Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iradem zayıf deme canım kararlıyım de :) ben bi oturuşta yarım tepsi kek börek yerdim.çok severim hamurişini.ama 3 haftadır ağzıma sürmedim. yapmayı da çok seviyorum. artık sadece stres atmak için yapıyorum. evdekilere yediriyorum kendim tadına bile bakmıyorum :)

turtacım hoişgeldin :) 3 ayda çok güzel vermişsin. ilk kilo verirken nasıl bi yöntem uyguladın ayrıntılı anlatmana gerek yok sadce merak ediyorum :) kilo verenlerden öneri alalım :)

elmalı turta bende çok merak ettim 26 kiloyu nasıl verdiğini,
biraz bahsedermisin zahmet olmassa

kızlar, ben çıkıyorum, eşim yoldaymış açmış sofra hazırlıcam

iyigeceler herkese..

ben geldim sonunda geçmişe bakıp hemen geliyorum.

gel gel çabuk geeeel :)

iyigeceler herkese..

kolay gelsin canım görüşürüz yarın iyi geceler

dikkat dikkat yaklaşık yarım saat önce geçmişi okumaya giden buseden halen haber alınamadı gören duyan varsa derhal yetkililere haber versin

Yaa kızlar birsaattir alıntıladım alıntıladım ve hepsi gitti(
İpadden yapıyordum, siteyi acmamaya ve sonra da kapatmaya basladı
Onca alıntı yapmıstım, artık bi telefondan bi ipadden acmaya calısıyorum hangisinden olursa

Bu arada kaptancım ben de sozumu vereyim, insallah burda hedefime ulasıncaya kadar sizinle olmayı cok istiyorum, sizden ogreneceklerim var, destege ve motivasyona ihtiyacım var, elimden geldigince ben burayı bırakmam, sınav donemlerinde beni mazır gormeniz gerekebilir ama

Annem bu gün ameliyat oldu gayet başarılı geçmiş çok mutluyum bu gün ama yarın ve pazar yokum sınava gidiyorum çünkü ygsden sonra tekrar buralardayım :)

Cok sevindim canim, gozunuz aydin

dikkat dikkat yaklaşık yarım saat önce geçmişi okumaya giden buseden halen haber alınamadı gören duyan varsa derhal yetkililere haber versin

:))) cok tatlisin, gercekten bende oyle oldu bi girdim cikamadim yaa, ne cok konusulmus valla:)

kızlaaar ay oku oku bitmediiiiii 40 dk dır falan okuyorum sanırım ağzınıza sağlıııkk

çok güzel canım, afiyet olsun.

anladım ebrucum, dikkat ettiğini biliyorum zaten

ebrucum evet şu detoksu bana göre ayarlasak da ben de yapsam çarşamba ve perşembe günü. cumaya da bomba gibi bildirim yapsam çok iyi olur. ne yapabiliriz benim için? salatalık ve ayran uygun bana. bakliyata iznim yok. içine başka sebzeler de katabilirim ayranın ama çok da sebze katamam, proteini geçmemeli karbonhidrat biliyorsun :26:

ay dimi bünye vermek istemiyor venüğğss, ama verdireceğiz o bünyeyi yeneceğiz

bi de şu işlerden tekini bana versene bari

canım kaptanımız doğru söylüyor, çok falan yediğin yok. hem yağsız olduktan sonra bunları daha fazla da yiyebilirsin. protein hem doyurucudur hem kalorisi karbonhidrat ve yağlara göre iki katından fazla şekilde azdır. 1 gram protein 4 kalori, 1 gram yağ 9 kaloridir bu konuları dukan diyetim sayesinde çok iyi biliyorum. afiyetler olsun

çok ayıp mııı aaa çok ayııp

sanki nohutla mercimek bir arada fazla olmuş, turşu da çok yeme su tutar canım benim diyetimde günde 2-3 tane izin var turşuya ama ben su tutar ddye hiç yemiyorum

her zamanki gibi harika menüler, afiyet olsun venüscüüm

söz kaptanım, paylaşım eksilmicek artıcak, kilolar yerinde saymıcak eksilicek.. :) ama benim tiroidim var, veriş hızım yavaş olabilir, kızmayın yani :)

kızmayız tatlım, yeterki faydamız dokunsun, ver şu kiloları aramıza yeniden hoş geldin

ekmek 2 olsa iyi olurmuş, çok açsan haşlanmış yumurta da tavsiyemdir, hem kalorisi düşük hem çok doyurucu olur. ama fazlası kolestrole iyi gelmiyor, gerçi karatay ın dediğine göre kolestrol diye bir rahatsızlık yok ye yani yee

