anam birileri mantıdan sözetmiş ben yedim arkadaşlar hemde 1 tabak biraz duygusal yeme krizi yaşıyorum dedeme kan kanseri teşhisi koydular çok moralim bozuk birde yakınlarında değilim o canımı daha çok acıtıyor
canımm çok üzüldüm... Allah şifa versin... ya ne kadar arttı kanser!!! artık yediğimiz içtğimiz herşey zararlı katkılı... bulunduğumuz ortamlar radyasyon yüklü... offf bizim dönemimiz böyle ise çocuklarımıza nasıl bi dünya kalack(
canim cok cok gecmis olsun.
hepinize iyi aksimlar,bugun pek giremedim bebegim biraz rahatsizdi sabahtan simdi iyi duzeldi,
Ben hala oldum kizlar, dayimin oglusu benim sut kardesi ve onun Mehmet adiyla oglu dogudu.Ogleden sonra ona gittik.eve gelir gelmez size yazayim dedim.:teytey:a.s.:dance:
kardes takima yarin icin basarilar dilemeye geldim.
insallah kisa zamanda saglikla istediginiz kilolra kavusursunuz..a.s.
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler,bugün kan testi sonuçlarıma bakıldı herşey çok normal ve gayet sağlıklıymışım doktor öle söledikaydirigubbakcemile3bu arada vücudum çok şişti adet olmam gecikti sabah tartıldım 72,5 çıktım( birazdan yeşil çayımı içicem,bu arada kilo bildirimide yapmış olayım dedima.s
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler,bugün kan testi sonuçlarıma bakıldı herşey çok normal ve gayet sağlıklıymışım doktor öle söledikaydirigubbakcemile3bu arada vücudum çok şişti adet olmam gecikti sabah tartıldım 72,5 çıktım( birazdan yeşil çayımı içicem,bu arada kilo bildirimide yapmış olayım dedima.s
fikriyecim ben de bugün yeni doğmuş bir bebek gördüm ve ne kadar da yol aldığımızı farkettim. Allah shapoholicime ve dosbama da ve tabii isteyen herkese de nasip etsin :saruboceq:
melisciğim canım hediyeni aldım inan bugün için aldığım ve uzun zamandır aldığım en güzel hediye idi çok duygulandım gözlerim yaşardı çoooooooooooooookkkkkkkkkkk teşşşşşşşşşşşeeeeekkkkkkkkkkküüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr
ikinci günaydında bnden olsun güne pek güzel başlamadım kızımın sabah kalkınca burna kanadı ateşi falanda yoktu ama ilk defa burnu kanıyor çok korktum direk aklıma peçete geldi peçeteye kan geldikçe içim o kadar acıdıki işte salak kafam peçetenin emici özelliği var sen niye peçete kullanıyosun ki sağlıkçı bir arkadaşım var hemen onu aradım pamuk dedi evdepamuk kalmıyor çocuklar büyüdükçe hele birde kız çocuğuysa kardan adam yapıyolar genelde atlet dedi sizinde aklınızda bulunsun kanayan yere tampon için sakın peçete kullanmayın aklınız başınızdan gider atletini kullandık ama okula gönderdim içim bir tuhaf oldu bugün tartılamadım onun sıkıntısına dünkü kilomu yazıyorum oy yüzden arkadaşlar
76.8 sadece 200 gr
ikinci günaydında bnden olsun güne pek güzel başlamadım kızımın sabah kalkınca burna kanadı ateşi falanda yoktu ama ilk defa burnu kanıyor çok korktum direk aklıma peçete geldi peçeteye kan geldikçe içim o kadar acıdıki işte salak kafam peçetenin emici özelliği var sen niye peçete kullanıyosun ki sağlıkçı bir arkadaşım var hemen onu aradım pamuk dedi evdepamuk kalmıyor çocuklar büyüdükçe hele birde kız çocuğuysa kardan adam yapıyolar genelde atlet dedi sizinde aklınızda bulunsun kanayan yere tampon için sakın peçete kullanmayın aklınız başınızdan gider atletini kullandık ama okula gönderdim içim bir tuhaf oldu bugün tartılamadım onun sıkıntısına dünkü kilomu yazıyorum oy yüzden arkadaşlar
76.8 sadece 200 gr
melisciğim arkadaşım burnukurumuştur kılcal damarları kanamıştır dedi kılcal damarlar çok kanarmış aklınızda bulunsun gerçi unuttu msenin eşin doktor evde ilk müdahale yapacak biri var bizim evdede ben müdahale ederken bana müdahale eden bir kozalak var
Gunaydin hepinise.
Meliscimmmm hediyeni aldim,sabah sabah sicicik cayimi ictim canim cok saul,zateb burda yok boyle cay canim cekiyordu hep.lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?