Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

başlangıç 76

geçen hafta 72

bu hafta 72

kilo farkı 0.00

yüzde 0.00
Burcu hiç ama hiç olmamış Bencede otur ağla bu duruma çok kızdım sana

Kızlar, kilomu bildiriyorum...

ilk başlangıç: 78,6
geçen hafta:77
bu gün: 76
fark: -1
% : 1,3 --> bu farkı yuvarladım, böyle mi yapıyorduk, siz bi emin olun :)
Tebrik ediyorum Ceren'cim.

Kilo bildirimi

Baslangic : 72

Gecen hafta : 70,5

Bu hafta : 70,5

Fark : 0

Geri almadim ya ona da sukur:)
Tuba sanada çok ama çok kızdım. Burcu ve sen hadi kendinizi düşünmediniz bu hafta ama takımda diğer kilo veren arkadaşlarınızın hakkına girdiniz, farkındasınızı dimi? Bide sonuna geri almadım şükür demen hiç ama hiç olmamış. Ve bu sizin takımdaki daha ikinci haftanız. Açık açık kızıyorum ki haftaya kendinizi toplayın. Çünkü artık zararınız sadece kendinize değil diğer arkadaşlarınıza.

Kilo Bildirimim:
Geçen hafta:
69

Bu hafta: 67,8
Fark: 1,2
Yüzde:%1,74
Emine'cim süpersin canım. Gayet güzel vermişsin. Maşallah

Menün bence güzel olmuş Buse'cim bence işe yaramıştır.

Hayirli tartilar, cumalar, hafta sonlari kuzular
Umarim hersey yolundair, hepiniz kiskandiracak kadar incelmissinizdir. Ebrusa baktim ama henuz bebek gelmemis. Rabbim hayirli dogumlar etsin insallah.Dokulun kilocuklari bakiyim..........
Hoş geldin Beril'cim. Daha var inşallah haftaya perşembe

kahvaltıyaa kaçıp geliyorum kızlaar
Eeeee hani kilo bildirimi, çabuk yap çatlayacağım meraktan

Gülçin'cim hoş geldin canım. Doğum yapmadım henüz. Dün bi yanlış anlaşılma olmuş öyle zannetmişler. Basket kursu süper olmuş bu arada. Ayrıca ben senin hedef kilonu düzelttirdim canım. Bi bakar söylerim geçmişe. Tam ben o konuyu hallettim sen yine gittin Hadi biran önce ver artık şu kilolarıda sende kurtul bizde kurtulalım

ben hala oturuyorum her işim duruyor evin işi mutfak
bugün pazar var
çamaşırlar var eşim izinli doktora gitti öğlen gelir yemek yok
daha süt alacağım
kursada gitmem lazım öğleden sonra
daha kızı sahaya götüreceğim çalışacak basket topu aldık
bide şans eseride olsa atabilse daha çok şevklenecekte zamanla artık ne yaparsa resimden vazgeçmiyor ilk fırsatta kalemleri ve defteri yanında

Kızlar Tuğba'nın bildirimini yapıyorum

Geçen hafta : 103.7

Bu hafta :103.2

Giden : 500 gr

hoşgeldin canım aramıza....
Hikayeni okudum 17 yaşımdaki hallerim geldi aklıma ve bi tebessüm belirdi yüzümdeee
Daha çok toysun hayatın çok başındasın. Insan şunu hiç unutmamalı ne yapıyosak önce kendimiz için yapmalıyız. Daha hiç karşılıklı oturmadığın aynı ortamda bulunmadığın bi insana bu kadar bel bağlama. Unutma önce önemli olan sensin. Kimse için değil kendi sağlığın için ver kilolarını. Hiçbi erkek kilolu kadından hoşlanmaz bu bir gerçek ama kilo içinde kadından vazgeçilmez. Gün gelir bu hallerine gülersin
sen caneri falan boşver daha kimler çıkar karşına hatta sen bi zayıfla senin gözün caneri falan görmez. Sen yeterki iste olurmu bebeğim.... Kıyamam ben size yaaaaa

canım yaaaa helal sana Bırakmadın sonucunu merakla bekliyorum ona göre

canım tekrar çok geçmiş olsun eşinin iyi olmasına sevindim hadi dön sende biran önce aramıza

bencede yaaaa eğer aşk gerçek aşksa hiiiiçççç bitmiyo ben eşimle 13 yıldır birlikteyim ve hala ilk günkü gibi aşığım ona hala uyurken onu izlerim bir kere öperken bin kere öpmüş gibi olurum

