ay ne güzel yaaaaaa çok tatlısınııız
o tatlılar var ya o tatlılar :18:
kilo adama ne yaptırmaz kifotoğraflarda belden aşağısını göstermeme çabası, çantayla popo kapatma, bol giyinme, yastıklı göbek kapatma ahahah daha sayayım mıı
sen de böyle olmalısın, hepimizden daha fazla azim bekliyorum senden zeliş. yaşın 16 ve kilon çok, seni çıtır yapmalıyız
ayy tamam bende demicem nazar değmesin takımımıza
ay canım inşallah kararsızlıktan kurtulur güzelce seçersin eşyaları :) ben eşya delisi olduğum için şimdiden başladım beğenmeye
ayy tamam bende demicem nazar değmesin takımımıza
ay canım inşallah kararsızlıktan kurtulur güzelce seçersin eşyaları :) ben eşya delisi olduğum için şimdiden başladım beğenmeye
Ayy busecim sen gel birde onu kereme sor dün artık delirdi :) son kararını ver fikrin degisirse onu yaptırmam dedi bende simdi kesin karar veremiyorum yarını beklicem :))
Hahahaha aynen busecik tüm yollar mübahtır kilo kapama konusunda hahah kolunla göbegi kapa toplu resimlerde arkaya sıkısss hahaah nelerr neelrrr
Ayy busecim sen gel birde onu kereme sor dün artık delirdi :) son kararını ver fikrin degisirse onu yaptırmam dedi bende simdi kesin karar veremiyorum yarını beklicem :))
Hahahaha aynen busecik tüm yollar mübahtır kilo kapama konusunda hahah kolunla göbegi kapa toplu resimlerde arkaya sıkısss hahaah nelerr neelrrr
ay sen de miiiben de eşya delisi sayılırım, kıyafet delisiyim sonuçta ben de
ahah adamı delirttin demekolsun delirmek güzeldir
dimi yaa ah o toplu resimler ve toplu resimlerden top gibi fırlayan kafalarımız
ecişşş sen şimdi mezuniyet fotoğraflarını düşüün, arkaya saklanan kız gitti, öne fırlayan çıtır geldii. herkes senin kilonu konuşcak ömür boy baktıkça fotoğraflaraa
ecişşş sen şimdi mezuniyet fotoğraflarını düşüün, arkaya saklanan kız gitti, öne fırlayan çıtır geldii. herkes senin kilonu konuşcak ömür boy baktıkça fotoğraflaraa
Hahaha delirmek güzeellldşr :)))
Ayyy sormaaa zaten simdi okulda tek konu ben ve kilolarım kim görse ecem naptın sen ecem nasıl oldu ecem bu sen misin herkes bu modda :))
Sayemde 2 kişi diyete basladı :))
Ama gecenlerde bir sınıf arkadasım hicbisey yememis 2 gün ama ben kimseye yemedigimi söylemedim normal diyet yaptıgımı snıyorlar bu kendi kendine ac kalmıs sınıfta fenalastı tepkisiz kaldı sol kolunu oynatamadı kafasını kaldıramadı hemen hemsireyi cagırdık tekerlekli sandalyeyle revire götürdüler neymis zayıflayacakmıs kendimi kötü hissettim kızlar fena kıskanıyorlar bizim bölümdede kızlar genelde tombişşşşş
zayıf arkadaşlardan olabildiğince uzak duruyoruz fotoğraflardabol kıyafetlerle kapatıyoruz göbeği gerekirse kendinden daha kilolu kişilerin yanında duruyoruz aaah ahhh bitsin artık bu işkence bye bye kilolar
ama onun yaptığı da çok yanlış madem bu kadar istiyo adamakıllı yapsın diyet aç kalmak nedir yaa
***13. Takım 301. Etap ***
buseb (53/52.8/0.2/%0.38)
burcugncy (74 / 72 / 2 / %2.70) yeni üye hedef : 60
dontpanic (104.4/103.7/0.7/%0.67)
limonlubrokoli (70.6/69/1.6/%2.27)
mavera87 (72 / 70.5 / 1.5 / %2.08) yeni üye hedef :62
