Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tamam özür dilerim

busiii benim de yaklaşık 200 kadar okulun bilgilerini girmem lazım 3 güne kadar hoca süreyi kısalttı yandım ki ne yandım

haklısın busiii ya yemesem olcaktı
eğirdiri o yüzden seviyorum ya 1 saatliğine 10 liraya kiralıyoruz göl çevresinde turlamakla geçiyo çok da eğlenceli oluyo :):) benim bisikletim de denizlide getirebilsem getircem bende yaz olunca çok güzel oluyo bisiklet :)

busii bu arada plates fikrine katılıyorum süper olur haydi kızlar pilatese

emoş ben su attığın linkte olanı yapıyorum bütün kaslarım yanıo ama sıkılaştığımı farkediorum adet olcam ama bi şişkinliğim var ama kilo verdim hissediorum

busiii benim de yaklaşık 200 kadar okulun bilgilerini girmem lazım 3 güne kadar hoca süreyi kısalttı yandım ki ne yandım

ay bu kadar mı tesadüf oluur ben bugün yapamayacağım takatim kalmadı valla bugününkini de yarın yapacağım. yarın toplam 350 tane en az mail girmem gerek. yarın ben iptal durumda olucam bir süre

benim patenlerim var rollar blade marka. 450 liraya almıştım. 40,5 no benim ayağım 37-38, patenimin 39 olması gerekiyordu benim ayak numarama göre ama o kadar çok beğendim ki 1,5 no büyük pateni almıştım. biraz bol oluyor ama sürüyorum yani. toplasan gerçi 5 kez falan sürdüm, eski evin asfaltı müsait değildi. bu yaz duruma bakacağım olmadı onları da satacağım sanırım yerine bisiklet alırım

işte benim patenler

Skate presentation - Fusion X3 LE - YouTube

busiii çok güzelmiş yaaa ben daha önce çok isteyip almıştım ama beceremedim bikaç kez düşünce attım bi kenara duruyolar şimdi de küçük geliyo zaten

iyi geceler kızlarrrrrr sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız busiiiii gerçekten çok özür dilerim bi daha olmıcak :97:

BUGÜNKÜ MENÜM

sabah07:30)

1 yumurtayla yağsız omlet
1 dilim kepekli ekmek

ara10:30)

1 elma

öğle12:30)

1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt

akşam18:00)

150 gr. haşlanmış tavuk göğsü
1 kase salata

3 lt su,4 fincan yeşil çay,2 bardak şekersiz çay

30 dk açık hava da yürüyüş (10 dksı koşu), 45 dk walk at home, 30 dk pilates

Emoşş bende size onu haber verecektim 89 net bi eşit ağırlıkçi için gayet iyi bi net seneye üniversiteliyim inşallah :)

iyi geceler kızlarrrrrr sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız busiiiii gerçekten çok özür dilerim bi daha olmıcak :97:

Iyi geceler burcu ben yeni gelmiştim ama sende iyi ki varsın
afiyet olsun spor çok güzel emoş :)

Busi tatlandırıci önermişsin ama tarçın daha sağlıklı bence pekmezden sonra aklıma geldi

Kızlar ben uyuyorum artık yarın okulum sınavım var uyuyup büyümem lazım Mesaj sayım 7 busim not alsan

Emoşş bende size onu haber verecektim 89 net bi eşit ağırlıkçi için gayet iyi bi net seneye üniversiteliyim inşallah :)
tebrik ederim zelişcim aferin sana

serçecik canım baş dönmen tamamen menülerinden kaynaklı miktar az ama proteinden yoksun.bu sana kg kaybettirir ancak halsizlik ve sıkıntıda verir kendini iyi hissetmemen normal.kahvaltı 1 yumurta ve öğlen yada akşam yemeklerinin yanında mutlaka protein türü bişey olsun.
ıspanak kıymalı olsaydı 2 kaşık yerine 1 kase yoğurt olsaydı çok güzel olurdu.

aslında güzel başlamışsın ama akşam yemeğin geçe kalmış ve nohutun yanında ekmek olmamış.normal bir tabak sadece nohut + salata+ yoğurt olsaydı çok güzel olurdu menün.porsiyon fazlalağı ve ekmek menünü batırmış canım.

kızlar bende yatıyorum artık ödeve dalıp saati unutmuşum sabah erken kalkmak dileğiyle hepinizi öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar

busiii çok güzelmiş yaaa ben daha önce çok isteyip almıştım ama beceremedim bikaç kez düşünce attım bi kenara duruyolar şimdi de küçük geliyo zaten

tühh aslında çook zevkli bir şey, tavsiye ederim alırsan öğrenirsen bırakamazsın hatta, bisikletten bile zevkliii

peki tatlım barıştım öyleysee

bayılıyorum menülerineeeeee

ayy inşallah canıım beniiim

Busi tatlandırıci önermişsin ama tarçın daha sağlıklı bence pekmezden sonra aklıma geldi

an geliyor beni tarçın falan kesmiyor yine de bulundurmanda fayda var bence. tatlandırıcılar şekerin kendisinden çok daha zararsız bence

Kızlar ben uyuyorum artık yarın okulum sınavım var uyuyup büyümem lazım Mesaj sayım 7 busim not alsan

iyi geceler kızlar

kızlar bende yatıyorum artık ödeve dalıp saati unutmuşum sabah erken kalkmak dileğiyle hepinizi öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar

zelişcim notumu aldım iyi geceler kızlaar

DÜNKÜ MENÜM

sabah 10.00
dukan krep
üçgen peynir
hindi füme

ara 12.00
1 kase yoğurt

öğle 14.00
tavuk
yoğurt

ara 16.00
100 gr light yoğurt

akşam 19.30
tavuk yoğurt

ara 00.30 (arkadaşın evindeydim, sabahladık, acıktım)
2 yk yoğurt

1 fincan yeşil çay
2,5 lt su
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…