geç kalkmışsın sanırım ama ben yine de ilk menülere göre menünü beğendim canım öğün atlama ve çok acıkıp çok yememk için ara öğün yap. öğleden önce ara öğünün meyve, öğleden sonra da yoğurt olsun. benim tavsiyem bu şekilde. abartmam dersen leblebi de yiyebilirsin 1 avuç ara öğün olarak

venüscüm zelişin üstüne çok gitmişsin bence sen. henüz 16 yaşında ve 100 kg. yardıma ihtiyacı var. tatlıları yememesi, iradesine sahip olması övünülecek bir şey tabiki. hepimizin yaptığı övünülecek bir şey. bu yaptıklarımızı yapamayan bir sürü insan var. bize imrenen iradesine yenik düşen insan dolu etrafımız. ki biz bile nadiren de olsa kaçamak yapabiliyoruz dimi bence bunları da paylaşsın ve biz de onu tebrik edelim bol bol motive edelim. böyle düşünüyorum ben

canım kiloma göre normal diyip kilonun arkasına sıgınma ekmek ne kadar az o kadr iyi ve ögün atlamak sana kilo verdirmez

burcucum zeliş bence kilosunun arkasına sığınmıyor zaten çok kilolu. üzerine gitmeyelim ve onu yapıcı şekilde motive edelim. zamanla menüleri de, yeme saatleri de düzelecektir. biliyorsunuz ki annesinden ötürü özel durumu da var, ve kendi evinde değil şuan istediklerini yiyemiyor, bunları da unutmayalım

harika tabiki, afiyet olsun venüscüüm

ebruya katılıyorum, bil hassa bu tip olayları paylaşmanı rica ediyorum. burdaki çoğu kişinin buna ihtiyacı olmayabilir, iradesine hakim olmayı öğrenmiş olabilirim. ama ben senden paylaşmanı istiyorum canım. buna ihtiyacın olduğunu düşünüyorum

sucuk, 1,5 kase çorba, makarna olmamış bence canım. onun harici güzel

canım şimdi kaptan sana dicek ki sucuk olmamış makarna olmamış dicek

ahahah evet öyle diycek

Annem bu gün ameliyat oldu gayet başarılı geçmiş çok mutluyum bu gün ama yarın ve pazar yokum sınava gidiyorum çünkü ygsden sonra tekrar buralardayım :)

çok sevindim canım. Allah acil şifalar versiin pazar günleri mesaj yazma zorunluluğumuz yok takımda, sorun değil yani. özel durumun var cumartesi gününü de sorun etmeyecektir kaptanımız bence

yok demem canım sıfır kaçamak bi diyet olacak bu defa :) ilk menünün verdiği bi acemilik var sadece :)

helal olsun zelişimee

cnm sadece 2 öğün mü yaptın? o şekilde yapmamalısın bence. ana ve ara öğünleri atlatma.. azaltırsın ekmeği de , bakalım ilk haftaki tepkileri nasıl olacak vücudunun?

bu yoruma tamamen katılıyorum

kısır olmasaymış iyiymiş canım. bak ben yanıma 4 lü satılan light yoğurtlardan alıyorum. kriz anlarında yiyorum. tavsiye ederim yanında bulundurmanı, diyet kurtarır

hepimizi tebrik ederiim haftaya da derece yaparız inşallaah

linki okudum kaptan, ara ara bakacağım merak etme. bunu söylediğin iyi oldu

ben geldiiiim :):):)

hoş geldiin

ben de yapmak istiyorum

normalle yapsan daha az kilo verrsin ama verrsin normalle yapanlar 750 gr 1 kilo light ile yapanlar 1.5 2 kilo veriomuş cnm baya araştırdım ilk evde kaldıımda bende yapcam

güzel bilgi, ben de kendimce uyarlayacağım deneyeceğim işe yarar umarım bende dee

ne demek canım ama üzerine az bişi de spor koy bide bnce çarşamba perşembe yapmak daha mantıklı çnkü cuma taze taze kilo bildirimi yaparız ben bi evde kaldıımda bu dönemlerde yapcam

evet çarşamba perşembe düşünüyorum ben dee

harikasın canım harikaaaaaaaa zayıflayınca gülen kişi sen olacaksın, o zaman abartmadan yiyebileceksin her şeyden

bak işteee, süpersin canım başarıyorsuun
görüşürüz iyi geceler

iyi geceler kızlar hepinizi çok seviyorum ben yarın yokm akşama kadar erkek arkadaşımla birlikte olcam eşya filan bakcaz çok öptüm hepiniziiiii

ohh imrendiriyorsunuz valla beni yaa eşya meşyaa oohh
iyi geceler burcucum

afiyet olsun, pek beğendim emoşum

canım dayanman gerek, sonrasında kazanacaklarını düşün. sakın kaçamak yapma. kendine onlarla yiyebileceğin ayrı şeyler hazırla.

