yazmayi unuttum kizlar.
ispanak yemeginin yaninda 2 kasik yogurt gözüme az geldi.
bende icine salatalik dogradim 1 tane ve su koydum, süper bir cacik oldu.
yemekden sonra canim cok tatli istedi bende 1 tane hurma yedim.
bundan olsa gerek,aradan saatler gecmesine ragmen kendimi tok hissediyorum
spontane bir misafirlik oldu daha sonrasinda.
önüme gelen tatlilari ve meyveleri görmeniz lazimdi :18::18::18:
ama israrlara ragmen elimi bile sürmedim, inanamiyorummm
ve o yiyeceklerden 1catal dahi tatmadigim icin eve döndügümüzde kendimi tebrik ettimmm, cok mutlu oldum.
herkes sekerli, sütlü kahveler icerken ben kendime sekersiz cay doldurdum ve bol su ictimmm.
iradem kuvvetleniyor sanirim, birde gruba hesap vermek var.
bu baski bana iyi geliyor
insallah bundan sonrada hata yapmayacagim
yazmayi unuttum kizlar.
ispanak yemeginin yaninda 2 kasik yogurt gözüme az geldi.
bende icine salatalik dogradim 1 tane ve su koydum, süper bir cacik oldu.
yemekden sonra canim cok tatli istedi bende 1 tane hurma yedim.
bundan olsa gerek,aradan saatler gecmesine ragmen kendimi tok hissediyorum
spontane bir misafirlik oldu daha sonrasinda.
önüme gelen tatlilari ve meyveleri görmeniz lazimdi :18::18::18:
ama israrlara ragmen elimi bile sürmedim, inanamiyorummm
ve o yiyeceklerden 1catal dahi tatmadigim icin eve döndügümüzde kendimi tebrik ettimmm, cok mutlu oldum.
herkes sekerli, sütlü kahveler icerken ben kendime sekersiz cay doldurdum ve bol su ictimmm.
iradem kuvvetleniyor sanirim, birde gruba hesap vermek var.
bu baski bana iyi geliyor
insallah bundan sonrada hata yapmayacagim
bazen bende direk okuyorum geçmişi ama aşağıda birileri olunca geçmişi okuyup geliyorum dediğimizde çıkmak üzere olan arkadaşımız bekler iki laf ederiz diye yazıyoruz canım. :)bir sorum var.
bazilari bildirim yapmis gecmisi okuyup geliyorum diye.
bende gecmisi okuyorum her geldigimde, ama bildirim yapmadim hic.
dogru mu yapiyorum?
iyiyiz cnm sen nasılsın
herkes bi yerlerdeydi öğrencilerin sınavları var ebrucumkaynatamadık
bende iyiyim tatlım bugün saat 1 de son yds denememe gireceğim yarın da son ders. bi rahatlama geldi yaa gerçekten 1 hafta sonra kuşlar gibi özgürüm :):)
bebişlerim ben çıkıyorum önce kursa sonra okula akşama görüşürüz öpüldünüz
evet bildirim yapamadım ya geç olsada cuma gununde bildireyim kilomu :)
geçen hafta 102.2
bu hafta 99.9
giden 1.3
canım üzme kendini artık annen iyi olucak allahın izniyle anneni hep eskisi gibi görmeye çalış onada sanada moral olsun canımya kızlar moralim çok bozuk 15 gündür annemi görmüyorum 15 yıl yaşlanmış gibi gözleri çökmüş iyice çok kötü oluyorum onu öyle gördükçe
akşamdan beri ağlıyorum yine kardeşimi acile kaldırmışlar vucut dirençsiz kalmış tabi enfeksiyon kapmış eve çıkarmış annemgil çok kötüyüm kızlar ya gitsem olmuyo çocuklar ev gitmesem aklım onda ne yapacağımı bilemedim sesini duydum da rahatladım biraz
neyse sizinde kafanızı ağrıttım geçmişi okuyum da menümüde yazıyım zaten bugün neredeyse bişey yemedim
bende menümü yazıp yatıyım artık
sabah
nesfit süt
öğlen 2 dilim ekmek
tarhana çorbası
akşam 1 küçük bisküvi
merhaba arkadaslar,
bende araniza yeni katildim
Boyum 1.57 ve 80 kilo ile basladim, bugün 5. Günüm sabah tartildigimda 78.7 idim sanirim
Kalori sayimi yaparak kilo veriyorum, toplamda yediklerim 1572kcal'i gecirmemeye calisiyorum.
Bol su icmeye dikkat ediyorum :126:
Düne kadar toplam 3 kez "5i 1yerde" cayi iciyorum, hazmimin hizlandiginida farkettim, fakat
bu cay bende sisiklik yapti ve sürekli karnimdan sesler geliyordu,
sinav dönemimde oldugum icin rahatsiz edeceginden simdilik bu cayi biraktim.
