Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ah ahh misafirliğe gitmekten nefret eder oldum artık. evde olsan yemezsin oraya gidince bi üstüne gelmeler bi ısrarlar. sen bi daha meyve yeme canım öyle bir durumda sadece fındığı yiyip meyveyi bırakabilirsin :)

çok güldüm mesajına ben hep yüzüstü yatarım sırtım açılr içine doğmuş nurcum düzenli uyuyun kızlar uykum düzene girdiğinden beri çok iyiyim hatta bugün tartım beni bayaaaaa şaşırttı
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtırrrrrrrrrrrlarrrrrrrrrrrrrrrrr

günaaaaydııınnnnnnn burciiiiiiii bu ne enerji sabah sabah maşallah
ticker ıma bakkııııııııınnnnnnnnnn

kilom bu sabah itibari ile 50.8

2 günde 300 gr. daha gitmiş
busiiii süpersin bebeğim hedefe az kaldı haydi bastır busi haydi bastırrrrr
burcummm tatlı diline daldık, kahvaltıyı unuttuk

ben gideyim hemen yiyeyim mamamı, gelcem sonra

afiyet olsun bebeğim bende yaptım şimdi kahvaltıdan kalktım
kızlar ben kaçtım bi sınava girip gelcem öptüm hepinizi

kolay gelsin tatlım 90-100 al inşallah

canım menünü çok beğendim. ne kadar kararlı olduğun menündende belli oldu afiyet olsun canım

elbise süper çok severim böyle sade ve şık elbiseleri inş. güle güle giyersin canım. giydiğindede bu sohbetimizi hatırlarsın.

Kizlar benim bugün basim cook dönüyor, sanki yer cekimiyle yere kayiyor bedenim.
bugün baktim toplam 2,4kg vermisim 8gün icinde fln.
sizinde baslarda böyle sorununuz oluyormuydu?

canım ilk hafta için çok normal böyle vermen. ama ilerki haftalarda bu kadar çok gitmicek hele hedefe yaklaşırken gram gram gidicek resmen benimki gibi

canım makarna hariç güzel bi menü olmuş afiyet olsun.

canım menün baştan iyi başlamış ama akşam hiç olmamış hele spor yapmaman hiç iyi değil tek başına diyet yeterli değil unutma hareket şart canım suyunuda biraz artırabilirsin.

canım yaaaa ama hergün tartılmak acayip motive eti beni. bu sabah yine tartıldım ve -100 çıktım toplam 300 gr gitti şimdi bu beni daha çok hırslandırdı bugünüde güzel atlatıp yarın bi eksi daha çıkmak istiyorum.
ayran detoksunada yarın başlıcam cuma sabahı farkı yansıtmak istiyorum listeye çünkü

canım yaaa sağol üstümüzü örttüğün için

ticker ıma bakkııııııııınnnnnnnnnn

kilom bu sabah itibari ile 50.8

2 günde 300 gr. daha gitmiş

yine kutluyorum canım seni mezun edicez galiba artık süpersin peşinden geliyorum

Günaydın bebişlerim bu hafta bomba gibi olucaz inşallah cumayı sabırsızlıkla bekler oldum bugün tartım beni çok mutlu etti sporu arttırmamın çok faydası varmış tam gaz devam 900 gr gitmiş cumadan beri 66.9 Ebru ve Gülce Su için 1.lik gelsin artık

günaydın kızlar
dünkü menüm

sabah (07:30)

1 kase k-fleks

öğle (12:00)

yarım karnıyarık
1 dilim ekmek
cacık

ara (16:00)

2 hurma

akşam (07:30)

2 yumurtayla peynirli omlet
7 adet zeytin
1 dilim kepek ekmeği

su 10 bardak
1 bardak yeşil çay
1 bardak bitki çayı
1 fincan türk kahvesi

100 adet mekik

plates yapamadım ama bütün gece ev temizliği yaptım. bir haftadır yoktumya toz olmuş ev 12 de işim bitti harhalde platesten daha çok kalori yakmışımdır. ama bu akşam yapmayı düşünüyorum inş.

günaydın canım yaaa süpersin kutluyorum...

evet yaaa kesinlikle sporun diyetten daha çok faydası var bence.
haydi kızlar spor spor spor........

Ebruuuu bende bugün ayran detoksu yapıcam bi anda karar verdim gaza geldim 900 gr gitti bile 1 kilo daha giderse eğer bu hafta yüzdeler süper olacak gibi nohutu falan koydum ocağa haşlanıyo 2 saat kadar sonra yemeye başlarım

bende yarın başlıcam canım inş. cumaya faydası olsun. hemde yarın akşam annemlere gidicem onların tartısında tartılmak istemiyorum o yüzden yarın başlayıp cuma kendi tartımda tartılıcam..
yaa canım ne kadar koydun mohutu haşlamaya göz kararımı yaptın?