mid_night_sun (78.6 / 77 / 1.6 /%2.04) yeni üye hedef : 60
prensesss016 (55.6/56/-0.4/%-0.71)
venuskadini ( 82.1/81.2/0.9/%1.10)
13.takım ortalaması:% 1.32
[ı]
kızlar listemiz bu şekilde olacak. Kontrol edebilirseniz sevinirim. Ayrıca saat 11:30 olmadan herkes bildirimini yaptığı içinde teşekkürler. Süper bir takımız. Dediğim gibi tuba ve ceren hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum. Kendilerinden de söz istiyorum. şimdilik çıkmam lazım kızımı okula göndereceğim. Gelirim yine[/ı]
merhaba kızlar,
kaptancım geçen hafta 80,6 ydım
bu hafta 80,9 şişkinliğim çok fazla, 4 gün geçti adetim
eğer hamile falan değilsem, haftaya yoğun bir şekilde diyet ve spora devam
oğluşum acıkmış , doyurmaya gidiyorum
görüşürüz
bu arada kilo verenleri tebrik ederim :)
evet canım bu hafta daha dikkatli olucaz. Ama ben ayran detoksunu adetim bitince yapmayı düşünüyorum yani öbür haftaya. Hem eşimde 4-12 vardiyasında akşamları evde değil. çünkü diyet yapmamı istemiyo. Içirmez bana ayranı. O yokken daha rahat yaparım.tamam üzülmeeeDaha dikkatli olucaz menülerde bu hafta ikimizde, özellikle ben menü saatlerime uykuma ve tatlandırıcılı tatlılarıma dikkat etmeliyim.
şu ayran detoksunu sabah kahvaltımı normal yapıp ondan sonrasında sırf ayran içerek dukana uygun şekilde denemeyi düşünüyorum sebze günümdeIçine salatalık atılıyorsa ona da iznim var
Pis değilCici kaptan Daha dikkatli olcam tatlı konusunda ama beni de anlayın Ne bir meyve ne bir sütlü tatlı ne bal ne reçel ne bir şey, hiçbir şeye iznim yok. Ve 0 kaçamakla devam ediyorum. Krize girdim sonunda sanırım ebrucum:18:
Kaptancım her sabah 1 yumurtadan omlet yiyorum yağsız, kızgın tavaya coss diye. Haşlanmış halini pek sevmiyorum
Ağlarım yaa -200 ne yaaYemiycem
Kaptancım mesaj sayıları nedir bu arkadaşların? Ben yorum yapacağım ama katılımlarını pek bilmiyorum.Menülerini düzelteceklersen ve katılım da bol olacaksa buyursunlar bence. Ama yarışıyoruz bunun bilincinde olsunlar. Takım ve yarışma bilinciyle hareket etmezlerse, böyle birkaç hafta geçerirlerse burda, eski takımımda da olduğu gibi lafımı esirgemem, uyarımı yaparım biline yani Sonra kimse buse çıldırdı demesin
Canım listeyi dert etme, sen paylaşımına bak. Biz burda gereken desteği sana sağlıyoruz. Katılımını arttır
Tebrik ederim tubişimi deee maşallaah
Ne demek ecemciiim, kuzucuum benim fotolarımı gördün mü bu arada, önce ve sonra diye albüm yaptım. Bi bak yorumunu bekliyorum senin
[ı]sema'cım çok geçmiş olsun canım. Okudum mesajını ama listeyi hazırlarken aklımdan çıkmış. Inşallah önemli bir sorun yoktur. Sen burayı takma kafana. Izindesin sonuçta ama dikkat et yediklerine. Kızlar bu arada sema'nın eşi hafif bir trafik kazası atlatmış. O nedenle bir hafta daha giremeyecek listeye. Anladığım kadarıyla ufak bir kaza. Yeniden geçmiş olsun canım.[/ı]
Ben de öyle yapıyorum canım. Bir de zaten senin de benim de ilk iki hafta çok kilomuz gitti. Bu hafta az vereceğimi biliyordum zaten. Pazartesi diyetisyenime menülerimi iyice degiştirteceğim. Biraz metabolizmam şaşırsın :)bozma moralini canım :) bende veremicem diye korktum ama 2 gündür kendimi telkin ediyorum zayıfladım kilo verdim diye bugün de sonucumu aldım senin gibi :)
