Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar çok yorgunum ben bu gün uyuyorum nur gelirse söyleyin örtsun üstümü mesaj sayım 19 busi iyi geceler hepinize sizi gerçekten çok seviyorum zayıflasamda ayrılmıycam bu takımdan

hu huuu ben geldim kızlaar geçmişi okuyup geliyorum hemen

buseeeee hoşgeldin bebeğim

bugünkü menüm:

sabah (08:00)
lightsüt +nesfit

öğlen(12:30)
ızgara balık -salata-2 dilim kepek ekmeği

ara(16:30)
2 kuru incir

Akşam(22:20)
kocaman bi bardak ayran

2lt su + 1,5saat delice spor

afiyet olsun canım :) bu menüyle 2 gün geçirsen kaçamaklarını telafi edecekmişsin gibi görünüyo :)

Kızlar çok yorgunum ben bu gün uyuyorum nur gelirse söyleyin örtsun üstümü mesaj sayım 19 busi iyi geceler hepinize sizi gerçekten çok seviyorum zayıflasamda ayrılmıycam bu takımdan

iyi geceler canım

bu güzel bi haber

zelişim ben de seni çok seviyorum kardeşim gibi görüyorum seni iyi geceler bebeğim öptüm kocaman

bugünkü menüm:

lightsüt +nesfit

2 kuru incir

kocaman bi bardak ayran

güzel toparladın canım süper...

harika canım merak ediyorum sonucu

Menüm

12:00

1 salatalik + Omlet :
2 yumurta,
1 avuc maydonoz,
1 adet taze sogan,
2 yemek kasigi 1,5% yagli süt
1 tatli kasigi yag

19:30
1 dilim ekmek
2 tabak Ezogelin corbasi

su 1lt
en fazla 0,5 lt daha tüketirim

afiyet olsun canım güzel olmuş

yürüyüşüm var hergün koç okula gittiğim sürece yürüyorum

tamam zelişim

çok beğendim, pek beğendiiim böyle giderse 1,5 verirsin bu hafta burcuuuu

bende haftasonu ayran detoksu için bi kaç soru sorcam
1. nohutu akşamdan ıslıyor musunuz
2. yeşil mercimek şart mı
3.yağsız yoğurt şart mı

oo bir detokscu daha doğuyoor ben de perşembe yapacağım, hatta yarınki kiloma göre erkene alıp yarın yapabilirim

ben de merak etmeye başlamıştım seni kolay gelsin tatlım işin zor, sık gelemesen de mutlaka menülerini burda paylaş venüscüm, başarılar sana

afiyet olsun ayşecim, üzülme kalmaz kalmaz, baksana şu menülereee

Iyi akşamlar kızlar ben kaçar öptüm hepiniziiii

iyi geceler ebrucumm

ben de hiç light tüketmiyorum artık, yarım yağlı tüketiyorum ama

Selam kızlar Ne var ne yok

ay ebrucuum, asıl seni sormalııı karnın burnunda halinle buraya uğramışsın maşallah iyi haberlerini bekliyoruz haftayaa biz bomba gibiyiz, her şey yolunda

Menüm

sabah 8 30
1 süt
1 elma

öğlen 12 30
2 dilim ekmekden tost
ayran

akşam 6
1.5 dilim ekmek
salata
pirasa
ayran

su 2 litre
40 dk yürüyüş

zelişcim ben de katılıyorum ayşenin yorumlarına, protein eksik. ayranın protein ve karbonhidrat oranı birbirine çok yakın zaten, aynı şekilde süt ve yoğurdun da böyle. sana daha yoğun bir protein lazım. ve protein almazsan şu korkulan yüz çökmesi, oranın buranın sarkması durumu söz konusu olur, bunu da unutma. mutlaka sabah yumurta tüket. haşlanmasını beklemene lüzüm yok. tavayı kızdır coss diye kır yumurtayı üzerine, 1 dk içinde yağsız omletin hazır. yağsız menemen de yapabilirsin

