Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

görüşürz canım kolay gelsin

yürüyüşüm var hergün koç okula gittiğim sürece yürüyorum

sabah(09:00)

1 haşlanmış yumurta

1 küçük boy domates salatalık biber

4 bardak şekersiz çay

4 zeytin

yarım kk peynir

1 dilim tam bugday

ara yok

öğle(14:00)

80 gram döner ama sadece döner ekmeği filan yok

salata

ayran

ara(15:30)

2 ceviz 4 fındık

akşam (17:45)

1 tane kanat 1 tane kanat haşlanmış

2 yk yogurt

salata

2.8 litre su

45 dk normal tempoda yürüyüş

1 saat walk at home

10 dk plates(sizin için)

1 bardak bitki çayı içerim bide soda içicem

bende haftasonu ayran detoksu için bi kaç soru sorcam
1. nohutu akşamdan ıslıyor musunuz
2. yeşil mercimek şart mı
3.yağsız yoğurt şart mı

güzel olmuş canım afiyet olsun

Kızlar merhaba dün hiç mesaj yazamadım, bunun için herkesten özür diliyorum. Dün ve bugün toplam 5 vizeye girdim. Dolayısıyla hiç vaktim olmadı, telefonumun internet paketi de bittiği için 5-10 dakikalık aralarda dönüp yazamadım. Daha yeni pc başına geçiyorum...Yarın da bir sınavım var bakalım...:44:

ben geldim

bugün menüm

saat 11 gibi
omlet
peynir
ceviz

saat3 gibi arkadaşta
3 tane mercimekli köfte ( karatayda mercimekli köfte serbest tavsiye edilen sağlıklı bir yemek.tabi abartmadan )

7 gibi

1 kase yogurt
biraz ceviz ve kuru üzüm

regl oldum sancım var biraz.inş. cumaya kadar şiliğim falan kalmaz

canım menünü beğendim ben döneride ekmeksiz yemen yerin de olmuş aslında yağlı oluyo dönerler ama neyse ekmeksiz yediğin için çok kızmıyorum. Sporların süper olmuş
bende haftasonu ayran detoksu için bi kaç soru sorcam
1. Nohutu akşamdan ıslıyor musunuz
2. Yeşil mercimek şart mı
3.yağsız yoğurt şart mı

canım bende yarın başlıyorum inş.
Nohutu ıslatmak gerek çünkü zor pişer öteki türlü.
Mercimek koymalısın bence çünkü onlar tok tutucak bizi canım
yoğurda gelince orda bende kararsız kaldım canım. Yağsız ayran bulamadım. Hazır ayranla yapmak istiyorum. Evde yapsam koymaya şişe yok çünkü. Evde hiç plastik şişe tutmamda ben atarım hemen. Ama hazır ayran alırsam içine koyarım haşladıklarımı. Bakalım eve giderken bakıcam yine markete ne bulursam onunla yapıcam artık :26:

kolay gelsin cnm sen halledersin merak etme sana güveniyoruz

afiyet olsun abla bnm menü karatay olmuş mu bugün

olsun canım sana kolay gelsin inş. Iyi sonuçlar alırsın

menün çok güzel ama doyuyomusun canım yaaa bukadar az yemekle
sancın içinse allah kolaylık versin adet sancısı beter bişey ben iyi bilirim o sancıyı :18::18:

Afiyet olsun canımmm, ben de bir iki gün içerisinde regl olacağım. Umarım tartıya yansımaz.:18:
kolay gelsin cnm sen halledersin merak etme sana güveniyoruz
Teşekkür ederim canım benim ya.. Öldüm Pazar'dan beri toplasan 8 saat uyudum.

yediğim en yağsız dönerdi sanırım ya aldığım yer daha önce çalıştığım yer adam hacı öle çok olsun die deri filan karıştırmıo içine bnde cumrtesi pazar yapcam cnm ya okula götürmek istemiorum hafta sonu evdeyim yaparım dedim sen yap bakalım bn burda az yağlı peynir bile bulamıorum 4 tane marketin içinde bazen ayranı lihgt bilmiorum artık

Afiyet olsun canımmm, ben de bir iki gün içerisinde regl olacağım. Umarım tartıya yansımaz.:18:

Teşekkür ederim canım benim ya.. Öldüm Pazar'dan beri toplasan 8 saat uyudum.

ayyyyy kıyamam bn sana ya bnde öeleyim de allahtan her gün 1 sınavım var neyse hepitopu bi hafta sürüo dayan

canım ekmeksiz yediğin sürece döneri rahatlıkla tüketebilirsin için rahat olsun.ayrıca ne peynir ne yoğurt vb. bunlatın ligt olanını yada yağı azaltılmış olanını tüketmeyin.bunların vucuda faydalı olan kısmı yağlarıdır zaten ve bilininenin aksine kg vermene engel değildir.ligt ürünler işlem görmüş tüm faydalı kısmı alınmış boş yiyeceklerdir.
hiç bir zaman ligt peynir,yogurt vb tüketmedim ve çokta güzel kg verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…