harikaymış canım yaa, diğer arkadaşlar da merak etmiş acaba nasıl verdin o kadar kiloyu 3 ayda bahseder misin ben de veremiyorum gram gram veriyorum artık kilom azaldı tabi bunun da etkisi var

iyigeceler herkese..

iyi geceler tatlım

Ben geldiim vee gecmise bakmaya gidiyorumm

bak bakalım bitecek mi

öldüm bittim yaaaaaaa

Son düzenleme:
alıntımı gördünüz mü alıntı dediğin böyle olur işte

ipad var benim de, iphone dan beter. hiç yapmıyor alıntı falan, cevapla butonuna basıyorum 50 kez anca yayınlıyor mesajımı. çok kötü yani. telefondan bile daha rahat bağlanıyorum. tabi internet paketim yok o yüzden bağlanamıyorum o ayrı mevzu normal laptop falan yok mu canım sen de? zor olur bu şekilde sana :26:

hoş geldin aramıza tekrar canım sınav zamanı paylaşımın az olsa da anlayışsız değil kaptanımız yahu merak etme elinden geleni yaptığında o anlar zaten

Son olarak menumude yazayım ve cumburlop yataga, hic bukadar gecikmemistim
Yarın misafirim var hazırlık yaptım, haftasonu pek gelemeyebilirim arkadaslar
Bu arada alıntılamıstım cevap yazıcaktım bir kac kişiye, benim yazdıklarımla ilgili goruslerini bildiren arkadaslara, aklımda kaldıgı kadarıyla yazayım artık, busecim sen demiştin galiba aklımdan oyle seyleri cıkarıp sofrada olsada yememeye alısmam gerektiğini, cok dogru soyluyorsun, baslangıctayız tani zamanla oda olucak insallah
Erkeklerin metabolizması tabi farkli bizden onun icin dedim zaten daha cok caba sarfetmeliyim diye, o benim onumde boyle bir ornek, onda hosuma giden taraf bunu beslenme duzeni olarak oturttu, artık oyle boyle birsekilde gidecek bu kilolar:)) spor egzersiz benim en onem verdigim kızım bu donemde, zaman buldukca yapmaya calısıyorum.. En onemlisi de zayıflamaya karar vermek, gercekten karar verince buyuk bir kısmı halloluyor:)

Sabah 6:30
1 yumurta
2 lokma ekmek
3-4 zeytin
Biraz peynir

Oglen 12:30
Yarım kase corba
4 kasık nohutlu pilav
1 kase tavuk
Ayran

Aksam 19:00
1 kase corba
2 kasık ıspanak

Su 1,5 lt

Spor
150 ip atlama
100 mekik
10 dk bel hareketleri

Mesaj 15

işte şimdi dediklerine katılıyorum canım

aman aman uyu çok önemli uyku. ben de menümü paylaşıp uyumalıyım hemen

ekmek çavdar ya da tam buğday olmalı, nohutlu pilav kesinlikle diyet yemeği olamaz tavuğu yeyip yanına bol yoğurt ya da salata yemeliydin. onun harici güzel canım beğendim. bir de ıspanağın suyunu ayır kendisini daha fazla yiyebilirsin 2 kaşık çok az geldi bana. çorba da ekmeksiz pek doyurucu olmaz çünkü

afiyet olsuun

bugün öğleden sonra full dışarda olmama rağmen çok ddikkatliydim kızlar. akşam yemegimi yanıma alıp çıktım evden. suyumu da hiç ihmal etmedim. dışardayken bazen ihmal edebiliyorum ama hiç aksatmadan düzenli içtim

-200 sinirimi bozdu bu hafta çok daha fazla vermek istiyorum, hırs yaptım

tatlandırıcıyı da komple kestim bugün. bu hafta elimden geldiğince uzak duracağım, ayran detoksu da yapacağım

Ben de menümü paylaşıp yatacağım kızlar, uyku sorunum da kilomu çook etkiliyoor kesinlikle. veremedim resmen bu hafta berbattım

Ebrucum mutlaka bana şu ayran detoksunu ayarlayalım, ben de yapayım dukana uygun şekilde, sen buralardan gitmeden halledelim şu işi

MENÜM

sabah 10.00
kepek hakkımla 2 yumurtadan krep
üçgen peynir

ara 11.30
yoğurt

öğle 13.30
tavuk
kereviz salatası

akşam 19.30 (anca fırsat buldum taziye evinde çıkarıp yemeye)
tavuk
kereviz salatası

ara 21.00
2 yk yoğurt

1 kupa yeşil çay
3 lt su
popo ve bacak egzersizleri 15 dk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…