Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

döner konusunda içim rahat ayşe abla ya sonuçta ekmeğide yiyebilirdim yani o potansiyelim var ama gerçekten irademe hayran kalıorum regl olcam cnm gram tatlı çekmio nazar değmesin sağlıklı beslenmek güzel bişi şimdiye kadar vücuduma eziyet ediomuşum spor filan o kadra harekete geçirio ki gece uykularım düzeldi deliksiz uyuyorum

Menüm

sabah 8 30
1 süt
1 elma

öğlen 12 30
2 dilim ekmekden tost
ayran

akşam 6
1.5 dilim ekmek
salata
pirasa
ayran

su 2 litre
40 dk yürüyüş

Menüm

sabah 8 30
1 süt
1 elma

öğlen 12 30
2 dilim ekmekden tost
ayran

akşam 6
1.5 dilim ekmek
salata
pirasa
ayran

su 2 litre
40 dk yürüyüş

zelişcim afiyet olsun menünde göze batan hiç birşey yok ancak proteinde yok tatlım,en azında bir yumurta olsa iyi olurdu.vucudun zayıf düşebilir bu şekilde

zelişcim afiyet olsun menünde göze batan hiç birşey yok ancak proteinde yok tatlım,en azında bir yumurta olsa iyi olurdu.vucudun zayıf düşebilir bu şekilde
aslında iki öğün ayran var menüde gözünden mi kaçtı diyeceğim bence onlar protein yerine geçer :44:

hoşgeldin venüscüm
Hoşgeldim beşgittim daha gidemedim ama bu sefer gidiyorum hihih

ayyyyy kıyamam bn sana ya bnde öeleyim de allahtan her gün 1 sınavım var neyse hepitopu bi hafta sürüo dayan
Benim 2 haftaya yayıldı canımcım. Dayanıyorum valla yoksa alttan ders bırakırım amaaan

Hoşgeldin venüs güle güle ebru
Bir gözüküp kaçıyorum şimdi bebeğim

Menüm

sabah 8 30
1 süt
1 elma

öğlen 12 30
2 dilim ekmekden tost
ayran

akşam 6
1.5 dilim ekmek
salata
pirasa
ayran

su 2 litre
40 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım, menülerinde harika bir gelişme var!

Kızlar ben artık uyuyayım, yoksa bayılıcam. Çok öpüyorum sizleri bir iki saat sonra gelirim.

Beni gören olmadı sanırım Ben kaçıyorum şimdilik. Henüz doğum olmadı. İnşallah planlanan gibi 4 ünde olacak. Ama ben artık kendimi kötü hissediyorum. O yüzden duramıyorum burda uzun süre. Öpüyorum hepinizi

hoşgeldin diyemeden güle güle ebrucum.
son günler çok zor geçiyor Allah kolaylık versin,sağlıklı bir şekilde alırsın inş.kucağına canım

yeterli değil ebrucum,sabah yada öğlen yumurta yada et türü bişey olmalıydı.

süt protein mi değilmi bilmiyorum ablacim ebru ablaninda dediği gibi ayranda var ama yinede bi yorgunluk var üzerimde hatta uyuycam şimdi :)

Kızlar çok şükür evime geldim bu akşam. Ebru’m naptı ya onu da aramak istiyorum ama hastanededir telefonla konuşması pek mümkün olmaz doğru olmaz diye arayamıyorum, hep dualarımdaydı.. Hayırlısıyla Gülce’mizi kucağına alsın inşallah.

Kızlar ben eve geldim.. Geldim ama hesaba katmadığım bişey vardı o da misafirler :\ Birileri geliyooor birileri gidiyor. Her gelene tabak hazırlıyorum, 2 demlikçay kaynattım, çayları tazeleyip duruyorum, hurmalarını zemzemlerini poşetliyorum. Annem babam anılarını anlatıyorlar tabi tüm yük benim üzerimde. İşin diğer bi kötü kısmı da, sınav haftamdayım. Yarına 2 tane ödev teslimim bitane de bol ezber gerektiren bi sınavım var. Daha ne ödevlerimi yapabildim ne kapak açıp çalışmaya başlayabildim L Şu 2-3 gün misafirlerimiz böyle eksik olmaz, Cuma gününe kadar sınavlarım da devam ediyor. Benim şu durumda topiğe uğramam hiç mümkün gibi görünmüyor çünkü geldiğimde baya bi kalmam lazım geçmşte neler oldu az çok bakmam öğrenmem lazım, yeni gelen çok arkadaş olduğunu biliyorum onlarla tanışmam lazım kendmi tanıtmam lazım baya zamana ihtiyacım olacak :\ Gerçekten ben bu misafir olayını hiç hesaba katmamıştım, çok kötü oldu :\ Hakkınızı helal edin ne olur.. İnanın elimde olmayan bişey. Salı günü döneceğim demiştim sözümde duramadığım için çok mahcubum L Cuma günü yine bildirimimi yapacağım muhakkak.. Şimdi hemen çıkmam gerekiyor bugün bana uyku yok.. Bikaç gün sonra yeniden eskisi gibi görüşmek dileğiyle.

Hepiniz Allah’a emanet olun….

Tavug'u tost makinesine koyarak izgara yapiyorum

Demekki o yüzden dünden bugüne tek 200gr azaldi :26: Pöfff bende gitmek istemiyorum, ama sende gel yalniz kalma evde diyorlar uyup gidiyorum. Birdaha meyve yemeyecegim ögle'den sonra!

Evet Türk'üm, aslinda Türkcem bir coguna göre gayet iyi, ama kepek aklimda hem cavdar diye kaliyor unutuyorum, yanlis yazmamak icin cevirerek yaziyorum Bu arada sonucta ekmek siyah

O mesaji yazarken yarim uyku halindeydim, konunun anasi gibi en son ben kapatip yatiyorum, üstlerini örtmeden gecmiyim dedim

Aynen evde olsam meyve yemezdim
Daha bircok sey vardi israr edilen ama bende "ayip olmasin" diye yedim Saka bir yana cok leziz görünüyordu meyve tabagi, herkes dalinca bende bir tarafindan tuttum meyvelerin

Hakikaten mi, cok sasirdim Ben neymisim be abi
Ben insanin yatisini nette yazma seklinden anlarim

Menüm

12:00

1 salatalik + Omlet :
2 yumurta,
1 avuc maydonoz,
1 adet taze sogan,
2 yemek kasigi 1,5% yagli süt
1 tatli kasigi yag

19:30
1 dilim ekmek
2 tabak Ezogelin corbasi

su 1lt
en fazla 0,5 lt daha tüketirim

Son düzenleme:

Öncelikle kolay gelsin.
Bizimkilerde en son hac dönemi Allahin izniyle haci oldular.
Geleceklerine güne 1gün kala yemekleri hazir etmistim,
cünkü havalaninda akrabalarimizla karsilayip bize geleceklerini tahmin etmistim.
Onun haricinde kac ay oldu halen haci ziyaretine gelen var
Hatta gecenlerde 1 ziyaret benim sinav haftama denk geldi,
birde beklemedigim kadar kalabalik oldular. Msifiri severim ama sinav haftamda degil
Zorlugunu biliyorum, Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…