baligi cok seviyorum tüketirim, tavuguda severim izgarasini. ben onu tost makinesine koyarak yapiyorum ama olsun
evet kepekli ekmek. her seferinde unutuyorum google translatordan bakip yaziyorum, bu sefer tembelligime gelmis siyah ekmek yazdim
sabah yumurta kullanacagim ozaman. yogurtta kalorisi cok oldugu icin 2 kasikla yetiniyorum, icine su ve saltalik koyup cogaltiyorum.
aslinda bugün evde pirzolada vardi ama yemedim aksam agir kacar diye.
bu arada daha sonra 5-6 findik yedim ve misafirlikte meyve yedim 1kivi + 1/3 muz + 2 dilim elma + 3dilim portakal
yazarken fark ettim sanki fazla olmus findik ve meyve
bende artik yatayim, uyumakta kilo verdirir
buse'nin ayaklari, ebrunun karni, eminenin sirti acikta, burcu yorgani tamamen üzerine cekmis
yine yafrularin üzerini ben örteyim öyle yatayim
hayirli geceler kizlar
öpüldünüz
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtırrrrrrrrrrrlarrrrrrrrrrrrrrrrr
busiiii süpersin bebeğim hedefe az kaldı haydi bastır busi haydi bastırrrrrticker ıma bakkııııııııınnnnnnnnnn
kilom bu sabah itibari ile 50.8
2 günde 300 gr. daha gitmiş
burcummm tatlı diline daldık, kahvaltıyı unuttuk
ben gideyim hemen yiyeyim mamamı, gelcem sonra
kızlar ben kaçtım bi sınava girip gelcem öptüm hepinizi
sabah(09:30)
1 haşlanmış yumurta
kıvırcık maydanoz roka
5 zeytin
1 kk peynir
4 bardak şekersiz çay
öğle(14:00)
1 tatlı kaşığı yağ 1 yumurta1 domates 1 biber 1 soğan ile menemen
5 zeytin
2 bardak şekersiz çay
ara(16:00)
4 fındık 4 ceviz
akşam(18:00)
1 kase mercimek çorbası
salata
2 lt su
1 saat walk at home
50 tane mekik
Kizlar benim bugün basim cook dönüyor, sanki yer cekimiyle yere kayiyor bedenim.
bugün baktim toplam 2,4kg vermisim 8gün icinde fln.
sizinde baslarda böyle sorununuz oluyormuydu?
bugünki menüm
kahvalti
13:30
yarim dilim siyah ekmek
1 tabak ezogelin corbasi
ara
4-5 catal makarna
aksam 20:00
1 tabak ispanak yemegi
2 kasik yogurt, 1 salatalik ile cacik
su toplam 1,5litre ictim.
yatana kadar 0.5-1 litre daha icerim.
leslie ile yürümek 30dk.
yine misafirlige gidiyoruz
ama kendimi tutucammm
bugünkü menüm
sabah (08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına labne
ara (10:30)
light süte neskafe+ 2 kayısı+ 2 ceviz
öğlen(12:00)
yoğurt-ızgara tavuk-salata
ara(15:30)
1 elma
2 kayısı + 2 ceviz
akşam (20:00)
1 tabak nohut + 2 dilim çavdar ekmeği (tabak da fazlaydı)
1lt su + 1 yeşil çay
spor yok
noooldu bana, niye saldım, sarsın beni, toparlanayım, yrn personal training başlıcak bakalım
şansa bak yaa
canım ayşe sana doğru cevabı vermiş. sağlığını ihmal etme. zaten deneme sürecindeydin, sorun yok. ilaçlarını düzenli al, diyetine uy. takıma sonra da girebilirsin nasılsalistede olmasan da burada dilediğince paylaşımda bulunabilirsin. desteğimizi esirgemeyiz çook geçmiş olsun
ay maşallah oeh güzel canımben de platese başlayacağım. hatta bugün karın egzesizlerini yapacağım
24. sıradayım kaptiişşşşşş
zelişcim tatlandırıcı almanı tavsiye ederim. en azından kriz anında yoğurduna katar afiyetle yersin. kesinlikle altakita formtat60 kullanıyorum ben, tadı çok güzel. fiyatı da diğerlerine göre uygun
yettim zelişimmm
ay canım ya idolüm falan deyince bi şımarma geldi vallahi banaçook teşekkür ederim
spora da başlamışsın, vallahi hocana sorarsan şu benim kas olayını çok memnun olurum, belki kurtulmak için yapabileceğim bir şey vardır. lütfen sor
