Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

fikriyeciğim teşekkür ediyorum doktora danışmadık bende bir eş var son ana kadar doktor olayına sıcak bakmaz çocukta okula gitmek istedi ya neye sinir oluyorum biliyormusunuz
çocuğun üzerine titriyorum yine ikisi iyi oluyor beni bir kenara atıyorlar sinir oldum ya sinirimden ağladım
anladık kızlar babaya varya sırf bu baba kıza inat bir erkek doğuracam

fikriyecim ben de bugün yeni doğmuş bir bebek gördüm ve ne kadar da yol aldığımızı farkettim. Allah shapoholicime ve dosbama da ve tabii isteyen herkese de nasip etsin :Saruboceq:
amiiiinnnn

günaydııınnn...

günaydııın canım geçmiş olsun ama telaşlanma bazen oluyo böle ufak problemler... belki dün okulda çok koşturup yorulmuştur...

13.TAKIM 124.ETAP

ad1 ( 53.2 /
dosba ( 66.4
melankoli_84( 71.6 / 72.5 / -0.9 / -1.26&#37
shopaholic (73.9 / 74.4 / -0.5 / -0.68%)
bhr.87 (83.7 /
melis08 (60.5 / 60.5 / 0.0 / 0%)
melzeyit (77.0 / 76.8 / 0.2 / 0.26%)
patbori (76.1 /
fikriye_bg (

13. TAKIM TOPLAM KıLO ( 562.4

tartıldım kilom aynı su içmemenin kötülüğünü yaşadım yediklerime dikkat ettim ama işe yaramadı.

Son düzenleme:

benimki de öyle olacak sanırım o yolda ilerliyorlar, baba kız beni atarlarsa kenara ben de babamın evine kaçarım delikafadulden
erkek doğur sen şekerim bir tane onlar anneci oluyorlar gerçi benim kardeşim anneci değil o da babacı CADIARZU

günaydın dosbam opuyorumnanaktan

dosbacığım teşekkür ederim belkide bilmiyorum üzülmüşte olabilir dün spor başlanı seçimi varmış kazanamamış tek oy almış anneciğim kazanamadım ama çok zormuş başkanlık dur yapma etme diye bağıracaksın sürekli dedi eğer kızımı tanıdıysam onu içine attı ona üzüldü büyük ihtimal

bundan böyle her ay sonunda analiz yapacağım yani bugün 1 aylık analiz geliyor.

paylaşım alanından son gelişmeler:
püsküüt artık kimsenin analizini yapmayacak
yarışma kuralları elden geçirilecek sizinde fikirleriniz varsa iletebilirm.
1. takım ceza almadı görmezden geldik bu sefer.
diskalifiye edilen üyenin başka takıma geri alınmaması konusunda hemfikiriz.

geçen hafta 66.4 idim şimdi 66.1 ( bakalım haftaya nasıl olcak (

canım olsun nadir kilo verenlerin arasındasın, 300 gr.mı küçümseme düşünsene 70li kilolardaydın, bana yaklaşmaya başladın, kıyafetlerin nasıl tatlım çok bollaştımı?

yavrucum yazık işte böyle böyle alışacaklar.ç Hayatta kazanmak da kaybetmek de var :sinifsinif:

canım sıkıntı ve stres başlıca nedeni... duygsal bi kızın var sanrım.... neyse önünde hayat diye bi engel var ama senn gibi bi annesi olduğu için herşeyi çok daha kolay atlatacağından eminim

haklısın melisciğim galiba birazda bizler hırslıyız çocuklara hırsı aşılıyoruz düşünüyorumda bütün anneler bunu yapıyor ve olan çocuklara oluyor ben kendi adıma kızıma üzülüyorum annede hırs babada hırs gerçi benim kızdaki bizimkinin iki katı bu arada kızım harflere geçti ele ela elele lele lale okuyor ve inci gibi yazıyor kızlar buda beni acayip mutlu ediyorr

13.TAKIM 124.ETAP

ad1 ( 53.2 /
dosba ( 66.4/66,1/0,3/%0,45)
melankoli_84( 71.6 / 72.5 / -0.9 / -1.26%)
shopaholic (73.9 / 74.4 / -0.5 / -0.68%)
bhr.87 (83.7 /
melis08 (60.5 / 60.5 / 0.0 / 0%)
melzeyit (77.0 / 76.8 / 0.2 / 0.26%)
patbori (76.1 /
fikriye_bg (

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 562.4

fikriyeciğim melis senide listeye eklemiş eğer beşledığn kilonu ve şuanki kilonu yazarsan listeye hemen ekkleyelim

günaydın güzel bayanlar geçmişi okuyodum baya kaynatmışsınız yahu ancak yazabildim :jeyyar:

Çok gecık yaa insanlarn başka işi yokmu. Başka yer yokmu yapabileceğin? sinir oldum.

nivea body çok işe yarıyor canımçok güzel bir tercih.

sorma canım yaaa deli oldum sanki orası kahvehane spor yapanların şevkini kırıyolar dikkatli dikkatli izleyip kırk yılda bir gittim adam gibi tamamlıycaktım sıkılaşmak için aletlerle ama nerdeee
nivea body nin sadece bir cdsini indirebildim canım eminim bir çok varır çünkü tv de yayınlanan bir programdı bi zamanlar o di mi?

pazartesi başladım ben canım şimdilik fena değil sonuç 5 gün için opuyorumnanaktan

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten bizim akrabalarımızda da çıkmıştı bu illet gerçekten çok can sıkıcı bir durum Allah acil şifalar versin dedene :Saruboceq:

hayırlı olsun canım Allah uzun ömürler versin inşallah ben de çok isterdim hala ya da teyze olmayı ama en büyüğü benim evin herkes benden bekliyo önce akannehir

hadi gözün aydın canım zaten bi şikayetin olduğu için gitmemiştin rutin kontroller için gitmiştin o da temiz çıktı hadi bakalım hızlanalım kilo verme konusunda o zaman yerimseniben

canım telaş yapma hemen ilk hatan o panikle peçete kullanmakla olmuş benim erkek kardeşimin o kadar çok burnu kanardı ki küçükken hatta hala da dönem dönem kanar tenefüslerde veya eve gelince çok dolanmışsa sıcakta veya çok uğraşmışa burnuyla bi de hassassa kanaması çok normal :teselli:

bekliyoruz kaptanım artık sıkı yönetim var desene kurbana en az 5 kilo vermiş olarak girmek istiyorummmm ben hazırım o yüzden kaydirigubbakcemile5

öyle ya cnım işleri zor sistem de öyle ilkokul girmek için bile sınavdan geçiyorlar sonra sbs ler falan yazık yavrucuklara hayatları sınav yarış.
ne çabuk okumaya geçti şaşırdım bu ne hız.

kızlar diyetisyene geciktim gelince görüşürüz

hayırlı haberlerle gel canım. Bugün erkencisin yani gözümden de kaçmadı CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…