ip atla mekik çek yada çık temiz havada dolaş.
Biraz uzun oldu ama seni kendime benzettiğim için yazmak istedim yanlış anlama sakın canım

zayıf arkadaşlardan olabildiğince uzak duruyoruz fotoğraflarda bol kıyafetlerle kapatıyoruz göbeği gerekirse kendinden daha kilolu kişilerin yanında duruyoruz aaah ahhh bitsin artık bu işkence bye bye kilolar

ve tabi zayıf arkadaşlarımızın yanında tek kilolu bizsek berbat hissediyoruz ama buna son artık

batırın batırın evlendikten sonra batıramazsınız bak

aa üzüldüm şimdi o kız için :26: çok mu kilolu, acayip kompleks yapmış ve şuan bayılarak kendini rezil etti resmeen umarım dersini almıştır

sen de nazarlık tak ben takıyorum, işe yarıyor mu bilmiyorum ama benim yıldızım çok düşük, biri bi yerimi beğenir hemen oram şişer, düşerim, elbisem yırtılır, çorabım kaçar. muhakkak bir şey olur

baktım ve yorumladım ecemciiim

tamam ebrucum ben bu hafta yapcam tabi benimki nasıl bir şey olacak bilmiyorum dukana uyarlayıp yapcam bir şekilde

biliyorum maalesef ama inanıyorum kendine ben

tabiki inanacaksın, başaracaksın canım. hiç şüphe etme kendinden kararlı ol. zayıf ve gıcık olduğun insanları düşün, kendini gaza getir. onlara inat zayıfla, aynen benim gibi gazla kendini

sabahını daha doyurucu geçir bence ebrum. onun harici güzel menüü

Şimdi biraz yürüyüş yapıp ders çalışıcam sonra görüşürüz iki günde ısındım hepinize 13.takım herzaman böyle ya seviyorum bu takımı :)

tamam tatlım, öpüldün

tubacım erkekler malesef kadınlara açıyla çok hızlı kilo verir, metabolizmaları da bizden iyi çalışır. sen de işe yarar mı durum, yoksa ters mi teper bilinmez, senin vücudunun bu stili algılayışına bağlı. dene ve gör o zaman. ama artıda çıkarsan bozuşuruz haberin olsun.

burda çok büyük bir yanlış var.

benim bir avantajım ekmek sevmiyor olmam, kahvaltıda bile ekmek yemeyebiliyorum, cok canım cekerse 2-3 lokma alırım, ama acma borek filan onları seviyorum malesef, neyseki onlar herzaman olmuyor sofrada.. ama gun boyu hicbir ogunde ekmek yemeden geciriyorum cogu zaman..

senin bu düşünce yapın diyet anlayışına çok ters, kilo vermek istiyorsan bu tarz cümleler kurmayı geç, aklından dahi geçirmeyeceksin bunları. senin işin irade. sofrada olsa dahi yemeyeceksin tubacım. kilo versen dahi kendine hakim olmayı öğrenemezsen sonrasında geri alacağın bir gerçek malesef. kendini bunlara alıştırmanı öneririm

Canın sağ olsun Ebru'cum, dediğin gibi regl olamamandan kaynaklıdır, haftaya toplu verirsin, birden iner inşallah..

kilo bildirimim:

Geçen hafta:70,6
Bu hafta: 69
Fark:1,6 kg
%2,26
hedef:60

6 lı rakamları görmeye başladımmmm yuppi nasıl mutluyum bundan sonrası da gelecek elbet 5lileri göreceğim :)

Süpper Emoş :) tebrikler...

ben zaten ptesi başladım cnm diyete, 5 günde verdim yani.. :) ama ilk hafta bööle olur ya ondan yani :) haftasonu da ayran detoksunu denicem bakalım..

kilo bildirimi:

geçen hafta: 53 kg

bu hafta: 52.8 kg

fark: 0,2

yüzde: 0,38

tebrikler cnm

Sema'cım geçmiş olsun..

Kızlar, öğlenki sağlıklı menüm :)

köftecide 6 köfte ama normal kofteyle 3 yapar, yanında yoğurtlu semizotu -haşlanmış brokoli ve karnıbahar :)

kızlar acil çıkıom cenaze evine gidioz yine. geç gelcem yardım etcm. görüşürüz

tamam canım sen bi yap anlatırsın sonucunu bize
sabah annemlerden geldim işe orda kahvaltı edemiyorum simite poğaçaya yarım da olsa son verdiğim ve form bisküvileride bıraktığım için iş yerinde hurma vardı attım ağzıma iki adet yetti oda oyüzden öyle oldu yani yoksa yapmaya çalışıyorum kahvaltı...

inş. Canım yaaaa

canım yaaaa bilemedimki şimdi ne yorum yapsam çok güzel gözüküyolar ama yinede köftelerin 5 tanesini falan yesen hepsini yemesen daha iyi sanki bana biraz fazla geldi....şahsen ben o iki tabağın hepsini yiyemem 3-4 köfte anca yerim sebze tabağını belkiiiii :26:

