Emoş benim yerimede öp o tartıyisabah kahvaltı yapmaya vaktim olmadı o yüzden öyle oldu işte bi daha olmaz kızmayın :)
tamam canım bende bu akşam hazırlıcam. bide ayranı nasıl yaptın normal yoğurttanmı light yogurttanmı?
tamam canıım, sınavında başarılar sanaa
emoooş evet yaaahaydi bastır dım-dım-dımmm haydi bastır dım-dım-dııım
eksileri görmek motive eder tabibenim gibi kaçamak falan olmadığı halde bi günde +700 , +800 falan görürsen o zaman moralin bozulacak ama hedefe ulaşmana az olduğu için pes etmez, hırs yapabilirsin bence. tartıl o vakit yanii
böyle söylediğim için kaptan beni kesecek :18:
gel bebeğim gel peşimdeeenkoş hattaaaaaaaa
ay ay ay aaaayybu ne güzel haberdir böyleeeeee tebrik ederim emoşuum
ceren de kendini bir an önce toparlarsa kesin 1. yiz bu hafta
kuzum hepsi çok güzel ama zeytin 2-3 olmalıydı, fazla olmuş ebru yaakilon az, senin eksiye düşmek için daha dikkatli olman, daha fazla çabalaman lazım malesef. bir süre 7 zeytin yemeyi falan unut hem ödem de tutturur o kadar zeytin, zeytinde tuz var çünkü bayaa
ay süpeeerrrrrr ben de perşembe günü yapacağım dukana uygun şeklini tekraaarrvallahi gaza geldiiim
perşembe başlayacağım ben de ebruuum1 gün yapacağım, cumaya bomba gibi bildirim yapacağım inşallaah
yok hedefi aşağı çekmeyi düşünüyorum vallahi
zelişcim kahvaltı konusunda emoş doğru söylemiş. bir de saatleri yazmayı unutmuşsun. tekrar güncelle menünü, saatleri görmek istiyorum
suyun için de ayrıca tebrikler, böyle devam et, üniversiteye çıtır başlatacağız seniyepyeni bir başlangıç yapacaksın, insanlar eski halini bilmeyecek, şok olacak seni tanıyanlar da, harika olacak her şey
bu güzellikleri düşün ve motivasyonunu asla kaybetme zelişhenüz 16 yaşında olduğun için, ekstra düşüyorum senin üzerine, seni bu halinden kurtarmak farzdır bana
Buseee, ay benim yüzümden geri kalmayın lütfeeennnn... şu andan itibaren karar verdim, 3 gün öğlenleri salata, akşamları ayran içicem sadece... ancak bu kiloyu geri veririm.... söz kızlar söz söz söz söz söz
Buseee, ay benim yüzümden geri kalmayın lütfeeennnn... şu andan itibaren karar verdim, 3 gün öğlenleri salata, akşamları ayran içicem sadece... ancak bu kiloyu geri veririm.... söz kızlar söz söz söz söz söz
Söz Emoş sööz
afiyet olsun canım güzel olmuş.günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah (07:30)
1 kase k-fleks
öğle (12:00)
yarım karnıyarık
1 dilim ekmek
cacık
ara (16:00)
2 hurma
akşam (07:30)
2 yumurtayla peynirli omlet
7 adet zeytin
1 dilim kepek ekmeği
su 10 bardak
1 bardak yeşil çay
1 bardak bitki çayı
1 fincan türk kahvesi
100 adet mekik
plates yapamadım ama bütün gece ev temizliği yaptım. bir haftadır yoktumya toz olmuş ev 12 de işim bitti harhalde platesten daha çok kalori yakmışımdır. ama bu akşam yapmayı düşünüyorum inş.
Dünki menüm
sabah
yok
öğlen
1 dilim ekmek
tavuk sote
bol yeşillik
ayran
akşam
2 dilim ekmek
pirasa
su 2.5 litre
spor
1:30 saat yürüyüş
Günaydın bebişlerimbu hafta bomba gibi olucaz inşallah cumayı sabırsızlıkla bekler oldum bugün tartım beni çok mutlu etti sporu arttırmamın çok faydası varmış tam gaz devam 900 gr gitmiş cumadan beri 66.9 Ebru ve Gülce Su için 1.lik gelsin artık
ticker ıma bakkııııııııınnnnnnnnnn
kilom bu sabah itibari ile 50.8
2 günde 300 gr. daha gitmiş
Buseeeeeeeeee, bu neeeee?? süpersin
bu akşam başlıyoruz kuşum biz, sorucam akşama merak etme
tam hangi bölgeler tarif et bakiim, kolun hangi kısmı? basende tam neresi? popo altı mı yanlar mı? detay lazım şekerim, mühim konular bunlar... yalnız adama diicem ki, bi arkadaş için soruyorum ....adam diicek hep ööle derler zaten
söz mü zelişş tam düzelmeye başladı menülerin bozma sakın tamam mı :)
light yoğurtla yaptım canım pınarın 650 gr olanını aldım içine de su koydum 1,5 lt den fazla çıktı nane ve kekik koydum içine lezzetli oldu :)
bu hafta açık ara 1. olacağızen büyük 13. takımmm
cerencim süper bi karar ama yorgun düşersin bu kadar az yeme öğünlerini çorbayla destekle cumaya bomba gibi sonuçlar çıkaralım
Busim saatleri hatırlamıyorum ama bundan sonra yazarım ilginin farkındayım zaten zayıflamamı belki benden bile çok istiyorsun bende seni ebru ablami takım arkadaşlarımı utandırmıycam inşallah sağlığım için kendim için zayıflıycam söz sana Busim çıtır takım arkadaşım benim
ben geldimmmmmm arkadaşıma gideceğim,bu ara ne çok geziyorum ya
afiyet olsun canım güzel olmuş.