canım ben ilk kez senden duyuyorum personal trainer ı :26: ne olduğunu bilmiyorum ama motivasyonun yeterli değilse olur yani bilmiyorum. :26: spora başlamana da sevindim. 2 gün cozutmak çok fazla, böyle bir şey bir daha görmek istemiyorum. takım ruhuna uygun hareket etmeli herkes, lütfen bizi de düşün ve bundan sonra dikkatli ol cerencim, yoksa bozuşuruz
cuma günü eksiye düşmüş olursun umarım. +700 çok fazlasöz verdin, sözünü tut ceronimoooo
hemen uyumana ve sorunsuz uyanmana sevindim emoşumşu platese de bugün başlıyorum
utanma canım utanmane güzel işte düşssün ceneler bazen bizim de öyle bir düşüyor ki sorma
harikasın canım, aynen böyle devam et. her şey bizim elimizde. kendimize hakim olmamız bence harika bir şeytebrikler
nurcum ayşe sana doğru cevabı vermiş sağ olsunemoş da vermiş hatta onu da gördüm
boz canım o moralini boz lütfen. ben 1 kere kaçamak yaptım topu topu onda da 2 gün ağlamaktan beter gezindim. moralin bozulsun ki benim gibi bir daha elini bile sürme cıslara
okumadım valla burcu, yarıya geldim ve baydım yani. bu ne böyle google translate midir nedir, rezalet bir türkçebeynim yoruldu valla
canım nasıl geçtiii :26: ay yaşasın özgür emine geliyoor
ay bana her gün tartılma derken şimdi ne diyorsun kız ebruuuuuuuvalla kaptiş bizi kesecek hergün tartılmak iyi bir şey değil çok feci bir umursamazlık lazım. ben başından beri böyle olduğum için alıştım ama ilk zamanlar tartı benim çok sinirimi bozuyordu. ama aşırı hırslı bir insan olduğum için rakamlar motivasyonumu düşüremedi, direndim yani tartılara rest çektim. benimki baskül hastalığı, literatüre bile geçebilecek cinsten. bugün tartılmadım dün arkadaşımda kaldığım için ve içim içimi yediiiiii
ebruumm çok beğendim spor olmasa da ben bu menüyüüayran detoksuna da başla tabii, çook faydasını göreceksin. ben yarın burda olcam. desteğin hazır -200 için de ayrıca tebrik ederim
ben de istiyorum plateees, başlıyorum hatta bugüün
canım çok sevindim ne güzel yaa, tabiki de fark eder o kadar kilo fark etmez miii, 1 beden incelmişsindir sen şimdi çook fark eder yanine güzel motive ediyor bu tepkiler insanı demi, yerini hiçbir şey tutmuyor valla
ahahah bayıldım bunaaaaaaaa
canım 5 mesaj fazla değil aslında ama iletirim bu bahsettiklerini ebruya, ya da o doğumdan önce bakarsa görür zaten :26: geçmişi sonra toplu okuyabilirsin bu süreçte ama en azından burda paylaşımda bulunmalısın diye düşünüyorum. sonuçta buraya 15 dk nı ayırsan günde 5 mesajı doldurmuş olursun bileama yapamam diyorsan da haftaya görürürz artık seni buralarda dediğin gibi sınavlarında başarılar tatlım
ay ne güzel herkes böyle güzel tepkiler almış harika yaacanım 1 beden incelmiş olabilirsin, tabiki fark eder ben de çarşamba günü 1 aydır görüşmediğim bir arkimle görüşcem, şok olacak bence o da
ooo bir karataycı daha geliyor desene tubaaaaaaahadi bakalııım
ay sorma canım gelemedim malesef fırsatım olmadı arkadaşımda kaldım
elbise çok zarif evet ama 36 sını al bence
bence deeeeeeeeegrupça plates yapmak çok iyi fikiiir bence her gün herkes 10 dk en az plates yapsın. bu takımdaki herkesin ödev sporu olsun. bu mutlaka yapılsın ne dersiniz kızlaar süper olmaz mıııı
canım menü güzel ama akşam meyveleri biraz cıs gibi olmuş, onu da gerçi açıklamışsın erkek arkinle meyve tabağı vs ama bence sen meyve tabağıda söylemeseydin de bi şekersiz sütlü kahve söyleseydin sadecesporun pek güzel, bisiklete bayılırım eğer normal bisikletse ooo
canım ödemdir bence de ayşenin de dediği gibi. bundan sonra haftada 1-2 kg verirsin, bu normaldir. sonra bu hızda düşer haftada 1 kg falan düzenli verirsen çok güzel olur
