22.3.13
Sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik (marul, maydonoz, roka, salatalık)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek
Ara (11:00 - 11:30)
3 kuru kayısı
Öğle (13:00 - 13:30)
6-8 yemek kaşığı yaprak döner yemeği
1 porsiyon mevsim salatası (lahana, havuç)
1 kase mercimek çorbası
1 kutu ayran
Ara (16:00 - 16:30)
3 kuru kayısı
1 bardak süt (%0,15 yağlı)
Akşam (20:00 - 20:30)
1 bardak süt (%0,15 yağlı)
1 kase k-flex (tepeleme)
* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
merhaba kızlar,
bugün yoğun bir gündü hep koşturmaca yazamadım pek
menüm,
sabah 09:00
2 dilim ekmek, tek şekerli çay, peynir zeytin, bir iki lokma sucuk
öğle 12:00
bir buçuk kase düğün çorbası
12:30 bir türk kahvesi
ara 15:00 yarımdan az portakal
çok az fındık fıstık
17:30 akşam
bir tabak yağsız makarna yoğurt, yeşillik, yarım kase kayısı hoşafı (şekersiz)
bir litre yeşil çay
spor, merdiven inip çıkma bütün gün :)
Haklısın, mantıklı bir fikir tabiki ama onu reddettim bunu yesem mi diye düşünmemeliyiz diye dedim canım. Benim sürecim de uzun boşver, daha buralardayız :)
Menüm
sabah 1.5 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
domates salatalık
akşam
3 dilim kepekli ekmek
5-6 kaşık tavuk sote
salata
ara yarım portakal
ekmek çok diyeceksiniz biliyorum ama kiloma göre normal sanırım yinede çok derseniz azaltırm kadayıf ve fıstıklı çikolata reddettim yememek için çok direndim ama yemedim :) su hiç içmedim şimdi 2 litre doldurdum sürahiye bitirmeden uyumam :)
dicekte valla, akşama kadar 2 kat yukarda kayınvalidem var, bir aşağı bir yukarı perdelerini yıkadım bugün , sırayla çıkanları astım falan, akşamda çabucak makarna yaptımcanım şimdi kaptan sana dicek ki sucuk olmamış makarna olmamış dicek
Annem bu gün ameliyat oldu gayet başarılı geçmiş çok mutluyum bu gün ama yarın ve pazar yokum sınava gidiyorum çünkü ygsden sonra tekrar buralardayım :)
Selam kızlar.Öncelikle müjdeli haberi vereyim. Bu haftada 2. olduk. İnşallah haftaya yine ilk üçte olacağız. Bunun için hepinizi tebrik ediyorum. Aslında şuan çok yorgunum ama bugün cuma olduğu için paylaşım alanına bakmam gerekiyor. Bu nedenle uğradım. Aşağıya paylaşım alanının linkini veriyorum. Ve takımdaki herkesten arada bir yeni mesaj gördükçe paylaşım alanına bakmasını istiyorum. Bizim takımla ilgili görüşlerde yazılabilir. Bu nedenle lütfen herkes arada bir oraya baksın. Şimdilik çıkıyorum. İnşallah ilerleyen saatlerde gelebilirim ama gelemezsem bile yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi. Link aşağıda unutmayın ve lütfen bakın. Özellikle Buse ve Emine sizlerin ilgilenmesi gereken konular olabilir ben yokken. Çünkü kurallara göre eğer bir takım paylaşım alanında kendisine yöneltilen bir soruna açıklama getirmez ise takım ceza puanı alıyor. Ve bu ceza puanı ilerde tüm takım üyelerinin karne almasını engelliyor. Konu bu nedenle çok önemli.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
olurda canım, 2 litre ayranın yağınıda alırsın
bence light kullan
pöfff, haklısın, light yapayım en iyisi
normalle yapsan daha az kilo verrsin ama verrsin normalle yapanlar 750 gr 1 kilo light ile yapanlar 1.5 2 kilo veriomuş cnm baya araştırdım ilk evde kaldıımda bende yapcam
ay o zaman lightla yapıyım yahu, zaten zor bi şey, hakkını verelim de değsin bari :) saol Burcu'cum.
