Kızlar ya, cuma gecesi 2ye kadar şirketteydim, bir sorun çıktı, 1dk boş zaman bulamadım ve size yazamadım.. neyse, sonra ctesi öğlene kadar uyudum tabii, bütün düzenim şaştı, sonra bugün de misafirler vardı, uzun ladın kısası, ben 2 gündür cozuttum... diyet miyet yapamadım, utanarak söylüyorum.. ama hemen telafi etmeye çalıştım, spor salonuna üye oldum, bir süredir araştrıyordum zaten, karar verdim ve yazıldım.. hatta şimdi personal trainer ile çalışsam mı diyorum 20 çalışma falan.. hiç yapan oldu mu? ek bir faydası var mıdır acaba?
bu arada menü yazmıyorum tabi bu 2 gün içinama bugün 40dk yürüdüm :)
çok sağ ol emoşummlinkleri aldım ama işten başımı kaldıramadım şuan, boş vaktimde komple izleyeceğim bu önemli pilates bilgisi için de teşekkürler
tamam emoşuum, eyvahh hemen uyumuşsundur umarım. :18: özlemez olur muyuuzz
iyi geceler kuzucuum
emoşşşş sağol canım bnde yapcam bunuama leslie yapıp da kilo vernlerin öyküsünü okudum çok oldum gelince paylaşcam burda
Günaydın 13. takımın çıtır hatunları, mutlu, huzurlu, sevgi dolu bir pazar diliyorum herkese
Nur'cum canın tatlı çektiğinde bir bardak sütün içine tarçın atıp içebilirsin. Tatlı krizine iyi geliyor.
Su içmezsen olmaz ama Karamel'cim. Su çok önemli. Sadece diyette değil bütün hayatımız boyunca genç ve diri kalmak istiyorsak bol bol su tüketmeliyiz. Bu arada ben senin menüleri göremiyorum? Neden yazmıyorsun?
Tuba'cım geçmişte yazdım senin için bişeyler. Anlıyorum sınavlar çok yoğun ama arada bir buraya bakman lazım ve en az 5 mesaj istiyorum herkesten. Tek tek mesajlarda değil geçmişten alıntılı mesajlar.
Geçen gün Berna LAÇİN in programı var en güzel benim annem yapar gibi bişey bi yemek programı. Bu çayın orda tarifini verdi ve öve öve bitiremedi. Bence deneyin kızlar.
Sınavları olanlar inşallah iyi geçer başarılar hepinize
30.3.13
Sabah
Yok
Ara
Yok
Öğle (12:30 - 13:00)
Hastane yemekhanesinin menüsü
1 kase domates çorbası
2 yemek kaşığı pilav
1 yemek kaşığı patates yemeği
Ara (16:30 - 17:00)
12 çilek
3 fındık
Akşam (20:00 - 20:30)
1 kase ıspanak çorba
1 porsiyon lahana yemeği
3 yemek kaşığı yoğurt
1 porsiyon zeytinyağlı yeşil salata
Ara (23:00)
3 fındık
1 kuru kayısı
* 12 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
29.3.13
Sabah (07:30 - 08:00)
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir (%60 az yağlı)
3 zeytin (az yağlı, az tuzlu)
1 porsiyon yeşillik ( roka, salatalık)
1/2 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli etimek
Ara (11:00 - 11:30)
1 kuru kayısı
6 fındık
Öğle (13:30 - 14:00)
3 köfte
1 kutu yoğurt
1 dilim kepekli etimek
Ara (17:30 - 18:00)
3 kuru kayısı
2 fındık
Akşam (20:00 - 20:30)
1 kase şehriyeli çorba
1 porsiyon lahana yemeği
1 dilim etimek
Ara (23:00)
1 küçük Amasya elması
1 kuru kayısı
* 10 bardak su
2 kupa yeşil çay
2 kupa sade kahve
Kızlar benim adet düzensizliğim var ama hafife alınacak tarzda değil yaklaşık 8 aydan fazla zamandır 2 haftada bir adet oluyorum evet çok fazla bunun stresten olacağını söylemişti doktor fakat bu ay 3 kere kanamam geldi ve ilaca başlanıldı biliyosunuz bu tür haplar kilo aldırıyo iştah açıyo ve annemle babam doktor olduğu için bu konuda taviz vermiyolar yani kullanmama gibi bir ihtimalim yok ve ben bu hapları 4 hafta ile 6 hafta arasında bir zaman dilimi kullanıcam diyete tabikide devam edicem kendim için bile olmasa bile VENÜSÜMÜ ölceğimi bilsem yarı yolda bırakmam hatta daha da ağır bi diyet uygulıcam ama her hafta kilo veremeyebilirim hatta adam akıllı yemediğim halde 4 kilo aldım sadece bu hafta
Uzun lafın kısası sizi bırakmakta istemiyorum çok tatlı ve samimi bir ortam burası kilo veremeyen birini takımınızda barındırmıcağınızıda biliyorum acaba sadece 4 veya 6 haftalığına aranızdan ayrılıp geri dönebilir miyim böyle bi ihtimal var mı ? Sonuçta keyfi değil ve kullanmak zorundayım :'(((
ooo bayıldım bugünkü menüne burcucuğum:)Sabah (08:00)
1/2 kepekli ekmek arasına peynir(az yağlı) kıvırcık maydanız domates salatalık
ara yok
öğle(12:00)
ızgara tavuk
salata
1 dilim tam bugday
ara yok
akşam(18:15)
yarım kase mercimek
salata
2 yemek kaşığı yoğurt
2.5 litre su şu ana kadar
1 saat walk at home
50 tane mekik (plates videosundan)
simit dışında güzel menü canım :) sana da iyi akşamlar tatlım görüşürüz :)Kizlar bugün ki menüm
13:00
1,5 dilim kepekli tost ekmegi
menemen:
1 domates,
1 sivri yesil biber,
1 yumurta,
1 tatli kasigi yag,
karabiber, tuz
siyah cay 2 bardak
15:30
1 lokma simit
1 kuru kayisi
19:30-20:00 arasi yemeyi planliyorum
8 yemek kasigi Ispanak yemegi
2 yemek kasigi yogurt 3,5%yagli
toplaminda 2 bardak siyah cay (sekersiz) ve
1,5Litrelik su ictim.