geldim geldiiim
canım çok güzel afiyetler olsun
ay yerim ama ben seni emoooşsen de beni favorimsin canım, harika menülerinle ve azminle süpersin yaniii
canım yaaa sağol üstümüzü örttüğün içinbende artik yatayim, uyumakta kilo verdirir
buse'nin ayaklari, ebrunun karni, eminenin sirti acikta, burcu yorgani tamamen üzerine cekmis
yine yafrularin üzerini ben örteyim öyle yatayim
hayirli geceler kizlar
öpüldünüz
ticker ıma bakkııııııııınnnnnnnnnn
Günaydın bebişlerimbu hafta bomba gibi olucaz inşallah cumayı sabırsızlıkla bekler oldum bugün tartım beni çok mutlu etti sporu arttırmamın çok faydası varmış tam gaz devam 900 gr gitmiş cumadan beri 66.9 Ebru ve Gülce Su için 1.lik gelsin artık
Ebruuuu bende bugün ayran detoksu yapıcam bi anda karar verdim gaza geldim 900 gr gitti bile 1 kilo daha giderse eğer bu hafta yüzdeler süper olacak gibinohutu falan koydum ocağa haşlanıyo 2 saat kadar sonra yemeye başlarım
Emoş süpersin 900 gr hiç az değilbirincilik olacak inşallah ya ebru menün güzel afiyet olsun
Dünki menüm
sabah
yok
öğlen
1 dilim ekmek
tavuk sote
bol yeşillik
ayran
akşam
2 dilim ekmek
pirasa
su 2.5 litre
spor
1:30 saat yürüyüş
bende yarın başlıcam canım inş. cumaya faydası olsun. hemde yarın akşam annemlere gidicem onların tartısında tartılmak istemiyorum o yüzden yarın başlayıp cuma kendi tartımda tartılıcam..
yaa canım ne kadar koydun mohutu haşlamaya göz kararımı yaptın?
Emoş süpersin 900 gr hiç az değilbirincilik olacak inşallah ya ebru menün güzel afiyet olsun
Dünki menüm
sabah
yok
öğlen
1 dilim ekmek
tavuk sote
bol yeşillik
ayran
akşam
2 dilim ekmek
pirasa
su 2.5 litre
spor
4 kaşık koydum canım :) yapabilecekken bugünden başliyim dedm canım :)
zelişşş nasıl sevindim ya tartıyı öpücektim neredeyse
zelişşşş akşam yine ekmek yemişsin nedenini biliyosun heralde sabah yemediğin içinbiraz peynir zeytinle 1 dilim ekmek yesen çok daha güzel olurdu bu hafta yine iyi menülerin :) inşallah güzel sonuç alıcaksın canım
kızlar ben kaçtım bi sınava girip gelcem öptüm hepinizi
ah ahh misafirliğe gitmekten nefret eder oldum artık. evde olsan yemezsin oraya gidince bi üstüne gelmeler bi ısrarlar. sen bi daha meyve yeme canım öyle bir durumda sadece fındığı yiyip meyveyi bırakabilirsin :)
çok güldüm mesajına ben hep yüzüstü yatarım sırtım açılr içine doğmuş nurcum düzenli uyuyun kızlar uykum düzene girdiğinden beri çok iyiyim hatta bugün tartım beni bayaaaaa şaşırttı
günaaaaydııınnnnnnn burciiiiiiiibu ne enerji sabah sabah maşallah
busiiii süpersin bebeğim hedefe az kaldı haydi bastır busi haydi bastırrrrr
afiyet olsun bebeğim bende yaptım şimdi kahvaltıdan kalktım
kolay gelsin tatlım 90-100 al inşallah
canım menünü çok beğendim. ne kadar kararlı olduğun menündende belli oldu afiyet olsun canım
elbise süper çok severim böyle sade ve şık elbiseleri inş. güle güle giyersin canım. giydiğindede bu sohbetimizi hatırlarsın.
canım ilk hafta için çok normal böyle vermen. ama ilerki haftalarda bu kadar çok gitmicek hele hedefe yaklaşırken gram gram gidicek resmen benimki gibi
canım makarna hariç güzel bi menü olmuş afiyet olsun.
canım menün baştan iyi başlamış ama akşam hiç olmamış hele spor yapmaman hiç iyi değil tek başına diyet yeterli değil unutma hareket şart canım suyunuda biraz artırabilirsin.
canım yaaaa ama hergün tartılmak acayip motive eti beni. bu sabah yine tartıldım ve -100 çıktım toplam 300 gr gitti şimdi bu beni daha çok hırslandırdı bugünüde güzel atlatıp yarın bi eksi daha çıkmak istiyorum.
