Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende yapıyım kilo bildirimi

başlangıç 76

geçen hafta 73

bu hafta 72

aferim banaaaaaaaa

heh şimdi oldu galiba tickerim

arkadaslar kutuphanedeyim derse baslicam , burda normal bilgisayardan girmişken tickerimi hazırlayayım dedim.. hadi herkes yazsın kilolarını, cok merak ediyorum sonucu, listede olmasamda

günaydın arkadaşlar herkese
malesef üzülerek bildiriyorumki +400 gr çıktım bu sabah. çünkü hala adet olamadım günüm geçti diyetenmi bilmiyorum hiç şaşmazdı. sanırım o yüzden artıdayım çünkü bu hafta güzel geçmişti.
şimdiden kilo veren arkadaşlardan özür diliyorum. umarım fazla etkilemez listeyi.

geçen hafta 55,6
bu hafta 56
fark +0,40

yüzde -0,71

Herkes uyumus tüh

eceeem nasıl kaçırdık seni yaaa

siz de dayanın süpriz olunca verdiğin kilo süper oluyo :)

Eveeettt ilk kilo bildirimimi yapiyorum hanimlaarrr:)

Gecen hafta 72
Bu hafta 70,5
Giden kilo 1,5
Ayran detoksu sagolsun:))
tebrik ederim canım ama yüzdeleri de yazıyoruz bi sonraki mesajımda açıklamayı yazarım yeni arkadaşlar iiçin

Başlangıç: 87.6 kg
2. Cuma (Geçen Hafta): 82.1 kg
3. Cuma (Bugün): 81.2 kg
Skor: -900 gr
Hedef: 55 kg

venüsüm tebrik ederim canım :)

herkese günaydın kızlaaarrrr :)

henüz listeye katılamasam da bildiriyorum :)

(Kilo Bildirimi)
Başlangıç: 78.6 kg
Bugün: 77 kg
Skor: -1.600 kg
Hedef: 60 kg

canım bravo çok güzel çok beğendim :)

başlangıç 76

geçen hafta 73

bu hafta 72

burcuuu 1 kilomu tebrik ederim :)

ebrucum sıkma canını ilk 3e girme şansımız var yine de :)

canım pilav olmamış pilav diyetteyken cıısss

canım ekmek fazla olmuş dicektim yanlış yazmışsın sende zaten beyaz yemiyosun ama bence dilimleri 1 e indir 2 fazla bence

Memnun oldum ceren abla inşallah bende inanıyorum ebru abla biliyorum ama biraz zorlanacağımı düşünüyorum bu sürede ama kaçamak yok yarın annem ameliyat oluyo bu arada dua ederseniz sevinirim

canım dualarım sizinle şu mübarek cuma günü hürmetine Allah annene sağlık sıhhat versin bianönce inş.

ya kızlar benim regl olmam gerekiyordu normalde tarihe göre 5 gün önce falan olurdum bugun tam günü hala olmadım stres oldum yaaa

canım bende olamadım daha bendede var o stresten bian önce olmak ve rahatlamak istiyorum.

olsun canım yaaa 1 kiloda çok iyi bence haftada ben gram gram eksildiğim için

olsun canım ikincide mutlaka düzelir.

malesef canım + çıktım biliyodum böyle olacağını çünkü çok şiş hissediyorum kendimi. bian önce olsam biter bitmez başlıcam ayran detoksuna inş.

kaptancım yeni gelen arkadaşlar yüzde hesaplamamışlar hepsini hesaplayıp not aldım şimdi mi yazayım buraya yoksa herkes bildirim yaptıktan sonra m?

Herkes uyumus tüh

tüüh yaaa 15 dk önce burdaydım nasılsın ecemcim özlettin kendinii

börek, kazandibi, pilav olmamış canım. hiç beğenmedim ben bu menüyü. o bahsettiğin merdiveni hızlı çıkmak da kendini kandırmak, hiiç geçmez spor yerine. spor bekliyorum mutlaka senden bu kaçamakları da düzelt bir an önce, böyle kilo verilmez

k,lom 53.8 200 gram vermşim bu arada regl oldum ohhh

sorma ben de 200 gr verdim bu hafta

Gecen hafta 72
Bu hafta 70,5
Giden kilo 1,5

olsun canım, ayran mayran karıştırma tebrik ederiim

tebrik ederim venüscüm, iyi kilo vermişsin yine

(Kilo Bildirimi)

günaydın canııım başlangıç derken geçen hafta mı? yoksa daha öncesi mi? tebrik ederim seni dee

başlangıç 76

geçen hafta 73

bu hafta 72

çok iyisin maşallah tebrik ederim cadııııı

bakalııımm tickerim olmusmuuu:26:

tam olarak olmamış canım, en alttaki yanyana duran boşluklara boyunu girmelisin. metric celcius seçmelisin bmi index inin de çıkmadı için.

