Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler,bugün kan testi sonuçlarıma bakıldı herşey çok normal ve gayet sağlıklıymışım doktor öle söledikaydirigubbakcemile3bu arada vücudum çok şişti adet olmam gecikti sabah tartıldım 72,5 çıktım ( birazdan yeşil çayımı içicem,bu arada kilo bildirimide yapmış olayım dedima.s

canım çok geçmiş olsun canım. Nerede yaşıyorlar?

böyle düşününce insan kafayı yiyor bilmiyorum canım yaa yazık kuzulara.

geçmiş olsun sanberke, benim kızım da arada ishal olsa keşke :)
minik mehmeti öpüyorum seni ve ailesini de tebrik ediyorum halalık nasıl bir duygu?
ne güzel kokuyordur şimdi.

kardes takima yarin icin basarilar dilemeye geldim.
insallah kisa zamanda saglikla istediginiz kilolra kavusursunuz..a.s.

teşekkürler ablacım.

çok iyi canım zaten hiç kuşkum yoktu herşeyin yolunda çıkacağına dair.

geçmiş olsun bak bişi çıkmadı çok sevindim ...
benimde gecikiyo hep ( bende şişim ama hala olmaım (

meliscimmm cok sul canim,Hala olamayi cok istiyordum hep,cok cok mutluyum,Bugun o minicik elleri gorunce Sanberkn dogudu gunleri hatarladim,Miss,cennet kokulu yavrum,,allah herkeze bu duygulari yasatsin Insallah.

fikriyecim ben de bugün yeni doğmuş bir bebek gördüm ve ne kadar da yol aldığımızı farkettim. Allah shapoholicime ve dosbama da ve tabii isteyen herkese de nasip etsin :Saruboceq:

ilk günaydın benden osun günaydın takımcım.
inşallah güzel haberler alırız kilolarda ben henüz tartılmadım ama sanırım bir değişiklik yok çünkü su pek içemedim ama çok yemedim de bakalım.

ikinci günaydında bnden olsun güne pek güzel başlamadım kızımın sabah kalkınca burna kanadı ateşi falanda yoktu ama ilk defa burnu kanıyor çok korktum direk aklıma peçete geldi peçeteye kan geldikçe içim o kadar acıdıki işte salak kafam peçetenin emici özelliği var sen niye peçete kullanıyosun ki sağlıkçı bir arkadaşım var hemen onu aradım pamuk dedi evdepamuk kalmıyor çocuklar büyüdükçe hele birde kız çocuğuysa kardan adam yapıyolar genelde atlet dedi sizinde aklınızda bulunsun kanayan yere tampon için sakın peçete kullanmayın aklınız başınızdan gider atletini kullandık ama okula gönderdim içim bir tuhaf oldu bugün tartılamadım onun sıkıntısına dünkü kilomu yazıyorum oy yüzden arkadaşlar
76.8 sadece 200 gr

melisciğim canım hediyeni aldım inan bugün için aldığım ve uzun zamandır aldığım en güzel hediye idi çok duygulandım gözlerim yaşardı çoooooooooooooookkkkkkkkkkk teşşşşşşşşşşşeeeeekkkkkkkkkkküüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr

kızlar bugünün sonunda çok acımasız bir analiz yapacağım ve oy birliği ile bazı yeni gestapo kuralları alacağız ve uygulayacağız bu hafta ben dahil birçoğumuz iyi değildik kurban bayramındada mı şişko olacağız.:tomato:

canım ne zamandır istiyordum ama bitmiş oluyordu yakalayamıyordum bugün erkenden girince topladım hediyeleri, güzel güzel kokla şekercim kaydirigubbakcemile3

neden olmuş acaba canım? Kurcalamış olabilir belki gece bu kadar önemsizdir sıkma canını.
200 gr.da süper.

melisciğim arkadaşım burnukurumuştur kılcal damarları kanamıştır dedi kılcal damarlar çok kanarmış aklınızda bulunsun gerçi unuttu msenin eşin doktor evde ilk müdahale yapacak biri var bizim evdede ben müdahale ederken bana müdahale eden bir kozalak var

Gunaydin hepinise.canim benim cok gecmis olsun.Niye oyle olduki acaba bir dr ile danistinmi,
Meliscimmmm hediyeni aldim,sabah sabah sicicik cayimi ictim canim cok saul,zateb burda yok boyle cay canim cekiyordu hep.

kaloriferlerde yanmadı halbuki neden kuruduki çocukcağızımın burnu geçmiş olsun tatlım.
evet canım o açıdan acayip rahatım hiç bir sağlık sorunu benim üzerimde değil bir de zamanında pratisyen olarak çalıştığı ve çok çocuk baktığı için pek rahatım ilk 3 ay melisin altını bile değiştirmedim sadece emzirdim. O uyuttu gazını çıkardı altını değiştirdi :)

Gunaydin hepinise.
Meliscimmmm hediyeni aldim,sabah sabah sicicik cayimi ictim canim cok saul,zateb burda yok boyle cay canim cekiyordu hep.lülülülülülü

afiyet olsun tatlım, içmeden önce tartılsaydın şimdi 100 gr fazla çıkarsın kaydirigubbakcemile2
biraz zıpla bari:lepi:

13.TAKIM 124.ETAP

ad1 ( 53.2 /
dosba ( 66.4
melankoli_84( 71.6/72,5/-0,9/%1,26)
shopaholic (73.9/74,4/-0,5/%-0,68)
bhr.87 (83.7 /
melis08 (60.5
melzeyit (77.0/76,8/0,2/%0,26)
patbori (76.1 /

13. TAKIM TOPLAM KıLO ( 562.4

hadi arkadaşlar burdan devam edelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…