ad ve meliscim güzel gün dilekleriniz için saolun ama benim günü güzel değil(
300 gr almışım hemde hiç kaçamak yapmadığım halde( çok moralim bozuldu inanın çok kötü hissediyorum bütün hayatım diyetle geçecek sanıyorum... 60 gündür hep aynı şeyleri yemekten çok sıkıldım
diyetisyende bi bayanla sohbet fırsatım oldu 40 yaşında ve o da 60 gün önce başlamış ben 4.6 verdim o 7.5 kilo vermiş
ya nerde hata yapıyorum ki... kaçamağım da yok
bugün dedim beni aç bırakın ama bu sıkıntdan kurtulayım o da kaslarını eritmeye niyetim yok dedi çok az bi kalori kısıtlaması yaptı okadarcık
bakalım cumaya neler olcak ??
iyi gunler,ben de bugun zor dayaniyorum ama bugun bitmek uzere bir gun kaldi.Bi sekilde dayanacam,ama cok halsizim sabah biraz hareket yaptim ama fazla degil cunku hic gucum yoktu.Bu diyeti kim verdigise,bence boyle bi diyet uygulamasi cok yanlismis ya insani maf ediyor.Yarin da bitsin biraz daha normal dejim uyugulacam.
bhrcım halanın işleri bitti mi ne zaman gidiyor canım ??*
yok dosbacım yaaa nerdeee cuma günü sonuçları çıkıyo yıllardır guatrı var bana bi zararı yok diye kendi kendine ilaçlarını kullanmayı bırakmış iyice ilerlemiş büyük ihtimalle doktor biyopsi isteyecek yani gitmesi 2 haftayı bulur daha :1no2:
ben geldim kızım uyanık ama şimdi ve özellikle o uyuduktan sonra burada sizinleyim.geçmişi okuyorum
dosbacım sorma gerçekten öyle çok hareketli ama daha önemlsi ders dönemi başladı derslerim çok hepsine her yıl yeniden hazırlık güncelleme yaparım. Çok çeşitli derslerim, çeşitli sınıflara ve çeşitli bölümlere var, çeşit çok yani o yüzden daha zor tabi.
Sen naıslın canım daha iyimi moralin
offf Allah ona da şifa versin ama misafirinde hayırlısını versin
kızlar çok dağıldık yaaa(
kimsecikler yoktu bugün(
hemen menümü yazayım
1 cup fasülye
1/2 cup yoğurt
salata
25 gr ekmek
patborim lütfen motive ol kaçamak yaptığın için pek gelemediğii düşünüyorum, lütfen aramıza dön
dosbacım moralini bozuk gördüm lütfen toparlan sen en sağlıklı olanını yapıyorsun az ama kalıcı kasları eritmeden kilo vermek önemli. doğru yoldasın tatlım.
baharcım yeni listen hayırlı olsun bu şekilde zorlanmazsın. Halana da geçmiş olsun bu arada umarım kötü birşey çıkmaz. Tebrikler tatlım sınavların için de.
shopaholiccim deden daha iyidir umarım. Sen de onunla meşgulsün sanırım diyetin nasıl gidiyor çok az bizimlesin.
melzeyitim sen nasılsın tatlım.
adcım bugünlerde yoğunsun herhalde hep suyunu içiyormusun, çekinme kimseciklerden.
karamanlım hoşgeldin tatlım, umarım ağrıların geçmiştir.
melankolim sen neler yapıyorsun bu hafta iyi giyormusun.
fikriyecim kendini çok yorma bu tarz diyetlerle şekerim bitiyormu bugün bitsin de normal diyete dön. Bizim bızdıklar yüzünden halsiz kalırsın çok hareketliler.
dosbacım sorma gerçekten öyle çok hareketli ama daha önemlsi ders dönemi başladı derslerim çok hepsine her yıl yeniden hazırlık güncelleme yaparım. Çok çeşitli derslerim, çeşitli sınıflara ve çeşitli bölümlere var, çeşit çok yani o yüzden daha zor tabi.
baharcım evde durumlar nasıl iyisin değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?