neyse... iyi geceler ve basarilar diliyorum kardes takimaa.s.
Aksam vucudumuz yavas yavas uykuya hazirlaniyor,organlarimizin islemleri yavaslatiyor,yani vucut dilenmeye hazirlaniyor,Aksam fazla su icme ,fazla yemek yeme vucudumuza dinlemeyi izin vermiyor ve iki katini zorlaniyor,bu da tabi sagligimizi etkiliyor.
ben de çıkayım kızlar fazla nette oturmam göze batabilir yeniden maazallah yarın görüşürüz herkese iyi geceler
ii akşamlar, iiyiz canım sen nasılsın ??
bence o babasıyla sana sallatır kendisi ip atlar .... sırnaşık şey
seve seve bakardım canım benim abim de ablam da yok yani henüz ne hala olabildim ne teyze çok imreniyorum arkadaşlarımdan gördükçe
canım havaların bozmasından kastın heralde soğuk su içememen sende sıcak veya ılık su iç ben kışın öyle yapıyorum çünkü özellikle ılk su bi dikişte içiliyo su içip içmediğini bile anlamıyosun :içelim:
ay kizlar nekadar hizli ilerlemis bu sayflar okumaya yetistiremiyorum.bugun ben cok ama cok yoruldu,evde bir cadim var hic durmadi,Allahtan amcalarimn kizlari var biraz onara braktim ben baya yattim bugun,Bs agrim coktu ben acikinca bas agrim oluyor en sonunda dayanamayip bir kase yogurtlu ispinak yemegi yedim,:kedi:OH be duniya varmis dedim,yarin biraz normal bir diyet uygulayacam bu uzum diyeti resme iskence.kaydirigubbakcemile belki cezalyim ama inanin cok ama cok kotuydum.
artık ip atlayacak ortamlarda kalmadı hey gidi çocukluk yıllarım gözümde canlandı şimdi
spor gunde kac saat yuruyuz yapiyorum bilmiyorum cunku Sanberkin pesindeyim surekli.Ben gobegimi sikmakmistiyorum biraz vaya var cunku.Zaten bacaklarim ve popumdan fazla rahatsiz degilim hamile oncesi bzi biraz genis olan pantalonlarim luyor cunku ama bel kismi ,gobegimden cok ama cok rahatsizim,
su icin saat bese kadar 2 litreyi falan bitirmek gerkiyor aksam fazla su icmek faydasindan daha cok zarari vardir.
kızlar şimilik çıkıyorum belki yine gelirim gelemezsem ii geceler canlarım
selam kardes takim. iyisiniz insallah nasil gidiyor bu hafta kilo verme?
ben geldim herkes gitti.:a015::sm_confused:CADIARZU:gitme:senağlama
uyudu canım 9.30 gibi uyudu 10u buluyordu normalde bugün erken uyudu. Sanberk ?
bu aksam sanberk biraz gec yatti 9 da uyudu,suc benim ama ,teyzesine vermistim eve ne zamn gerirecegini soylememistim,biraz geciktik yemekle ondan da uyukuyle.
diyet nasil gidiyor canim,gordugum kadariyle az yiyorsun,cok iyi,Aslinda senin kilonda olsaydim rejim yapmazdin,Senin boyun kac kisa degilsin,cok da zyiflamaya sapi gibi olursun artik.:kedi::enbuyukkk:
canim melis gunduz ne kadar uyuor sabah da kacta kalkiyor.Benimki sabh 7.30 uyanmis oluyor,gunduz 1 kez 2 saat uyur ve erken uyukusu geliyor 8.30 uyumus olur genelde.
yarin acikcasi uzumdiyeti yapamayacam cok zor geldi,guxel guzel yemekleri yemis biri olarak birden kesmek yaramadi ban,butun gun yattim buna sagliksiz diyeti denirmi?yarin yediklerimi yariya indircem belki bu sekilde daha saglikli kilo veririm.Benim icin sadece zayiflamak onemli degil saglikli sayiflamak istiyorumBelki 1 sene ugrasirim ama kalaci bir sonuc almak istiyorum.
! sene dogumdan once saglikli ve dengeli beslenmeye calisiyordum ve basirdim simdi de basarabilecegime inaniyorum.Zayiflamak icin rejim yapmamistim daha once ama saglikli olmak icin yapmistim,Ozamnaki bilgilerimden faydanalip umarim basarabilecem.
ay 53 kilo nerdeeeee ben universite 1 o kadardim:teytey:,Ben simdi bi 60 olayim ondan sonra 50 dusunuruz.Tekrar hamile kalmasak:CüvCüv::roflol:
yaaa canım kotlarım dar geliyor onlara girmek istiyorum aslında giriyorumda çok dar oldukları için biryerlerden birşşeyler fırtlıyor senağlama
hamilelik mi:1shok: düşünüyormusun yoksa :jeyyar:
ben en az 5 yıl asla.
canim hamilelik ben dusunmesem de Allah dusunebilir,bunu kimse bilmez.
Evet dogumdan onceki kilolara donsek bile ayni pantalonlarda girmeyebiliriz sonucta kalcalarimiz biraz daha genislenmistir.
Canim sen gobegin icin nivea kremi kullanmissin,peki hemen dogumdan sonra mi,ben kullanmak istiyorum ama artik 1 seneden fazla gecti ise yararmi.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?