Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

MENÜM

sabah -öğle 12.00
dukan peynirli omlet
1 bardak süt
2 çeri domates

ara 16.00 (dışardaydım)
100 gr light yoğurt

akşam 18.00
tavuk
yoğurt

1 fincan yeşil çay
2,5 lt su
spor yok

sebze günümdü ama bana uygun sebze yemeği yoktu evde. yarın sebze günü yapacağım

baligi cok seviyorum tüketirim, tavuguda severim izgarasini. ben onu tost makinesine koyarak yapiyorum ama olsun

evet kepekli ekmek. her seferinde unutuyorum google translatordan bakip yaziyorum, bu sefer tembelligime gelmis siyah ekmek yazdim

sabah yumurta kullanacagim ozaman. yogurtta kalorisi cok oldugu icin 2 kasikla yetiniyorum, icine su ve saltalik koyup cogaltiyorum.
aslinda bugün evde pirzolada vardi ama yemedim aksam agir kacar diye.

bu arada daha sonra 5-6 findik yedim ve misafirlikte meyve yedim 1kivi + 1/3 muz + 2 dilim elma + 3dilim portakal
yazarken fark ettim sanki fazla olmus findik ve meyve

bende artik yatayim, uyumakta kilo verdirir

buse'nin ayaklari, ebrunun karni, eminenin sirti acikta, burcu yorgani tamamen üzerine cekmis
yine yafrularin üzerini ben örteyim öyle yatayim

hayirli geceler kizlar
öpüldünüz

busimmm benim ya seni ve hepinizi seviyorummmmm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtırrrrrrrrrrrlarrrrrrrrrrrrrrrrr

neyi tost makinesine koyarak yapıyorsun canım, hangisini yani? :26:

bir de evet akşamki meyveler de fındıklar da hiç olmamış. fındık yine bir derece ama meyvenin içindeki şeker yağ olarak depolanmıştır maalesef öğleden sonra meyve tüketmiyoruz canım, dikkat et bu konuya, çok faydasını görürsün fındık yine bir derece 5-6 tane yemişsin. ben işte bu yemek olayı yüzünden misafirlerde akşam kalmaktan elimden geldiğince kaçınıyorum, mümkünse gitmiyorum. 2 gün önce arkadaşımda kaldım mesela, akşam yemeğimi yanıma almıştım. sabah da dukana uygun kahvaltı ettim, yumurta azcık peynirle omlet yaptım. öğleden sonra çıktım ordan ki akşam evimde yemeğimi yiyeyim bu arada yulaf kepeğim de yanımdaydı. sabah omletle tükettim onu

yulaf kepeği dukan diyetinde olmazsa olmaz hergün almam zorunlu olan bir besin de ondan dedim, şimdi bu kız ne diyor deme diye açıklıyorum nurcum

kız sen türksün ne translate i, iyi öğren dilini

bayıldım bu mesajına yaaa çok hoş olmuş nuuurr

busimmm benim ya seni ve hepinizi seviyorummmmm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtırrrrrrrrrrrlarrrrrrrrrrrrrrrrr

fıstığıım ben de hepinizi çok seviyorum

günaydııınnnnnnnnnn

ticker ıma bakkııııııııınnnnnnnnnn

kilom bu sabah itibari ile 50.8

2 günde 300 gr. daha gitmiş

oha artık bu kadar kiloyu nasıl verdim şaşırmaya başlıyorum.

kendi kendime nazar edicem şimdi amaaannn

bravo busiiiiiiiiiiiiiiiiii harikasınnn ya darısı hepimizin başınaaaa

amin kuzum amiiiin acil sıkı şekilde kol ve basenlerimi çalışmam lazım benim :18: ceren şu spor hocasına bir sorar inşallah unutmaz da benim kol için ne yapabileceğimi bi öğrenir yoksa yazın kiloma göre kalın kollu bir hatun olarak salınmak çok acı olacak bir de basenlerim mini minnacık ama onları yok etmem gerek. biraz daha gitmeli yani, sıkılaştırmalıyım o bölgeyi

baktın 50 ye az kaldı 47 ye geri döndün dimi gider gider merak etme gayet iyisin bnce bana göre

burcummm tatlı diline daldık, kahvaltıyı unuttuk

ben gideyim hemen yiyeyim mamamı, gelcem sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…