[ı]selam kızlaaaarrrrrrrrrrr ben geldim söyleyin bakimmm özlediniz mi beni[/ı]

hoşgeldin canım özlemezmiyiz hiç yokluğun o kadar hissediliyoki hayırlısıyla yap gel sen doğumunu al bebeğini kucağına bekliyoruz en kısa zamanda canım

evet canım haklısın kızlardanda yedim azarımı bidaha yemicem diyet bitene kadar....

günaydın canlaruummm ben geldiimmmm :d:d bol eksili bi cuma olsun inşallah

günaydın canım inş. :18::18:

başlangıç 76

geçen hafta 72

bu hafta 72

kilo farkı 0.00

yüzde 0.00

olsun canım bidahaki hafta daha iyi olursun inş.

kızlar, kilomu bildiriyorum...

Ilk başlangıç: 78,6

canım tebrik ederim süpersin

kilo bildirimi

baslangic : 72

gecen hafta : 70,5

bu hafta : 70,5

fark : 0

geri almadim ya ona da sukur:)
canım busede söylemiş bence daha dikkatli olmalısın unutma sen kilonu korumuyosun zayıflamak istiyosun o yüzden diyet yapmalısın

[sıze=3]kilo bildirimim:
geçen hafta:
69[/sıze]
[sıze=3]bu hafta: 67,8[/sıze]
[sıze=3]fark: 1,2[/sıze]
[sıze=3]yüzde:%1,74[/sıze]

canım yaaaa takımımızın gururu yine harikalar yaratmışsın seni canı gönülden tebrik ediyorum

ebrum gelmiiiş Günaydın prenseees çok merak ediyorum bu haftaki durumunu seniiin

günaydın canım benim geldim ama bi türlü geçmişi okumaktan yazamadımki hemen bildiriyorum kilomu :18:

[ı]günaydın 13. Takımın çıp çıtır hatunları Geçmişe bakıp geliyorum hemen [/ı]

günaydın canım

akşam yemeğinden sonra bişeyler yiyip içmeyi bıraktım sadece yeşilçay içiyorum sanırım faydası var kaptancımm

***13. TAKIM 302. ETAP ***

buseb (52.8///%)
burcugncy (72 / 72 /0/%0) Kilosu Sabit
dontpanic (103.7/103.2/0.5/%0.48)
limonlubrokoli (69/67.8/1.2/%1.74)
mavera87 (70.5 /70.5/0/ %0) Kilosu Sabit
mid_night_sun (77/76 / 1 /%1.30)
prensesss016 (56///%)
venuskadini ( 81.2///%)

13.TAKIM ORTALAMASI:%

Ayşe'cim senden bildirimini yapınca canım listenin genel sıralamasına bakacağım. Dün akşamda söylemiştim eğer çok sorun olmuyorsa senin listeye girmen bu hafta listedesin canım. Bütün bildirimler bitsin o hesabıda ekleyeceğim.

Kilo bildirimim kendi tartımda tartılamadım annemlerdeyim kaç gündür onlarda tartıldım ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum yani ben daha fazla bekliyodum.

Geçen hafta 56

bu hafta 55,7

fark 0,30

yüzde 0,54

eh işte artı çıkmayımda ama eve döneyim kendi tartımlada mutlaka tartılıp bildiricem size

akşam yemeğinden sonra bişeyler yiyip içmeyi bıraktım sadece yeşilçay içiyorum sanırım faydası var kaptancımm
Zaten zamanla değişecek menülerin dert etme sen ama bu şekilde yer, üzerine yürüyüşünü artırırsan eğer (yürüyüşü bırakacağım demişsin,, bırakma tersine artır) her hafta aynı oranda gider. Merak etme. Ama kızlarında dediği gibi bi git bakalım diyetisyene ne diyecek. Gerçi ben artık diyetisyenleri çok samimi bulmuyorum hepsi benim ki gibi değildir ama diyetisyen dediğinin motivasyon vermeside lazım. Bunlar sadece menü yazıp yolluyor. Azcık gaz lazım diyet yaparken bunu unutuyorlar

bu hafta baya düşük gibi görünüyo sonraki bildirimler inşallah daha güzel olur

Allahtan + çıkmamış Ebru'cum ama tartı değişimi önemli bir konu. Bence annenlerde kalacağın zaman mutlaka tartını yanında götür. Allahtan kilon az da yüzden fazla çıkıyor ama senin artık iyice çabalaman lazım farkındasın dimi? Çünkü geçen hafta +400 dü şuan benim gözümde yine +100 olarak görünüyorsun. Haftaya senden daha iyi bir sonuç bekliyorum. Anlaştık mı?

