kendine gel burcu, hoşlanmıyorum ciddi ciddi bu yaptıklarından. tadını kaçırdın
ay ne güzel yaaaaaa çok imrendiiim ben de istiyoruumemoşum seneler olmuştur bisiklete binmeyeli. bisiklet mi alsam ne yapsam yaa :26: çok iyi gelmiştir açık hava. ben de dün pazardaydım kısa kazakla piştim. pazardan bi üst aldım hemen gittim kabinde değiştim onu giydim ehehe sonra da arkadaşlarımla görüştüm, nargile içtik, çay muhabbeet ordan da onlarda kaldıım, çok güzel geçti benim de dün günüüm
süt konusunda da evet yaa unuttum bi anöyleyse normal çay ya da türk kahvesi tercih edeceksin zorunlu olarak, ya da maden suyu
bugün yine 200 mail adresi kaydetmek zorundayım şirket kontak listemizeyandım ki ne yandım :18: bu işim her gün aylarca sürecek kızlar neyse artık aileme katkıda bulunmam gerek, bana bu konuda ihtiyaçları var yoksa sırf bu iş için eleman parası ödeyecekler
venüscüm ne listesi diye sormuşsun, ithalatlarımız için gereken yurt dışı şirketlerin mail listelerini buluyorum, kendi bünyemize kaydediyorum. konsoloslukların yönlendirmesiyle belirli sitelerdeki şirketlerin mail adreslerine ulaşıyorum. göz yorucu işler yani, çok vakit alıyor
kendine gel burcu, hoşlanmıyorum ciddi ciddi bu yaptıklarından. tadını kaçırdın
ay ne güzel yaaaaaa çok imrendiiim ben de istiyoruumemoşum seneler olmuştur bisiklete binmeyeli. bisiklet mi alsam ne yapsam yaa
:26: çok iyi gelmiştir açık hava. ben de dün pazardaydım kısa kazakla piştim. pazardan bi üst aldım hemen gittim kabinde değiştim onu giydim ehehesonra da arkadaşlarımla görüştüm, nargile içtik, çay muhabbeet ordan da onlarda kaldıım, çok güzel geçti benim de dün günüüm
süt konusunda da evet yaa unuttum bi anöyleyse normal çay ya da türk kahvesi tercih edeceksin zorunlu olarak, ya da maden suyu
haklısın busiii ya yemesem olcaktı
eğirdiri o yüzden seviyorum ya 1 saatliğine 10 liraya kiralıyoruz göl çevresinde turlamakla geçiyo çok da eğlenceli oluyo :):) benim bisikletim de denizlide getirebilsem getircem bende yaz olunca çok güzel oluyo bisiklet :)
busii bu arada plates fikrine katılıyorum süper olur haydi kızlar pilatese
busiii benim de yaklaşık 200 kadar okulun bilgilerini girmem lazım 3 güne kadar hoca süreyi kısalttı yandım ki ne yandım
haklısın busiii ya yemesem olcaktı
eğirdiri o yüzden seviyorum ya 1 saatliğine 10 liraya kiralıyoruz göl çevresinde turlamakla geçiyo çok da eğlenceli oluyo :):) benim bisikletim de denizlide getirebilsem getircem bende yaz olunca çok güzel oluyo bisiklet :)
busii bu arada plates fikrine katılıyorum süper olur haydi kızlar pilatese
ay bu kadar mı tesadüf oluurben bugün yapamayacağım takatim kalmadı valla bugününkini de yarın yapacağım. yarın toplam 350 tane en az mail girmem gerek. yarın ben iptal durumda olucam bir süre
benim patenlerim var rollar blade marka. 450 liraya almıştım. 40,5 nobenim ayağım 37-38, patenimin 39 olması gerekiyordu benim ayak numarama göre ama o kadar çok beğendim ki 1,5 no büyük pateni almıştım. biraz bol oluyor ama sürüyorum yani. toplasan gerçi 5 kez falan sürdüm, eski evin asfaltı müsait değildi. bu yaz duruma bakacağım olmadı onları da satacağım sanırım yerine bisiklet alırım