Bu gün bol su tüketerek ve siyah cay icerek midemin daha iyi oldugunu hissettim, sanirim problem 51 1yerde cayindaydi gercekten
2-3 gündür daha fazla yürüyerek ve spor yapmaya calisarak diyetimi destekliyorum.
Fakat 1-2 hafta pek spor yapabilecegimi sanmiyorum, sinavlardan dolayi
Düsmek istedigim kilo 59, uzun bir yolum var,
grup ile birlikte dilerim hepimiz saglikla diledigimiz agirliga yada hafiflige ulasiriz
Grupta kalori sayarak diyet yapanlar var mi?
Veya sizin yöntemleriniz neler arkadaslar
[sıze=3]kızlaaaarr [/sıze]
[sıze=3]
dün 500gr. Daha gitmiiş[/sıze]
[sıze=3]51.1 kiloyuuum[/sıze]
kızlar şimdi diyetisyenden çıktım, telefondan yazıyorum. Tartıda 80.2 çıktım. 500 gr yağdan gitmiş!
herkese iyi haftasonları
bugün doğum günüm
venüscüm tebrik ederim canım
hepiniz öpüyrum kızlar gelezsem bugün eğer.menüm yine klasik karatay menüsü yarın ayrıntı yazarım.kaçamak yapmayı düşünmüyorum ama incecik bir dilim pastamdan yemezem hem eşime ayıp olur :)
adımsayarım bozuldu bide bugün adımsayar alacağım yeniden ebru şallınınkiydi çok güzel özellikleri vardı yazık oldu
[ı]1- basakahmet, shemother, mutsuzmutlu ve yaseminnn1987 isimli üyeler paylaşım yetersizliği nedeniyle deneme süresini geçemediler. Mutsuzmutlu hamile olduğu için gelemeyeceğini belirtmişti. Buse'cim bu üyeler tekrar gelecek olursa ben yokken gerekli açıklamayı yaparsınız canım. [/ı]
[ı]2- tuba, ceren, ebru, ayşe, venüs ve zeliş sizlerinde mesaj sayısı gönderme konusunda eksiklikleriniz var canım. Zeliş sen zaten hiç göndermemişsin. Tuba ve ceren son günlerin mesaj sayılarını yazmayı unutmuşunuz sanırım. Ayşe'cim sen yeni başladığın için sanırım böyle oldu. Ama ebru senin unutmaman lazım canım. Lütfen bundan sonra daha dikkatli olalım. çünkü mesajlarınızı tek tek saymak zorunda kaldım yoksa 0 geçecekti buda sizin için hiç iyi olmazdı [/ı]
[ı]3- kızlar listede kırmızı işaretli olan mesajlar sorunlu mesajlar. Sınavları olanlar var ama bu en az 5 mesaj kuralını ihmal etme anlamına gelmiyor. Haftaya hiç kimsede kırmızı mesaj sayısı görmek istemiyorum. Ne olursa olsun en az 5 kural mesajını uygulamanızı istiyorum. 5 çok büyük bir sayı değil. Uygulanmazsa eğer ben gerekli kuralları uygulama yoluna gideceğim böylelikle bildirmiş olayım. çünkü paylaşım azaldıkça takımın motivasyonu azalıyor. Buda bu haftaki sonucumuzdan belli oluyor zaten. şimdilik söyleyeceklerim bunlar lütfen paylaşım konusunda daha dikkatli olalım. Onun haricinden allaha şükür takımın hiç bir problemi yok. Sadece ve sadece paylaşıma dikkat. [/ı]
[ı]buse'cim ben buraya boş mesaj listesini yazacağım canım sen o mesaj üzerinden değişiklik yapar haftaya listeyi yayınlarsın. Ben sana nasıl yapman gerektiğini de anlatacağım. Haftaya tuğba'da geleceği için listeye onu da ekliyorum. [/ı]
bugün ki menüm:
Gece genelde gec yattigim icin gec kalktim, sabah kahvaltimi ögleden sonra yaptim
13:30
3 dilim kepekli tost ekmegi
1 domates
1 kücük salatalik
kibrit kutusu büyüklügünde 45% yagli beyaz peynir
siyah cay (sekersiz)
17:30 aksam yemegi
2 somonbaligi filet (toplam 200gr) izgara
salata:
1 domates,
1 salatalik,
1 havuc,
30gr eisberg,
80gr kirmizi lahana,
50gr misir konserve,
1 yemek kasigi aycicek yagi,
1 limon ve tuz
1 parca cikolata (9gr)
su
su ana kadar cay ile birlikte 5-6 vardak sivi tükettim.
Fakat 1,5literelik su yanimda onuda bitirecegim.
Sanirim toplam 2,5 litre civari olur.
