Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim için bi sorun yok kaptanım burayı boş bırakmayalım sadece :)

Günaydın :) iki haftadır tartılamiyordum bu gün tartıldim ve 102.2 çıktım ya ebru abla listeye girmek için kaç kiloya düşmem gerekir bi an önce kurtulmak istiyorum artık

Bu arada hemen Tuğba'nın bildirimini yapıyorum kızlar.

Geçen hafta : 104.6

Bu hafta : 103.7

Fark : 900 gr

%0,95

Bana çektiği mesaj aynen bu şekilde. Senide yürekten tebrik ediyorum Tuğba'cım. Burdan uzakta olmana rağmen yine süper bir sonuç. İnşallah biran önce dönersin aramıza.

Günaydın :) iki haftadır tartılamiyordum bu gün tartıldim ve 102.2 çıktım ya ebru abla listeye girmek için kaç kiloya düşmem gerekir bi an önce kurtulmak istiyorum artık
Zeliş'cim sen bi düzenli gelmeye başla bakalım canım. Ben sana söylerim ne zaman girmen gerektiğini. Şimdi not alıyorum ben bu haftaki kilonu. Sende not al bir yere. Bakalım bu bir hafta boyunca menülerin nasıl olacak, mesaj saymaya başla bugünden itibaren, katılımın nasıl olacak. Cepten de girsen alıntı bekliyorum mesajlara ona göre. Cepten giren bir sürü kişi var şuan hepsi alıntı yapabiliyor, menülere yorumda bekliyorum. Bu arada takımda sadece bana abla de olur mu? Diğerlerine hep isimle hitap et Çünkü herkes çıtır takımda

benim için bi sorun yok kaptanım burayı boş bırakmayalım sadece :)
Varsa Emine'cim bi düşüncen yazabilirsin. Siz listeye ilk girdiğinizde sormuştum hatırlarsan. Şöyle bir düşün eksikleri varsa tamamlasınlar biran önce.

ben hep burdayım kaptancım

Ebru abla uzun yazıları almıyo telefonum o yüzden alıntıda biraz sorun yaşıyorum haftaya bilgisayarda bütün menülere yorum yaparım :)

***13. TAKIM 301. ETAP ***

buseb (53/52.8/0.2/%0.38)
burcugncy (74 / 72 / 2 / %2.70) Yeni üye Hedef : 60
dontpanic (104.4/103.7/0.7/%0.67)
limonlubrokoli (70.6/69/1.6/%2.27)
mavera87 (72 / 70.5 / 1.5 / %2.08) Yeni üye Hedef :62
mid_night_sun (78.6 / 77 / 1.6 /%2.04) Yeni üye Hedef : 60
prensesss016 (55.6/56/-0.4/%-0.71)
Venuskadini ( 82.1/81.2/0.9/%1.10)

13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.32

Kızlar listemiz bu şekilde olacak. Kontrol edebilirseniz sevinirim. Ayrıca saat 11:30 olmadan herkes bildirimini yaptığı içinde teşekkürler. Süper bir takımız. Dediğim gibi Tuba ve Ceren hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum. Kendilerinden de söz istiyorum. Şimdilik çıkmam lazım kızımı okula göndereceğim. Gelirim yine

ben hep burdayım kaptancım
Sen zaten listedesin canım.

Emel'cim sende inşallah bu hafta düzeltirsen paylaşımları ve menüleri. Haftaya cumaya listeye girebilirsin. Ama biraz daha dikkat etmen lazım.

sen şimdi o doğum dününe gittin ve pasta yemedimmi diyosuuuuuuuuuunnnnnnnnn.....

canım menün hiç olmamış börek kazandibi pilav. bu şekilde kilo veremezsin sporda yapmıyosun bence daha dikkatli olmalısın dünde söylemiştik sana bilmiyorum okudunmu menün benim ilk zamanlardaki menüme benziyo ben sonuç alamadım verdim aldım hep. kaçamak yapmazsan sürekli verir almazsın sana az gibi gözükebilir yediklerin ama bi böreğin kalorisi 300-400 pilavınki 360 tatlıda eminim o civarlardadır. bu benim sana tavsiyem uzak dur diyet boyunca bu tür yiyeceklerden.... böyle beslenerek kilo verme sürecini uzatırsın

k,lom 53.8 200 gram vermşim bu arada regl oldum ohhh

darısı başıma canım
Eveeettt ilk kilo bildirimimi yapiyorum hanimlaarrr:)

Gecen hafta 72
Bu hafta 70,5
Giden kilo 1,5
Ayran detoksu sagolsun:))

bu menülere vermene çok şaşırdım yinede tebrik ederim canım....

