Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım sen de haklısın aynı diyeti uzun süğre yapmak sıkıcı olabilir. Diyetisyeninle paylaştınmı bunu belki ikame şeyler yazabilirdi.

paylaştım canım ama çok yavaş vrdiğim için başka şeylerle değiştirirse kilo almamdan korkuyor sanırım....bende beni aç bırak dedim onu da yapmadı :kedi:
benim tsh yavaş çalışıyor ama doktorum sadece zayıflamam için ilaç verdi 2 ay kllan gel zayıflarsın demişti şimdi gitmekten korkuyorum çünkü ben tiroid hastası sayılmayacak kadar normalmişim zemuszemus şimdi bi de ilacı kesecek
diyetisyenime sordum metabolizma hızım gayet iyiymiş... valla bende anlamadım (

bhrcım spor konusunda birbirimizi kontrol edelim mi ??

canım ben de şimdi onu diycektim bence düzenli spor yapmadığımız için yerimizde sayıyoruz yarın başlayalım düzenli şekilde spor yapmaya birbirimize neler yaptığımızı ayrıntılı anlatalım bi nevi günlük tutuyo gibi en azından gün içinde neler yapmışız görürüz artırıp artırmayacağımız konusunda konuşuruz beraber kaydirigubbakcemile5

lmaz:lmaz:lmaz:

tamam canım yarın başlayalım... neler yapacağımıza ne kadar yapacağımıza yavaş yavaş şekil veririz... ben yürüyüş ile başlarım... ama başka şeylerde yapmak lazım

uyudu.

canım ne güzel olurdu arada bırakırdım sana inanılmaz bilmiş oldu, öyle şeyler yapıyorki yok canım bu kadar da değil diyorum.
sevindim canım babanla düzelttiğine arayı.

canım işte yavaş kilo vermen normal hiç sıkma canını 2 ay içinde ne kadar güzel kilo verdin bunu ve dana önce kaç ay veremediğini düşün ve motivasyonunu yeniden sağla.

CADIARZUCADIARZUCADIARZU ???

spor konusu harika olur bence de denetleme de çok güzel bir fikir keşke kızımdan fırsat bulup da ben de yapabilsem.

canım aslında takım olarak sporumuzu ve içtiğimiz suyu denetlesek çok ii olcak...
artık havalarda bozdu su içme olayı bende bitki çaylarına döndü (
yeşil çayımı daha ii içiyorum ama su en fazla 1.5 lt oluyor (

evet canım haklısın ben daha 1 lt içtim biri bana kızsın lütfen.
spor konusunda da herkes kendine uygun sporu yapsa iyi olacak ama ben ne yaparım artık melisle ip atlarım herhalde :)

iyi aksimlar herkese
nasilsiniz,
ii akşamlar, iiyiz canım sen nasılsın ??

spor konusunda da herkes kendine uygun sporu yapsa iyi olacak ama ben ne yaparım artık melisle ip atlarım herhalde :)
bence o babasıyla sana sallatır kendisi ip atlar .... sırnaşık şey

tamam canım yarın başlayalım... neler yapacağımıza ne kadar yapacağımıza yavaş yavaş şekil veririz... ben yürüyüş ile başlarım... ama başka şeylerde yapmak lazım

tamam yarın başlıyoruz o zaman günlük yarım saatle başlayalım yürüyüşe ne dersin canım yerimseniben

canım ne güzel olurdu arada bırakırdım sana inanılmaz bilmiş oldu, öyle şeyler yapıyorki yok canım bu kadar da değil diyorum.
sevindim canım babanla düzelttiğine arayı.

seve seve bakardım canım benim abim de ablam da yok yani henüz ne hala olabildim ne teyze çok imreniyorum arkadaşlarımdan gördükçe

canım havaların bozmasından kastın heralde soğuk su içememen sende sıcak veya ılık su iç ben kışın öyle yapıyorum çünkü özellikle ılk su bi dikişte içiliyo su içip içmediğini bile anlamıyosun :içelim:

ay kizlar nekadar hizli ilerlemis bu sayflar okumaya yetistiremiyorum.bugun ben cok ama cok yoruldu,evde bir cadim var hic durmadi,Allahtan amcalarimn kizlari var biraz onara braktim ben baya yattim bugun,Bs agrim coktu ben acikinca bas agrim oluyor en sonunda dayanamayip bir kase yogurtlu ispinak yemegi yedim,:kedi:OH be duniya varmis dedim,yarin biraz normal bir diyet uygulayacam bu uzum diyeti resme iskence.kaydirigubbakcemile belki cezalyim ama inanin cok ama cok kotuydum.

artık ip atlayacak ortamlarda kalmadı hey gidi çocukluk yıllarım gözümde canlandı şimdi

canım su ile aram ii değil zaten ama yazın kolay içiyordum bakalım deneyeceğim artık

spor gunde kac saat yuruyuz yapiyorum bilmiyorum cunku Sanberkin pesindeyim surekli.Ben gobegimi sikmakmistiyorum biraz vaya var cunku.Zaten bacaklarim ve popumdan fazla rahatsiz degilim hamile oncesi bzi biraz genis olan pantalonlarim luyor cunku ama bel kismi ,gobegimden cok ama cok rahatsizim,
su icin saat bese kadar 2 litreyi falan bitirmek gerkiyor aksam fazla su icmek faydasindan daha cok zarari vardir.

canım su ile aram ii değil zaten ama yazın kolay içiyordum bakalım deneyeceğim artık

kafeini bilmiyordum canım şekersiz türk kahvesi içiyoruz desene artık spormuzdan önce bunu da deneyelim bakalım bir haftada kaç kilo vereceğiz bak sevindim şimdi :1hug:

akşam su içmenin zararı ne canım hiç duymamıştım?

iyi geceler dosbacım sonra görüşürüz canım yarın spor günümüz bugün iyi alalım uykumuzu yarına dinç uyanalım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…