ben de öptüm tatlım, iyi uykular, başarılar tekrar

amiin kendine iyi bak kaptancıım

süt protein mi değilmi bilmiyorum ablacim ebru ablaninda dediği gibi ayranda var ama yinede bi yorgunluk var üzerimde hatta uyuycam şimdi :)

proteinsizlikten bu

kızlaaaar ben geldim :) çok hüzünlüyüm bugün bi geçmişi okuyayım kaynatırız

aa noluyor anlat :26:

canım tubişim sen rahat ol, cuma bildirimini yap yeter. anlıyoruz elbet durumunu, çook öpüyorum seni

çavdar ya da tam buğday ekmeği tüket, kepek ekmek önerilmiyor canım yani her kara ekmek bir değil tavuğu tost ekmeğinde yapmanda çok ilginç ama tadı döner gibi oluyordur sanırım, güzel oluyordur yani. ama ben cesaret edemem yakarım kesin tavuğu olmaz yani

Menüm

1 salatalik + Omlet :
2 yumurta,
1 avuc maydonoz,
1 adet taze sogan,
1 tatli kasigi yag

1 dilim ekmek
2 tabak Ezogelin corbasi

su 1lt

su olmamış canım, spor da göremiyorum. en az 2,5 lt su olmalı su içmediğin diyet gününü yarım bir diyet günü sayabilirsin

Kizlar benden bugünlük bukadarcik,
3gün sonra sinavim var, daha konulari özetlemedim.
Bisürü ezberlemem gereken sey var ki benim ezberim pek iyi sayilmaz

Görüsmez üzere,
öpüldünüz

kolay gelsin tatlım, başarılı olursun umarım. iyi geceler

çok güzel menü emoşum, afiyet olsun

ay süpeeer

yok tatlım bu 3 gün mecburum, yoksa cuma 4 çıkıcaaaammmm

hee + çıkcam demek istemişsin 4 çıkmış canım yine düşersin eksiye sen benim dediğim gibi yap, akşam ya salata ya yoğurt ye, ayran çok az, sağlığın en önemlisi

evet çıtır olacak bu takım

burcu sen hakkaten tuvalette yat ben ayran sayesin de mahvoldum yaa yarım saate bir tuvaletteyim

yaa çok güzel sonuç alacaksınz kesinnnn oleeey ben de yarın yapcam sanırım detoks

ay canım cidden ya, alerjin var ve sen ayran detoksu yapıyorsun :18: aman dikkat et yaa

çook teşekkür ederim ilgilendiğin için canım, uyacağım hocanın dediklerine yani ben şimdi dambell a yapılan kol hareketlerini dambel olmadan yumruğumu sıkarak yapacakmışım öyle mi :26: bacak da sanırım yana bacak açma hareketini diyorsun dimi :26:

bugünkü menüm:

lightsüt +nesfit

2 kuru incir

kocaman bi bardak ayran

çok güzel menü cerenciiim, afiyet olsuun

canım yarın her yerin ağrımaz umarım, çok yüklenmişsin sanki birden kendine :26:

alemsin zelişim mesaj alınmıştır, not ettim biz de seni çok seviyoruz, zayıflayacaksın orası kesin, ondan kaçış yok

ben kaçtım kızlaaarr, çok yorgunum, muhtemelen yrn yürüyemeyeceğim , uyumaya gidiyorum :))
öptüüümmmm....