Başlangıç: 87.6 kg
2. Cuma (Geçen Hafta): 82.1 kg
3. Cuma (Bugün): 81.2 kg
Skor: -900 gr
Hedef: 55 kg
senide tebrik ederim canım

herkese günaydın kızlaaarrrr :)

henüz listeye katılamasam da bildiriyorum :)

(Kilo Bildirimi)
Başlangıç: 78.6 kg
Bugün: 77 kg
Skor: -1.600 kg
Hedef: 60 kg

çok iyi canım süpersin

bende yapıyım kilo bildirimi

başlangıç 76

geçen hafta 73

bu hafta 72

senide tebrik ederim canım

merhaba kızlar,
kaptancım geçen hafta 80,6 ydım
bu hafta 80,9 şişkinliğim çok fazla, 4 gün geçti adetim
eğer hamile falan değilsem, haftaya yoğun bir şekilde diyet ve spora devam

oğluşum acıkmış , doyurmaya gidiyorum
görüşürüz
bu arada kilo verenleri tebrik ederim :)

Ebruss bende betulle yazisiyorum arada :) o da gelinligini falan secmisti en son iyiyiz cok sukur yaa haklisin yazmak lazimdi bebiskoo 4 nisanda geliyomusss ne guzell yaaa masallah ben bile sabirsizlaniyorum her geldigimde sana bakiyorum gittin mi doguma diyeee ayy yaa :) ablamiz nasil alisti mi iyice kardesin yakin zamanda geliyo olmasi fikrine
Zaten bende senden oyle lohusa takimlari beklemezdim kuzucugum marjinal anne :))

Emoooscumm ayy sanada kolay gelsin kuzum sinavlar fenaa ansizin geldi :))

Venuscum cok tesekkurlerrrr

Buseeeee kuzum tesekkurler evet gordum bebegm gecmisi okurken yazmissin bir kac kezz eksik olmaa kuzuumm :)

ebrucum yağ var mı onun içinde hiç bilmiyorum baharatlı falandı. gece 4 te çıktım uykumdan uyandım yaa gece uyumadan önce mekik çektim sonra bi de karnımı ovdum çıktım yoksa 1kg falan vermiş olurdum sanırım tuvaletten çıktığımda şişliğim de gitti :)
Biliyorum canım benim biliyorum. Ve siz böyle yardımcı olmaya çalıştıkça bu benim çok hoşuma gidiyor. Çok seviyorum hepinizi

bende seni çok seviyorum ebrum :)

boyum 1,70 kaptancım :)

Tebrikleeeerrrrr kuzucuklarrr masalllaaaahınız var yineee

Emoşşcumm busecimmm evet farkettim gece girdigimde cok üzüldüm kısa bir zaman farkıylaaa kacırmısımm sizi

Bu arada yeni gelenler olmuss kızlaarr isimlerinizi ögrenmem zaman alır kusura bakmayınn olur mu sekerler. :))

Ben tanıtym kendimi size Ecem adım 23 yasındayım istanbuldanım ögrenciyim bu takımdan mezun oldum yaklasık 18 kilo hatta biraz daha verdim burada su an 56.8 kiloyum asıl hedefim 55 boyum 172 buranın demirbaslarındanım sanırım hahaha mezun oldumdaaa gidemedim normalde cok daha sık zaman geciriyorum burada ama sınavlarım var o nedenle biraz ara verdim fakat bitince sınavlarr yinee burdayımmmm :))
Bu kilo verme yolunda sabır diliyorum kızlar önce sonradaaa hadi mutlu sonu sizde de görelimmmmmm :)

ebrucum daha fazla paylaşım yapmaları iyi olur takıma adapte olabilmek için önemli. listede olunca daha ciddi olmak gerekiyo menülerinidaha özenli hazırlayabilirler. başka bi önerim yok şimdilik. ama listede olmaları çok iyi çünkü daha da hırslanıyosun ben öyle oldum ve artı çıkmamak için elimden geleni yapıyorum aynı özveriyi gösterirlerse sonuçlar süper olur :)

ebrucum kontrol ettim hesaplama da bi sıkıntı yok doğru. bu haftaki yüzdemiz de gayet iyi tebrikler 13.takım

bebeğim ya çok saol :) sınavlar bi geçsin hayırlıyısıyla kaynatırız bol bol :)

Ecem'cim senin numaran yoktu arayamadım ama Betül'ü aradım. Uzun süre göremeyince merak ettim. Ev taşıyacaktı. Aradığımda açmadı arkadan mesaj göndermiş konserdeyim açamıyorum diye. Eee e dedim konserdeyse sorun yoktur Yeriniz yokluğunuz çok belli. Bu arada senin kilo işi nasıl gidiyor almadın dimi? Ablamız kıskanıyor artık iyice. Bende sabırsızlanmaya başladım. İnşllah hayırlısıyla kucağıma alsaydım. Çünkü böylede çok zorlanmaya başladım. Çok bi kilo almadım ama rahat hareket edemiyorum artık bu da beni sıkıyor. Sık sık uğra canım özletme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…