Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aksam vucudumuz yavas yavas uykuya hazirlaniyor,organlarimizin islemleri yavaslatiyor,yani vucut dilenmeye hazirlaniyor,Aksam fazla su icme ,fazla yemek yeme vucudumuza dinlemeyi izin vermiyor ve iki katini zorlaniyor,bu da tabi sagligimizi etkiliyor.

aslında haklısın canım ama dikkat edemiyoruz işte ben yemeklerimin saatlerini ayarladım artık akşam 6 da en geç 7 de yiyorum son ara öğünüm 9 da ondan sonra meyve bile yemiyorum suya da dikkat etmeye çalışacağım

ben de çıkayım kızlar fazla nette oturmam göze batabilir yeniden maazallah yarın görüşürüz herkese iyi geceler

ii akşamlar, iiyiz canım sen nasılsın ??
bence o babasıyla sana sallatır kendisi ip atlar .... sırnaşık şey

bencede cadı :ecrin_bebek:

ne güzel olurdu canım bişde benimki bayılır ablalara koklaşırdınız.
ben de ılık içeyim bir de öyle deneyim bakalım ne oalacak.

canım bu bizim yavaş halimiz :)
ye hayatım o kadar az yemekle ömür geçmez, gerçi ilk hafta hem motivasyon hem mideyi küçültmek açısından şok diyet taraftarıyım ama fazla uzatma bence de.

artık ip atlayacak ortamlarda kalmadı hey gidi çocukluk yıllarım gözümde canlandı şimdi

ben de ne çok atlardım kaydirigubbakcemile3

canım işte korse kullanacaktın bişr de göbek sporu giderdi. Ama bence şimdi de geç değil gider yine sen yap sporlarını.
kızlar şimilik çıkıyorum belki yine gelirim gelemezsem ii geceler canlarım

selam kardes takim. iyisiniz insallah nasil gidiyor bu hafta kilo verme?

selam ablacım sen nasılsın tontişko torunun nasıl ne güzel kokuyordur şimdi kuzucuk.
Takım olarak fena değiliz ben biraz yavaşım kilo konusunda :kedi:

iyi geceler reyhan ablam, dosban ve baharım. Görüşürüz yarın. öpüldünüz.

uyudu canım 9.30 gibi uyudu 10u buluyordu normalde bugün erken uyudu. Sanberk ?

bu aksam sanberk biraz gec yatti 9 da uyudu,suc benim ama ,teyzesine vermistim eve ne zamn gerirecegini soylememistim,biraz geciktik yemekle ondan da uyukuyle.

diyet nasil gidiyor canim,gordugum kadariyle az yiyorsun,cok iyi,Aslinda senin kilonda olsaydim rejim yapmazdin,Senin boyun kac kisa degilsin,cok da zyiflamaya sapi gibi olursun artik.:kedi::enbuyukkk:

ay 9a geçmi diyorsun canım benimki 9 da uzun zamandır uyumuyor şimdi 10 uyuku saatimiz 11e doğru gittiği bile oluyor.

fena gitmiyor ama bugün ve dün çok iyi değildim kötü örnek olmaması adına ne yediğimizyazmadım çok yemedim ama dengesizdi öğlen yemeği faln yemedim doğru düzgün.
163 boyum yok kilolu durmuyorum biraz fazlalığım var ben çok zayıflığı seviyorum 53 kiloyken kendimi çok seviyordum :kedi:
senin nasıl gidiyor yarın ne yapacaksın devam mı üzüm diyetine, ohh asmaları buldun bol bol üzüm ye :)

canim melis gunduz ne kadar uyuor sabah da kacta kalkiyor.Benimki sabh 7.30 uyanmis oluyor,gunduz 1 kez 2 saat uyur ve erken uyukusu geliyor 8.30 uyumus olur genelde.

yarin acikcasi uzumdiyeti yapamayacam cok zor geldi,guxel guzel yemekleri yemis biri olarak birden kesmek yaramadi ban,butun gun yattim buna sagliksiz diyeti denirmi?yarin yediklerimi yariya indircem belki bu sekilde daha saglikli kilo veririm.Benim icin sadece zayiflamak onemli degil saglikli sayiflamak istiyorumBelki 1 sene ugrasirim ama kalaci bir sonuc almak istiyorum.
! sene dogumdan once saglikli ve dengeli beslenmeye calisiyordum ve basirdim simdi de basarabilecegime inaniyorum.Zayiflamak icin rejim yapmamistim daha once ama saglikli olmak icin yapmistim,Ozamnaki bilgilerimden faydanalip umarim basarabilecem.

ay 53 kilo nerdeeeee ben universite 1 o kadardim:teytey:,Ben simdi bi 60 olayim ondan sonra 50 dusunuruz.Tekrar hamile kalmasak:CüvCüv::roflol:

sabah 6.30-7 gibi ayakta. Sabah 1.5-2.5 saat arası, ö.sonra 45 dk.-1.5 saat arası uyur moduna göre. İşte sanberk gündüz az uyuyormuş. melis de gündüz güzel uyuduğu için gece az uyuyor.
Çok hklısın canm bu yaptığın biraz mideni küçültmüştür yarın daha rahat edersin. Tabi konuşuruz da bayaa tecrübeliyiz bu konuda, her ne kadar herşeyi uygulayamasak da

ay 53 kilo nerdeeeee ben universite 1 o kadardim:teytey:,Ben simdi bi 60 olayim ondan sonra 50 dusunuruz.Tekrar hamile kalmasak:CüvCüv::roflol:

yaaa canım kotlarım dar geliyor onlara girmek istiyorum aslında giriyorumda çok dar oldukları için biryerlerden birşşeyler fırtlıyor senağlama
hamilelik mi:1shok: düşünüyormusun yoksa :jeyyar:
ben en az 5 yıl asla.

canim hamilelik ben dusunmesem de Allah dusunebilir,bunu kimse bilmez.
Evet dogumdan onceki kilolara donsek bile ayni pantalonlarda girmeyebiliriz sonucta kalcalarimiz biraz daha genislenmistir.
Canim sen gobegin icin nivea kremi kullanmissin,peki hemen dogumdan sonra mi,ben kullanmak istiyorum ama artik 1 seneden fazla gecti ise yararmi.:uhm:

Canım tabi orası Allaha kalmış kısmet ama çok zor biri bile, ben elimden geleni yapacağım.
Benim tüm pantolonlarım oluyor ama 2 kotumdan dar olduğu için midem taşıyor onu da halletsem süper olacak.
Ben nivea krem kullanmadım canım ya kusura bakma eksik bilgi yazmışım. Nivea body spor yaptım sırf göbeğimin değil tüm vücudunum toparlanmasoda en büyük etkendir. doğumdan 2 ay sonra hergün hem 1 saat yürüyüş hem de bu sporu yaptım inanılmaz inceldim işte tüm kıyafetlerime girmemin sırrı bu, yoksa çok bozulmuştu vücudum doğum sonrası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…