canım ekmeksiz yediğin sürece döneri rahatlıkla tüketebilirsin için rahat olsun.ayrıca ne peynir ne yoğurt vb. bunlatın ligt olanını yada yağı azaltılmış olanını tüketmeyin.bunların vucuda faydalı olan kısmı yağlarıdır zaten ve bilininenin aksine kg vermene engel değildir.ligt ürünler işlem görmüş tüm faydalı kısmı alınmış boş yiyeceklerdir.
hiç bir zaman ligt peynir,yogurt vb tüketmedim ve çokta güzel kg verdim.
Menüm
sabah 8 30
1 süt
1 elma
öğlen 12 30
2 dilim ekmekden tost
ayran
akşam 6
1.5 dilim ekmek
salata
pirasa
ayran
su 2 litre
40 dk yürüyüş
aslında iki öğün ayran var menüde gözünden mi kaçtı diyeceğim bence onlar protein yerine geçer :44:zelişcim afiyet olsun menünde göze batan hiç birşey yok ancak proteinde yok tatlım,en azında bir yumurta olsa iyi olurdu.vucudun zayıf düşebilir bu şekilde
Hoşgeldim beşgittim daha gidemedim ama bu sefer gidiyorum hihihhoşgeldin venüscüm
Benim 2 haftaya yayıldı canımcım. Dayanıyorum valla yoksa alttan ders bırakırım amaaanayyyyy kıyamam bn sana ya bnde öeleyim de allahtan her gün 1 sınavım var neyse hepitopu bi hafta sürüo dayan
Bir gözüküp kaçıyorum şimdi bebeğimHoşgeldin venüs güle güle ebru
Afiyet olsun canım, menülerinde harika bir gelişme var!Menüm
sabah 8 30
1 süt
1 elma
öğlen 12 30
2 dilim ekmekden tost
ayran
akşam 6
1.5 dilim ekmek
salata
pirasa
ayran
su 2 litre
40 dk yürüyüş
aslında iki öğün ayran var menüde gözünden mi kaçtı diyeceğim bence onlar protein yerine geçer :44:
Beni gören olmadı sanırımBen kaçıyorum şimdilik. Henüz doğum olmadı. İnşallah planlanan gibi 4 ünde olacak. Ama ben artık kendimi kötü hissediyorum. O yüzden duramıyorum burda uzun süre. Öpüyorum hepinizi
yeterli değil ebrucum,sabah yada öğlen yumurta yada et türü bişey olmalıydı.
süt protein mi değilmi bilmiyorum ablacim ebru ablaninda dediği gibi ayranda var ama yinede bi yorgunluk var üzerimde hatta uyuycam şimdi :)
Selam kızlarNe var ne yok
kızlaaaar ben geldim :) çok hüzünlüyüm bugün bi geçmişi okuyayım kaynatırız
neyi tost makinesine koyarak yapıyorsun canım, hangisini yani? :26:
bir de evet akşamki meyveler de fındıklar da hiç olmamış. fındık yine bir derece ama meyvenin içindeki şeker yağ olarak depolanmıştır maaleseföğleden sonra meyve tüketmiyoruz canım, dikkat et bu konuya, çok faydasını görürsün fındık yine bir derece 5-6 tane yemişsin. ben işte bu yemek olayı yüzünden misafirlerde akşam kalmaktan elimden geldiğince kaçınıyorum, mümkünse gitmiyorum. 2 gün önce arkadaşımda kaldım mesela, akşam yemeğimi yanıma almıştım. sabah da dukana uygun kahvaltı ettim, yumurta azcık peynirle omlet yaptım. öğleden sonra çıktım ordan ki akşam evimde yemeğimi yiyeyim bu arada yulaf kepeğim de yanımdaydı. sabah omletle tükettim onu
yulaf kepeği dukan diyetinde olmazsa olmaz hergün almam zorunlu olan bir besin de ondan dedim, şimdi bu kız ne diyor deme diye açıklıyorum nurcum
kız sen türksün ne translate i, iyi öğren dilini
bayıldım bu mesajına yaaa çok hoş olmuş nuuurr
ah ahh misafirliğe gitmekten nefret eder oldum artık. evde olsan yemezsin oraya gidince bi üstüne gelmeler bi ısrarlar. sen bi daha meyve yeme canım öyle bir durumda sadece fındığı yiyip meyveyi bırakabilirsin :)
çok güldüm mesajına ben hep yüzüstü yatarım sırtım açılr içine doğmuş nurcum düzenli uyuyun kızlar uykum düzene girdiğinden beri çok iyiyim hatta bugün tartım beni bayaaaaa şaşırttı
Kızlar çok şükür evime geldim bu akşam. Ebrum naptı ya onu da aramak istiyorum ama hastanededir telefonla konuşması pek mümkün olmaz doğru olmaz diye arayamıyorum, hep dualarımdaydı.. Hayırlısıyla Gülcemizi kucağına alsın inşallah.
Kızlar ben eve geldim.. Geldim ama hesaba katmadığım bişey vardı o da misafirler :\ Birileri geliyooor birileri gidiyor. Her gelene tabak hazırlıyorum, 2 demlikçay kaynattım, çayları tazeleyip duruyorum, hurmalarını zemzemlerini poşetliyorum. Annem babam anılarını anlatıyorlar tabi tüm yük benim üzerimde. İşin diğer bi kötü kısmı da, sınav haftamdayım. Yarına 2 tane ödev teslimim bitane de bol ezber gerektiren bi sınavım var. Daha ne ödevlerimi yapabildim ne kapak açıp çalışmaya başlayabildim L Şu 2-3 gün misafirlerimiz böyle eksik olmaz, Cuma gününe kadar sınavlarım da devam ediyor. Benim şu durumda topiğe uğramam hiç mümkün gibi görünmüyor çünkü geldiğimde baya bi kalmam lazım geçmşte neler oldu az çok bakmam öğrenmem lazım, yeni gelen çok arkadaş olduğunu biliyorum onlarla tanışmam lazım kendmi tanıtmam lazım baya zamana ihtiyacım olacak :\ Gerçekten ben bu misafir olayını hiç hesaba katmamıştım, çok kötü oldu :\ Hakkınızı helal edin ne olur.. İnanın elimde olmayan bişey. Salı günü döneceğim demiştim sözümde duramadığım için çok mahcubum L Cuma günü yine bildirimimi yapacağım muhakkak.. Şimdi hemen çıkmam gerekiyor bugün bana uyku yok.. Bikaç gün sonra yeniden eskisi gibi görüşmek dileğiyle.
Hepiniz Allaha emanet olun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?