bence diyetten ebruuş çünkü bu haftanın ortasında aslında düzelttin menüleri tam olarak, onun öncesi kendimizi kandırmacaydı biraz sağlık olsun, canın sağ olsun gülüüm haftaya daha bi bomba gibi oluruz elbet

kilo bildirimim:

Geçen hafta:70,6
Bu hafta: 69
Fark:1,6 kg
%2,26
hedef:60

tebrik ederim emooş, seni yerim böyle devam et emoooş 1 kg sonra benim başlangıç kilomdasın

Dert etme ya, regl olunca duzelirsin:)

Ben listede olmadigim icin yuzde hesaplamiyacagimi saniyordum:)

6 lı rakamları görmeye başladımmmm yuppi nasıl mutluyum bundan sonrası da gelecek elbet 5lileri göreceğim :)

Heyyyy darisiii basimaaa, tebriikk ederiiimmm, ben de bi gorsem altilarii, cok az kaldii

Memnun oldum ceren abla inşallah bende inanıyorum ebru abla biliyorum ama biraz zorlanacağımı düşünüyorum bu sürede ama kaçamak yok yarın annem ameliyat oluyo bu arada dua ederseniz sevinirim
Allah yardımcınız olsun Zeliş'cim. İnşallah çok güzel geçer ameliyatı.

Olmuş canım olmuş ellerine sağlık, seviyorum ben böyle azimli kızları

Kola olmamış hiç. Bu arada tilki otu ne? Meraklıyım bende yaaaaa ayrıca cuma öncesi bulgur yeme canım. Tartıyı etkiler.

Kaçmıyor dimi Burcu benden de hiç bişey Bunları söz olarak kabul edip hayırlısıyla listeye dahil ediyorum seni.

Demek kki tatlı iyi bişey olsa yiyecektin öylemi Yinede aferin yememen çok güzel olmuş. O zaman kepekli hamburger ekmeği diye belirt olur mu
ya kızlar benim regl olmam gerekiyordu normalde tarihe göre 5 gün önce falan olurdum bugun tam günü hala olmadım stres oldum yaaa
Hamilemisin yoksa diyecektim ki bu sabah olmuşun.
Güzel bi tarife benziyor. Denemek lazım. Teşekkürler canım tarif için.
evlimisin canım, benimde 3 gün geçti
kafam çok karışık valla
Hihihi sen hala hamile olabilirsin

benimde 7 oldu, iyigeceler herkese,
yarın yine birinci oluruz inşallah :)

Kızlar mesaj kotamı da tamamlayayım ve yatayım. Menü kağıdımı ofisimde unutmuşum. Yarın oradan hemencecik yazarım, şimdi uzun uzun üşeniyorum. :) Hepinizi çok seviyorum, iyi geceler.
Şişşttttttttt kızlar bi daha ikinizden de kota lafını duymayacağım. Biliyorsunuz o sayı sadece bir formalite. Önemli olan paylaşımların çokluğu. Siz böyle deyince acaba dedim zorunlu mesaj sayısını 10 a mı çıkartsak. Sakın sayı olarak düşünmeyin. Unutmayın burda ne kadar çok paylaşım yaparsanız motivasyonunuz o kadar artıyor.
Kahvaltı saatinin geç olması, öğlenki haydari ve akşam yediğin activia nın saati olmamış canım. Onun haricinde spor süper. Diğerleri süper. Afiyet olsun Emine'cim. Maşallah maşallah
Şortları çıkarttın dimi hasta olma sakın şortlarla felan Sen bize lazımsın.

Ben bişey söylemeden zaten yapmışsın bütün açıklamalarını. Yaaa ne pis bir kaptanım ben böyle. Dukana bile yapacak yorum buluyorum yaaaaa

Tuba'cım ben bu menüyü hiç görmedim. Sende böyle bir menü hiç yazmadın. Hem börek ye, hem kazandibi, akşama kurufasülye pilav, Hiç ama hiç olmamış canım. Hele ki cumadan önce. Hadi bakalım artık menüleri iyice düzeltme zamanı geldi. Böyle menüler istemiyorum bir daha. Bu arada mesajın altına mesaj sayını yazmışsın ama gece 12 den sonra gün yenileniyor. 21 inin mesajını ayrıca sayman gerekecek. 12 den sonra yazdığın mesajlar bugüne ait oluyor. Mesela bu mesaj gibi. Ayrıca mesaj sayını lüften son mesajında ayrı olarak yaz. Arada kaynamasın.

k,lom 53.8 200 gram vermşim bu arada regl oldum ohhh
200 gr 200 gr dır canım. Bu menülere göre süpersin. Tebrik ederim seni. Yap bakalım sende şu ayran detoksunu ne kadar gidecek haftaya.