zelişcim güzel afiyet olsun
harikasınız canlarım süperrr
bebişlerim ben okula gidiyorum labda bugün dersim girebilirsem uğrarım arada görüşürüz öptüm hepinizi
ah ahh misafirliğe gitmekten nefret eder oldum artık. evde olsan yemezsin oraya gidince bi üstüne gelmeler bi ısrarlar. sen bi daha meyve yeme canım öyle bir durumda sadece fındığı yiyip meyveyi bırakabilirsin :)
çok güldüm mesajına ben hep yüzüstü yatarım sırtım açılr içine doğmuş nurcum düzenli uyuyun kızlar uykum düzene girdiğinden beri çok iyiyim hatta bugün tartım beni bayaaaaa şaşırttı
günaaaaydııınnnnnnn burciiiiiiiibu ne enerji sabah sabah maşallah
busiiii süpersin bebeğim hedefe az kaldı haydi bastır busi haydi bastırrrrr
afiyet olsun bebeğim bende yaptım şimdi kahvaltıdan kalktım
kolay gelsin tatlım 90-100 al inşallah
canım menünü çok beğendim. ne kadar kararlı olduğun menündende belli oldu afiyet olsun canım
elbise süper çok severim böyle sade ve şık elbiseleri inş. güle güle giyersin canım. giydiğindede bu sohbetimizi hatırlarsın.
canım ilk hafta için çok normal böyle vermen. ama ilerki haftalarda bu kadar çok gitmicek hele hedefe yaklaşırken gram gram gidicek resmen benimki gibi
canım makarna hariç güzel bi menü olmuş afiyet olsun.
canım menün baştan iyi başlamış ama akşam hiç olmamış hele spor yapmaman hiç iyi değil tek başına diyet yeterli değil unutma hareket şart canım suyunuda biraz artırabilirsin.
canım yaaaa ama hergün tartılmak acayip motive eti beni. bu sabah yine tartıldım ve -100 çıktım toplam 300 gr gitti şimdi bu beni daha çok hırslandırdı bugünüde güzel atlatıp yarın bi eksi daha çıkmak istiyorum.
ayran detoksunada yarın başlıcam cuma sabahı farkı yansıtmak istiyorum listeye çünkü
canım yaaa sağol üstümüzü örttüğün için
yine kutluyorum canım seni mezun edicez galiba artık süpersin peşinden geliyorum
Günaydın bebişlerimbu hafta bomba gibi olucaz inşallah cumayı sabırsızlıkla bekler oldum bugün tartım beni çok mutlu etti sporu arttırmamın çok faydası varmış tam gaz devam 900 gr gitmiş cumadan beri 66.9 Ebru ve Gülce Su için 1.lik gelsin artık
günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah (07:30)
1 kase k-fleks
öğle (12:00)
yarım karnıyarık
1 dilim ekmek
cacık
ara (16:00)
2 hurma
akşam (07:30)
2 yumurtayla peynirli omlet
7 adet zeytin
1 dilim kepek ekmeği
su 10 bardak
1 bardak yeşil çay
1 bardak bitki çayı
1 fincan türk kahvesi
100 adet mekik
plates yapamadım ama bütün gece ev temizliği yaptım. bir haftadır yoktumya toz olmuş ev 12 de işim bitti harhalde platesten daha çok kalori yakmışımdır. ama bu akşam yapmayı düşünüyorum inş.
günaydın canım yaaa süpersin kutluyorum...
evet yaaa kesinlikle sporun diyetten daha çok faydası var bence.
haydi kızlar spor spor spor........
