canım tavuk ve balıktan da protein al bence. sadece yumurtayla bırakma
kahvaltı yok bu iyi olmamış ve makarna da 4-5 çatal olsada olmamış canım. yağlı ve soslu muydu makarna? eğer öyleyse hiiç olmamış bence.onun haricinde beğendim. sporun da güzel, tebrikler nurcum
nurcum hep sorcam unutuyorum siyah ekmek dediğin kepekli ekmek mi :) makarna az yemişsin ama olmasa çok daha iyi olurmuş canım afiyet olsun :)
serçecik canım baş dönmen tamamen menülerinden kaynaklı miktar az ama proteinden yoksun.bu sana kg kaybettirir ancak halsizlik ve sıkıntıda verir kendini iyi hissetmemen normal.kahvaltı 1 yumurta ve öğlen yada akşam yemeklerinin yanında mutlaka protein türü bişey olsun.
ıspanak kıymalı olsaydı 2 kaşık yerine 1 kase yoğurt olsaydı çok güzel olurdu.
tühh aslında çook zevkli bir şey, tavsiye ederim alırsan öğrenirsen bırakamazsın hatta, bisikletten bile zevkliii
peki tatlım barıştım öyleysee
bayılıyorum menülerineeeeee
ayy inşallah canıım beniiim
an geliyor beni tarçın falan kesmiyoryine de bulundurmanda fayda var bence. tatlandırıcılar şekerin kendisinden çok daha zararsız bence
zelişcim notumu aldımiyi geceler kızlaar
baligi cok seviyorum tüketirim, tavuguda severim izgarasini. ben onu tost makinesine koyarak yapiyorum ama olsun
evet kepekli ekmek. her seferinde unutuyorum google translatordan bakip yaziyorum, bu sefer tembelligime gelmis siyah ekmek yazdim
sabah yumurta kullanacagim ozaman. yogurtta kalorisi cok oldugu icin 2 kasikla yetiniyorum, icine su ve saltalik koyup cogaltiyorum.
aslinda bugün evde pirzolada vardi ama yemedim aksam agir kacar diye.
bu arada daha sonra 5-6 findik yedim ve misafirlikte meyve yedim 1kivi + 1/3 muz + 2 dilim elma + 3dilim portakal
yazarken fark ettim sanki fazla olmus findik ve meyve
bende artik yatayim, uyumakta kilo verdirir
buse'nin ayaklari, ebrunun karni, eminenin sirti acikta, burcu yorgani tamamen üzerine cekmis
yine yafrularin üzerini ben örteyim öyle yatayim
hayirli geceler kizlar
öpüldünüz
busimmm benim ya seni ve hepinizi seviyorummmmm
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çıtırrrrrrrrrrrlarrrrrrrrrrrrrrrrr
ahahahaaaaaaaaaaaaaabayıldım buna yaaaaaaaa
olmıycaksınız evet, ben de olmayacağım hiçbir zaman söz söz sööööözzzzzz
ticker ıma bakkııııııııınnnnnnnnnn
kilom bu sabah itibari ile 50.8
2 günde 300 gr. daha gitmiş
oha artık bu kadar kiloyu nasıl verdim şaşırmaya başlıyorum.
kendi kendime nazar edicem şimdi amaaannn
bravo busiiiiiiiiiiiiiiiiii harikasınnn ya darısı hepimizin başınaaaa
daha bende neler buse ya bi bilsen
sus sus poponu kaşı
amin kuzum amiiiinacil sıkı şekilde kol ve basenlerimi çalışmam lazım benim :18: ceren şu spor hocasına bir sorar inşallah unutmaz da benim kol için ne yapabileceğimi bi öğrenir yoksa yazın kiloma göre kalın kollu bir hatun olarak salınmak çok acı olacak bir de basenlerim mini minnacık ama onları yok etmem gerek. biraz daha gitmeli yani, sıkılaştırmalıyım o bölgeyi
burcummm tatlı diline daldık, kahvaltıyı unuttuk
ben gideyim hemen yiyeyim mamamı, gelcem sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?