Albüm yaptım bi bakın bakalım siz ne diceksinizz
Yaaa demekki tüm tombişlerin taktikleri bunlarms hadi emosss biz kurtulduk sıra :)sendeee
Ay sorma cok kötü oldummm suclu hissettim kendimi ama benimle alakası yok sonucta kendi tercihi
Emossss albüm yaptım sende bak bakalımm hangi masayı seciceksinnn koltugumuda ekledimm
Ben de öyle yapıyorum canım. Bir de zaten senin de benim de ilk iki hafta çok kilomuz gitti. Bu hafta az vereceğimi biliyordum zaten. Pazartesi diyetisyenime menülerimi iyice degiştirteceğim. Biraz metabolizmam şaşırsın :)
zaten bi süre sonra değiştirmek gerekiyo benim menümü azaltmıştı diyetisyen bende bu hafta gidicem bakalım nasıl değişecek
Aaaa sen de mi diyetisyene gidiyordun canım. Bak anca şimdi öğrendim! Yuh bana! Süpermiş ozaman yahu. :) Sürekli değişiklik gerekiyor, başka türlü metabolizma menülere alışıyor. Ozaman da kilo vermek zor oluyor.
ay ne güzel yaaaaaa çok tatlısınııız
o tatlılar var ya o tatlılar :18:
kilo adama ne yaptırmaz kifotoğraflarda belden aşağısını göstermeme çabası, çantayla popo kapatma, bol giyinme, yastıklı göbek kapatma ahahah daha sayayım mıı
sen de böyle olmalısın, hepimizden daha fazla azim bekliyorum senden zeliş. yaşın 16 ve kilon çok, seni çıtır yapmalıyız
evet canım 2 haftada bir gidiyorum ben 2 hafta doldu haftaya gidicem artık
yaa ne güzel bi heyecan bu :) bi arkadaşımın haziranda, esadın kuzenininde ağustosta düğünü var. birlikte bakıyoruz eşyalara çok güzel yaa çok özeniyorum bende okulum bitsin artık bir an aşamak istiyorumönce bu heyecanları y
Kilo veren herkesi tebrik ederimmm :) inşallah bende bi an önce vermeye başlıycam herkes çok azimli
zayıf arkadaşlardan olabildiğince uzak duruyoruz fotoğraflardabol kıyafetlerle kapatıyoruz göbeği gerekirse kendinden daha kilolu kişilerin yanında duruyoruz aaah ahhh bitsin artık bu işkence bye bye kilolar
Hahaha delirmek güzeellldşr :)))
Ayyy sormaaa zaten simdi okulda tek konu ben ve kilolarım kim görse ecem naptın sen ecem nasıl oldu ecem bu sen misin herkes bu modda :))
Sayemde 2 kişi diyete basladı :))
Ama gecenlerde bir sınıf arkadasım hicbisey yememis 2 gün ama ben kimseye yemedigimi söylemedim normal diyet yaptıgımı snıyorlar bu kendi kendine ac kalmıs sınıfta fenalastı tepkisiz kaldı sol kolunu oynatamadı kafasını kaldıramadı hemen hemsireyi cagırdık tekerlekli sandalyeyle revire götürdüler neymis zayıflayacakmıs kendimi kötü hissettim kızlar fena kıskanıyorlar bizim bölümdede kızlar genelde tombişşşşş
Albüm yaptım bi bakın bakalım siz ne diceksinizz
Yaaa demekki tüm tombişlerin taktikleri bunlarms hadi emosss biz kurtulduk sıra :)sendeee
Ay sorma cok kötü oldummm suclu hissettim kendimi ama benimle alakası yok sonucta kendi tercihi
Emossss albüm yaptım sende bak bakalımm hangi masayı seciceksinnn koltugumuda ekledimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?