Günaydın busim süpersin ama hemen mezun olma ben seni özlerim burcu sınavında başarılar canım

Emoş süpersin 900 gr hiç az değil birincilik olacak inşallah ya ebru menün güzel afiyet olsun

Dünki menüm

sabah
yok

öğlen
1 dilim ekmek
tavuk sote
bol yeşillik
ayran

akşam
2 dilim ekmek
pirasa

su 2.5 litre

spor
1:30 saat yürüyüş

Dünki menüm

sabah
yok

öğlen
1 dilim ekmek
tavuk sote
bol yeşillik
ayran

akşam
2 dilim ekmek
pirasa

su 2.5 litre

spor

canım keşke sabahları bişeyler yeseymişsin çünkü sabah yemek akşam yemekten daha önemli. metobolizman ne kadar erken yemek yersen o kadar hızlı çalışmaya başlıyo unutma. kahvaltı etmeye çalış canım. genel olarak menün güzel afiyet olsun

4 kaşık koydum canım :) yapabilecekken bugünden başliyim dedm canım :)
Emoş süpersin 900 gr hiç az değil birincilik olacak inşallah ya ebru menün güzel afiyet olsun

zelişşş nasıl sevindim ya tartıyı öpücektim neredeyse
Dünki menüm

sabah
yok

öğlen
1 dilim ekmek
tavuk sote
bol yeşillik
ayran

akşam
2 dilim ekmek
pirasa

su 2.5 litre

spor

zelişşşş akşam yine ekmek yemişsin nedenini biliyosun heralde sabah yemediğin için biraz peynir zeytinle 1 dilim ekmek yesen çok daha güzel olurdu bu hafta yine iyi menülerin :) inşallah güzel sonuç alıcaksın canım

Emoş benim yerimede öp o tartıyi sabah kahvaltı yapmaya vaktim olmadı o yüzden öyle oldu işte bi daha olmaz kızmayın :)

tamam canım bende bu akşam hazırlıcam. bide ayranı nasıl yaptın normal yoğurttanmı light yogurttanmı?

kızlar ben kaçtım bi sınava girip gelcem öptüm hepinizi

tamam canıım, sınavında başarılar sanaa

emoooş evet yaaa haydi bastır dım-dım-dımmm haydi bastır dım-dım-dııım

eksileri görmek motive eder tabi benim gibi kaçamak falan olmadığı halde bi günde +700 , +800 falan görürsen o zaman moralin bozulacak ama hedefe ulaşmana az olduğu için pes etmez, hırs yapabilirsin bence. tartıl o vakit yanii

böyle söylediğim için kaptan beni kesecek :18:

gel bebeğim gel peşimdeeen koş hattaaaaaaaa

ay ay ay aaaayy bu ne güzel haberdir böyleeeeee tebrik ederim emoşuum

ceren de kendini bir an önce toparlarsa kesin 1. yiz bu hafta

kuzum hepsi çok güzel ama zeytin 2-3 olmalıydı, fazla olmuş ebru yaa kilon az, senin eksiye düşmek için daha dikkatli olman, daha fazla çabalaman lazım malesef. bir süre 7 zeytin yemeyi falan unut hem ödem de tutturur o kadar zeytin, zeytinde tuz var çünkü bayaa

ay süpeeerrrrrr ben de perşembe günü yapacağım dukana uygun şeklini tekraaarr vallahi gaza geldiiim

perşembe başlayacağım ben de ebruuum 1 gün yapacağım, cumaya bomba gibi bildirim yapacağım inşallaah

Günaydın busim süpersin ama hemen mezun olma ben seni özlerim burcu sınavında başarılar canım

yok hedefi aşağı çekmeyi düşünüyorum vallahi

Dünki menüm

sabah
yok

öğlen
1 dilim ekmek
tavuk sote
bol yeşillik
ayran

akşam
2 dilim ekmek
pirasa

su 2.5 litre

spor

zelişcim kahvaltı konusunda emoş doğru söylemiş. bir de saatleri yazmayı unutmuşsun. tekrar güncelle menünü, saatleri görmek istiyorum

suyun için de ayrıca tebrikler, böyle devam et, üniversiteye çıtır başlatacağız seni yepyeni bir başlangıç yapacaksın, insanlar eski halini bilmeyecek, şok olacak seni tanıyanlar da, harika olacak her şey

bu güzellikleri düşün ve motivasyonunu asla kaybetme zeliş henüz 16 yaşında olduğun için, ekstra düşüyorum senin üzerine, seni bu halinden kurtarmak farzdır bana

bu akşam başlıyoruz kuşum biz, sorucam akşama merak etme
tam hangi bölgeler tarif et bakiim, kolun hangi kısmı? basende tam neresi? popo altı mı yanlar mı? detay lazım şekerim, mühim konular bunlar... yalnız adama diicem ki, bi arkadaş için soruyorum .... adam diicek hep ööle derler zaten

harikasın Emooşşş, ya kızlarrrr, ben hala +dayım tartıdaa bu akşam PT ile başlıyoruz, bi de perşembe var.. umarım cumaya geçen haftayı görürüm, bi de -100 olsa da utanmasam bariiii

Buseee, ay benim yüzümden geri kalmayın lütfeeennnn... şu andan itibaren karar verdim, 3 gün öğlenleri salata, akşamları ayran içicem sadece... ancak bu kiloyu geri veririm.... söz kızlar söz söz söz söz söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…