Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ne demek canım ama üzerine az bişi de spor koy bide bnce çarşamba perşembe yapmak daha mantıklı çnkü cuma taze taze kilo bildirimi yaparız ben bi evde kaldıımda bu dönemlerde yapcam

tatlım haklısın ama çalışırken zor olabilir.. ben bi haftasonu deniyim, baktım yapabiliyorum, 2 hafta sonra da ööle yaparım, nasılsa verilecek kilo çok bende

olabildiğince burda ol canım menülerin düzene girer ve kilo vermede sıkıntı yaşamazsın benim 3 hafta oldu ve çok iyi gidiyorum siz de böyle devam ederseniz süper bir takım olacağız zaten süperiz de daha süper olcaz :)

senin köfteler parmak köfte sanırım dimi? diyetisyenin dediği miktarda ye şimdilik mesela ben diyetisyene gitmeden başlamıştım diyete menümü de götürdüm normalde vermesi gerekenden az verdi vücudun alışmış artık diye zamanla azalıcak zaten sana da fazla gelmeye başlıcak zaman sadece :)

turşu dışında çok güzel canım. turşudan uzak dur. turşu vücutta su tutuyo ve çok tuzlu biliyosun. dediğim gibi turşu dışında güzel bi menü olmuş :)

venüscüğüm menülerine çok bağlısın bayılıyorum senin istikrarına :) bence diyetisyenin yavaş yavaş azaltmaya başlar menülerini :)
daha çok kilo verirsin bu sayede :)

tatlım öğün eksikliğinin sebebini sonradan yazmışsın zaten ama ben yine de yorumumu yapayım :) akşam yemeğinde doyamıyosan yoğurt ye yada ayran iç ekmek yememeye çalış. 1 hafta akşam ekmeği kes farkı görürsün :) bi de akşam meyve yemiyoruz meyvenin şekeri akşam için fazla. gerçi yarın sınavın var o yüzden bugünlük sıkıntı yok :)

sucuk çok yağlı değilmi. sucuk yerine salam yada jambon daha ideal canım :) su göremedim 1 lt yeşilçay içmişsin ama en azından artı 1,5 lt su içmelisin.

Annem bu gün ameliyat oldu gayet başarılı geçmiş çok mutluyum bu gün ama yarın ve pazar yokum sınava gidiyorum çünkü ygsden sonra tekrar buralardayım :)

çok sevindim geçmiş olsun tatlım. sınavında başarılar canım umarım dilediğin gibi sonuç alırsın :)

canım sandviçlerin içine ne koyuyosun onları da yaz. ayrıca suyunu da artırmaya çalış canım. herkese su iç dedim bugün :) ben sadece kahvaltı öncesi ve sonrası 1 ltreye yakın içiyorum sanırım ondan bu kadar çok takıyorum suya :)

kaptancım senin mesajına bakmadan önce bakmıştım içime doğdu ne :) sık kullanılanlara ekledim :)

yarım yağlı ya da az yağlı kullanabilirsin. benim annemde kilosunu korumaya çalışıyo ayranı mikserle çırpıp üzerinde biriken yağı topluyo o şekilde de yapabilirsin tadında değişme pek olmuyo :)

yeme yeme pizza ne ya ıyk yağlı yağlı öğğğğ yeme yeme sana çok çok alkışşşşşşşşşşşşşş yeşil çayla hayat daha hafifi onlar şişman sen zayıf olcaksın unutma

Son düzenleme:

canım biliyorum da dayanamadım beaaaaaa 1 dilimcik salatalık yedim öğlen menüde pilav tatlı filan vardı yüzüne bakmadım zaten kkızlar yedi haklarımı yedikten sonrada siz kilo verin ben zayıf olayım yanınızda dedim alındılar bi görmen lazım

en büyük alkış sanaaa
o kilolar gidicek pizza sufle yiyenlere inat :)

gerçekten alkışı haketmişsin, ben olsam dayanamazdım kesin

canım ben suyu çok içiyorum, şeker hastasımı çıkçam acaba, 3-4 litre oluyor, susayarak içiyorum
o yüzden hiç yazmıyorum, su bol yani :)
bakalım yarın içtikçe sayıcam akşama kadar kaç litre olucak

gece kaç kere tuvalete kalkıosun cnm bide doymama problemn var mı yada ellernde ayak altlarında filan karıncalanma ateşlenme