işte benim patenler
Skate presentation - Fusion X3 LE - YouTube
iyi geceler kızlarrrrrr sizleri çok seviyorum iyi ki varsınızbusiiiii gerçekten çok özür dilerim bi daha olmıcak :97:
iyi geceler kızlarrrrrr sizleri çok seviyorum iyi ki varsınızbusiiiii gerçekten çok özür dilerim bi daha olmıcak :97:
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah07:30)
1 yumurtayla yağsız omlet
1 dilim kepekli ekmek
ara10:30)
1 elma
öğle12:30)
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
akşam18:00)
150 gr. haşlanmış tavuk göğsü
1 kase salata
3 lt su,4 fincan yeşil çay,2 bardak şekersiz çay
30 dk açık hava da yürüyüş (10 dksı koşu), 45 dk walk at home, 30 dk pilates
Emoşş bende size onu haber verecektim 89 net bi eşit ağırlıkçi için gayet iyi bi net seneye üniversiteliyim inşallah :)
zeliiişşş süper bi haber bu çok sevindim inşallah istediğin yerlerde olursun canım
tebrik ederim zelişcim aferin sanaEmoşş bende size onu haber verecektim 89 net bi eşit ağırlıkçi için gayet iyi bi net seneye üniversiteliyim inşallah :)
bugünki menüm
kahvalti
13:30
yarim dilim siyah ekmek
1 tabak ezogelin corbasi
ara
4-5 catal makarna
aksam 20:00
1 tabak ispanak yemegi
2 kasik yogurt, 1 salatalik ile cacik
su toplam 1,5litre ictim.
yatana kadar 0.5-1 litre daha icerim.
leslie ile yürümek 30dk.
yine misafirlige gidiyoruz
ama kendimi tutucammm
aslında güzel başlamışsın ama akşam yemeğin geçe kalmış ve nohutun yanında ekmek olmamış.normal bir tabak sadece nohut + salata+ yoğurt olsaydı çok güzel olurdu menün.porsiyon fazlalağı ve ekmek menünü batırmış canım.bugünkü menüm
sabah (08:00)
2 dilim çavdar ekmeği arasına labne
ara (10:30)
light süte neskafe+ 2 kayısı+ 2 ceviz
öğlen(12:00)
yoğurt-ızgara tavuk-salata
ara(15:30)
1 elma
2 kayısı + 2 ceviz
akşam (20:00)
1 tabak nohut + 2 dilim çavdar ekmeği (tabak da fazlaydı)
1lt su + 1 yeşil çay
spor yok
noooldu bana, niye saldım, sarsın beni, toparlanayım, yrn personal training başlıcak bakalım
busiii çok güzelmiş yaaa ben daha önce çok isteyip almıştım ama beceremedim bikaç kez düşünce attım bi kenara duruyolar şimdi de küçük geliyo zaten
BUGÜNKÜ MENÜM
sabah07:30)
1 yumurtayla yağsız omlet
1 dilim kepekli ekmek
ara10:30)
1 elma
öğle12:30)
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
akşam18:00)
150 gr. haşlanmış tavuk göğsü
1 kase salata
3 lt su,4 fincan yeşil çay,2 bardak şekersiz çay
30 dk açık hava da yürüyüş (10 dksı koşu), 45 dk walk at home, 30 dk pilates
Emoşş bende size onu haber verecektim 89 net bi eşit ağırlıkçi için gayet iyi bi net seneye üniversiteliyim inşallah :)
Busi tatlandırıci önermişsin ama tarçın daha sağlıklı bence pekmezden sonra aklıma geldi
Kızlar ben uyuyorum artık yarın okulum sınavım var uyuyup büyümem lazımMesaj sayım 7 busim not alsan
iyi geceler kızlar
kızlar bende yatıyorum artık ödeve dalıp saati unutmuşum sabah erken kalkmak dileğiyle hepinizi öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?