Update: Yazmayi unuttum: Toplamda 908kcal
30.3.13
sabah
yok
ara
yok
öğle (12:30 - 13:00)
hastane yemekhanesinin menüsü
1 kase domates çorbası
2 yemek kaşığı pilav
1 yemek kaşığı patates yemeği
ara (16:30 - 17:00)
12 çilek
3 fındık
akşam (20:00 - 20:30)
1 kase ıspanak çorba
1 porsiyon lahana yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
1 porsiyon zeytinyağlı yeşil salata
ara (23:00)
3 fındık
1 kuru kayısı
* 12 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
29.3.13
sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik ( roka, salatalık)
1/2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek
ara (11:00 - 11:30)
1 kuru kayısı
6 fındık
öğle (13:30 - 14:00)
3 köfte
1 kutu yoğurt
1 dilim kepekli etimek
ara (17:30 - 18:00)
3 kuru kayısı
2 fındık
akşam (20:00 - 20:30)
1 kase şehriyeli çorba
1 porsiyon lahana yemeği
1 dilim etimek
ara (23:00)
1 küçük amasya elması
1 kuru kayısı
* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
iyiyiz cnm sen nasılsın
Herkes bi yerlerdeydi öğrencilerin sınavları var ebrucumKaynatamadık
ya kızlar kimse personal trainer ile ilgili bir tecrübe sahibi değil mi?? Naapsam kii?? Kimse bi şey yazmamış...
Canlarım cuma günkü menüm
sabah (07:00)
1 kase k-fleks
öğle (12:00)
yarım palamut ızgara
1 kase salata
1 dilim ekmek
ara (15:30)
2 hurma
akşam (08:00) annemlerdeydim
tavuklu mantar sote
cacık
1 dilim ekmek
su 12 bardak
2 bardak yeşil çay
1 bardak bitki çayı
spor yok malesef bu hafta platese başlamayı düşünüyorum bu akşamdan itibaren
hafta sonu pek dikkat edemedim pek kaçamak olmadı ama düzensiz yedim 2 öğün yedim hep ama oğluşum sürekli kucağımdaydı hele cumartesi bütün gün gezdik kucağımda oğluşla bu sabah -200 çıktım çok sevindim haftaya güzel başladım inş. Cuma günü güzel bi sonuç alıcam ayrıca yarın ayran detoksuna başlıyorum kızlar desteklerinizi bekliyorum
güzel olmuş cnm bn çok begendim :d sporda olur inş.
sağol canım
sporda olucak ip atlamayı bıraktım artık mekiğe devam. Bu akşamdan itibaren haftada 3-4 gün plates yapcam netten. Artık zayıfladım şuan bi kusurum bel ve karın kısmım sezeryanla doğum yaptığım için biraz toparlamam gerek oda ancak sporla olur tek başına diyet yeterli değil artık biraz spora ağırlık verip vücudumu şekillendirmek istiyorum...
Kızlar bu arada hafta sonu halam ve eniştem beni gördü ilk tepkileri ebru sen ne kadar zayıflamışsın oldu çok sevindim. Halbuki beni en son gördüklerinde 59 kilo falandım ama demekki çok farkettirmiş
canım geçmişte gördün mü bilmiorum emoş plates paylaşmıştı ben ondaki mekik hareketlerini yapıyorum baya farketti mekik çekmek gerçekten çok farkedio simidim küçüldü teyzemde sezeryandan sonra platesle toplamıştı göbegini yani plates bi mucize hepimiz için herkese hitap ediyor :d ne mutlu cnm inşallah banada öyle drler zaten faceye filan resim koymayı bıraktım herkes niye dio bekleyin görün diorum meraktan çatlıolar :d
aslında ben çalışmaya başlamadan önce ebru şallıyla plates yapıyodum şu anki göbeğimin küçüklüğünüde ona borçluyum çünkü doğumdan sonra devasa bi göbeğim vardı nerdeyse 1 sene kadar yaptım plates sonra işe başlayınca bıraktım. Göbeğim çok az ama toparlanması gerek o yüzden tine başlıcam okudum yazdıklarınızı linklerinizide aldım akşama evde bi göz atmayı düşünüyorum evdeki netimizde halloldu. Zaten net geldiği için karar verdim platese. Faydası olucağı bi kesin.
Bencede biraz kilolar gitsin öyle koy resmini eminim çok güzel tepkiler alıcaksın
bencede
Hatta
inş. Cnm ya yaza kadar veriyim yeter hatta yaz sonu
yok canım bence sen yaz sonuna bırakma bence sık biraz kendini ramazana kadar bitir yani temmuza kadar önünde 3 ay var ayda 4 kilo versen ki çok rahat verirsin ramazana rahat girersin. çünkü ramazanda diyet yapmak çok zor oluyo davetler v.s.
Bence sen temmuza kadar bitir bu işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?