Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende verdiğim kiloyu yazıyorum kızlar 400 gram akannehir
neyse ki diyete pazartesi başladım o yüzden 5 günde fena değil diyorum umarım bir dahaki cumaya daha fazla vermiş olurum :Saruboceq:

bu arada benim kahvaltı saatim çoktaaannnn geçti ara öğün saatim geldi nerdeyse ama ben kalkar kalkmaz tartıldım ve buraya geldim şimdi kahvaltı yapmam lazım kızlar açık bırakıyorum yine gelirim

uyarı yapsan spor salonun sahibine belki işe yarar belki birkaç saatini bayanlara kapatırlar. sanırım tvde vardı bir ara. bir tane daha var ben de zenci hoca var onda kız aynı ama ondan sıkıldım çok hareketli ve karışık bence.
ben de 55 olmak istiyorum kurbana o yüzden sıkı yönetim ilan ediyorum takımda herkes en az 3 kilo vermiş olacak bayramakaydirigubbakcemile2

yok hayatım spor salonu değil yürüyüşe çıktım demiştim ya yürüyüş yolları var oraya gittim onun kenarlarında da parklar oluyo ve içinde de spor aletleri falan hazır yürüyüş yapmışken bunları da kullanayım bi işe yarasın dedim ama etraftaki banklara millet sohbet amaçlı oturmuş oysaki orası spor yapanlar için ayrılmış bölümler ama izlemek için geliyo milet klava:

kahvaltı istemedi canım zaten ara öğün saatim de geldi o yüzden bir elma ve 3 tane diyet bisküvi yedim

evet evet ben de5 kilo vermek istiyorum artık kaptanım sen nerdesen o bende sana elimden gelen despotluk desteğini vereceğime söz veriyorum artık elimize maşayı alma vakti geldi bide 30 yaşıma zayıf girmek istiyorum artık

baharcığım ankarada nerde oturuyorsun çok merak ettim halen böyle özürdiliyorum öküzler varmı ya oralarda bir ankaralı olarak ben onların adına senden özür dilerim ama odun çok çevremizde şekilde almıyolar

nasıl okudysam ben deklava:
biraz araştır canm belki daha bağımsız bölümler vardır yada aldırma bırak baksınlar sevaba girerler güzele bakıpkaydirigubbakcemile2

tamam melzeyitim yapalım bir güzellik.
ne zaman d.günün?

kahvaltı istemedi canım zaten ara öğün saatim de geldi o yüzden bir elma ve 3 tane diyet bisküvi yedim

afiyet olsun fıstık.

gülverendeki yürüyüş yoluna gittim canım etrafta hanzo çok biliyosun bitmiyolar ki hele de bu çevrede haddinden fazla galiba klava:

nasıl okudysam ben deklava:
biraz araştır canm belki daha bağımsız bölümler vardır yada aldırma bırak baksınlar sevaba girerler güzele bakıpkaydirigubbakcemile2

afiyet olsun fıstık.

saol canım pek tokluk hissetmiyorum ama olsun :)
çoğu yürüyüş yolunun kenarlarında olduğu için ne yazık ki çoğu yer böyle tatlım evde cd ile egzersizlere devam yani yerimseniben

saol canım pek tokluk hissetmiyorum ama olsun :)
çoğu yürüyüş yolunun kenarlarında olduğu için ne yazık ki çoğu yer böyle tatlım evde cd ile egzersizlere devam yani yerimseniben

evde daha iyi bence de canım.

kızlar herkesler çıkmış ben de çıkıyorum sonra tekrar görüşürüz öpüldünüz

görüşürüz canım öpüldün.

gülverendeki yürüyüş yoluna gittim canım etrafta hanzo çok biliyosun bitmiyolar ki hele de bu çevrede haddinden fazla galiba klava:

aman canım sen hiç oralara çıkma bence evinde yap sporunu ne olur ne olmaz bide her yürüyüşe çıktığında senin için telaşlanmayalım tahmin edebiliyorum ordakileri tam yontulmamıştır ve oralar hep öyle kalacak biran önce kurtar kendini oralardan

canım 31 aralık kimlikte ama 27 aralık asıl doğum günüm

kızlar herkesler çıkmış ben de çıkıyorum sonra tekrar görüşürüz öpüldünüz

görüşürüz canım

13.TAKIM 124.ETAP

ad1 ( 53.2 /
dosba ( 66.4/66,1/0,3/%0,45)
melankoli_84( 71.6 / 72.5 / -0.9 / -1.26%)
shopaholic (73.9 / 74.4 / -0.5 / -0.68%)
bhr.87 (83.7 / 83.3 / 0.4 / 0.48%)
melis08 (60.5 / 60.5 / 0.0 / 0%)
melzeyit (77.0 / 76.8 / 0.2 / 0.26%)
patbori (76.1 /
fikriye_bg (