kolay gelsin iyi geceler venüz
Teşekkür ederim canııımm bugün yine aynı dert
O değilde dünyanın en tatlı venüsüne sahibim onun sayesinde aranıza katıldım aşkooom yaaaa sonsuz teseekür edeyrum ponçikimm :))
Canım arkadaşım beniiiiimmmm! İyiki geldin sen de çok seviniyorum bunaaa
Yeni
Gelen citirlar hosgeldiniz emos venus nasilsiniz
Pek iyi değilim canım bugün kilom aynı çıktı. Diyetisyenime Pazartesi gideceğim
Selam kızlaaaarrrrrrrrrrr ben geldim Söyleyin bakimmm özlediniz mi beni
Özlediiiiiiiikkkk

tamam yaa

iyi çalışmalar, iyi geceler tatlım
Teşekkür ederim bebeğğğiiiiimmmm

Her zamanki gibi süpersin bebeğimmm
Ay pardon kaptancığım ofisteydim yanlış anlamışım hihihiih. Buse konusunda da haklısın kaptancığım, karşı taraf kırılır falan diye korkuyorum sadece ondan yani
başlangıç 76

geçen hafta 72

bu hafta 72

kilo farkı 0.00

yüzde 0.00
Benim de fark yok ya
Kızlar, kilomu bildiriyorum...

ilk başlangıç: 78,6
Ay süper canıııımmmm:13:
Kilo bildirimi

Baslangic : 72

Gecen hafta : 70,5

Bu hafta : 70,5

Fark : 0

Geri almadim ya ona da sukur:)
Ay evet en azından gerileme yok
Kilo Bildirimim:
Geçen hafta:
69

Bu hafta: 67,8
Fark: 1,2
Yüzde:%1,74
Maşşşaaalllaaaah bebeğimeee
Afiyet olsun canımcuuummmm

Kızlar ben yeni uyandım sayılır daha doğrusu bugün yataktan çıkasım gelmedi. Hemen kahvaltımı yapıp geliyorum.

Olsun yine de süper canııım

diyetisyenler konusunda çok haklısın ebrucum o yüzden pek gidesim gelmiyo :) yürüyüşümü bırakmıyorum canım bu ara hava soğuk uzun süre kalamıyorum dışarda ilk zmanlarda1 saat kadar yürüyodum şimdi yarım saate düştü bi de bacaklarım inceldi karın bölgem aynı duruyo mekik ve pilatese ağırlık verdim bu hafta. bu hafta güzelleşiyomuş havalar her gün 1 saat çıkarım yürüyüşe artık :)

canım zaten ben bu hafta daha çok vermiş olmayı umuyodum ama tartımı yanımda götürmek aklıma gelmedi :26::26:
Eve döneyim kendi tartımdada mutlaka tartılıp heber vericem. Bende artık çok sıkıldım bi an önce diyet modundan çıkmak istiyorum. Hatta kendimi şöyle 2 hafta biyere kapatıp sadece diyet ve spor yapmak istiyorum sonra buraya gelip 52 kilo oldum ben yupiiiiiiiiiiiiii demek istiyorum
Ama tabi mümkün değil kendimi kapatmam. Amaaaaaa sanki kapatmışım gibi yapabilirim o zaman haftaya süper bi rakamla geleyim ben buraya

Kilo Bildirimi
Başlangıç: 87.6 kg
3. Cuma: 81.2 kg
Bugün: 81.2 kg
(Diyetisyenime Pazartesi gideceğim.)
Skor: 0
Hedef: 55 kg

keyfi bir durum değil ebru haber veremedim kardeşim yoğun bakımda yattı çok zor günlerdi ve artık tekrarlıyacağını söylüyor doktor çok daha zor günler bekliyor Alllah bu gününüde elinden almasın başka bişey istemiyorum ebruboynunun arkasında omuriliğe baskı yapan zamanla uzayan bir kemik varmış sebibi o dedi doktor belden aşağısı hiç tutmadı zaten yürüyemiyor bedeni küçük olduğu için organlarıda zorlanıyormuş bilmiyorum günde 1 saat konuşuyorum uzak olmakta zor annem hele o daha da kötü durumda veririm kiloyu artık o kadar dert etmiyorum önemli olan sağlık gerisi hikaye buraya sadece sizden kopmamak yazıp moral bulmak başka şeylerle uğraşmak için giriyorum kilomuda halledersem çok daha iyi olur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…