Kızlar, hani ilk başta yememek zordu da, şimdi yeşil çayı içtikçe inanın canım istemez oldu... artık kokusu bile kötü geliyo.. zaten bitirdiler, teklike geçti :)

bu arada ben kaçıyorum, son kontrolleri yapıp, eve gidicem muhtemeleni artık geç olur, açamam sanırım.. yrn görüşürüz...

iyi geceler kızlar hepinizi çok seviyorum ben yarın yokm akşama kadar erkek arkadaşımla birlikte olcam eşya filan bakcaz çok öptüm hepiniziiiii

sen bundan sonra yaz canım :) menü yorumlarına su da dahil oluyo çünkü :)

gece kaç kere tuvalete kalkıosun cnm bide doymama problemn var mı yada ellernde ayak altlarında filan karıncalanma ateşlenme

gece 1 kere kalkıyorum canım, oda saati kurup çocuğu tuvalete kaldırınca gidiyorum
ellerimde uyuşma var ama bileklerimde sinir sıkışması var ondan olduğunu düşünüyorum hamilelikten yadigar
ayaklarımda çok üşür benim, çorapsız yatamam hiç, belki ağustosta falan giymem o derece
doymama bazen oluyor, titriyorum sanki böyle aç gibi ama biliyorumki baya yedim

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah09:00)

1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 çeri domates
1 salatalık
1 dilim kepekli ekmek

ara11:30)

1 activia çilekli

öğle13:30)

3 yemek kaşığı dolusu haşlanmış tavuk göğsü
1 kase salata
2 yemek kaşığı yoğurt

ara15:00)

1 küçük boy elma

akşam18:30)

4 yk türlü (yağı süzdürülmüş)
birer tane közlenmiş biber+patlıcan

ara20:00)

1 ayran

+++
3 lt su, 3 fincan yeşil çay, 1 fincan nescafe

30 dk yürüyüş, 20 dk egzersiz (birazdan 15-20 dk daha çalışıcam)

doktora gidip bi test yaptır canım. bi ara bende de oluyodu tırstım şeker mi var acaba diye de böbreklerimdenmiş sıkıntım ilaç tedavisiyle geçti Allahtan :) çok su içme alışkanlığım ordan kalma benimde :)

bravo denir bu menüye başkada bişey denmez :)

gitçem canım sağol, bir fırsat bulamadım
benim babannemde şekerden vefat ettide , bende ondan tırsıyorum doktora gitmeye

teşekkür ederim tatlım sizin menüleriniz de zamanla ideal menü olacak inşallah :):)
benim iradem zayıf canım dayanamıyorum
pazar günü misafirlerim var, boşnak böreği, süpangle, üzümlü kek, kısır yapıcam
ve dayanmaya çalışıcam bakalım :)

canım kusura bakma sık sık giremiyorum internete fırsat olmuyor ondan geç cevap yazıyorum.. Ben ilk diyet olayıma basladıgımda 86 kiloydum. sonra 60 kiloya kadar düştüm. Dediğin gibi istediğim kiloya ulaşınca saldım tekrar 2 ay içinde 68 kiloya çıktım sonra tekrar diyete başladım

şimdi 59 kiloyum ama bu sefer çok zor verdim sürekli kilo al ver vücut metabolizması bozuldu tabi. İlk diyete başladığımda 26 kiloyu 3 ayda hiç kasmadan verdim ama sonra tekrar kilo alınca 9 kiloyu 3 ayda zor verdim o da deli gibi egzersizle verdim. yani en iyisi hiç salmamak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…