Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım tebrik ederim seni,insan gerçekten isteyince kendini kontrol edebiliyor

çok güzel canım önemli bi sınav gibi olmuş senin için tebrik ederim
bir sorum var.
bazilari bildirim yapmis gecmisi okuyup geliyorum diye.
bende gecmisi okuyorum her geldigimde, ama bildirim yapmadim hic.
dogru mu yapiyorum?
bazen bende direk okuyorum geçmişi ama aşağıda birileri olunca geçmişi okuyup geliyorum dediğimizde çıkmak üzere olan arkadaşımız bekler iki laf ederiz diye yazıyoruz canım. :)

evet bildirim yapamadım ya geç olsada cuma gununde bildireyim kilomu :)

geçen hafta 102.2
bu hafta 99.9
giden 1.3

çok iyi canım kutluyorum seni ama senin yaşın ve kilon itibariyle daha çok verebilirsin inanıyorum buna sadece biraz daha dikkat etmelisin o kadar suyunuda elinden geldiğince çoğalt canım

ya kızlar moralim çok bozuk 15 gündür annemi görmüyorum 15 yıl yaşlanmış gibi gözleri çökmüş iyice çok kötü oluyorum onu öyle gördükçe
canım üzme kendini artık annen iyi olucak allahın izniyle anneni hep eskisi gibi görmeye çalış onada sanada moral olsun canım

canım yaaa inan kardeşin için çok üzüldüm rabbim hiçbirimizi sevdikleriyle imtihan etmesin allah yardımcınız olsun canım tekrar geçmiş olsun
bende menümü yazıp yatıyım artık
sabah
nesfit süt
öğlen 2 dilim ekmek
tarhana çorbası
akşam 1 küçük bisküvi

canım yaaa çok az olmuş sanki menün hiç olmazsa akşam biraz yemek teseydin yada salata yoğurt falan

canım hoşgeldin aramıza bende kendimi tanıtayım adım ebru 28 yaşındayım 2 yaşında bi oğlum var çalışıyorum muhasebeciyim. Hedefim 53 az kaldı. Sanada başarılar diliyorum yolum uzun deyip motivasyonunu düşürme karar vermek başarmanın yarısıdır. Sen şimdi yarısını başardın geri kalan içinde elinden geleni yap en kısa zamanda hedefe ulaşırsın

[sıze=3]kızlaaaarr [/sıze]

[sıze=3]
dün 500gr. Daha gitmiiş[/sıze]

[sıze=3]51.1 kiloyuuum[/sıze]

canım yaaa süpersin yine bende artık hergün tartılıcam sanki daha etkili gibi geldi bana

kızlar şimdi diyetisyenden çıktım, telefondan yazıyorum. Tartıda 80.2 çıktım. 500 gr yağdan gitmiş!

kutlarım canım senide galiba bu hafta 7 li rakamları görüceksin sen hadi bakalım hayırlısı

canım geç oldu biraz ama doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara. Yediğin pastayıda görmezden geliyoruz afiyet olsun balım

canım çok üzüldüm senin saymana ama ben sen yoksun diye buseye atmıştım keşke sanada atsaydım gerçekten üzüldüm tek tek saymana afedersin canım

canım kahvaltıdak 3 dilim ekmek çok olmuş bence 2 ye sonrada 1 e düşür derim. çikolatayı zaten görmek istemiyorum bi parça bile olsa kaçamaklar bizi yavaşlatıyo unutma canım. Bide kahvaltın çok geç ne kadar erken kahvaltı edersek o kadar hızlanır metabolizmamız unutma diyette metobolizma çok önemli onu sürekli aktif tutmalı yavaşlatmamalıyız canım.

canım pilav olmamış hele yanında patates yemeği hiç olmamış ama diğerleri güzel afiyet olsun gülüm

iyiyiz cnm sen nasılsın

Herkes bi yerlerdeydi öğrencilerin sınavları var ebrucum Kaynatamadık

yok canım yok bal gibide kaynatmışsınız sabah beridir okuyorum anca bitirip cevap yazabiliyorum.