öptüm cerencim ben de ben de bunu dedim işte çok yüklendin kendine

iyi geceler

limonlubrokoli canım bugün az oldu yediklerim ama mercimekli köfteyi dengelemek için değil hatta biraz daha yiyebilirdim dediğim gibi karatayda tavsiye edilen bir yemek.ama regl den dolayı sancım vardı o yüzden yiyemedim pek fazla bugün.

tam 1.5 olmaz busi ya regl oldum olcam şişim şu an

busecim inş. kalmaz şişlik dediğin gibi şuan var karnımda hissediyorum ama cumaya kadar hafiflerim inş.

iyi geceler çıtır kızlarrrrrrrrrrr

iyi kızlar cennete kötü kızlar her yere çıtır kızlar nereye nereye de giderler

çocukluum geldi aklıma bak

tam 1.5 olmaz busi ya regl oldum olcam şişim şu an

ay zorun ne senin burcuuuuuu görende bu hafta kilo verememiş falan sancak yaa güzel gidiyorsun güzel, merak etmeee 1,5 olmasın da 1 olsun ne olacaaak

busecim inş. kalmaz şişlik dediğin gibi şuan var karnımda hissediyorum ama cumaya kadar hafiflerim inş.

inşallah canım benim de bugün göbişim çok tombikleştii, çok şiştim regl mi yaklaşıyor ne :26: regl günlerimi hayatımda hiç saymadım bu arada ben. hangi gün olacağımı dahi bilmem yani. yaklaştı diye hissederim sadece uzun zaman geçinceeee

ay evet yaa ne dinlerdik, ne eğlenirdik ama dimi burcu yaaaaaaaaa ben de içlendim bak şimdiii

sana da iyi geceler çıtırcııkk

buseeeeee senin alıntılarını da alıntılamak pek bi zor
nurun mesajını yanlış okumuşsun kız tost makinesin tavuk ızgara yapıyomuş tavuklu tost değil bende yapıyorum bazen ızgarayı çıkarıp açana kadar tost makinesi rahat geliyo :)

busiiii kursum bitti ondan hüzünlendim yaaa

inat ettim bu hafta 1. olcaz bende 1. olabilirim doktorumdan onay aldım zorla da olsa probiyotik yoğurt yiyip ilacımı aldıktan sonra sıkıntı yok canım bişey olursa da 1 serumla kaya gibi oluyorum

anladım canım :) ayşecim bu arada uzun uzun nickimi yazmana gerek yok emoş de

ahahaha deli gibi oynardık bu şarkıyla iyi geceler tatlım :)

kız deme 1.5 versem kötü mü darısı haftaya artık ay böle dans filan uydururduk ona yaaaa

bnde ya balığı filanda yapıorum valla tost makinesinde temzilik kısmı zor gelio bazen ama kızartmadan iyidir

Kızlar ben ders çalışıyorum, herkese iyi geceleer

kolay gelsin canım inş. en güzel şekilde verrsin sınavlarını :)

Son düzenleme:

canım yok zaten light falan bulamadım normal ayran aldım aynı sonucu alıyolarmış normal içenlerde aman 1 kilo gitse bile yeter bana

Menüm

sabah 8 30
1 süt
1 elma

öğlen 12 30
2 dilim ekmekden tost
ayran

akşam 6
1.5 dilim ekmek
salata
pirasa
ayran

su 2 litre
40 dk yürüyüş

menülerin çok güzelleşti zelişcim böyle devam et güzel sonuçlar alıcaksın inş.

canım tüh görüşemedik ben gitmişim sen gelmişsin hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım

canım sen burayı düşünme biz burdayız. sen diyetine dikkat et yeter önemli olan bu. annenlerin hayırlısıyla dönmesinede sevindim. en kısa zamanda dönmen dileğiyle

Menüm

1 salatalik + Omlet :
2 yumurta,
1 avuc maydonoz,
1 adet taze sogan,
1 tatli kasigi yag

1 dilim ekmek
2 tabak Ezogelin corbasi

su 1lt

menün güzel ama saatler güzel değil . napalım sende böyle vericeksin herhalde. ama veremezsen bilki saatlerinden dolayı canım

tamam canım light bulamadım almadım normal aldım. bugün denemeye başlıyorum hadi hayırlısı

bugünkü menüm:

lightsüt +nesfit

2 kuru incir

kocaman bi bardak ayran

menün çok güzel canım
ya bişey sorcam yaptığın sporu biraz anlatırmısın inan hiç duymamıştım. :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…