Günaydınbusim süpersin ama hemen mezun olma ben seni özlerim burcu sınavında başarılar canım
tamam canıım, sınavında başarılar sanaa
emoooş evet yaaahaydi bastır dım-dım-dımmm haydi bastır dım-dım-dııım
eksileri görmek motive eder tabibenim gibi kaçamak falan olmadığı halde bi günde +700 , +800 falan görürsen o zaman moralin bozulacak ama hedefe ulaşmana az olduğu için pes etmez, hırs yapabilirsin bence. tartıl o vakit yanii
böyle söylediğim için kaptan beni kesecek :18:
gel bebeğim gel peşimdeeenkoş hattaaaaaaaa
ay ay ay aaaayybu ne güzel haberdir böyleeeeee tebrik ederim emoşuum
ceren de kendini bir an önce toparlarsa kesin 1. yiz bu hafta
kuzum hepsi çok güzel ama zeytin 2-3 olmalıydı, fazla olmuş ebru yaakilon az, senin eksiye düşmek için daha dikkatli olman, daha fazla çabalaman lazım malesef. bir süre 7 zeytin yemeyi falan unut hem ödem de tutturur o kadar zeytin, zeytinde tuz var çünkü bayaa
ay süpeeerrrrrr ben de perşembe günü yapacağım dukana uygun şeklini tekraaarrvallahi gaza geldiiim
perşembe başlayacağım ben de ebruuum1 gün yapacağım, cumaya bomba gibi bildirim yapacağım inşallaah
yok hedefi aşağı çekmeyi düşünüyorum vallahi
zelişcim kahvaltı konusunda emoş doğru söylemiş. bir de saatleri yazmayı unutmuşsun. tekrar güncelle menünü, saatleri görmek istiyorum
suyun için de ayrıca tebrikler, böyle devam et, üniversiteye çıtır başlatacağız seniyepyeni bir başlangıç yapacaksın, insanlar eski halini bilmeyecek, şok olacak seni tanıyanlar da, harika olacak her şey
bu güzellikleri düşün ve motivasyonunu asla kaybetme zelişhenüz 16 yaşında olduğun için, ekstra düşüyorum senin üzerine, seni bu halinden kurtarmak farzdır bana
bebeğimsin zelişş eylüle kadar taş olucaksın ünide ortalığı kasıp kavuracaksın :)
Burcu bi 900de senden geldi süpersiniz hepiniz birincilik bizim takıma
söz mü zelişş tam düzelmeye başladı menülerin bozma sakın tamam mı :)
light yoğurtla yaptım canım pınarın 650 gr olanını aldım içine de su koydum 1,5 lt den fazla çıktı nane ve kekik koydum içine lezzetli oldu :)
bu hafta açık ara 1. olacağızen büyük 13. takımmm
cerencim süper bi karar ama yorgun düşersin bu kadar az yeme öğünlerini çorbayla destekle cumaya bomba gibi sonuçlar çıkaralım
90 gelio da 100 bilemem emoşşşşenerjim çok yüksek maşallah bnce hantallık kalktı kilo vernce
ben sizinle her sohbetimizi hatırlıcam iyi ki varsınız
cumadan beri bi 900 de benden gitmiş emoşşşşşşş
beğendim de karnıyarık yağlı olmadı mı ya
hop hop platesssss
saol zelişcim
saol busiiiiimmmmm
bende baharatla tatlandırmayı düşünüyorum canım. yaa aslında ben markette yağsız ayran aradım ama bulamadım hepsi tam yağlı yoğurt lıp yamam gerekicek herhalde...
canım sende iyiki varsın......
karnı yarık tek tercihimdi pilav vardı bide ama ben pilav yemiyorum. o yüzden karnıyarığı yarım yedim zaten
90 gelio da 100 bilemem emoşşşşenerjim çok yüksek maşallah bnce hantallık kalktı kilo vernce
ben sizinle her sohbetimizi hatırlıcam iyi ki varsınız
cumadan beri bi 900 de benden gitmiş emoşşşşşşş
beğendim de karnıyarık yağlı olmadı mı ya
hop hop platesssss
saol zelişcim
saol busiiiiimmmmm
Busi sen böyle konuştukça isteğim artıyo herşey değişecek bütün hayatım kişiliğim değişecek elimden gelen herşeyi yapıcam o hareketler içinde senden 2 ay istesem sınavdan sonra istediğin tüm egzersizleri yapıcam sarkmış olmak istemiyorum bende ben konyadayim atla gel busi senin gibi koç bulsam ne isterim başka :)
ohh sınavın iyi geçmişşhem onun içiiin hem de -900 için tebrik ederim burcuuuuuu bu hafta herkes bomba gibi maşallaah
tamam 2 ay kabulümdür ama bu sırada yürüyüşü falan aksatma sakın cünkü 2 ayda bayaa kilo verirsin ve sarkabilirsin zeliş, aman dikkat et bebeğim
imkanım olsa hepinize tek tek atlayıp gelirdim yaa, ohh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?