Kızlar şimdi şöyle bişey sormak istiyorum size. Haftaya ben büyük ihtimal olmayabilirim. Bu nedenle Tuba ve Ceren'in bir süre daha takıma girmesi zorlaşabiliyor. Yeni çağırdığım üyeler arasında takıma kısa zamanda adapte oldukları için onları bu hafta listeye almayı düşünüyorum. Tabiikii paylaşımlarını artırıp, menülerini düzeltme sözü verirlerse. Eğer bu hafta listeye giremezlerse yaklaşık bir 2 hafta daha giremeyecekler. Bu da motivasyon kaybına sebep olabilir. Takımdaki herkesten bu mesaja yorum istiyorum. Ona göre hazırlayacağım listeyi.
Zeliş'cim sen bi düzenli gelmeye başla bakalım canım. Ben sana söylerim ne zaman girmen gerektiğini. Şimdi not alıyorum ben bu haftaki kilonu. Sende not al bir yere. Bakalım bu bir hafta boyunca menülerin nasıl olacak, mesaj saymaya başla bugünden itibaren, katılımın nasıl olacak. Cepten de girsen alıntı bekliyorum mesajlara ona göre. Cepten giren bir sürü kişi var şuan hepsi alıntı yapabiliyor, menülere yorumda bekliyorum. Bu arada takımda sadece bana abla de olur mu? Diğerlerine hep isimle hitap etGünaydın :) iki haftadır tartılamiyordum bu gün tartıldim ve 102.2 çıktım ya ebru abla listeye girmek için kaç kiloya düşmem gerekir bi an önce kurtulmak istiyorum artık
Varsa Emine'cim bi düşüncen yazabilirsin. Siz listeye ilk girdiğinizde sormuştum hatırlarsan. Şöyle bir düşün eksikleri varsa tamamlasınlar biran önce.benim için bi sorun yok kaptanım burayı boş bırakmayalım sadece :)
Kızlar şimdi şöyle bişey sormak istiyorum size. Haftaya ben büyük ihtimal olmayabilirim. Bu nedenle Tuba ve Ceren'in bir süre daha takıma girmesi zorlaşabiliyor. Yeni çağırdığım üyeler arasında takıma kısa zamanda adapte oldukları için onları bu hafta listeye almayı düşünüyorum. Tabiikii paylaşımlarını artırıp, menülerini düzeltme sözü verirlerse. Eğer bu hafta listeye giremezlerse yaklaşık bir 2 hafta daha giremeyecekler. Bu da motivasyon kaybına sebep olabilir. Takımdaki herkesten bu mesaja yorum istiyorum. Ona göre hazırlayacağım listeyi.
Sen zaten listedesin canım.ben hep burdayım kaptancım
MENÜM
sabah 10.40
omlet
üçgen peynir
2 dilim piliç füme
ara 13.00
dukan helva (helva yerken tatlının duraklama yapabileceği aklıma geldi, artık çok geçti kaptan, yarın yemiycem)
öğle 14.15
balık (çupra)
marul
domates
ara 16.00
dukan puding (dünden yapmıştım, yarın yemiycem kaptan)
ara 18.00
ayran (taziyedeydik)
akşam 19.30 (anca eve geldik, hemen yedim sonra da doğum gününe gittik)
balık (levrek)
2 kupa yeşil çay
2,5 lt su
spor yok ama öğleden sonram hareketliydi. hiç mecalim de yok zaten
yarın eksi çıkacağım inşallah balıklar sayesinde kızlar :26:
Selam kılzar
Ders calısmaya kalkım saat gecenın dordu:) aksam 8,30 dayatınca buraya da gelemedim hiç
Simdi hemen dunku menumu yazayım, gecmıse sabah bakicam artık
Sabah 6:30
1 haslanmıs yumurta
1 lokma ekmek
Azıcık tulum peyniri
4 yesil zeytin
Ara 10:30