ayran detoksunada yarın başlıcam cuma sabahı farkı yansıtmak istiyorum listeye çünkü
canım yaaa sağol üstümüzü örttüğün için
yine kutluyorum canım seni mezun edicez galiba artık süpersin peşinden geliyorum
Günaydın bebişlerimbu hafta bomba gibi olucaz inşallah cumayı sabırsızlıkla bekler oldum bugün tartım beni çok mutlu etti sporu arttırmamın çok faydası varmış tam gaz devam 900 gr gitmiş cumadan beri 66.9 Ebru ve Gülce Su için 1.lik gelsin artık
günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah (07:30)
1 kase k-fleks
öğle (12:00)
yarım karnıyarık
1 dilim ekmek
cacık
ara (16:00)
2 hurma
akşam (07:30)
2 yumurtayla peynirli omlet
7 adet zeytin
1 dilim kepek ekmeği
su 10 bardak
1 bardak yeşil çay
1 bardak bitki çayı
1 fincan türk kahvesi
100 adet mekik
plates yapamadım ama bütün gece ev temizliği yaptım. bir haftadır yoktumya toz olmuş ev 12 de işim bitti harhalde platesten daha çok kalori yakmışımdır. ama bu akşam yapmayı düşünüyorum inş.
Ebruuuu bende bugün ayran detoksu yapıcam bi anda karar verdim gaza geldim 900 gr gitti bile 1 kilo daha giderse eğer bu hafta yüzdeler süper olacak gibinohutu falan koydum ocağa haşlanıyo 2 saat kadar sonra yemeye başlarım
bende yarın başlıcam canım inş. cumaya faydası olsun. hemde yarın akşam annemlere gidicem onların tartısında tartılmak istemiyorum o yüzden yarın başlayıp cuma kendi tartımda tartılıcam..
yaa canım ne kadar koydun mohutu haşlamaya göz kararımı yaptın?
Günaydınbusim süpersin ama hemen mezun olma ben seni özlerim burcu sınavında başarılar canım
Dünki menüm
sabah
yok
öğlen
1 dilim ekmek
tavuk sote
bol yeşillik
ayran
akşam
2 dilim ekmek
pirasa
su 2.5 litre
spor
ticker ıma bakkııııııııınnnnnnnnnn
amin kuzum amiiiinacil sıkı şekilde kol ve basenlerimi çalışmam lazım benim :18: ceren şu spor hocasına bir sorar inşallah unutmaz da benim kol için ne yapabileceğimi bi öğrenir yoksa yazın kiloma göre kalın kollu bir hatun olarak salınmak çok acı olacak bir de basenlerim mini minnacık ama onları yok etmem gerek. biraz daha gitmeli yani, sıkılaştırmalıyım o bölgeyi
tamam canıım, sınavında başarılar sanaa
emoooş evet yaaahaydi bastır dım-dım-dımmm haydi bastır dım-dım-dııım
eksileri görmek motive eder tabibenim gibi kaçamak falan olmadığı halde bi günde +700 , +800 falan görürsen o zaman moralin bozulacak ama hedefe ulaşmana az olduğu için pes etmez, hırs yapabilirsin bence. tartıl o vakit yanii
böyle söylediğim için kaptan beni kesecek :18:
gel bebeğim gel peşimdeeenkoş hattaaaaaaaa
ay ay ay aaaayybu ne güzel haberdir böyleeeeee tebrik ederim emoşuum
ceren de kendini bir an önce toparlarsa kesin 1. yiz bu hafta
kuzum hepsi çok güzel ama zeytin 2-3 olmalıydı, fazla olmuş ebru yaakilon az, senin eksiye düşmek için daha dikkatli olman, daha fazla çabalaman lazım malesef. bir süre 7 zeytin yemeyi falan unut hem ödem de tutturur o kadar zeytin, zeytinde tuz var çünkü bayaa
ay süpeeerrrrrr ben de perşembe günü yapacağım dukana uygun şeklini tekraaarrvallahi gaza geldiiim
perşembe başlayacağım ben de ebruuum1 gün yapacağım, cumaya bomba gibi bildirim yapacağım inşallaah
yok hedefi aşağı çekmeyi düşünüyorum vallahi
zelişcim kahvaltı konusunda emoş doğru söylemiş. bir de saatleri yazmayı unutmuşsun. tekrar güncelle menünü, saatleri görmek istiyorum
suyun için de ayrıca tebrikler, böyle devam et, üniversiteye çıtır başlatacağız seniyepyeni bir başlangıç yapacaksın, insanlar eski halini bilmeyecek, şok olacak seni tanıyanlar da, harika olacak her şey
bu güzellikleri düşün ve motivasyonunu asla kaybetme zelişhenüz 16 yaşında olduğun için, ekstra düşüyorum senin üzerine, seni bu halinden kurtarmak farzdır bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?