Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Emoş benim yerimede öp o tartıyi sabah kahvaltı yapmaya vaktim olmadı o yüzden öyle oldu işte bi daha olmaz kızmayın :)

söz mü zelişş tam düzelmeye başladı menülerin bozma sakın tamam mı :)

tamam canım bende bu akşam hazırlıcam. bide ayranı nasıl yaptın normal yoğurttanmı light yogurttanmı?

light yoğurtla yaptım canım pınarın 650 gr olanını aldım içine de su koydum 1,5 lt den fazla çıktı nane ve kekik koydum içine lezzetli oldu :)

bu hafta açık ara 1. olacağız en büyük 13. takımmm

cerencim süper bi karar ama yorgun düşersin bu kadar az yeme öğünlerini çorbayla destekle cumaya bomba gibi sonuçlar çıkaralım

Busim saatleri hatırlamıyorum ama bundan sonra yazarım ilginin farkındayım zaten zayıflamamı belki benden bile çok istiyorsun bende seni ebru ablami takım arkadaşlarımı utandırmıycam inşallah sağlığım için kendim için zayıflıycam söz sana Busim çıtır takım arkadaşım benim

ama çok sağlıksız olmazmı bu

afiyet olsun canım güzel olmuş.
Dünki menüm

sabah
yok

öğlen
1 dilim ekmek
tavuk sote
bol yeşillik
ayran

akşam
2 dilim ekmek
pirasa

su 2.5 litre

spor
1:30 saat yürüyüş

zelişcim güzel afiyet olsun

ticker ıma bakkııııııııınnnnnnnnnn

kilom bu sabah itibari ile 50.8

2 günde 300 gr. daha gitmiş

harikasınız canlarım süperrr

Son düzenleme:
Buseeeeeeeeee, bu neeeee?? süpersin

teşekkürler fıstığım yalnız cerencim sen geçmişi okumuyor musun? bir sürü şey yazdım geçmişte sana ben, hatta bi mesajımda da kızdım sana, senden söz istedim bugünkü menün konusunda falan :44:

eveet söylüyorum şimdi bu kolum kas oldu işte yani onu nasıl anlatayım ki, kolumu sıkmazken bile kolum bükük şekilde dururken orta bi şişkinlik var, kolum aşağı doğru dümdüzken yok ama biraz kalın yani kolum. öyle

popo altı değil, yanlarda benim sorun

hoca sen kolu sorunca anlar bence arkadaşın için sorduğunu, yani umarım ehehe

canım akşamları salata, çorba, yarım kase yoğurt şeklinde geçirirsen olabilir sağlığın en önemlisi

bu hafta özel bir hafta olacağı için, sen de -100 falan gelsen çok seviniriz vallahi

aslında bu kötü bir durum senin normal şartlarda -500 falan olman gerekiyordu en az bu hafta biraz kaçamak durumun oldu, bunu da telafi edeceksen umarım ve bundan sonra düzenli şekilde kilo vereceksin. inanıyorum sana, spora da başladın çok faydasını göreceksin unutmaki her kaçamak her boşveriş senin çıtır hatun olma gününü süreni uzatıyor, uzun dyetler insanı yorar ve bıktırabilir. elinden geldiği kadar kaçamak yapma, yapsan da hemen diğer öğünde telafi et cerencim, böyle 2-3 gün sürekli her istediğini yeme bu resmen kaçamak değil, diyeti bırakmak oluyor çünkü önce kendin için zayıflamalı ve dikkat etmelisin, ama kendin için yapamıyorsan burdan alacağın baskıyla kilo vermenin de bir sakıncası yok, yeter ki kilo verelim ve mutlu olalım, kendimizle barışık olalım

inan ben zayıfladım ya, zaten neşeli bir insandım ama benim neşem bile arttııııı darısı bu takımdaki tüm arkadaşlarımın, hatta kilo vermek isteyen tüm insanların başına inşallahhhhhh

yüzümü kara çıkarma ceren, bu hafta artıda da çıkabilirsin ama sen elinden geleni yap, o bana yeter. önemli olan zayıflamak için çabalaman tatlım

emoşum bu hafta çok hırslısın maşallah, zaten sen her zaman hırslısın ceren de kendini toparlıyor, ona da güveniyorum, eksiye düşemese bile şuanki halinden daha zayıf olacağına eminim

ben hiç light ürün kullanmıyorum, başlarda kullandım ama artık yoğurdumu da peynirimi de sütümü de yarım yağlı kullanıyorum, yağ oranlarına bakıp alıyorum ama light yazısına bakmıyorum. light damgası basıp ekstra para alıyorlar kilo vermemde de hiç sorun olmadı bu durum.