1 elma
Oglen 13:00
Yarım tabak yesil mercimek
Yarım kase domates corbası
1 tane sebzeli borek
Yarım porsiyon kazandıbı(
Ara 15.00
1 elma
Aksam 18:30
2 kasık kapuska
2 kasık kuru fasulye
2 kasık pilav
Su
2 lt
Spor
Okulda metroda merdıvenleri tempoyla cıktım
Ayriyetten spora vaktim olmadı
k,lom 53.8 200 gram vermşim bu arada regl oldum ohhh
Eveeettt ilk kilo bildirimimi yapiyorum hanimlaarrr:)
Gecen hafta 72
Bu hafta 70,5
Giden kilo 1,5
Ayran detoksu sagolsun:))
senide tebrik ederim canımBaşlangıç: 87.6 kg
2. Cuma (Geçen Hafta): 82.1 kg
3. Cuma (Bugün): 81.2 kg
Skor: -900 gr
Hedef: 55 kg
herkese günaydın kızlaaarrrr :)
henüz listeye katılamasam da bildiriyorum :)
(Kilo Bildirimi)
Başlangıç: 78.6 kg
Bugün: 77 kg
Skor: -1.600 kg
Hedef: 60 kg
bende yapıyım kilo bildirimi
başlangıç 76
geçen hafta 73
bu hafta 72
ebrucum yağ var mı onun içinde hiç bilmiyorum baharatlı falandı. gece 4 te çıktım uykumdan uyandım yaaHaydaride yoğurt var canım ama yanlış hatırlamıyorsam yapılırken oldukça yağlı yapılıyor. Onun için söylemiştim. Yoksa yanlışmı hatırlıyorum. Bu arada sen şu tuvalet işini nasıl yaptın? Var mı bi gelişme? Bu arada bence sen Temmuzdan önce göreceksin 5 li rakamları.Yeter ki bu kadar kararlı ve azimli ol. Bu arada ben senin boyunu not almamışım. Boyun kaçtı canım senin?
Biliyorum canım benim biliyorum. Ve siz böyle yardımcı olmaya çalıştıkça bu benim çok hoşuma gidiyor. Çok seviyorum hepinizi
***13. TAKIM 301. ETAP ***
buseb (53/52.8/0.2/%0.38)
burcugncy (74 / 72 / 2 / %2.70) Yeni üye Hedef : 60
dontpanic (104.4/103.7/0.7/%0.67)
limonlubrokoli (70.6/69/1.6/%2.27)
mavera87 (72 / 70.5 / 1.5 / %2.08) Yeni üye Hedef :62
mid_night_sun (78.6 / 77 / 1.6 /%2.04) Yeni üye Hedef : 60
prensesss016 (55.6/56/-0.4/%-0.71)
Venuskadini ( 82.1/81.2/0.9/%1.10)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.32
Kızlar listemiz bu şekilde olacak. Kontrol edebilirseniz sevinirim. Ayrıca saat 11:30 olmadan herkes bildirimini yaptığı içinde teşekkürler. Süper bir takımız. Dediğim gibi Tuba ve Ceren hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum. Kendilerinden de söz istiyorum. Şimdilik çıkmam lazım kızımı okula göndereceğim. Gelirim yine
Zeliş'cim sen bi düzenli gelmeye başla bakalım canım. Ben sana söylerim ne zaman girmen gerektiğini. Şimdi not alıyorum ben bu haftaki kilonu. Sende not al bir yere. Bakalım bu bir hafta boyunca menülerin nasıl olacak, mesaj saymaya başla bugünden itibaren, katılımın nasıl olacak. Cepten de girsen alıntı bekliyorum mesajlara ona göre. Cepten giren bir sürü kişi var şuan hepsi alıntı yapabiliyor, menülere yorumda bekliyorum. Bu arada takımda sadece bana abla de olur mu? Diğerlerine hep isimle hitap etÇünkü herkes çıtır takımda
Varsa Emine'cim bi düşüncen yazabilirsin. Siz listeye ilk girdiğinizde sormuştum hatırlarsan. Şöyle bir düşün eksikleri varsa tamamlasınlar biran önce.
