Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ya, cuma gecesi 2ye kadar şirketteydim, bir sorun çıktı, 1dk boş zaman bulamadım ve size yazamadım.. neyse, sonra ctesi öğlene kadar uyudum tabii, bütün düzenim şaştı, sonra bugün de misafirler vardı, uzun ladın kısası, ben 2 gündür cozuttum... diyet miyet yapamadım, utanarak söylüyorum.. ama hemen telafi etmeye çalıştım, spor salonuna üye oldum, bir süredir araştrıyordum zaten, karar verdim ve yazıldım.. hatta şimdi personal trainer ile çalışsam mı diyorum 20 çalışma falan.. hiç yapan oldu mu? ek bir faydası var mıdır acaba?

bu arada menü yazmıyorum tabi bu 2 gün için ama bugün 40dk yürüdüm :)

kızlar bu arada , bu 2 günlük sinir bozucu kaçamak sonucu sanırım +700um.. gerçi 1-2 gün sonra netleşir ama çok fena... ben yaptım siz yapmayın.. cumaya kadar düzelticem söz söz söz...
hemen akıllandım işte , spora yazışldım.. personal trainer konusunda yorumlarınızı bekliyorum, adam çok iddialı.. 2,5 ayda 6 ayda burda göremeyeceğin faydayı sağlarım sana diyor.. 3-5 resim gösterdi çok ii.. bilemiyorum, alıcam galiba.. içinizde önceden deneyen falan var mııı???

2 gün aksaması kötü olmuş canın diyetinin,sen de tartıda sonucu görmüşsün,yarından itibaren sıkı bir şekilde başlarsın inş. personal trainerın mutlaka faydası olacaktır,ben hiç yapmadım ama daha disiplinli ve etkili olacağını düşünüyorum

Son düzenleme:

çok rahat yapabilirsin canım 15 dklıklar var onlar arada yapmak için çok rahat :)
ayy buseeee kafamı koyduğum gibi uyumuşum sabah da alarm çalmadan uyandım :) ama yeni saate alışmak zor olucak haftaya asıl sınav inşallah bugünkü gibi sıkıntısız geçer :)

emoşşşş sağol canım bnde yapcam bunu ama leslie yapıp da kilo vernlerin öyküsünü okudum çok oldum gelince paylaşcam burda

bekliyorum burcucuğum merak ettim :)

kaptancım ben hazır elma çayını içemedim ama bu tarifi su niyetine falan içiyorum :)
Sınavları olanlar inşallah iyi geçer başarılar hepinize

aaayyy çok saol canım benim :)

venüüüüs geç mi kalktın bugün öğleyle başlamışsın. afiyet olsun canım ama daha güzel menülerin oldu

geçmiş olsun canım. kist mi varmış doktor bişey demedi mi?

ooo bayıldım bugünkü menüne burcucuğum:)
simit dışında güzel menü canım :) sana da iyi akşamlar tatlım görüşürüz :)

ben 40. sıradayım kaptancığım

çok skıldım ya evde kumpir partisi yapıyorlar

sakıııııınnn burcucuğum kilolar gidene kadar sadece sabır :)

zelişim bugünkü menün de gayet güzel :) pekmezi açıklamışsın ama yemesen daha iyi tabi ama neyse afiyet olsun canım :)

hoşgeldin cnm bekliorum

burcuuu muhtemelen uyudun anca gelebldim yaa
Ben çıkıyorum ders çalışmak için sonra görüşürüz

kolay gelsin zelişim :)

Son düzenleme:
kızlaaaar bugün o kadar çok yorulmuşum ki geçmişi okurkan uyuyakalmışım yaa şimdi uyandım yazdım hemen. çok kaçmadan uykum yine yatayım :) menümü de yarın paylaşacağım canlarum :) kursum da bitiyo salı günü son. pazar da büyük gün inşallah alnımın akıyla çıkarım hepinizi çok seviyorum en büyük öpücükler 13. takım için

iyi geceler tatlı rüyalar

gecmisi okudumda benim gibi laklakci pek yokmus utandim

bu arada günaydin kizlar, nur yine uyumadi henüz,
herkesin üzeri örtülmüs mü kontrol etmeden cikmayayim dedim

Tesekkür ederim Mid_Night_Sun, hosbuldum

nur menülerini çok uzun yazıyorsun alıntılayamiyorum afiyet olsun güzel olmuş :)
iste cene düsük olunca böyle oluyor
dikkate alacagim, en azindan menüyle ilgili yorumumu ayri mesajda yazarim :26:
ayrica ben kendi menüme niye yorum yapiyorsam
neyse en iyi elestiri öz elestiridir diyor, ögleden sonra görüsürüz diyorum.