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 562.4

hımm 31 aralığa yaklaşık 3 ay var her ay en az 2 kilo versen 6 kilo eder, 70e düşersin canım belki de daha çok verirsin biraz azimle

inşallah melisciğim 6 kilo dğil 5 kiloya bile razıyım ama çaba sarf etmediğimi gördüm bu hafta dönüm noktam ız olsun artık herkes işi ciddiye alsın buna bende dahil eli sopalı halime geçiyorum

tabiki hayatım,en iyisini yapıyorsun.nede olsa büyüğün. bugün sen başkasına yardım edersin dilerim ileride sanada karşılık gözetmeksizin yardım edenler olur tatlım. :teselli: (cülemize inşallah)
bu iradeyi alkışlıyorum arkadaşlar alkisalkisalkis a.s. inanın mantıya deli olurum ve ben olsam kesin yerdim sonrada acı çekerdim. :a015: yemeyeli uzuuuun zaman oldu. :uhm:

işi bilen birinin desteği çok güzel.kafan rahat olur en azından yani veremediğinde bile sana sebebini söyleyip seni yönlendireceğini bildiğin için yarı yoldan dönmek istemezsin.
canım çooook geçmişolsun.acil şifa diliyorum.hayırlısı ile iyileşir inşallah. sen dualarınla ona bedenden daha fazla yakın olursun emin ol hayatım. güzel günleriniz olsun inşallah. :Saruboceq:

valla dosbacım bunu düşünmek bile beni deli ediyor. :1no2:

kuzucuğuna geçmişolsun hayatım.şimdi nasıl daha iyidir inşallah.
vede gözünüz aydın hayatım.sevdikleriyle sağlığıyla büyüsün inşallah. taze halaya sevgiler. a.s.

iyi olduğuna sevindim canım. :1hug: sana hemen bir koç bulmak lazım.o zaman daha iyi motive oluyordun sanırım. CADIARZU

kardes takima yarin icin basarilar dilemeye geldim.
insallah kisa zamanda saglikla istediginiz kilolra kavusursunuz..a.s.
teşekkürler ablacım. a.s.
geçmişolsun hayatım.insanın evladı söz konusu olunca içi gidiyor. eşime işyerinde arada sağlık konusunda eğitim veriyorlar gerçi tüm çalışanlarına veriyor bu eğitimi fabrika. biraz zor bir ortam ve herkesin o konuları bilmesi gerekiyor.yani bende biraz şanslıyım o konuda.ayrıca paylaşımın için sağol hayatım. :teselli:

sabah sabah baya alışveriş yaptım çok para harcadım umarım herkes memnun kalır.
tekrar çok ama çok teşekkürler hayatım. ince ruhlu arkadaşım benim. a.s.

kozalak kaydirigubbakcemile3

canım ya farketmiyorki bende oğul var ama babaya çok düşkün. Çok üzgünüm çoook

canım ya kıyamam ben ona.sıkıntıda yaparmış balım benim.Şeniz hayatı nekadar erken öğrenmeye başlarsa sende oda okadar rahat edersiniz hayatım.zorluklarla mücadele etmeyi bilen çocuk iyidir. yenile yenile yenmesini öğrenir. buyrunnnnnnnnn
bizleri örnek alıp şekilleniyorlar hayatım.inşallah tüm zorluklara rağmen hayattan zevk almayı bilen bir insan olur.
ne mutlu sana hayatım.maşallah.

inşallah melisciğim 6 kilo dğil 5 kiloya bile razıyım ama çaba sarf etmediğimi gördüm bu hafta dönüm noktam ız olsun artık herkes işi ciddiye alsın buna bende dahil eli sopalı halime geçiyorum

canım şimdi analizleri yapıyorum da son 1 ayda sadece sen ve dosba kilo vermişsiniz hepimiz fos çıkmışız bir almış bir vermişiz hiç bir gelişme yok. Analizleri yaparken doğru yerde olduğumuza eminmiyiz diye sordum kendime, başlardaki gayretimiz yok. Evet şu an dönüm noktamız olsun amaçlara hedeflenelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…