amiiiinnnnfikriyecim ben de bugün yeni doğmuş bir bebek gördüm ve ne kadar da yol aldığımızı farkettim. Allah shapoholicime ve dosbama da ve tabii isteyen herkese de nasip etsin :Saruboceq:
ilk günaydın benden osun günaydın takımcım.
inşallah güzel haberler alırız kilolarda ben henüz tartılmadım ama sanırım bir değişiklik yok çünkü su pek içemedim ama çok yemedim de bakalım.
ikinci günaydında bnden olsun güne pek güzel başlamadım kızımın sabah kalkınca burna kanadı ateşi falanda yoktu ama ilk defa burnu kanıyor çok korktum direk aklıma peçete geldi peçeteye kan geldikçe içim o kadar acıdıki işte salak kafam peçetenin emici özelliği var sen niye peçete kullanıyosun ki sağlıkçı bir arkadaşım var hemen onu aradım pamuk dedi evdepamuk kalmıyor çocuklar büyüdükçe hele birde kız çocuğuysa kardan adam yapıyolar genelde atlet dedi sizinde aklınızda bulunsun kanayan yere tampon için sakın peçete kullanmayın aklınız başınızdan gider atletini kullandık ama okula gönderdim içim bir tuhaf oldu bugün tartılamadım onun sıkıntısına dünkü kilomu yazıyorum oy yüzden arkadaşlar
76.8 sadece 200 gr
fikriyeciğim teşekkür ediyorum doktora danışmadık bende bir eş var son ana kadar doktor olayına sıcak bakmaz çocukta okula gitmek istedi ya neye sinir oluyorum biliyormusunuz
çocuğun üzerine titriyorum yine ikisi iyi oluyor beni bir kenara atıyorlar sinir oldum ya sinirimden ağladım
anladık kızlar babaya varya sırf bu baba kıza inat bir erkek doğuracam
geçen hafta 66.4 idim şimdi 66.1( bakalım haftaya nasıl olcak (
dosbacığım teşekkür ederim belkide bilmiyorum üzülmüşte olabilir dün spor başlanı seçimi varmış kazanamamış tek oy almış anneciğim kazanamadım ama çok zormuş başkanlık dur yapma etme diye bağıracaksın sürekli dedi eğer kızımı tanıdıysam onu içine attı ona üzüldü büyük ihtimal
dosbacığım teşekkür ederim belkide bilmiyorum üzülmüşte olabilir dün spor başlanı seçimi varmış kazanamamış tek oy almış anneciğim kazanamadım ama çok zormuş başkanlık dur yapma etme diye bağıracaksın sürekli dedi eğer kızımı tanıdıysam onu içine attı ona üzüldü büyük ihtimal
Çok gecık yaa insanlarn başka işi yokmu. Başka yer yokmu yapabileceğin? sinir oldum.
nivea body çok işe yarıyor canımçok güzel bir tercih.
inan mantı için kendimi çok tuttum yarın tartı günü hem kk için hem diyetisyen için ...
sanırım sonuç ii olcak...
eminim seninde ii olcak canım bi listeye uymak bazen zor olsa da zayıflayacağından emin olmak çok güzel...çünkü gerçekten diyetisyen listesi çok işe yarıyor
anam birileri mantıdan sözetmiş ben yedim arkadaşlar hemde 1 tabak biraz duygusal yeme krizi yaşıyorum dedeme kan kanseri teşhisi koydular çok moralim bozuk birde yakınlarında değilim o canımı daha çok acıtıyor
canim cok cok gecmis olsun.
hepinize iyi aksimlar,bugun pek giremedim bebegim biraz rahatsizdi sabahtan simdi iyi duzeldi,
Ben hala oldum kizlar, dayimin oglusu benim sut kardesi ve onun Mehmet adiyla oglu dogudu.Ogleden sonra ona gittik.eve gelir gelmez size yazayim dedim.:teytey:a.s.:dance:
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler,bugün kan testi sonuçlarıma bakıldı herşey çok normal ve gayet sağlıklıymışım doktor öle söledikaydirigubbakcemile3bu arada vücudum çok şişti adet olmam gecikti sabah tartıldım 72,5 çıktım( birazdan yeşil çayımı içicem,bu arada kilo bildirimide yapmış olayım dedima.s
ikinci günaydında bnden olsun güne pek güzel başlamadım kızımın sabah kalkınca burna kanadı ateşi falanda yoktu ama ilk defa burnu kanıyor çok korktum direk aklıma peçete geldi peçeteye kan geldikçe içim o kadar acıdıki işte salak kafam peçetenin emici özelliği var sen niye peçete kullanıyosun ki sağlıkçı bir arkadaşım var hemen onu aradım pamuk dedi evdepamuk kalmıyor çocuklar büyüdükçe hele birde kız çocuğuysa kardan adam yapıyolar genelde atlet dedi sizinde aklınızda bulunsun kanayan yere tampon için sakın peçete kullanmayın aklınız başınızdan gider atletini kullandık ama okula gönderdim içim bir tuhaf oldu bugün tartılamadım onun sıkıntısına dünkü kilomu yazıyorum oy yüzden arkadaşlar
76.8 sadece 200 gr
kızlar bugünün sonunda çok acımasız bir analiz yapacağım ve oy birliği ile bazı yeni gestapo kuralları alacağız ve uygulayacağız bu hafta ben dahil birçoğumuz iyi değildik kurban bayramındada mı şişko olacağız.:tomato:
haklısın melisciğim galiba birazda bizler hırslıyız çocuklara hırsı aşılıyoruz düşünüyorumda bütün anneler bunu yapıyor ve olan çocuklara oluyor ben kendi adıma kızıma üzülüyorum annede hırs babada hırs gerçi benim kızdaki bizimkinin iki katı bu arada kızım harflere geçti ele ela elele lele lale okuyor ve inci gibi yazıyor kızlar buda beni acayip mutlu ediyorr
kızlar diyetisyene geciktim gelince görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?