***13. TAKIM 301. ETAP ***
buseb (53/52.8/0.2/%0.38)
burcugncy (74 / 72 / 2 / %2.70) Yeni üye Hedef : 60
dontpanic (104.4/103.7/0.7/%0.67)
limonlubrokoli (70.6/69/1.6/%2.27)
mavera87 (72 / 70.5 / 1.5 / %2.08) Yeni üye Hedef :62
mid_night_sun (78.6 / 77 / 1.6 /%2.04) Yeni üye Hedef : 60
prensesss016 (55.6/56/-0.4/%-0.71)
Venuskadini ( 82.1/81.2/0.9/%1.10)
13.TAKIM ORTALAMASI:% 1.32
Kızlar listemiz bu şekilde olacak. Kontrol edebilirseniz sevinirim. Ayrıca saat 11:30 olmadan herkes bildirimini yaptığı içinde teşekkürler. Süper bir takımız. Dediğim gibi Tuba ve Ceren hakkındaki fikirlerinizi bekliyorum. Kendilerinden de söz istiyorum. Şimdilik çıkmam lazım kızımı okula göndereceğim. Gelirim yine
Ebruss bende betulle yazisiyorum arada :) o da gelinligini falan secmisti en son iyiyiz cok sukur yaa haklisin yazmak lazimdi bebiskoo 4 nisanda geliyomusss ne guzell yaaa masallah ben bile sabirsizlaniyorum her geldigimde sana bakiyorum gittin mi doguma diyeee ayy yaa :) ablamiz nasil alisti mi iyice kardesin yakin zamanda geliyo olmasi fikrine
Zaten bende senden oyle lohusa takimlari beklemezdim kuzucugum marjinal anne :))
Emoooscumm ayy sanada kolay gelsin kuzum sinavlar fenaa ansizin geldi :))
Venuscum cok tesekkurlerrrr
Buseeeee kuzum tesekkurler evet gordum bebegm gecmisi okurken yazmissin bir kac kezz eksik olmaa kuzuumm :)
Ecem'cim senin numaran yoktu arayamadım ama Betül'ü aradım. Uzun süre göremeyince merak ettim. Ev taşıyacaktı. Aradığımda açmadı arkadan mesaj göndermiş konserdeyim açamıyorum diye. Eee e dedim konserdeyse sorun yokturEbruss bende betulle yazisiyorum arada :) o da gelinligini falan secmisti en son iyiyiz cok sukur yaa haklisin yazmak lazimdi bebiskoo 4 nisanda geliyomusss ne guzell yaaa masallah ben bile sabirsizlaniyorum her geldigimde sana bakiyorum gittin mi doguma diyeee ayy yaa :) ablamiz nasil alisti mi iyice kardesin yakin zamanda geliyo olmasi fikrine
Zaten bende senden oyle lohusa takimlari beklemezdim kuzucugum marjinal anne :))
Emoooscumm ayy sanada kolay gelsin kuzum sinavlar fenaa ansizin geldi :))
Venuscum cok tesekkurlerrrr
Buseeeee kuzum tesekkurler evet gordum bebegm gecmisi okurken yazmissin bir kac kezz eksik olmaa kuzuumm :)
kaç gündür senin girdiğin saatlerde ayaktaydım bugün cuma diye erken yatmıştım :)Emoşşcumm busecimmm evet farkettim gece girdigimde cok üzüldüm kısa bir zaman farkıylaaa kacırmısımm sizi
hoşgeldin canım kolay gelsin :)Günaydın kızlaaar. Şuan İstanbul'da bir kolejde fuardayım. Boşluk bulmuşken selam vereyim dedim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?