Ayran detoksunu sana göre düzenleyelim. İnşallah ters tepmez. Dukandan sonra böyle olması normal canım çünkü çok katı bir diyet. Ayrıca her zaman aynı şekilde yeme canım. Değiştir şekilleri. Bigün haşlanmış ye diğer gün pişmiş. Mesaj sayıları ve adaptasyonları iyi olduğu için önerdim zaten. Merak etme istediğin gibi konuşmaya hakkın var. Bu hak herkes için geçerli. Çünkü takım hepimizin takımı.
Maşşallailon çok iyi Ecem'cim. Tebrikler. Gzel dileklerin içinde teşekkürler. Betü içinde Betül bu naparsın Umarım kilo almamıştır dicem ama kesin almıştır

Böyle olumsuz düşünürsen olmaz Venüs'cüm. Böyle sözler duymak istemiyorum artık. Ben diyet yaptığım altı ay boyunca hiç sabit kalmadım. Duraklamadı 100 gr bile olsa hep verdim. Böyle düşün ve iyi sonucunu gör. Olumsuz düşünmek yok.

İnsan kiloluyken resim çektirmeyi çok sevmiyor ama allahtan benim çok

Kilo veren herkesi tebrik ederimmm :) inşallah bende bi an önce vermeye başlıycam herkes çok azimli
Hadi bakalım inşallah Zeliş'cim.

Dua oku bol bol Ecem nazar değmesinler dikkat et.

Afiyet olsun canım. Kahvaltıyı açıklamışsın zaten. Ayrıca yeşil çayı çok içmişsin. Bişey olmadı dimi?

Şiişşşştt kızcam artık sana Venüs'cüm böyle düşünme

Şuan sana uzun uzun yazamıyorum ama seni şuan çok kararsız ne yapacağını ve hedefini bilemeyen biri olarak görüyorum canım. Müsait bir anımdabu konuyu konuşalım seninle. Bazı düşüncelerin yanlış Öncelikle sağlıklı beslenmek bizim amacımız. Onu tam olarak öğrenmek ve uygulamak içinde zaman lazım. Kızlar yazmış zaen biçoğunu ama daha söylenecek çok şey var.
Ebru'cum o tabak sana göre çok ama Ceren'e göre normal. Kendinize göre yorumlamayın menüleri Karşıdakinin boyuna ve kilosuna göre yapın yorumları. O tabağı sen yesen gün boyu bi daha bişey yiyemezsin. Anladın dimi?

Tuba ve Ceren hala sizden beklediğim cevap gelmedi kızlar. Liste için sizin sözleri bekliyorum. OOkumadınız mı geçmişi?

erken yazmıştım ondan canım su az 11 bardak oldu=)ayy gecikmesin valla patlicam yoksaaa
Baya şişkinlik yapmıştır, vücudun su toplamıştır canım. Tartıda biraz sorun çıkarabilir ama regl olunca geçer :)
Afiyet olsun canım süper gidiyorsun :)
Afiyet olsun Buseceğim. :)
Börek, kazandibi ve pilav aynı menüde çok cıs olmuş Tubacığım :)
Eveeettt ilk kilo bildirimimi yapiyorum hanimlaarrr:)

Gecen hafta 72
Bu hafta 70,5
Giden kilo 1,5
Ayran detoksu sagolsun:))
Süpppeeer :) Demekki cısların olmasa 3 kilo verecektin
herkese günaydın kızlaaarrrr :)

henüz listeye katılamasam da bildiriyorum :)

(Kilo Bildirimi)
Başlangıç: 78.6 kg
Bugün: 77 kg
Skor: -1.600 kg
Hedef: 60 kg

bende yapıyım kilo bildirimi

başlangıç 76

geçen hafta 73

bu hafta 72
Ay maşallah hepiniz çok güzel kilolar vermişsiniz. Nazar değmesin canlarımmm
Canım adetten sonra - 1 kg olur en az. Bu durum çok normal sakın moralini bozma
venüsüm tebrik ederim canım :)
Teşekkür ederim brokolimmm
kilo bildirimim:

Geçen hafta:70,6
Bu hafta: 69
Fark:1,6 kg
%2,26
hedef:60
Ayh bi ben az vermişim resmen
olsun canım yaaa 1 kiloda çok iyi bence haftada ben gram gram eksildiğim için
Sen gram gram versen de sabırla ve azimle devam etmeyi biliyorsun. Ben de bu daha yeni yeni oluştuğu için imreniyorum sana canım.
tebrik ederim venüscüm, iyi kilo vermişsin yine
Teşekkür ederim Buseciğim :)
Yok kaptişkom sonra kızma diye öyle dedim. Sayı düşünerek mesaj atmıyorum ben sadece gün sonu bir düşünüyorum kaç mesaj attım diye :) Teşekkür ederim ayrıca, bende çok sevindim.
kilo bildirimi:

geçen hafta: 53 kg

bu hafta: 52.8 kg

fark: 0,2

yüzde: 0,38
Okadar zayıfsın ki artık bünyen zayıflamak istemiyor Buseeeğğğ
Benim için hiç bir sorun yok kaptancığım. Buralar boş kalmasın da :)
Maşallah Tuğbacım, yerim yaaa unutmamış bildirimini :)
Herzamanki gibi en süper takım bizim takım! Nihihihahaha