Canlarım cuma günkü menüm

sabah (07:00)
1 kase k-fleks

öğle (12:00)

yarım palamut ızgara
1 kase salata
1 dilim ekmek

ara (15:30)

2 hurma

akşam (08:00) annemlerdeydim

tavuklu mantar sote
cacık
1 dilim ekmek

su 12 bardak
2 bardak yeşil çay
1 bardak bitki çayı

spor yok malesef bu hafta platese başlamayı düşünüyorum bu akşamdan itibaren
hafta sonu pek dikkat edemedim pek kaçamak olmadı ama düzensiz yedim 2 öğün yedim hep ama oğluşum sürekli kucağımdaydı hele cumartesi bütün gün gezdik kucağımda oğluşla bu sabah -200 çıktım çok sevindim haftaya güzel başladım inş. Cuma günü güzel bi sonuç alıcam ayrıca yarın ayran detoksuna başlıyorum kızlar desteklerinizi bekliyorum

güzel olmuş cnm bn çok begendim sporda olur inş.

güzel olmuş cnm bn çok begendim :d sporda olur inş.

sağol canım
sporda olucak ip atlamayı bıraktım artık mekiğe devam. Bu akşamdan itibaren haftada 3-4 gün plates yapcam netten. Artık zayıfladım şuan bi kusurum bel ve karın kısmım sezeryanla doğum yaptığım için biraz toparlamam gerek oda ancak sporla olur tek başına diyet yeterli değil artık biraz spora ağırlık verip vücudumu şekillendirmek istiyorum...

Kızlar bu arada hafta sonu halam ve eniştem beni gördü ilk tepkileri ebru sen ne kadar zayıflamışsın oldu çok sevindim. Halbuki beni en son gördüklerinde 59 kilo falandım ama demekki çok farkettirmiş

canım geçmişte gördün mü bilmiorum emoş plates paylaşmıştı ben ondaki mekik hareketlerini yapıyorum baya farketti mekik çekmek gerçekten çok farkedio simidim küçüldü teyzemde sezeryandan sonra platesle toplamıştı göbegini yani plates bi mucize hepimiz için herkese hitap ediyor ne mutlu cnm inşallah banada öyle drler zaten faceye filan resim koymayı bıraktım herkes niye dio bekleyin görün diorum meraktan çatlıolar

aslında ben çalışmaya başlamadan önce ebru şallıyla plates yapıyodum şu anki göbeğimin küçüklüğünüde ona borçluyum çünkü doğumdan sonra devasa bi göbeğim vardı nerdeyse 1 sene kadar yaptım plates sonra işe başlayınca bıraktım. Göbeğim çok az ama toparlanması gerek o yüzden tine başlıcam okudum yazdıklarınızı linklerinizide aldım akşama evde bi göz atmayı düşünüyorum evdeki netimizde halloldu. Zaten net geldiği için karar verdim platese. Faydası olucağı bi kesin.
Bencede biraz kilolar gitsin öyle koy resmini eminim çok güzel tepkiler alıcaksın

bencede
Hatta

inş. cnm ya yaza kadar veriyim yeter hatta yaz sonu

inş. Cnm ya yaza kadar veriyim yeter hatta yaz sonu

yok canım bence sen yaz sonuna bırakma bence sık biraz kendini ramazana kadar bitir yani temmuza kadar önünde 3 ay var ayda 4 kilo versen ki çok rahat verirsin ramazana rahat girersin. çünkü ramazanda diyet yapmak çok zor oluyo davetler v.s.
Bence sen temmuza kadar bitir bu işi.

inş. canım bnmde amacım haziran başı ama bakalım kısmet sıkıorum kendimi zaten sıkabildiğimce

Selam arkadaslar
Bugun iki tane sinavim vardi, atlattim neyseki, sonuclar aciklaninca gorucez bakalim ne yapmisim ne yapmamisim... Kaptancim sinavim da olsa gunde bes mesaj alintilayarak yapmamis istemissin ama gecmisi okumak ve birde alintilamak benim cok vaktimi aliyor, normal zamanda sorun olmuyor ama bu donemde cok zor.. Firsat buldukca calisiyorum, bu hafta boyle sadece, haftaya rahatim insallah.. Beni mazur gorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…