öpüldünüz kizlar

yazmayi unuttum kizlar.
ispanak yemeginin yaninda 2 kasik yogurt gözüme az geldi.
bende icine salatalik dogradim 1 tane ve su koydum, süper bir cacik oldu.
yemekden sonra canim cok tatli istedi bende 1 tane hurma yedim.
bundan olsa gerek,aradan saatler gecmesine ragmen kendimi tok hissediyorum

spontane bir misafirlik oldu daha sonrasinda.
önüme gelen tatlilari ve meyveleri görmeniz lazimdi :18::18::18:
ama israrlara ragmen elimi bile sürmedim, inanamiyorummm
ve o yiyeceklerden 1catal dahi tatmadigim icin eve döndügümüzde kendimi tebrik ettimmm, cok mutlu oldum.
herkes sekerli, sütlü kahveler icerken ben kendime sekersiz cay doldurdum ve bol su ictimmm.
iradem kuvvetleniyor sanirim, birde gruba hesap vermek var.
bu baski bana iyi geliyor
insallah bundan sonrada hata yapmayacagim

bir sorum var.
bazilari bildirim yapmis gecmisi okuyup geliyorum diye.
bende gecmisi okuyorum her geldigimde, ama bildirim yapmadim hic.
dogru mu yapiyorum?

bir sorum var.
bazilari bildirim yapmis gecmisi okuyup geliyorum diye.
bende gecmisi okuyorum her geldigimde, ama bildirim yapmadim hic.
dogru mu yapiyorum?

cnm eğer eski yazılanlara alıntıyla cvp veriyorsan çok gerek yok ama geçmişi mutlaka okumamız gerekiyor, kaptanımız hep uyarıyor bizi
ama sen burdayken sana yazanlar olabilir, o yüzden onları görmeyeceğini, geçmişi okuduğunu bilmeleri için faydalı olabilir...

Günaydın 13. takımın güzelleri... OooOOooo kimse yok, herkes uyuyor.. hadi hadi hadi kalkın, toparlanın, paylaşımları görelim
2 günün feci sonunu bu sabah tartıda gördüm... 2 günden ööle bi şey olamaz.. şişliktir diyorum, moralimi bozmuyorum.. kendime çarşamba sabahına kadar izin veriyorum.. izin derken eski rakamları görmek için... yoksa sabah 2 dilim çavdar ekmeği arasına labne sürdüm yedim... (labne yağı azaltılmış ve tuzsuz tabi)
ay umarım bu hatayı aldığım bu dersle atlatırım, yoksa bu sabahki rakam inanılmazdı, kabus gibiiii

mucuksss....

yapmadım emoş yemedim o kumpirden ve kendimle gurur duyuyorum leslie den şimdi bi tane paylaşıyım cnm ilerleyen zamnlardada paylaşcam

alnının akıyla çıkcaksın cnm bn inanıyorum

günaydın cnm bende aynı hatayı yaptım geçen hafta ve çok üzüldüm spora verdm kendimi daha tartılmadım ama verdiğimi hissediorum