evet zelişim önce kendin için başaracaksın bunu sonra her istediğini giyebileceksin, ne giysen yakışacak, harika olacaksın. bir sevgilin olacak hatta, ne istersen olacak yani bak ben kilo verdim, daha mutlu daha pozitif, daha gezmeyi eğlenmeyi seven bir insan oldum. gülerken kahkaha atarken, insanlar bana mı bakıyor, yanaklarım çok tombiş onlar kötü görünüyordur falan diye düşünmeden basıyoru kahkahayıııııı bol bol foto çekiliyorum, durmadan aynada kendime bakıyorum, hatta annem bıktı bu durumdaaan düşün ben kışın evde dona dona şortla gezdim bir süre, sırf zayıf bacaklarıma holden her geçtiğimde bakmak hoşuma gittiği için daha neler neleeeeerrrrrrr

senin neyin eksik benden, ya da herhangi birinden kendine %100 güvenmeni istiyorum zeliş. ve senden ricam, haftanın en az 5 günü bacak, karın ve kol egzersizi yapman, ama düzenli yapacaksın. yoksa sayıf ama her tarafı sarkmış bir insan olup daha bile mutsuz olabilirsin her bacağın için ayrı ayrı 25 kere yap en az, kolun ve göbeğin için de bu şekilde. yani abartma ama az da yapma. eğer bu kilomla yapamıyorum zorlanıyorum diyorsan sen bana de ki busi ben şu kiloya geldiğimde onları da yapcam de, ben de notumu alayım

sen istanbulda olsan ben seninle 2 haftada 1 görüşür sana koçluk yapardım

ben geldimmmmmm arkadaşıma gideceğim,bu ara ne çok geziyorum ya

hava misler gibi ayşeeeeee gez tabi geeez biz de çıkacağız annemle, listeleri hala girmedim ben şirket mailine yandım valla :18: köpişimlen gezcem, annemlen gezcem sonra akşam full listeleri gireceğim, akşam iptal durumda olacağım ama yine takip edeceğim burayı, zaten işim pc de çünkü

afiyet olsun canım güzel olmuş.

zelişcim güzel afiyet olsun

harikasınız canlarım süperrr

sağ ol ayşecim darısı başınaaaa

bebişlerim ben okula gidiyorum labda bugün dersim girebilirsem uğrarım arada görüşürüz öptüm hepinizi

tamam emoşum, ben de evi temizleyeceğim şimdi, sonra da annemle dışarı çıkacağız hava mis gibiiii

90 gelio da 100 bilemem emoşşşş enerjim çok yüksek maşallah bnce hantallık kalktı kilo vernce

ben sizinle her sohbetimizi hatırlıcam iyi ki varsınız

cumadan beri bi 900 de benden gitmiş emoşşşşşşş

beğendim de karnıyarık yağlı olmadı mı ya

günaydın canım yaaa süpersin kutluyorum...

evet yaaa kesinlikle sporun diyetten daha çok faydası var bence.
haydi kızlar spor spor spor........

hop hop platesssss

Günaydın busim süpersin ama hemen mezun olma ben seni özlerim burcu sınavında başarılar canım

saol zelişcim

saol busiiiiimmmmm

Busi sen böyle konuştukça isteğim artıyo herşey değişecek bütün hayatım kişiliğim değişecek elimden gelen herşeyi yapıcam o hareketler içinde senden 2 ay istesem sınavdan sonra istediğin tüm egzersizleri yapıcam sarkmış olmak istemiyorum bende ben konyadayim atla gel busi senin gibi koç bulsam ne isterim başka :)

Burcu bi 900de senden geldi süpersiniz hepiniz birincilik bizim takıma

bende baharatla tatlandırmayı düşünüyorum canım. yaa aslında ben markette yağsız ayran aradım ama bulamadım hepsi tam yağlı yoğurt lıp yamam gerekicek herhalde...

canım sende iyiki varsın......

karnı yarık tek tercihimdi pilav vardı bide ama ben pilav yemiyorum. o yüzden karnıyarığı yarım yedim zaten

anladım cnm afiyet olsun

ohh sınavın iyi geçmişş hem onun içiiin hem de -900 için tebrik ederim burcuuuuuu bu hafta herkes bomba gibi maşallaah

tamam 2 ay kabulümdür ama bu sırada yürüyüşü falan aksatma sakın cünkü 2 ayda bayaa kilo verirsin ve sarkabilirsin zeliş, aman dikkat et bebeğim

imkanım olsa hepinize tek tek atlayıp gelirdim yaa, ohh miss

kızlaar ben giyinip çıkıyorum şimdiii, akşama burdayım bebecimler, ama mail listesi beni bekler tabi, yine de arada yazarım.

bu arada bana mesaj sayılarını göndermeyenler var lütfen onlar da göndersin.

ve mavera tuba, lütfen sende sayıp gönder mesaj sayılarını bana.

görüşrüzz

kaptana sözüm var en az 1.5 die busiiii ama adet olcam şişkinliğim var daha 2 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…