Canım öğle yemeğini geçiştirip akşam yemeğinde makarna yemen olmamış açıkcası. Akşam öğünlerini olabildiğince az tutmak lazım bencemerhaba kızlar,
bugün yoğun bir gündü hep koşturmaca yazamadım pek
menüm,
sabah 09:00
2 dilim ekmek, tek şekerli çay, peynir zeytin, bir iki lokma sucuk
öğle 12:00
bir buçuk kase düğün çorbası
12:30 bir türk kahvesi
ara 15:00 yarımdan az portakal
çok az fındık fıstık
17:30 akşam
bir tabak yağsız makarna yoğurt, yeşillik, yarım kase kayısı hoşafı (şekersiz)
bir litre yeşil çay
spor, merdiven inip çıkma bütün gün :)
Teşekkür ederim canımmmmbence çok güzel menün canım tebrikler
Çok mutlu oldum senin adına canım bir de ygsde başarılar :)Annem bu gün ameliyat oldu gayet başarılı geçmiş çok mutluyum bu gün ama yarın ve pazar yokum sınava gidiyorum çünkü ygsden sonra tekrar buralardayım :)
Azıcık ucundan kaçamaklı olsun bebişim yeterki abartmayalım değil mi :)yok demem canım sıfır kaçamak bi diyet olacak bu defa :) ilk menünün verdiği bi acemilik var sadece :)
Akşamı tostla geçiştirmişsin, ben de k-flex ile yaptım. Aslında yanlış, sebze ve protein yememiz gerekirken karbonhidrat tüketiyoruz akşam akşamBugünkü Menüm Kızlar:
Sabah (08:00)
Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeğinden ) + çay(şekersiz)
Ara(11:30)
Meyve sepetinden tırtıklama (yarım portakal+yarım kivi+1 çilek+1dilim ananas)
Öğle (12:30)
4 köfte () + haşlanmış brokoli/karnıbahar + yoğurtlu semizotu salatası
Ara(14:30)
250ml light Sütlü Neskafe
Akşam (18:00)
Çavdar ekmeğine sandviç (tost ekmeğinden ) + light Sütlü Neskafe
(2 çorba kaşığı kadar da kısır yedimüzgünüm ama measideyim, çok acıktıımmm)
1 kupa yeşil çay, 1lt su - spor yok
1 kupa yeşil çay da az sonra içeceğim..
Herzamanki gibi süperiz yahuuuSelam kızlar.Öncelikle müjdeli haberi vereyim. Bu haftada 2. olduk. İnşallah haftaya yine ilk üçte olacağız. Bunun için hepinizi tebrik ediyorum. Aslında şuan çok yorgunum ama bugün cuma olduğu için paylaşım alanına bakmam gerekiyor. Bu nedenle uğradım. Aşağıya paylaşım alanının linkini veriyorum. Ve takımdaki herkesten arada bir yeni mesaj gördükçe paylaşım alanına bakmasını istiyorum. Bizim takımla ilgili görüşlerde yazılabilir. Bu nedenle lütfen herkes arada bir oraya baksın. Şimdilik çıkıyorum. İnşallah ilerleyen saatlerde gelebilirim ama gelemezsem bile yarın görüşmek üzere öpüyorum hepinizi. Link aşağıda unutmayın ve lütfen bakın. Özellikle Buse ve Emine sizlerin ilgilenmesi gereken konular olabilir ben yokken. Çünkü kurallara göre eğer bir takım paylaşım alanında kendisine yöneltilen bir soruna açıklama getirmez ise takım ceza puanı alıyor. Ve bu ceza puanı ilerde tüm takım üyelerinin karne almasını engelliyor. Konu bu nedenle çok önemli.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
Sen geldin ben gidiyorummm :) Uyku zamanı artık :)ben geldiiiim :):):)
tebrikler arkadaşlar,
inşallah haftaya benimde bir katkım olur dereceye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?