LAURA HİKAYESİ
Ben her zaman olmuştu iken nispeten (140 pound civarı, 5'5 ", 29 yaşında) önce sığdırmak, gerçekten kendimi benim ilk gebelik (2009) ile gidelim. Ben, yorgun bitkin ve ezici acıkmıştı ... çalışır ! Ben çalışan ne de yapıcı bir şey yapıyor gibi hissediyorum vermedi. Önce biliyordum, ben 70 kilo almıştım ve 215 olarak ölçekler devrilme oldu! Oops!
Bu evde yeni bir bebek sahibi olmak için kesinlikle eğlenceli, ama çok değil oldukça eğlenceli tüm bu ekstra ağırlık taşıyan ve ben HALA üç ay sonra hamile pantolon giymişti. 2009 yılı Ekim ayında, ben bir şey yapmaya karar verdim. Bir kapris üzerinde Ben Netflix bir WAH videosu kiraladı - Bir Mile Her Sabah.
Daha önce Leslie Sansone duydum, ama evde yürüme Şahaneymiş bileti gibiydi asla. Benim bebek uyurken egzersiz almak için ne daha iyi bir yolu? Zaten yürümeyi seviyorum! Bu kolay, hızlı ve verimli!
Ben ilk kez DVD attı ve ilk ısınma sırasında, ben düşündüm, "Uh oh ... bu benim büyükannem yapacağını şey gibi görünüyor." Ama onunla sıkışmış. Ilk kilometre sonra, homurdanıp ve küfretmeye başladı, "Bunun için çok yaşlıyım!" It was amazing! Bırakanlar kadar kolay ve eğlenceli, tüm çalışma dışarı gibi hissetmez ve henüz size akrobasi yapmak yapmak bu "diğer" videoları olduğu gibi sadece kadar ter kaplı ediyoruz! Hemen ben bağımlısı oldu.
Ben hemen benim Netflix kopya döndürülür benim kendi satın aldı ve bunu eğlenmek için sadece birkaç daha fazla aldım.
Ben bunun bir rutin yapılmış. Kızımın naptime yaşındayken, bana Grev için zaman vardı. O uyurken ben bir kaç kilometre olsun istiyorum, ve bazen ona rocker veya taşıyıcı oturmak ve sadece izlemek için sadece mutlu oldu.
Bir DVD var en kısa sürede "eski," Ben başka bir satın ve başka olur. Yedekte her zaman kızı!
Sürekli evde yürüyen yaklaşık bir yıl sonra, kızım konuşmaya başladı - ilginç şeyler almak için o zaman başladı.
Benim küçüğüm bu noktada naps vermişti ve ben Leslie ile benim yürüyüşleri var ne zaman biraz daha yaratıcı olmak zorunda. Genellikle oyuncakları bir grup ile oturma odasının köşesinde plop kızım olur ve yola çıkmaya. Bu WAH hakkında başka büyük şey ... sadece, eğlenceli, kolay, yapılabilir ve verimli iş bırakmalar, ancak aynı zamanda aynı anda bakıcılık yapabilir! Kim tv bütün zaman bakmak lazım diyor? Sadece kulaklar kullanın! Sana şunu söyleyeyim, ben odayı terk edebilirsiniz tecrübelerimizden biliyoruz, bir şişe hazırlamak bazı oyuncaklar kapmak, pratikte HALA adım kalırken bir bebek bezi değiştirmek dışında her şeyi yapacağız! Diğer egzersiz BUNU yapmanızı sağlar ne, ha? (Bu arada, 3 millik videoyu yaparken keresinde. Onu tüm oda temizliği sana aynı anda işleri yapmak mümkün olanak sağlayan dünyanın herhangi bir diğer video serisi veya egzersiz düşünemiyorum! Sadece adım kalmak O alır hepsi bu!)
Kızım sadece "Anne" ve, gibi şeyler söyleyerek, eski bir yıl üzereyken "Dada," Ben her zamanki gibi bir DVD koymak ve o ekranda Leslie yüzünü görür görmez, kızım yürümek, yürümek ", dedi yürümek! " Tanrım! O kadar çok, Leslie aslında söylemek nasıl onu öğretti kızım önünden yürüyor-out olmuştu, "yürü!"
Özellikle güneşli veya hoş gün, ben onu gezginci şehir etrafında bir yürüyüş için kızımı alırdım. Bazen hızı bu değişikliği ihtiyacım var. Daha fazla değil, biz herhangi bir yeni sürümleri kontrol etmek mağaza boyunca WAH videoları ve kızım hala etiketleri yapıyor evde konum (ben henüz almadığımızı veya daha büyük olanları!)
Kızım artık üç yaşında ve ben hamilelik kilo TÜM kaybettim. Ne daha iyidir o şimdi ne oluyor ve WAH Birlikte yapabileceğimiz başka bir eğlenceli bir şey olduğunu gerçekten farkında olmasıdır. O bana her zaman söyler, (bu onları çağırır ne var!) O geleni boyunca izler, çoğunlukla yerde yürüyen veya yapıyor yan adımlar "Anne, bir 'adım filmi!' Yapalım". O kadar benim yaptığım gibi yapıyor seviyor!
WAH değilse, o istediğinde, "adlı alışveriş merkezinde yürüyüş gidelim!" ", Kasaba dolaşmak gidelim" veya Yürüyüş onun için önemli bir rekreasyon olmuştur - Birlikte yapabileceğimiz ve o doğduğundan beri birlikte neredeyse yapmış şey. O bile stretchie bantları ve el ağırlıkları nasıl kullanılacağını bilir!
Bu kilo vermek ilk iki yılımı aldı, ama sorun değil. Yavaş ve istikrarlı en iyisi! Sen yoksun hissetmiyorum ya da benzeri kendinizi egzersiz öldürüyorsun! Ağırlığı sadece doğal, onun kadar kolay tutarlı kalmak için kapalı geliyor!
Kızım büyüdükçe Ve benimle greve orada yolu neredeyse her adım. Hep birlikte yürümek için bir ortağı var! Şüphesiz o kaybedecek hiçbir ağırlığı yok, ama o tam olarak (ve eğlenceli!) Spor gerçekten ne kadar önemli olduğunu bilerek büyüyor bilmek için çok mutluyum. Gerçekten ben onun için bir rol modeli olmuştur alçalttı ediyorum
Ekli resim önce / sonra. Önce Leslie ile yürüyüş başladı ediyorum gibi, Halloween '09 oldu. Sonra The 70 paund hafif Ekim '11 (O 2, beni 31) 'dir. Ben hala sürekli yürüyüş ve doğru beslenme, şimdi bir yıl boyunca kayıp muhafaza ettik. Ben düzenli ölçekli zaman zaman gidip görmek, ama yürür iyi bir dizi her zaman yolda beni geri alır!
Birisi bana soruyor her zaman benim "gizli" ne, ben her zaman onları WAH söyle! Gizli çıktı!
Aşk bir sürü! Ve çok teşekkür ederim! Yürü, yürü, yürü!
- Laura ve Valerie Buchanan ilgi çekici kızlar bnce

Günaydın gününüz aydın olsun kızlar ben geldim sonunda eee malum hafta sonu ..
Ne var ne yok şimdi biraz işlerim var toparlamam gereken ama yavaş yavaş geçmişide okucam inş. çok kaynatmamışsınızdır. :18:

günaydın çıtırlarım nasılsınız :)

iyiyiz cnm sen nasılsın

herkes bi yerlerdeydi öğrencilerin sınavları var ebrucum kaynatamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…