Ah şu regl yok muuuu? Hiç üzülme Emelciğim zaten regl olunca normale dönersin :)
aaaaaa öyle deme bak burda işsiz işsiz oturuyorum iş bulmuş bir de konuşuyor çalış çalıııııışşşş
Hayır ben bir tane de değil iki ayrı işte çalışıyorum busiş
Venüscüm sıkma canını sekerim böyle olması cok normal 900 gr azımsanmayacak kadar iyi masallah :)
Evet canım hiç üzülmüyorum zaten hiç gitmeyecek sanıyordum 900 gitti süper :)
Menün süper canım, hurma yerine normal kahvaltı yapsaymışsın daha iyiymiş tabisi ama :)
Ay ben öyle hiç dayanamazdım, illa bir düzen olacak. :) Bence de kesinlikle tatlı sorunu büyük problem benim için de.. Üstüne düşmek lazım.
Ay bu köfteler benim 10 köftem kadar eder. Ben mi az yiyorum acaba :)

Tımam kaptişko kızma yahu Moralim yerinde merak etme :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuba ve Ceren hala sizden beklediğim cevap gelmedi kızlar. Liste için sizin sözleri bekliyorum. OOkumadınız mı geçmişi?

Kaptancım, ben diğer üyelerden ynt bekliyorsun sandım... ben azimliyim, diyeti bırakmam, elimden geldiğince paylaşım yapıyorum, iş o kadar yoğun ki, fırsat buldukça giriyorum walla, sırf yazılanları okuyabilmek cvp verebilmek için bu hafta akşam eve bilgisayar taşıdım.. şimdi işteyim, bir sorun çıktı, gece kontrol için kalıcam, bakalım kaça kadar.. ben paylaşım yaparım yani, şimdiye kadar yaptığımdan az olmaz

bu arada 65 olmadan bebiş de istemiyorum, yani en az 12 kilo vermem lazım :) alın bizi ekibeeeeeee :)

Ay bu köfteler benim 10 köftem kadar eder. Ben mi az yiyorum acaba :)

Ay kızlar ikiniz de böyle söyleyince bi garip oldum, çok mu yiyorum ki yaa, ama diyetisyenim bana 4 köfte kadar diyordu ve köfteler avuçiçinin yarısı kadar diyordu.. bunlar 1 parmak kalınlığında ve daha kısaaaaa...
yani 8tanesi 4 köfte ya eder ya etmez... korkutmayııınn beniiiiii... ciddi misiniz ya, çok mu ki? Kaptanım demiş, Ceren yesin demiş
şaka bi yana, 70 kilo için çok değil yaaa, 50 kilo diilim ki ben, ben de 50 olursam az yerim

çok sağol canım darısı nice nice kilolara

6 lı rakamları görmeye başladımmmm yuppi nasıl mutluyum bundan sonrası da gelecek elbet 5lileri göreceğim :)

gelecek bu azimle çok yakında görcez o sayıları

cadı mı çok ayıp

hiç kaçmıyor kaptan liste için çok mesudum ama ben geçen hafta 73 tüm yani bi kilo verdim arada bildirimde yapmıştım

Sen zaten listedesin canım.

Emel'cim sende inşallah bu hafta düzeltirsen paylaşımları ve menüleri. Haftaya cumaya listeye girebilirsin. Ama biraz daha dikkat etmen lazım.

mutluyum

teşekkürler

sende muhteşemsin canım

Canım ben de 82 kiloyum aslında ama bana çok geldi bilmiyorum. Benim diyetisyenim de 90 gram kadar köfte diyor, buradan bakınca onlar 150 gramı geçermiş gibi geldi. Bana yanlış geliyor olabilir canımcım.
ç

sende muhteşemsin canım

Teşekkür ederim canişko (Ne abuk subuk sevgi sözcükleri buluyorum değil mi?)

Sabah(07:30)

yarım kepekli sandviç ekmeği kıvırcık maydanoz biber peynir domates zeytin

1 bardak şekersiz çay

ara(11:00)

kivi+galeta

öğle(13:00)

1 kase mercimek çorbası

1 tabak nohut

1 tane salatalık turşusu

ara(15:00)

kivi+galeta

akşam(18:00)

1 kase yogurtlu çorba

salata

sabah 25 dk tempolu yürüyüş

biraz önce 30 mekik

şu ana kadar 2 lt su

öğle 1 tane soda

kızlar bugün çok yorgunum o nedenle sporum bu kadar bu yüzden akşamı hafif tuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…