yatana kadar sanirim bugün toplaminda 2,5-3 litre olur
yemekden 1-2saat sonra
leslie ile yürüyecegim 30-60dk.
menemen pek bir kuru kuru oldu yagi cok az olunca,
birdahaki sefer icine biraz su dökerim belki
kimseye demeyin gülerler menemene su koyulurmu diye
sanirim aksam gec vakitte yine girerim, ama giremeyedebilirim, simdiden buse'ye mesaj bildirimimi yapayim :)
simdilik hepinize iyi aksamlar, öpüldünüz kizlar
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...gune-kadar-kac-kilo-verdi-8.html#post29642605 Arkadaşlar Püsküüt'ün aylık hazırlamış olduğu bireysel sıralama listesine göz atarsanız sevinirim. Kaçıncı sırada olduğunuza bakarsınız.Geçmişi okuyup dönüyorum hemen
çok skıldım ya evde kumpir partisi yapıyorlar
Menüm
sabah
1.5 dilim ekmek
1.5 yumurta
bol yeşillik
çok az peynir
ara
1 tk pekmez
öğlen
1.5 dilim ekmek
1 kase çorba
salata
akşam
2 parça haşlanmış tavuk
salata
su 2.5 litre
spor yapamıyorum evde misafirler olduğu için ama hafta içleri yürüyorum :)
hoşgeldin cnmbekliorum
Ben çıkıyorum ders çalışmak için sonra görüşürüz
iste cene düsük olunca böyle oluyornur menülerini çok uzun yazıyorsun alıntılayamiyorum afiyet olsun güzel olmuş :)
bir sorum var.
bazilari bildirim yapmis gecmisi okuyup geliyorum diye.
bende gecmisi okuyorum her geldigimde, ama bildirim yapmadim hic.
dogru mu yapiyorum?
çok rahat yapabilirsin canım 15 dklıklar var onlar arada yapmak için çok rahat :)
ayy buseeee kafamı koyduğum gibi uyumuşum sabah da alarm çalmadan uyandım :) ama yeni saate alışmak zor olucak haftaya asıl sınav inşallah bugünkü gibi sıkıntısız geçer :)
bekliyorum burcucuğum merak ettim :)
kaptancım ben hazır elma çayını içemedim ama bu tarifi su niyetine falan içiyorum :)
aaayyy çok saol canım benim :)
venüüüüs geç mi kalktın bugün öğleyle başlamışsın. afiyet olsun canım ama daha güzel menülerin oldu
geçmiş olsun canım. kist mi varmış doktor bişey demedi mi?
ooo bayıldım bugünkü menüne burcucuğum:)
simit dışında güzel menü canım :) sana da iyi akşamlar tatlım görüşürüz :)
ben 40. sıradayım kaptancığım
sakıııııınnn burcucuğum kilolar gidene kadar sadece sabır :)
zelişim bugünkü menün de gayet güzel :) pekmezi açıklamışsın ama yemesen daha iyi tabi ama neyse afiyet olsun canım :)
burcuuu muhtemelen uyudunanca gelebldim yaa
kolay gelsin zelişim :)
kızlaaaar bugün o kadar çok yorulmuşum ki geçmişi okurkan uyuyakalmışım yaa şimdi uyandım yazdım hemen. çok kaçmadan uykum yine yatayım :) menümü de yarın paylaşacağım canlarum :) kursum da bitiyo salı günü son. pazar da büyük gün inşallah alnımın akıyla çıkarım hepinizi çok seviyorumen büyük öpücükler 13. takım için
iyi geceler tatlı rüyalar
Günaydın 13. takımın güzelleri... OooOOooo kimse yok, herkes uyuyor.. hadi hadi hadi kalkın, toparlanın, paylaşımları görelim
2 günün feci sonunu bu sabah tartıda gördüm... 2 günden ööle bi şey olamaz.. şişliktir diyorum, moralimi bozmuyorum.. kendime çarşamba sabahına kadar izin veriyorum.. izin derken eski rakamları görmek için... yoksa sabah 2 dilim çavdar ekmeği arasına labne sürdüm yedim... (labne yağı azaltılmış ve tuzsuz tabi)
ay umarım bu hatayı aldığım bu dersle atlatırım, yoksa bu sabahki rakam inanılmazdı, kabus gibiiii
mucuksss....
günaydın çıtırlarım nasılsınız :)
Günaydın gününüz aydın olsun kızlar ben geldim sonunda eee malum hafta sonu ..
Ne var ne yok şimdi biraz işlerim var toparlamam gereken ama yavaş yavaş geçmişide okucam inş. çok kaynatmamışsınızdır. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?