Gecen hafta 72
Bu hafta 70,5
Giden kilo 1,5
Tebrik ediyorum Tuba'cım. İnşallah hep böyle güzel gider kilolar. Az kaldı 6 lı rakamları görürsün.

Venüscüm senide tebrik ediyorum canım. Yine süper gitmiş.

Kaptancım günaydın, ben sana mesaj attım sanıyordum ama atamamışım kusura bakma...

mesaj sayılarım aşağıdaki gibi.

21 Mart: 8
20 Mart: 9
19 Mart: 4 (ekibe o gün girdiğim için az olmuş :44: )
Not aldım canım. Bundan sonra yine en son mesajında yazarsan mesaj sayım şu kadar diye. Not alırım.

(Kilo Bildirimi)
Senide tebrik ediyorum Ceren'cim. Harika bir başlangıç.

başlangıç 76

geçen hafta 73

bu hafta 72
Ooooooooooooooooooo maşallahhhhhhhhhhhhhhhh tebrikler canım. Bende ki başlangıç kilon 74 ve bir haftada iki kilo süpersin canım.

Ebru'cum diye diye diye + çıkardın ya kendini. Kaç defa dedik öyle düşünme diye. Senin kilon az olduğu için aldığın ve verdiğin gramlar takımı yüzde olarak çok etkiliyor. İnşallah haftaya daha iyi bir sonuç alırsın. Çünkü biliyorsun ki ortalama alındığında takım çok etkileniyor.

kilo bildirimim:

Geçen hafta:70,6
Bu hafta: 69
Fark:1,6 kg
%2,26
hedef:60
Maşallllahhhhhhhhhhhhhhhhh süpersin Emine'cim. 6 lı rakamları gördün. Hadi bakalım sıra 5 li rakamlarda. İnşallah böyle gidersen en kısa zamanda göreceğine eminim.

kilo bildirimi:

geçen hafta: 53 kg

bu hafta: 52.8 kg

fark: 0,2

yüzde: 0,38

kaptancım yeni gelen arkadaşlar yüzde hesaplamamışlar hepsini hesaplayıp not aldım şimdi mi yazayım buraya yoksa herkes bildirim yaptıktan sonra m?
Ellerine sağlık canım. Onların başlangıç kiloları bende kayıtlı. Onun için senin hesaplama yanlış olmuş olabilir. Mesela Burcu 76 demiş. Ama takıma geldiğinde 74. Ben birazdan hepsini hesaplarım. İlgin içinde çok çok teşekkürler

kilo bildirimi:

Tatlı, tatlı, tatlı, haftaya menülerinde dukan tatlıda olsa görmek istemiyorum. Bu arada yumurta da protein. Senin kahvaltılarda neden hiç haşlanmış yumurta yok. :26:Yasak mı yoksa dukanda?

Dert etme ya, regl olunca duzelirsin:)

Ben listede olmadigim icin yuzde hesaplamiyacagimi saniyordum:)

Heyyyy darisiii basimaaa, tebriikk ederiiimmm, ben de bi gorsem altilarii, cok az kaldii

listede olmasanda hesapla canım alışmış öğrenmiş olursun kaptanımıza da zorluk çıkmamış olur :)

haydariyi yoğurt diye yedim ebrucum dışardaydım o saatte. activiayada mevbur kaldım bundan sonra sabah yicem artık :)

inşallah temmuza kadar görebilirim 5leri kaptancım

kilo bildirimi:

buseee ağlama be + çıkmamışsın işte şükret sen o helvayı filan yeme bu hafta kesin daha çok vermiş olursun :)

Kızlar şimdi şöyle bişey sormak istiyorum size. Haftaya ben büyük ihtimal olmayabilirim. Bu nedenle Tuba ve Ceren'in bir süre daha takıma girmesi zorlaşabiliyor. Yeni çağırdığım üyeler arasında takıma kısa zamanda adapte oldukları için onları bu hafta listeye almayı düşünüyorum. Tabiikii paylaşımlarını artırıp, menülerini düzeltme sözü verirlerse. Eğer bu hafta listeye giremezlerse yaklaşık bir 2 hafta daha giremeyecekler. Bu da motivasyon kaybına sebep olabilir. Takımdaki herkesten bu mesaja yorum istiyorum. Ona göre hazırlayacağım listeyi.

tamam ebrucum. sen çok yorulma diye şeyettim ben

Haydaride yoğurt var canım ama yanlış hatırlamıyorsam yapılırken oldukça yağlı yapılıyor. Onun için söylemiştim. Yoksa yanlışmı hatırlıyorum. Bu arada sen şu tuvalet işini nasıl yaptın? Var mı bi gelişme? Bu arada bence sen Temmuzdan önce göreceksin 5 li rakamları. Yeter ki bu kadar kararlı ve azimli ol. Bu arada ben senin boyunu not almamışım. Boyun kaçtı canım senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…